Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Οι Νέες Καλοκαιρινές Σειρές για το 2014


Το καλοκαίρι έφτασε! Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, πολλά κανάλια επενδύουν στην καλοκαιρινή σεζόν με αρκετά ενδιαφέρουσες ιδέες για όλα τα γούστα. Αφού λοιπόν σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες τις νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα την επόμενη σεζόν, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τις φετινές καλοκαιρινές σειρές, από καλωδιακά και ελεύθερα κανάλια. Προφανώς, στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνουμε τα sitcoms, αλλά μόνο δραματικές, φαντασίας και ό,τι σειρά καλύπτει χρόνο 40+ λεπτά στο κάθε επεισόδιο (μιλάμε για σοβαρά πράγματα, όχι αστεία :P). Συνολικά βγήκαν 21 σειρές. Για να τις δούμε...


(Οι σειρές είναι ταξινομημένες με βάση την ημερομηνία προβολής)




Halt and Catch Fire

Πρεμιέρα: 1 Ιουνίου

Θέμα: H σειρά εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του '80 και παρουσιάζει την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσα από τα μάτια ενός οραματιστή, ενός μηχανικού και μίας ιδιοφυΐας, των οποίων οι καινοτομίες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μεγαθήρια των επιχειρήσεων αυτής της εποχής. Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές τους σχέσεις θα δοκιμαστούν από απληστία και εγωισμό, ενώ θα χαρτογραφείται μία νέα εποχή στο Silicon Prairie του Texas.

Σχόλια: Έχει κάποιο ενδιαφέρον μία σειρά που ασχολείται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε σήμερα. Μίας εποχής όπου ήταν η αρχή των πάντων. Αυτά που χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα και τα θεωρούμε δεδομένα, γι' αυτούς ίσως ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Κακά τα ψέματα, η τεχνολογία πλέον αυξάνεται με υπερβολικά γοργούς ρυθμούς και θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο υπάρχει και ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων. Αυτά κατά κύριο λόγο θα είναι τα θέματα που θα ασχολείται η σειρά. Προφανώς δεν πρόκειται για Ντοκιμαντέρ, αλλά για τις ιστορίες τριών ανθρώπων που θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτά τα γεγονότα και θα λάβουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Trailer: εδώ

Power

Πρεμιέρα: 7 Ιουνίου

Θέμα: Το Power εστιάζει στον  James “Ghost” St. Patrick, έναν πλούσιο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Νέα Υόρκη, όπου έχει σαν όνειρο να χτίσει μία αυτοκρατορία κάνοντας το κλαμπ "χρυσωρυχείο". Ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα: ο Ghost έχει διπλή ζωή. Πέρα από το κλαμπ είναι βαρόνος ενός επικερδούς δικτύου ναρκωτικών έχοντας πλούσιους πελάτες. Ο γάμος του, η οικογένεια του και η επιχείρηση του, ξαφνικά απειλούνται όταν αποφασίζει να εγκαταλείψει την εγκληματική ζωή και να γίνει ο επιχειρηματίας που θέλει να γίνει.

Σχόλια: Η ιστορία ενός αντιήρωα μέσω του δικτύου του Starz. Το εμπιστευόμαστε και θα ακολουθήσουμε. Είναι η πρώτη δουλειά του γνωστού 50 Cent ως παραγωγού σε τηλεοπτική σειρά, κι αν δούμε το τρέιλερ, με το νυχτερινό κέντρο και όλη την ατμόσφαιρα με τα καρτέλ και τις συμμορίες θα έλεγε κανείς ότι έχει πετύχει την ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε μία τέτοια σειρά.

Trailer: εδώ

Murder in the First

Πρεμιέρα: 9 Ιουνίου

Θέμα: Δύο Ντετέκτιβ του Σαν Φρανσίσκο, ο Terry Seagrave και η Hildy Mulligan ερευνούν 2 φαινομενικά ασύνδετες δολοφονίες. Εν τέλει, μαθαίνουν ότι και τα 2 θύματα έχουν σχέσεις με το γνωστό , Erich Blunt.

Σχόλια: Μία σεζόν, ένα μυστήριο. Αρχικά ίσως φανεί ότι πρόκειται για ένα ακόμα The Killing, αλλά η σειρά υπόσχεται κάτι παραπάνω από αυτό. Μία υπόθεση όπου η δολοφονία είναι απλά η αρχή σε ένα ντόμινο εξελίξεων. Για να δούμε...

Trailer: εδώ

Chasing Life

Πρεμιέρα: 10 Ιουνίου

Θέμα: H April είναι μία νεαρή δημοσιογράφος, η οποία ζει μαζί με την χείρα μητέρα της Σάρα, την ζωηρή έφηβη αδερφή της, και την γιαγιά της, ενώ ξεκινάει να έχει ένα φλερτ με τον συνάδελφο της τον Ντόμινικ. Ωστόσο τα πράγματα παίρνουν μία άσχημη τροπή όταν μαθαίνει από τον θείο της ότι πάσχει η ίδια από καρκίνο.

Σχόλια: Καταρχάς, δεν έχει καμία σχέση με το Breaking Bad. Εδώ θα δούμε μία γυναίκα, που θα προσπαθήσει να ζήσει το κάθε τι, να περνάει καλά χωρίς να σκέφτεται το αύριο, έχοντας όμως στο μυαλό την ελπίδα για να παίρνει κουράγιο για να ζήσει. Παρότι το θέμα της αρρώστιας, φαίνεται μία ωραία feel-good σειρά, που περνάει ένα κάρο μηνύματα για να εκτιμάμε τη ζωή μας.

Trailer: εδώ

Dominion

Πρεμιέρα: 19 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά διαδραματίζεται 25 χρόνια μετά τον πόλεμο που διαδραματίζεται στην ταινία, Legion, όπου μια στρατιά χαμηλότερων σε τάξη αγγέλων ξεκινάει πόλεμο με τους ανθρώπους υπό τις διαταγές του Αρχάγγελου Γαβριήλ. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ από την άλλη, εναντιώνεται στο είδος του και συμμαχεί με τους ανθρώπους προσπαθώντας να τους προστατεύσει. Μετά από αυτές τις μακροχρόνιες μάχες, πολλές πόλεις αρχίζουν να αναπτύσσονται από τις στάχτες με σκοπό να προστατεύσουν τους επιζήσαντες αυτής της μάχης. Στη σειρά βλέπουμε την πόλη Vega, μία λαμπερή αυτοκρατορία όπου χτίστηκε πάνω σε αυτή την πόλη που κάποτε ονομαζόταν... Las Vegas.

Σχόλια: Έχει ωραίο θέμα, αλλά και μόνο λόγω καναλιού (Syfy) είναι αρκετό να διστάζει κανείς να την ξεκινήσει. Φαίνεται ενδιαφέρον, μονάχα μην καταλήξει σαν το Defiance. Στα συν ότι παίζει ο Alan Dale (Charles Widmore από Lost) ως ο αρχηγός στην πόλη του Vega.

Trailer: εδώ

The Last Ship

Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου

Θέμα: H σειρά θα περιστρέφεται γύρω από το πλήρωμα ενός πολεμικού πλοίου, του οποίου τα μέλη θα είναι λίγοι από τους εναπομείναντες επιζώντες μετά από μία παγκόσμια καταστροφή.

Σχόλια: Δεν γίνεται να μη δώσουμε μία ευκαιρία σε μία post-apocalyptic σειρά. Είναι ένα θέμα που τραβάει γενικότερα (και αφού γλυκάθηκε το AMC με την επιτυχία του Walking Dead, είπαν και τα άλλα κανάλια να δοκιμάσουν την τύχη τους!). Επίσης και μόνο που βλέπουμε το όνομα του Adam Baldwin ( John Casey από Chuck) στο καστ, αξίζει η παρακολούθηση του πιλότου. Επιτέλους θα δούμε αυτόν τον ηθοποιό σε έναν ρόλο που θα μιλάει, αντί να... γρυλίζει :P

Trailer: εδώ

Tyrant

Πρεμιέρα: 24 Ιουνίου

Θέμα: Ο Bassam "Barry" Al Fayeed ζει στην φανταστική πόλη Baladi. Ζει οικειοθελώς στο Los Angeles εδώ και 20 χρόνια. Ο Barry είναι ο μικρότερος γιος του Δικτάτορα στο Baladi. Μετά από 20 χρόνια θα επιστρέψει στην πατρίδα του μαζί με την νέα του οικογένεια που έφτιαξε στην Αμερική, με σκοπό να παρευρεθεί στο γάμο του ανιψιού του. Η επιστροφή του οδηγεί σε ένα μεγάλο χάσμα κουλτούρας, καθώς απρόθυμα οδηγείται να ακολουθήσει την οικογενή και εθνική πολιτική που κάποτε είχε εγκαταλείψει.

Σχόλια: Ωραίο φαίνεται, ξεφεύγει από την ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει στις Αμερικάνικες σειρές, κυρίως λόγω περιβάλλοντος. Η σειρά είναι από τους  Howard Gordon και Craig Wright, οπότε είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα (έστω για τις πρώτες σεζόν :P ).

Trailer: εδώ

Taxi Brooklyn

Πρεμιέρα: 25 Ιουνίου

Θέμα: Η Ντετέκτιβ Caitlyn "Cat" Sullivan, είναι μία γυναίκα που έχει αφοσιωθεί στην ανεύρεση του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα της. Αφού υποβιβάστηκε στο να περιπολεί πεζή, λόγω του ότι οδηγούσε απρόσεκτα και δεν υπάκουε εντολές, η Cat συναντάει τον ταξιτζή, Leo Romba, έναν οδηγό με εξαιρετική τεχνική στο τιμόνι. Ο Leo είναι Γάλλος από τη Μασσαλία. Όταν η Cat κατάλαβε ότι ο Leo ζει παράνομα στη χώρα, η Cat του προσφέρει μία συμφωνία: Σε ανταλλαγή για τις τεχνικές του με το ταξί, θα τον βοηθήσει στο μεταναστευτικό του πρόβλημα. Προκειμένου να αποφύγει την φυλακή ή την απέλαση από τη χώρα, ο Leo συμφωνεί να βοηθήσει την Cat και έτσι γίνεται ο προσωπικός της οδηγός, σύμβουλος αλλά και φίλος καθώς διασχίζουν καθημερινά τους δρόμους της Νέας Υόρκης λύνοντας υποθέσεις και προσπαθώντας να ξεσκεπάσουν το μυστήριο για το θάνατο του πατέρα της.

Σχόλια: Είμαι φαν της Γαλλικής σειράς ταινιών στην οποία είναι βασισμένη η σειρά, αλλά δε θα ήθελα να δω την proceduralοποίηση αυτής της ιδέας. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ένα δυνατό δίδυμο (αν και δε μου γεμίζει εξαρχής το μάτι) αλλά ακόμα και το γεγονός ότι το NBC δεν έχει ξεκινήσει τη διαφήμιση της σειράς, μου βγάζει την εντύπωση ότι δεν πιστεύει και τόσο σε αυτό το project και είναι κάτι σαν το περσινό του, Siberia (ελπίζω να πέσω παταγωδώς έξω) γιατί θέλω να δω μία αξιόλογη, γεμάτη ένταση σειρά με αυτοκίνητα... η οποία λείπει από την τηλεόραση!!!

Trailer: -

Reckless

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου

Θέμα: Η σειρά εστιάζει σε 2 αντίπαλους δικηγόρους, οι οποίοι πρέπει να κρύψουν την έντονη αμοιβαία έλξη τους, καθώς ένα ερωτικό σκάνδαλο ξεσπάει στο αστυνομικό τμήμα του Charleston που θα ταράξει την πόλη για τα καλά.

Σχόλια: Δεν ξέρω αν είναι του στυλ μου, αλλά κάτι μου κλείνει το μάτι. Μήπως είναι η Georgina Haig;;; (αγαπημένη Έττα από το FRINGE) ή μήπως είναι το όλο σκάνδαλο με τις ίντριγκες στην πόλη;;; Δεν παρακολουθώ δικηγορικές σειρές, αλλά ίσως είναι η πρώτη. Το γεγονός ότι υπάρχει μία κύρια υπόθεση είναι μέγα συν.

Trailer: εδώ

The Leftovers

Πρεμιέρα: 29 Ιουνίου

Θέμα: H σειρά εστιάζει στο φημισμένο "Rapture", όπου μπορεί να σχετίζεται με την βιβλική έννοια... όπου ξαφνικά εξαφανίστηκε το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού χωρίς να αφήσουν ίχνη για το που μπορεί να βρίσκονται. Η σειρά εστιάζει σε αυτούς που δεν "έφυγαν" και έχουν μείνει πίσω προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Σχόλια: Η σειρά που αναμένω περισσότερο για το καλοκαίρι. Από τη μία έχουμε σενάριο με Damon Lindelof (LOSTάρα) και από την άλλη την εγγυημένη ποιότητα του HBO. Από το τρέιλερ φαίνεται ότι θα δούμε ένα δυνατό δράμα χαρακτήρων χωρίς βεβιασμένες κινήσεις όπου είναι αχρείαστες σε μία σειρά τέτοιου είδους. Αναμένουμε αγωνιωδώς!!!

Trailer: εδώ

Extant 

Πρεμιέρα: 9 Ιουλίου

Θέμα: Η Αστροναύτης Molly Woods πήγε σε μία ατομική αποστολή 13 μηνών στο διάστημα. Αφού πέρασε όλο αυτόν τον καιρό στο διάστημα μόνη της, επιστρέφει πίσω στη Γη... αλλά όχι μόνη. Κυοφορεί ένα παιδί στα σπλάχνα της.

Σχόλια: Από το τρέιλερ φαίνεται λίγο ό,τι να 'ναι η σειρά. Αρχικά έχουμε την γυναίκα που μένει έγκυος από τον κρίνο... που απ' ότι φαίνεται δεν ήταν και τόσο κρίνος... τον κούνησε μάλλον τον πισινό της στον "επισκέπτη" της. Στη συνέχεια, βλέπουμε στο τρέιλερ ότι ασχολούνται κατά ένα μέρος με μία επιχείρηση τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ρομποτική, όπου ο άντρας της γυναίκας έχει φτιάξει ένα παιδί-ρομπότ. Τώρα όλα αυτά κάπως συνδέονται, μένει να δούμε πως θα μπουρδουκλωθούν!

Trailer: εδώ

The Strain

Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου

Θέμα: Η Σειρά διηγείται την ιστορία του Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), του επικεφαλή του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών στη Νέα Υόρκη. Αυτός και η ομάδα του καλούνται να ερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα μίας ασθένειας που εμφανίζει συμπτώματα βαμπιρισμού. Καθώς ο ιός εξαπλώνεται, ο Ephraim, η ομάδα του και μερικοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης θα εμπλακούν σε έναν πόλεμο με μοναδικό στόχο την επιβίωση του ανθρώπινου είδους...

Σχόλια: Ανυπομονούμε γι' αυτή τη σειρά πως και πως γιατί θα παρουσιάζει τα βαμπίρ σαν κάτι άρρωστο και αποτρόπαιο! Φτάνει πια με τα βαμπίρ που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα ρίξουν γκόμενα με το φανταχτερό... πουλόβερ τους! Όπως είχαν πει οι παραγωγοί κατά την ανακοίνωση του εν λόγω πρότζεκτ "Οι βρικόλακες του Strain δε θα είναι γοητευτικά πλάσματα αλλά επιθετικά  παράσιτα, ξεφλουδισμένα από το ανθρώπινο δέρμα τους που τρέφονται με το αίμα των ανθρώπων ενώ παράλληλα "γεννάνε" τριχοειδή σκουλήκια που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε βαμπίρ, μεγαλώνοντας έτσι τον πληθυσμό τους". Τέλος, με σενάριο από Guillermo del Toro και Carlton Cuse στην παραγωγή, περιμένουμε πολλά από αυτή τη σειρά!!!

Trailer: εδώ

Matador

Πρεμιέρα: 15 Ιουλίου

Θέμα: O Antonio "Matador" Bravo, ένας δημοφιλής παίκτης ποδοσφαίρου, έχει πολλές γνωριμίες δημοσίων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων διεφθαρμένων, μερικοί εκ των οποίων βρίσκονται στην ομάδα του. Δε θα πρέπει μόνο να ισορροπήσει το 2πλό ρόλο του ως δημόσιο πρόσωπο και παίκτης, αλλά και να παίξει τον ρόλο του ως μυστικός πράκτορας.

Σχόλια: Απλό το θέμα, το τρέιλερ δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, οπότε δε μπορούμε να σχηματίσουμε μία α' εικόνα. Προς το παρόν δε με ενθουσιάζει τίποτα. Είναι η 2η σειρά για το κανάλι El Rey μετά το From Dusk till Dawn οπότε υποθέτουμε ότι έχουν κάτι καλό στο μυαλό τους.

Trailer: εδώ

The Divide

Πρεμιέρα: 16 Ιουλίου

Θέμα: Δικηγορικό δράμα που εστιάζει στην Christine Rosa. Η σειρά εξερευνά την προσωπική ηθική και πως όλοι οι άνθρωποι (ειδικά οι φιλόδοξοι) πολεμάνε να τα βγάλουν πέρα στις σκιές του γκρι υπό την απουσία ενός απλού ηθικού συστήματος. Θα δούμε πως η αλήθεια συνυπάρχει στη μοντέρνα κοινωνία με την φιλοδοξία, την ηθική, την πολιτική και την φυλή του ανθρώπου.

Σχόλια: Η πρώτη σειρά του We Tv. Ψαρωτικό το θέμα ότι τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο στις μέρες μας, αλλά αν πρόκειται για ένα ακόμη Legal Drama, δε νομίζω να ακολουθήσω την πρώτη προσπάθεια του καναλιού.

Trailer: εδώ

Rush

Πρεμιέρα: 17 Ιουλίου

Θέμα: Η σειρά εστιάζει στον Dr. William Rush, έναν γιατρό "Fixer", όπου εξυπηρετεί πλούσιους με απόλυτη διακριτικότητα.

Σχόλια: Κλασσική σειρά του USA Network. Κουλ χαρακτήρες, χαλαρές υποθέσεις, διάλογοι και καταστάσεις με χιούμορ... όπως προείπαμε η κλασσική συνταγή του USA!

Trailer: εδώ

Satisfaction 

Πρεμιέρα: 17 Ιουλίου

Θέμα: Μία σειρά που εξερευνά τον σύγχρονο γάμο μέσα από τα μάτια του Neil Truman και της γυναίκας του, Grace. Η σειρά απαντάει στο ερώτημα: "Τι κάνεις όταν το ότι έχεις τα πάντα δεν είναι αρκετό?" με έναν αντισυμβατικό τρόπο.

Σχόλια: Αν και η σειρά φαίνεται να απευθύνεται σε ένα κοινό γύρω στα 30φεύγα με οικογένεια, βρήκα αρκετά καλό το τρέιλερ και πιστεύω θα εξελιχθεί κάπως από αυτή την ιδέα. Μία πρόβλεψη για το τέλος: ότι θα τα διαλύσουν μεταξύ τους, θα καταστρέψουν τις ζωές τους και μετά θα βρουν ευτυχία σε αυτό που θεωρούσαν δεδομένο και βαρετό (τουλάχιστον αν ήταν ταινία αυτό θα γινόταν...).

Trailer: εδώ

The Lottery

Πρεμιέρα: 20 Ιουλίου

Θέμα: Η σειρά εξελίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, με αποτέλεσμα να απειλείται το ανθρώπινο είδος να αφανιστεί. Όταν 100 έμβρυα γονιμοποιούνται με επιτυχία, τότε γίνεται μία λοταρία προκειμένου να κληρωθούν ποιοι θα είναι οι γονείς.

Σχόλια: Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε μία ιδέα που θα έμπλεκε κατά κάποιο τρόπο επιστημονική φαντασία, με οικογενειακό δράμα με αυτό το θέμα. Ας δούμε την υλοποίηση προτού κρίνουμε.

Τρέιλερ: (δεν έχει βγει ακόμα)

Manhattan

Πρεμιέρα: 27 Ιουλίου

Θέμα: Πρόκειται για την περίοδο με το Manhattan Project, κατά τη διάρκεια που φτιαχνόταν η πρώτη ατομική βόμβα. Δείχνει το κόστος που έχουν τα μυστικά που σχετίζονται με αυτό το πρότζεκτ και τις συνέπειες στους ανθρώπους, τις οικογένειες τους και τις σχέσεις του.

Σχόλια: Μετά την επιτυχία του Salem, το WGN America περνάει σε ένα δεύτερο πρότζεκτ εποχής με ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα. Αφού τα κατάφερε με το Salem, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και τώρα. Μπορεί να μην αρέσει σε όλους αλλά φαίνεται να ξεκαθαρίζει από την αρχή τον χαρακτήρα της η σειρά, και όσοι πιστοί προσέλθετε.

Trailer: εδώ

The Knick

Πρεμιέρα: 8 Αυγούστου

Θέμα: Εστιάζει στις ζωές του Dr. John W. Thackery και του προσωπικού ενός Νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη κατά τις αρχές του 20ου αιώνα.

Σχόλια: Ωραία η ατμόσφαιρα στο τρέιλερ, θυμίζει ελαφρώς το στυλ του A Young Doctor's Notebook. Βέβαια το Cinemax μας έχει συνηθίσει σε πιο δραστήριες σειρές... για να δούμε με τι τεχνάσματα θα καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό τώρα.

Trailer: εδώ


Outlander

Πρεμιέρα: 9 Αυγούστου

Θέμα: Η σειρά διηγείται την ιστορία της Claire, μίας παντρεμένης νοσοκόμας από το 1945 που μυστηριωδώς στέλνεται στο 1743, όπου κατευθείαν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο άγνωστο κόσμο όπου η ζωή της απειλείται. Όταν αναγκάζεται να παντρευτεί τον Jamie Fraser, έναν θαρραλέο και ρομαντικό νεαρό πολεμιστή, μία παθιασμένη σχέση ξεκινάει που χωρίζει την καρδιά της Claire σε 2 απέραντα διαφορετικούς άντρες σε 2 διαφορετικές ζωές.

Σχόλια: Μετά την επιτυχία του Game of Thrones ήταν αναπόφευκτη η μεταφορά άλλων μυθιστορημάτων εποχής - φαντασίας στη μικρή οθόνη. Εδώ θα δούμε μία περιπέτεια με δόσεις ιστορίας, επιστημονικής φαντασίας, ρομάντζο και δράση. Και όλα αυτά με την υπογραφή του Starz, το οποίο εμπιστευόμαστε μετά την επιτυχία του Spartacus.

Trailer: εδώ

Legends

Πρεμιέρα: 13 Αυγούστου

Θέμα: Ο πρωταγωνιστής είναι ο Martin Odum, ένας μυστικός πράκτορας, ο οποίος μπορεί να μεταμφιεστεί σε οποιοδήποτε πρόσωπο χρειαστεί για κάθε δουλειά. Όμως η πραγματική του ταυτότητα τίθεται υπό αμφισβήτηση όταν ένας μυστηριώδης άγνωστος του λέει ότι δεν είναι αυτός που νομίζει ότι είναι.

Σχόλια: Διαβάζοντας το θέμα δε θα ψηνόμουν να το δω. Έχουμε δει παρόμοιες ταινίες πολλές φορές. Το γεγονός όμως ότι παίζει ο Sean Bean δίνει έξτρα πόντους στην σειρά. Ας τη δοκιμάσουμε λοιπόν και βλέπουμε.

Trailer: εδώ
__________________________________________________________________

Πέρα από τις νέες σειρές, μην ξεχνάμε ότι επιστρέφουν και οι παλιές: Longmire (2/6), Orange Is The New Black (6/6), Pretty Little Liars (10/6), Suits (11/6), Graceland (11/6), Rectify (19/6), Rookie Blue (19/6), Falling Skies (22/6), True Blood (22/6), Teen Wolf (23/6), Covert Affairs (24/6), Unforgettable (29/6), Under the Dome (30/6), The Bridge (9/7), Hemlock Grove (11/7), Ray Donovan (13/7), Masters of Sex (13/7), The Killing (1/8), Hell on Wheels (2/8), Doctor Who (κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο) κ.α.

Υ.Γ.1. Μην ξεχνάτε και τις σειρές που ξεκινήσανε αυτόν τον μήνα!

Υ.Γ.2. Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε τις σειρές που θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη >>εδώ<<.

Υ.Γ.3. Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τα αφιερώματα που κάνουμε μπορείτε να πατήσετε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Υ.Γ.4. Μην ξεχάσετε να μας πείτε τις απόψεις σας για τις καλοκαιρινές σειρές!

Ετοιμαστείτε για θερινές προβολές!!! Καλό Καλοκαίρι :)

41 σχόλια:

  1. Halt and Catch Fire και ισως και το αλλο με το 2% του πλυθησμου.
    Παιζει ο Sean Bean?Automatic spoiler..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί.Σιγουράκι είναι το Rush(Ποτέ δεν μας απογοητεύει η USA,πάντα με κάτι ανάλαφρο και καλοκαιρινό + ότι παίζει ο κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος!!).Το the Leftovers σαν θέμα είναι πάρα πολύ risky γιατί ενώ το έχουν χιλιοπαίξει σειρές και σειρές όλες έχουν πάει άκλαφτες(ακόμα και το Flashforward!!!) αλλά θα το δω γιατί υπάρχει ένα HBO από πίσω.Τέλος ίσως δώσω μια ευκαιρία σε The Strain & Reckless αφού βγουν 2-3 επεισόδια...


    υ.γ.Όπως σωστά γράφεις κι εσύ το ματάκι μου θα πέσει στο Legends καθαρά ελέω Bean αλλά ελοχεύει spoiler όπως θεϊκά έγραψε ο @Mike Apostolakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο με τις χειμερινές... Λοιπόν:


    Murder in the First: Καλέ παίζει το μπασταρδάκι από το Χάρυ Πότερ;; Μοιάζει πολύ!!!

    Dominion: Έχω συνηθίσει από το σπν να είναι ο γαμάτος ο Γαβριήλ και ο κακός ο Μιχαήλ.. Δεν μπορώ τις αλλαγές :P Όσο για τον Γουίντμορ.. στα αρνητικά της σειράς είναι.. Μόνο που τον βλέπω εκνευρίζομαι....

    The Last Ship: Έχω το Χέλιξ μου να βλέπω από σειρές με ιους που αν δεν βρεθεί σύντομα θεραπεία θα χαθεί το ανθρώπινο είδος... :)

    Extant: ...φαίνεται πολύ ό,τι να'ναι η σειρά... Αλλά είμαι πολύ περίεργη να μάθω πως έμεινε αυτή έγκυος και δεν θυμάται τίποτα-που βρέθηκε αυτός που την άφησε έγκυο-τι πλάσμα είναι το παιδί που έχει στην κοιλιά της και πως συνδέονται όλα αυτά με το ρομποτ-παιδι... Οπότε μπορεί να τη τσεκάρω :P

    The Leftovers: Η μόνη σειρά που ανυπομονώ!! ..πάντως πρέπει να δέιξουν και πως εξαφανίστηκε το 2% και που πήγε... Αν δεν ασχοληθουνε καθόλου με αυτό το κομμάτι θα ξενερώσω...

    The Strain: Συμφωνώ μόνο με το "Φτάνει πια με τα βαμπίρ που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα ρίξουν γκόμενα με το φανταχτερό... πουλόβερ τους!" αλλά προσθέτω και το "Φτάνει επιτέλους με τις σειρές που αλλάζουν τα φώτα στα βαμπίρ".. Άκου εκεί γεννάνε σκουλίκια και με αυτά κολλάνε τους ανθρώπους... Τέλοσπάντων, εστιάζω στο ότι δεν είναι κανονικά βαμπίρ, αλλά ασθένεια με συμπτώματα βαμπιρισμού..έτσι δικαιολογείται ;)

    Legends: Sean Bean!!! <3 Θα το δω! Μ'έψησε και το θέμα και ο καλός μου... Και αφού είναι πρωταγωνιστής, ε δεν θα πεθάνει πάλι!!! :P

    Ανυπομονώ για Λεφτόβερς και Λέτζεντς και μ'έψησαν το Murder in the first και Outlander.. +Θόλο+Ντόκτωρ :) :) ..Οι υπόλοιπες αδιάφορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και δεν ενθουσιαστηκα με καμια

    Power (αν και με κοβω να μην συνεχιζω μετα τον πιλοτο)
    Murder in the First
    Dominion (ο μονος λογος ειναι οτι λατρευω το Legion! )
    The Last Ship (περιεργια πιο πολυ)
    Tyrant
    The Leftovers (εχει μια τραβηχτηκη περιλιψη! δεν ξερω)
    Extant (διαβασα την υποθεση και ειπα "ο χριστος και η παναγια"... τωρα τι να σου πω"
    The Strain (ξεκολλαμε απο τον edward τουλαχιστον)
    Outlander (εχει κατι "υπερφυσικο" μεσα για αυτο με τραβηξε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα, ρε συ λες να τον ξεκάνουν τόσο γρήγορα;;; και διάβαζα κάτι για 7 seasons plan :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον το Leftovers στο HBO δε θα πάει άκλαφτο, κάτι είναι και αυτό. Γενικά πιστεύω θα γίνει καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Murder in the First: όντως! αν δε μου το έλεγες δε θα τον αναγνώριζα :P

    The Leftovers: Να σου πω την αλήθεια, κι αν δεν αιτιολογούσαν καθόλου το πως εξαφανίστηκαν δε θα με χάλαγε. Να το άφηναν στη φαντασία του καθενός. Γενικά πιστεύω αυτό το στυλ θα ακολουθήσει η σειρά, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει τη δική του θεωρία για το συμβάν.



    The Strain: Ας είναι ενδιαφέρουσα η σειρά κι ας κάνουν τα βαμπίρ όπως να 'ναι!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To πρόβλημα με το Power είναι ότι έχουμε δει πολύ πιο ενδιαφέροντες αντιήρωες στη μικρή οθόνη, οπότε δεν ξέρω πως μπορεί να τραβήξει. Πάντως τα Leftovers, The Strain και Outlander πιστεύω θα βγουν αρκετά καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταχτη στα ματια του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μονο το The Leftovers tha dw apo autes!!! (fenete endiaferon kai piasariko to story)
    *Kai fisika enoite pws tha dw kai to Crossbones pou ksekinaei shmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ειναι πολυ συνηθισμενη ιστορια του Power.
    Τα 3 που ειπες ειναι τα "αγαπημενα μου" μεχρι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. :P Κι απ'ότι κατάλαβα κι εδώ τον κακό θα παίζει.. Να τον μισήσουμε ακόμα περισσότερο :P

    ...ρε συ εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ καμία θεωρία.... Εξωγήινοι;; Σβήστηκαν όπως ο Πήτερ;; Εξαυλώθηκαν (Φρινζ ιβέντ);; :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι όπως ο Πήτερ γιατί τους θυμούνται :P || Σαν ένα φυσικό φαινόμενο ίσως το αιτιολογήσουν... ή κάτι που έχει σχέση με την αποκάλυψη. Μάλλον θα πάρει θρησκευτικές διαστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχα ναι όντως!! φυσικό φαινόμενο σίγουρα δεν είναι η ταυτόχρονη εξαφάνιση του 2% του πληθυσμού... Αλλά ναι, νομίζω ή θρησκευτικές διαστάσεις θα πάρει ή εξωγήινες... Προτιμώ θρησκευτικές.. Αλλά ντάξει, πες στη 1η σεζόν θα δείχνει αυτούς που έμειναν πίσω πως αντιμετωπίζουν το γεγονός κλπ. Ε και στη 2η τα ίδια;; Πρέπει να το πάνε στην πηγή του κακού!! ..δεν θέλω να είναι σαν το Day Break που έδειξαν μόνο το που είναι μπλεγμένος ο τύπος και όχι γιατί η κάθε μέρα ήταν η ίδια.. Εγώ και λοστ και θόλο και άλλες σειρές τις ξεκίνησα για να μάθω τη λύση των μυστηρίων.. Στην πορεία με κέρδισαν κι άλλα, αλλά αν ξεκινήσεις μια σειρά για να μαθεις τι παίζει και δεν το μαθαίνεις ποτέ, είναι μεγάλη ξενέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλοκαίρι είναι , ότι πρέπει για σκότωμα ώρας καμιά χαλαρή ξένη σειρά! Αν και σκοπεύω να δω καμιά μεγάλη σειρά που έχει ολοκληρωθεί , το Penny Dreadful (μόλις ολοκληρωθεί θα το δω μαζεμένο) το Crossbones που ξεκινάει τώρα και από παλιές το True Blood τρεις μήνες είναι όλο και κάπου θα βρεθεί χρόνος για δυο-τρία νέα επεισόδια την εβδομάδα!



    1)The Strain : Η μοναδική που περίμενα από καιρό , από τον χειμώνα που διάβασα το άρθρο με τις νέες σειρές που αναμένουμε το 2014! Φαίνεται διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα και το ότι βασίζεται σε ήδη έτοιμο βιβλίο για εμένα είναι πλεονέκτημα.

    2)The Leftovers : Να πω την αλήθεια ενώ είχα ακούσει από καιρό ότι θα βγει και ότι είναι από τα πιο αναμενόμενα του καλοκαιριού δεν είχα ψηθεί όμως εχθές όχι μόνο άλλαξα γνώμη αλλά μπήκε και δεύτερο στη λίστα. Λίγο το ότι έχει τον σεναριογράφο του Lost λίγο το ότι θα προβάλλεται από το HBO και λίγο το ότι θα το δουν οι περισσότεροι μου άλλαξε τη γνώμη.

    3)Dominion : Δεν ήξερα καν ότι θα υπάρξει η σειρά ούτε έχω δει την ταινία αλλά μου άρεσε το τρέιλερ! Μου θυμίζει λίγο Supernatural και είναι ενδιαφέρον από άποψη σεναρίου.

    4)Manhattan : Μου αρέσει το θέμα πολύ και το τρέιλερ φαινόταν και ποιοτικό. Αυτά νομίζω φτάνουν για να το ξεκινήσω…

    Επίσης ξεχωρίζουν και κάποια ακόμα αλλά έχω ήδη πολλά στη λίστα και δεν σκοπεύω να ξεκινήσω κάτι άλλο. Αν ακούσω πολύ καλές κριτικές για κάποιο ίσος το δω ολοκληρωμένο κάποια στιγμή.

    Halt and Catch Fire : Ενδιαφέρον και πρωτότυπο αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να με τραβήξει.

    Power : Στην αρχή έλεγα να το βάλω στη λίστα μου αλλά βρήκα πιο ενδιαφέροντες ιδέες. Ας υπάρχει για αναπληρωματικό.

    The Last Ship : Μου αρέσουν οι post – apocalyptic σειρές αλλά δεν μπορώ να τις δω και όλες… Επίσης από το τρέιλερ έφερνε κάτι από το Helix (που μου άρεσε πολύ) , χωρίς την ατμόσφαιρα του όμως.

    Tyrant : Το τρέιλερ ήταν πολύ μικρό για να βγάλω συμπέρασμα. Σαν ιστορία δε με τραβάει.

    Outlander : Φαίνεται σοβαρό και υπερπαραγωγή αλλά δεν είναι του στιλ μου να παρακολουθώ μία ερωτοχτυπημένη νοσοκόμα!

    Legends : Μόνο για το όνομα του Sean Bean γίνεται τόση φασαρία χωρίς να έχει τίποτα το ιδιέτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eμενα μου κινησαν το ενδιαφερον τα : Τhe Last ship, Extant, The Leftovers kαι φυσικα το The Strain!
    Για να δουμε τι θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από το 1ο επεισόδιο θα ξεπερνάει απλά το στάδιο του "προσπαθώ να κατανοήσω τι έγινε". Απ' ό,τι τσέκαρα στο τρέιλερ είναι κάτι τύποι στα άσπρα (κάτι σαν αίρεση) που μπλέκονται στις ζωές αυτών που έχασαν συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Leftovers και Strain είναι σιγουράκια (εκτός κι αν βγουν τέρμα fail), αλλά με έχουν ψήσει και από συνεντεύξεις, από τα πάντα!!! Για το Power είμαι ακριβώς στην ίδια φάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπον με την σειρα μου να πω τις standar σειρες που θα τσεκαρω:
    1) The Leftovers...γιατι ειναι HBO και ελπιζουμε σε κατι ολοκληρωμενο.
    2) Murder in the first....μου αρεσε αρκετα το cast και το οτι ειναι περιπου σαν το Killing ειναι απο τα θετικα. Ελπιζω μονο να μην ειναι τοσο αργο.
    3) The strain...θυμαμαι στην αρχη της χρονιας ημουν πολυ ενθουσιασμενη και με αυτο και με το Helix . Μονο να μην παρει την κατω βολτα του δευτερου και ολα θα πανε καλα :P
    Και επειδη το καλοκαιρι δεν βγαινει μονο με 3 νεες σειρες σκεφτομαι να αρχισω και τα Halt and catch fire ετσι για το καλο, Tyrant γιατι θα με φαει η περιεργεια, outlander για να τιμησω το science fiction αν και δεν εχω πολλες προσδοκιες απο το συγκεκριμενο, το Rush (?) , και το extant οχι τιποτα γιατι δεν θελω να βγει ωραιο και να το εχουν δει ολοι εκτος απο εμενα.

    Το chasing life ειναι λιγο σαπουνοπεριτσα η μου φενεται? Μου βαζουν και τον καρκινο για να τραβηξουν κοσμο ,οτι τι δηλαδη θα αρχισει η κοπελιτσα να πουλαει meth ?
    Το satisfaction με κανει να κλαιω(γελαω). To last ship ισως να λεει κατι αλλα δεν μπορω με τις apocalyptic σειρες εχουμε το Walking Dead. Αυτα απο εμενα .... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μας έβαλες στην μπρίζα για πολλές καινούργιες σειρές thanks σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλα, για σένα δεν είχα αμφιβολία... Leftovers και Strain που από πίσω κρύβονται δικοί μας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρακαλώ!!! Άντε να αρχίσουν και τότε να δεις πως θα μπούμε στην μπρίζα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ να σου πω την αλήθεια το Walking Dead το ψιλοβαρέθηκα σε κάποιες φάσεις και είμαι λίγο σκεπτικός για το Last Ship, αλλά φαίνεται καλή παραγωγή οπότε θα του δώσω ευκαιρία ελπίζοντας ότι δε θα κουράσει.


    Για Leftovers αν βγει καλό, θα σας πρήζω μέχρι να το δείτε όλοι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τα σχόλια σου στις 3 πρώτες! Το extant θα το έβλεπα κι εγώ αλλά με ξενέρωσε όταν εμφανίστηκε το παιδί-ρομπότ. Θα το αφήσω προς το παρόν, ενημέρωσε αν βγει καλό :P
    To Chasing Life εμένα μου άρεσε σαν τρέιλερ αλλά και λόγω καναλιού ξέρω ότι δε θα μπορούσα να δω πολλά επεισόδια (θα το βαριόμουνα!) οπότε το αφήνω. Πάντως με Breaking Bad δε θα έχει καμία σχέση (όχι σαν ποιότητα μόνο... ούτε σε ατμόσφαιρα).
    Σίγουρα όμως όταν αρχίσουν οι σειρές θα ακούσουμε σχόλια και θα δοκιμάσουμε και σειρές που δεν είχαμε αρχικά στο πρόγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχουμε και Damon Lindelof που υπόσχεται απαντήσεις (στο leftovers :P ). To Crossbones είχε ωραίο πιλότο (αν και γενικά δεν ξετρελάθηκα αλλά σαν εισαγωγή με κάλυψε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είδα και εγώ τον πιλότο του Crosbones. Με χάλασε λίγο το γεγονος οτι φέυγει απο την πραγματική ιστορία του Μαυρογένη (το 1715 ήταν 35 χρονών οχι 60 :P και πέθανε 3 χρόνια αργότερα στην πραγματικοτητα.) και εν μέρη ότι δεν έπαιξε τελικά ο Hugh Laurie που ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Μαυρογένη. Βλέποντας το όμως μου άρεσε αρκετά η ιστορία και οι διάλογοι και ο John Malkovich ήταν πολύ καλός ως Μαυρογένης! Ότι πρέπει για καλοκαίρι , έχω και αδυναμία στις πειρατικές σειρές , οπότε αν συνεχίσει έτσι θα το δω ολόκληρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα γι'αυτό.. Και οκ, ας μη μας πουν από την αρχή τί παίχτηκε.. αλλά σε κάποια σεζόν να μας πουν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kai emena mou arese o pilotos, htan arketa isagogikos alla edikse h seira oti exei poles dinatoties, se kapoia simia emiaze uperbolika me to Black Sails, o Malkovich htan ekseretikos (an kai auto htan anamenomeno)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να σου πω για πρώτο επεισόδιο δεν ήταν κακό. Εντάξει όσον αφορά την ιστορική αλήθεια , θα ήταν ουτοπικό να περιμένεις να την σεβαστούν. Ο Μάλκοβιτς ήταν καλός και είναι σίγουρα μεγάλο ατου. Οι λοιποί ήταν τουλάχιστον αναιμικοί , εκτός από τον τύπο στο αναπηρικό. Αυτόν θα περιμένω κι άλλο να τον δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από όλες περιμένω πραγματικά πως κ πως το " The Leftovers " . Mου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εξαρχής από ένα άλλο αφιέρωμα που είχες κάνει , είναι το πιο περίεργο κεφάλαιο στη Βίβλο ( Αποκάλυψη του Ιωάννη ) και μιας κ έχω "φάει " με το κουτάλι όλες τις σειρές με θέμα την Αποκάλυψη δε θ' αφήσω την "Αρπαγή" να μου ξεφύγει ..

    2) Με αυτή τη λογική δεύτερη επιλογή μου είναι το "Last Ship " , μ'αρέσουν οι πρωταγωνιστές του ..Rhona Mitra k Eric Dane , to story k σαν παραγωγή φαίνεται άρτια .

    3) Τhe Strain - Αν μη τι άλλο με τέτοιους σεναριογράφους περιμένω πολλά από την εν λόγω σειρά ... μιλάμε για πολλές ανατριχίλες με τέτοιο τρέιλερ !!!

    4) Dominion - έχοντας δει το Legion , το οποίο ήταν αρκετά καλό ( γενικά με τραβάνε οι ιστορίες με αγγέλους κ Supernatural φάσεις ) ελπίζω κ η σειρά να βγει εξίσου καλή .

    5) Outlander - Λίγο το υπερφυσικό του στοιχείο λίγο το ότι είναι σειρά εποχής με το ρομάντζο του αλλά κ με δράση μου κάνει κλικ κ αυτό .

    Καλές μου φάνηκαν οι εξής : "Manhattan" ( απλά μπορεί να βγει βαρετό ), "Murder in the first " (δύσκολο να ξεφύγει από τα τετριμμένα ) , "Satisfaction" ( μου φάνηκε κάτι το διαφορετικό k αστείο η όλη την υπόθεση) ... "Reckless" ( γουστάρω τρελά Cam Gigandet ..Έστω κ για οφθαλμόλουτρο θα δω κάποια επεισόδια αν κ το υπόλοιπο καστ δεν ειν' κακό ) .. "Extant" (ας πούμε ότι έχω περιέργεια πως θα βγει η σειρά στα συν η Halle Berry ) " Legends " ( k μόνο για τον Sean Bean αξίζει να τη δω !!! )

    Αυτά τα ολίγα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά, εννοείται κι εγώ για Leftovers ανυπομονώ πως και πως!!! Μετά θα έβαζα το Strain και επειδή έχει και αυτό ιό όπως το Last Ship ίσως το προτιμήσω (γιατί το Last Ship αν και post-apocalyptic θα ασχολείται πολύ με το πλήρωμα και το βαθμό του καθενός και δεν τα πολυγουστάρω αυτά... αλλά θα δω σίγουρα πιλότο και θα κρίνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δε ξέρω βέβαια πως θα βγει αλλά μακάρι να μην ασχολείται όλη την ώρα με το βαθμό του καθένα πάνω στο πλοίο (θα με "χαλάσει " κ εμένα αυτό ) ... εγώ την έχω στο μυαλό μου σαν μια περιπέτεια στα ύδατα με την ελπίδα κάποιας προσάραξης κάπου σε κάποιο νησί κ να δω σκηνές αντίστοιχες με τη Lost - άρα !!! Zητάω πολλά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To έθεσες πολύ ωραία. Κάτι σε λίγο φάση Last Resort δηλαδή. Αν και μάλλον θα περιπλανιούνται για αρκετό διάστημα (όχι ότι με χαλάει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βασίλης Παπαδόπουλος7 Ιουνίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των καλοκαιρινών σειρών! Μου κινησαν το ενδιαφέρον το Manhattan το The Last Ship και The Leftovers Τα δύο πρώτα καθαρά λόγω θεματολογίας (είμαι ψωνιο για επιστημονικά θέματα (Οπενχάιμερ-σχάση κλπ αλλά και για επιστημονική φαντασία..) για το The Leftovers με έπεισε η ... αγωνία σου και τα καλά σου λόγια για την σειρά, παρόλο που το The 4400 που φαντάζομαι είναι κάτι ανάλογο, στην αρχή το είδα με ενδιαφέρον αλλά μετά το βαρέθηκα. Διάβασα την παρουσίαση που έκανες για το Γκόθαμ και είδα το τρέιλερ, ναι αυτή είναι "η σιγουράντσα" της επόμενης χρονιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

    Πάντως το Leftovers δε νομίζω να μοιάζει τόσο με το 4400, γιατί πέρα της εξαφάνισης δε θα έχουμε ούτε επιστροφή (στην αρχή τουλάχιστον), ούτε θα έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Εγώ το φαντάζομαι αρκετά αργό, που βασίζεται περισσότερο στο να δημιουργήσει ερωτήσεις και να σου παρουσιάσει διάφορες θεωρίες για το γεγονός, παρά να πάρει άλλη εξέλιξη. HBO είναι αυτό, θα το ρίξει στην "ποιότητα" :P

    Καλά για το Gotham τι να πούμε;; το περιμένω σαν τρελός από τότε που βγήκε η ανακοίνωση http://tv-island.blogspot.gr/2013/09/gotham-james-gordon-batman.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γράφω εδώ γιατί εδώ είναι το πιο κατάλληλο άρθρο.Μόνο εμένα ρε παιδιά μου φάνηκε το The Leftovers πολύ μα πολύ μέεεεετριο???!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εμένα μου άρεσαν πολύ και τα 2 επεισόδια! Είναι λίγο περίεργη σειρά, σίγουρα όχι για όλα τα γούστα, οπότε κατανοώ κάποιον να το λέει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. milame Ilegal89 gia thn xeiroterh seira olon ton epoxon.proth fora poy stamathsa seira sthn mesh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σκέψου πόσο με ξενέρωσε ο πιλότος που ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να δει και το 2ο.Χθες είδα το The Strain.Εντάξει,τα έσπασε!Αυτός ναι ρε συ.Πιλοτάρα.Καιρό είχα να δω τόσο καλό πιλότο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μάλλον δεν είναι του στυλ σου, εμένα όλα μου άρεσαν μέχρι τώρα (το 3ο βέβαια μου άρεσε περισσότερο μέχρι στιγμής!!!).
    Για Strain θα συμφωνήσω, τα έσπασε άσχημα ο πιλότος! Πολύ Σκοτεινός και ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. k ego eida xtes to The.Strain k mou arese para polly.elpizo na mhn kantantish walking dead

    ΑπάντησηΔιαγραφή