Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι Νέες Δραματικές Σειρές για την σεζόν 2014 - 2015


Μετά την τεράστια ανταπόκριση που δείξατε στο προπέρσινο θέμα, όπως και στο περσινό θέμα, με τις νέες σειρές της σεζόν, επιστρέφουμε για μία ακόμα χρονιά, αμέσως μετά την παρουσίαση των νέων σειρών από τα ελεύθερα κανάλια, για να συγκεντρώσουμε όλες τις νέες σειρές που θα παιχτούν στην τηλεόραση κατά τη νέα σεζόν, 2014-2015. Διαβάστε παρακάτω τη λίστα με τις νέες σειρές...


Allegiance, NBC

Cast: Hope Davis (The Newsroom), Scott Cohen (The Carrie Diaries, Necessary Roughness), Gavin Stenhouse (the UK's Iconicles), Margarita Levieva (Revenge), Kenneth Choi (Ironside), Annie Ilonzeh (Arrow), Morgan Spector (Person of Interest)

Περίληψη: Ο Alex O'Connor είναι ένας νεαρός αναλυτής στην CIA. Αυτό που τόσα χρόνια δεν ήξερε είναι ότι οι γονείς του, Mark και Katya, ήταν Ρώσοι κατάσκοποι όπου τα τελευταία χρόνια ήταν ανενεργοί. Το Κρεμλίνο όμως τους ξαναπροσέλαβε καθώς ετοιμάζουν μία τρομοκρατική ενέργεια στα σύνορα της Αμερικής. Πριν χρόνια, ανατέθηκε στη Ρωσίδα Katya μία αποστολή από τη Κα-Γκε-Μπε να προσλάβει τον Αμερικανό επιχειρηματία Mark O'Connor σαν κατάσκοπο, και ύστερα από αυτό οι 2 τους ερωτεύτηκαν. Ύστερα συμφώνησε η Katya με την κυβέρνηση της ότι όσο είναι πιστή στη χώρα της, θα της επέτρεπαν να παντρευτεί τον Μαρκ και να μείνουν στην Αμερική, αλλά η Ρωσία θα επικοινωνούσε μαζί της στο μέλλον, εάν τη χρειαζόντουσαν κάτι. Μετά από χρόνια, ζούσαν ευτυχισμένοι χωρίς να έχουν ακούσει το παραμικρό από τη Μόσχα και πίστευαν ότι έχουν αφήσει το παρελθόν πίσω. Τώρα όμως φαίνεται ότι η Ρωσία έχει μία τελευταία αποστολή για τη Katya: να μετατρέψει τον γιο της, Alex, σε κατάσκοπο. Γι' αυτούς τους γονείς το δίλημμα είναι ένα: Να προδώσεις την πατρίδα σου ή να διαλύσεις την οικογένεια σου.

Σχόλια: Δεν έχει βγει ακόμα τρέιλερ, αλλά μου φέρνει κάτι από The Americans με λίγο Homeland. Από τη στιγμή που τα FX και Showtime έχουν παρόμοιες σειρές γιατί να επιλέξει κάποιος τη version του NBC;;; Ένας λόγος θα ήταν ότι το Allegiance παίζεται στο σήμερα, ενώ το The Americans κατά τη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου (κάποιοι δε θέλουν να βγαίνουν εκτός εποχής).

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

American Crime, ABC

Cast: Felicity Huffman (Desperate Housewives), Timothy Hutton (Leverage), Benito Martinez (Sons of Anarchy), W. Earl Brown (Deadwood), Penelope Ann Miller (Mistresses), Richard Cabral

Περίληψη: H σειρά εστιάζει σε μία πόλη που σημειώνει αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας λόγω συμμοριών, εμπορίου ναρκωτικών και εθισμού. Όταν ένα νεαρό ζευγάρι , ο Ματ και η Λίλυ, δέχεται επίθεση, ο Ματ πεθαίνει ενώ η Λίλυ βιάζεται. Αυτά τα νέα ταράζουν πολύ την κοινωνία. Ο πατέρας του θύματος, Chuck, επιστρέφει στην πόλη για να αναγνωρίσει το πτώμα του γιου του και συναντιέται με την πρώην γυναίκα του που είχε να τη δει χρόνια, η οποία είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του μιας και λόγω του εθισμού του με τον τζόγο κατέστρεψε την οικογένεια τους και πέρασαν δύσκολα χρόνια κατά την απουσία του. Οι γονείς της Lily είναι στο νοσοκομείο και περιμένουν την ανάρρωση της. Οι 2 οικογένειες πρέπει να αποφασίσουν αν πρέπει να μιλήσουν στον τύπο ή όχι, καθώς περνάνε οι μέρες και δεν συλλαμβάνεται κανείς. Η αστυνομία έχει προς το παρόν 4 υπόπτους. Η υπόθεση στη συνέχεια παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις σε ένα φορτισμένο δράμα που βλέπουμε την ιστορία από την πλευρά των θυμάτων, των οικογενειών τους αλλά και των κατηγορούμενων!

Σχόλια: Μου μυρίζει κάτι ποιοτικό εδώ. Δεν πρόκειται απλά για μία αστυνομική υπόθεση στυλ "ποιος τον σκότωσε" αλλά φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στις επιπτώσεις που υπάρχουν στην κοινωνία μετά το έγκλημα. Και δεν πρόκειται για μία γειτονιά πλουσίων, αλλά μία φτωχογειτονιά, οπού ρατσισμός, συμφέροντα και κατάχρηση εξουσίας παρουσιάζονται σε έντονο βαθμό. Αξίζει μια ματιά σίγουρα!

Trailer: εδώ

The Astronaut Wives Club, ABC

Cast: JoAnna Garcia Swisher (Once Upon a Time, Better With You, Gossip Girl), Odette Annable (House), Azure Parsons (True Detective), Zoe Boyle (Downton Abbey, Sons of Anarchy), Desmond Harrington (Dexter, Gossip Girl), Erin Cummings (Spartacus: Blood & Sand), Dominique McElligott (Hell on Wheels), Bret Harrison (Reaper), Aaron McCusker (Shameless, Dexter), Joel Johnstone (The Newsroom), Kenneth Mitchell (Switched at Birth, Jericho)

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στις γυναίκες των Αστροναυτών καθώς οι άντρες τους πήγαιναν σε μία επικίνδυνη αποστολή στο διάστημα.

Σχόλια: Άμα εστίαζε στους αστροναύτες ίσως το έβλεπα... τις γυναίκες τους τι να τις κάνουμε;;; Άντε πηγαίνετε να πλύνετε κανα πιάτο κυράδες, θέλετε να πρωταγωνιστήσετε και σε σειρά!!!

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Backstrom, Fox

Cast: Rainn Wilson (The Office), Kristoffer Polaha (Ringer), Dennis Haysbert (24), Page Kennedy, Beatrice Rosen (Blue Mountain State), Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Genevieve Angelson (House of Lies)

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στον Everett Backstrom, έναν προσβλητικό και οξύθυμο Detective, καθώς προσπαθεί να αλλάξει την αυτοκαταστροφική του συμπεριφορά και αποτυχαίνει. Ηγείται της ομάδας του, καθώς αναλαμβάνουν τις πιο ευαίσθητες υποθέσεις στο Πόρτλαντ.

Σχόλια: Πρωταγωνιστούν ο Rainn Wilson και ο Προεδράρας Dennis Haysbert, καθώς η αναγέννηση του από το FOX μετά την περσινή αποτυχία του πιλότου στο CBS λένε πολλά.... αλλά ακόμα μία αστυνομική σειρά με προβληματικό πρωταγωνιστή;;; Δε βλέπω κάτι που θα την έκανε να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες!

Trailer: εδώ

Battle Creek, CBS

Cast: Dean Winters (Oz, Law & Order: SVU), Josh Duhamel (Las Vegas), Kal Penn (House), Janet McTeer (The White Queen), Damon Herriman (Justified), Aubrey Dollar, Edward Fordham Jr.

Περίληψη: Ένας Ντετέκτιβ με έναν Πράκτορα πρέπει να συμμαχήσουν για να καθαρίσουν τους δρόμους του Battle Creek. Οι 2 τους έχουν τελείως διαφορετικές ιδεολογίες, αλλά θα πρέπει να τα βρουν προκειμένου να καθαρίσουν την φτωχογειτονιά από την εγκληματικότητα.

Σχόλια: Ακόμα μία αστυνομική σειρά. Ποιος ο λόγος να την παρακολουθήσεις;;; και η απάντηση είναι: ο Vince Gilligan!!! Εντάξει, μετά το έπος του Breaking Bad, έχω μεγάλη πίστη στις τηλεοπτικές δουλειές αυτού του ανθρώπου, αλλά οι police procedural σειρές μου φαίνονται βαρετές σαν genre. Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι θα είναι τρομερή δουλειά.

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

The Club, ABC

Cast: Betsy Brandt (The Michael J. Fox Show), Boris Kodjoe (Undercovers), Callie Hernandez, Chris Conroy

Περίληψη: Μία σαπουνόπερα που εστιάζει στην ιδρυτική οικογένεια του Κλαμπ όπως και στους εργαζόμενους της.

Σχόλια: Σαπουνόπερα? Betsy Brandt? Τελικά το ABC εφαρμόζει την τεχνική ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση!!!

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Constantine, NBC

Cast: Matt Ryan, Lucy Griffiths (True Blood), Harold Perrineau (Lost)

Περίληψη: Η σειρά εστιάζει στον John Constantine, έναν αινιγματικό αντισυμβατικό Ντετέκτιβ που πολεμάει τις σκοτεινές δυνάμεις. Έχοντας καταδικαστεί η ψυχή του στην κόλαση αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει την μάχη για το καλό, μέχρι που οι δαίμονες στοχεύουν την Liv, την κόρη ενός από τους πιο παλιούς φίλους του John, όπου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη σώσει. Αποκαλύπτεται ότι η Liv έχει μία ικανότητα, να προβλέπει μελλοντικά υπερφυσικά φαινόμενα που πρόκειται να συμβούν. Αυτή η ικανότητα της είναι απειλή για ένα νέο "κακό" που πλησιάζει. Δεν είναι μόνο η Liv που χρειάζεται προστασία.. και οι άγγελοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Έτσι, πρέπει ο Constantine και η Liv, μαζί, να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις της και τις ικανότητες του, να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα και να βρουν τους δαίμονες που απειλούν τον κόσμο μας και να τους στείλουν πίσω στην κόλαση όπου ανήκουν. Μετά από αυτό, ποιος ξέρει... ίσως τελικά υπάρχει ελπίδα για τον Τζον και την ψυχή του!

Σχόλια: Όταν διάβασα την περίληψη δε με έψησε τόσο. Μου φάνηκε σαν μία 2η έκδοση του Supernatural που ασχολείται με αγγέλους και δαίμονες. Βλέποντας όμως το τρέιλερ με συνεπήρε. Είχε ωραία εφέ και μία καταστροφική ατμόσφαιρα από την αρχή. Ο πρωταγωνιστής σαν όνομα δε μου γέμιζε το μάτι, αλλά νομίζω ότι τελικά ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Γενικότερα βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα... μένει να δούμε πως θα τα πάει!!!

Trailer: εδώ

CSI: Cyber

Cast: Patricia Arquette

Περίληψη: Spin off του CSI, όπου ακολουθεί το ειδικό τμήμα που εξετάζουν εγκλήματα που ξεκινούν από το διαδίκτυο.

Σχόλια: Να μην σχολιάσω που παραπέμπει το "cyber" || Όπως είχα πει πριν λίγες μέρες στη σελίδα μας στο facebook, "σειρές τύπου CSI και NCIS, όχι απλά συνεχίζουν να παίζονται τόσα χρόνια, αλλά πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες".

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. 

Empire, Fox

Cast: Terrence Howard, Taraji P. Henson (Person of Interest), Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray, Malik Yoba (Revolution, Alphas), Trai Byers, Grace Gealey, Kaitlin Doubleday και σε recurring ρόλο: Gabourey Sidibe (American Horror Story: Coven)

Περίληψη: Η Σειρά εστιάζει στον επικεφαλή μίας "Μουσικής Αυτοκρατορίας", του οποίου οι 3 γιοι και η πρώην γυναίκα θα δώσουν μία μάχη για τον θρόνο του. Αγάπη, πόλεμος, οικογένεια, θυσίες, λεφτά και μουσική, είναι η ιστορία αυτής της οικογένειας!!! Διαβάστε την πλήρη περίληψη >>εδώ<<

Σχόλια: Για κάποιο περίεργο λόγο αυτή η σειρά μου έχει τραβήξει την προσοχή, ενώ δεν είναι τόσο του στυλ μου. Έχει χαρακτήρες που θα ήθελα να γνωρίσω. Έχει μουσική που θα ήθελα να ακούσω. Έχει ιστορία που θα ήθελα να δω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα αντιπαθήσω την συμπαθέστατη Taraji P. Henson σε αυτό το ρόλο, αλλά επίσης ξέρω ότι οι χαρακτήρες πολλές φορές δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Trailer: εδώ

The Flash, CW

Cast: Grant Gustin (Glee), Jesse L. Martin (Law & Order), Danielle Panabaker (Shark), Rick Cosnett (The Vampire Diaries), Candice Patton (The Game), Tom Cavanagh (Ed), John Wesley Shipp (the '90s version of The Flash), Carlos Valdes.

Περίληψη: Ο επιστήμονας Barry Allen, μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα, έχει την ικανότητα να επιταχύνει πολύ γρήγορα, πράγμα που τον κάνει τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη!!! Ενώ αρχικά ο Barry ήταν ενθουσιασμένος με τις νέες δυνάμεις του, σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος που λόγω του ατυχήματος απέκτησε υπεράνθρωπες δυνάμεις... και δεν τις χρησιμοποιούν όλοι για καλό!

Σχόλια: Το τρέιλερ είναι αρκετά εντυπωσιακό. Πιο εντυπωσιακό απ' ότι το περίμενα, αλλά να πω την αλήθεια, πιο πολύ μου φέρνει στο στυλ του Smallville, παρά στο Arrow, όσο αφορά τη δομή της σειράς. Από τη μία δεν είναι κακό να διαφοροποιηθεί... αλλά το γεγονός όπου μου θυμίζει Smallville δε με ενθαρρύνει (όπως εκεί είχαμε σε κάθε επεισόδιο ανθρώπους που έχουν εκτεθεί σε κρυπτονίτη, εδώ θα έχουμε τους ανθρώπους που εκτέθηκαν στην καταιγίδα;;;). Δε θα ήθελα να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο. Δε με πειράζουν τόσο οι αυτοτελείς ιστορίες (για αρχή τουλάχιστον) αλλά ο τρόπος που θα τις παρουσιάσουν. Θα προτιμούσα απλά να μελετάει ό,τι περίεργο φαινόμενο υπάρχει στην πόλη (όπως είπε στον Όλιβερ ότι κάνει ήδη) και όχι απαραίτητα ανθρώπους που παρουσιάζουν κάποια δύναμη λόγω της καταιγίδας. Βέβαια αυτό που πραγματικά θα ήθελα είναι να ακολουθήσει τη δομή του Arrow σαν σειρά και να μας προσφέρει μία εθιστική ιστορία με μπόλικους χαρακτήρες και κακούς από τα κόμικς!!! Σίγουρα όμως θα το δούμε, το τρέιλερ μας έψησε και τα εφέ ήταν κάτι παραπάνω από ελκυστικά!

Trailer: εδώ

Forever, ABC

Cast: Ioan Gruffudd (Ringer), Judd Hirsch (Damages, Numb3rs), Alana de la Garza (Law & Order), Joel David Moore (Bones), Barbara Eve Harris, Donnie Keshawarz

Περίληψη: Ο Dr Henry Morgan είναι ιατροδικαστής με ένα μεγάλο μυστικό. Είναι 200ων χρονών! Στην ηλικία των 35 πέθανε για πρώτη φορά, και από τότε, κάθε φορά που πεθαίνει, αναγεννιέται στα 35 του. Λόγω ηλικίας έχει καταφέρει πολλά στη ζωή του, όπως να μάθει πολλές γλώσσες, να ανεβεί το Έβερεστ και να αγαπήσει πολλές γυναίκες. Αλλά όμως έχει και πολλά αρνητικά μιας και έχει χάσει πολλούς κοντινούς του ανθρώπους. Πλέον μελετάει το θάνατο για να μάθει το μυστικό της αθανασίας του. Η σειρά ξεκινάει όταν γνωρίσει την Ντετέκτιβ Jo Martinez και θα αρχίσουν να συνεργάζονται μαζί σε υποθέσεις.  

Σχόλια: Πρόσθεσαν την τροπή με τον άνθρωπο "Λάζαρο" για να κουκουλώσουν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακόμα σάπιο police procedural. 

Trailer: εδώ

Gotham, Fox

Cast: Ben McKenzie (Southland), Donal Logue (Sons of Anarchy), Jada Pinkett Smith (Hawthorne), Robin Lord Taylor (Accepted, The Walking Dead), Sean Pertwee (Camelot), Zabryna Guevara (Burn Notice), Erin Richards (Breaking In), David Mazouz (Touch), Camren Bicondova, Drew Powell, Cory Michael Smith

Περίληψη: Εξιστορεί την ιστορία του James Gordon στην Gotham City προτού υπάρξει ο Batman... όπως και των μεγαλύτερων εχθρών του Μπάτμαν, που έκαναν την Gotham City γνωστή. Διαβάστε την επίσημη περίληψη λεπτομερώς >>εδώ<<

Σχόλια: Η πιο πολυαναμενόμενη σειρά της νεάς σεζόν!!! Από μικρός ήμουνα πολύ πωρωμένος με τον Μπάτμαν (Best Hero EVER!!!) και πάντα μου άρεσαν οι αντίπαλοι του. Νομίζω έχει την καλύτερη λίστα με villains από κάθε άλλη persona στον κόσμο των κόμικς, της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου. Τώρα θα γνωρίσουμε αυτούς τους κακούς από την αρχή της καριέρας τους. Φοβόμουν λίγο μήπως δεν πετύχει την σκοτεινή ατμόσφαιρα της Γκόθαμ, αλλά απ' ότι φαίνεται την πέτυχε ακριβώς. Ελπίζουμε να έχει και επικά soudtracks σαν και >>αυτό<<. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά φαίνεται να μην είναι τόσο τυχαία η επιλογή τους. Είμαι σίγουρος ότι αν πετύχει η σειρά, θα αναδείξει πολλά ταλέντα!

Trailer: Εδώ (δείτε και τα 2!)

Gracepoint, Fox

Cast: David Tennant (Doctor Who, Broadchurch), Anna Gunn (Breaking Bad), Michael Peña, Kevin Zegers, Nick Nolte, Jacki Weaver, Kevin Rankin

Περίληψη: Όταν ένα νεαρό αγόρι βρίσκεται νεκρό σε μία παραλία, μία μεγάλης σημασίας αστυνομική έρευνα θα ξεκινήσει στη παραλιακή πόλη της βόρειας Καλιφόρνιας όπου συνέβη η τραγωδία. Σύντομα θα θεωρηθεί ανθρωποκτονία, και η υπόθεση θα φέρει αντιπαλότητα μεταξύ των γειτόνων, καθώς θα πάρει διαστάσεις και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πράγμα που όχι μόνο θα αναστατώσει την οικογένεια του νεκρού αγοριού αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής.

Σχόλια: Συμπαθώ πολύ τον Tennant, και η Anna Gunn όσο σπαστική κι αν ήταν ως Skyler στο Breaking Bad, είναι αρκετά καλή ηθοποιός... αλλά το θέμα είναι χιλιοειπωμένο! Το καλό είναι ότι θα λυθεί η υπόθεση στην 1η σεζόν των 10 επεισοδίων. Όποιος βιάζεται μπορεί να δει το Broadchurch στο οποίο είναι βασισμένη η σειρά, όπου και εκεί πρωταγωνιστεί ο Τένναντ. Ο λόγος του remake? Έλα μου ντε... μπορεί να μην τους γέμιζε το μάτι ο δολοφόνος στο τέλος (μιας και είπαν ότι στο Αμερικάνικο θα το αλλάξουν :P ).

Trailer: εδώ

Hieroglyph, Fox

Cast: John Rhys-Davies (Lord of the Rings), Max Brown (Beauty and the Beast), Reece Ritchie, Kelsey Chow, Condola Rashad, Caroline Ford, Antony Bunsee 

Περίληψη: H σειρά εστιάζει σε ένα κλέφτη στην Αρχαία Αίγυπτο, ο οποίος αφήνεται ελεύθερος από την φυλακή για να υπηρετήσει τον Φαραώ, αναλαμβάνοντας τις ίντριγκες στο παλάτι!

Σχόλια: Η αλήθεια είναι ότι δε με έψησε το τρέιλερ αν και η Αρχαία Αίγυπτος σε συνάρτηση με στοιχεία φαντασίας μου εξιτάρουν κάπως το ενδιαφέρον. Θα δείξει!

Trailer: εδώ

How to Get Away With Murder, ABC

Cast: Viola Davis, Matt McGorry (Orange Is the New Black), Liza Weil (Scandal, Gilmore Girls), Aja Naomi King (The Black Box), Charlie Weber (90210), Katie Findlay (The Carrie Diaries), Billy Brown (Hostages), Tom Verica (American Dreams), Jack Falahee, Alfred Enoch, Karla Souza

Περίληψη: Ένα αγωνιώδες θρίλλερ για μία ομάδα φιλόδοξων φοιτητών νομικής και της μυστηριώδους καθηγήτριας τους όπου θα μπλέξουν σε ένα σχέδιο δολοφονίας που θα ταράξει το πανεπιστήμιο και τις ζωές τους.

Σχόλια: Άλλο ένα δημιούργημα της Shonda Rhimes, η οποία φαίνεται να τα έχει βρει με το ABC μετά τις επιτυχίες των Greys Anatomy και Scandal, και πλέον το κανάλι της εμπιστεύεται και μία 3η σειρά. Η συγκεκριμένη σειρά δε μου φάνηκε τίποτα ουάου, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτή η γυναίκα παίρνει τις πιο φαινομενικά απλές ιδέες και τις μετατρέπει σε εθιστικές σειρές (τουλάχιστον για το Scandal ακούω τα καλύτερα από όσους το βλέπουν).

Trailer: εδώ

iZombie, The CW

Cast: Rose McIver (Once Upon a Time), David Anders (Once Upon a Time, Alias), Robert Buckley (One Tree Hill), Malcolm Goodwin (Breakout Kings), Alexandra Krosney (Last Man Standing), Nora Dunn (Entourage), Rahul Kohli

Περίληψη: Μία φοιτήτρια ιατρικής που μετατράπηκε σε ζόμπι, πιάνει δουλειά σε ένα γραφείο ιατροδικαστών για να έχει πρόσβαση σε εγκεφάλους πτωμάτων, τους οποίους πρέπει να τρώει χωρίς τη θέληση της προκειμένου να διατηρήσει την ανθρώπινη μορφή της, αλλά για κάθε εγκέφαλο που καταναλώνει, αποκτάει τις αναμνήσεις του εκάστοτε πτώματος. Με τη βοήθεια του ιατροδικαστή - αφεντικού της και ενός Detective, λύνει υποθέσεις προκειμένου να σωπάσουν οι ενοχλητικές φωνές στο κεφάλι της. 

Σχόλια: Δυστυχώς χωρίς τρέιλερ δεν μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εντύπωση. Στα θετικά ότι έχουμε την Rose McIver, γνωστή και ως Τινκερμπελ στο OUAT, σε ρόλο σέξυ ζομπιού όπως επίσης και ότι το θέμα είναι βασισμένο σε ιδέα της DC. Στα αρνητικά, ότι η όλη διαχείριση του "ζόμπι" στα δεδομένα του CW είναι ολίγον γελοία! Επίσης, αν αρχίσει τα procedural επεισόδια θα κουράσει γρήγορα. Αναμένουμε το τρέιλερ. 

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Jane the Virgin, The CW

Cast: Gina Rodriguez (The Bold and the Beautiful), Yael Grobglas (Reign), Brett Dier (Diary of a Wimpy Kid), Andrea Navedo (One Life To Live), Justin Baldoni (Single Ladies, Everwood), Ivonne Coll (Switched at Birth)

Περίληψη: Μεταφορά της γνωστής σειράς στο ελληνικό κοινό "Χουάνα η Παρθένα". Η Jane, ένα εργατικό και θρησκευόμενο κορίτσι, μετά από κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, μένει έγκυος με τεχνική γονιμοποίηση.

Σχόλια: Άμα δεν έχει το κλασσικό λογότυπο με το σπερματοζωάριο να κοιτάει απειλητικά το ωάριο δεν το βλέπω!!!

Trailer: εδώ

Madam Secretary, CBS

Cast: Tea Leoni (The Naked Truth), Tim Daly (Private Practice), Bebe Neuwirth (Blue Bloods), Geoffrey Arend (Body of Proof), Patina Miller, Erich Bergen, Evan Roe, Katherine Herzer

Περίληψη: Εξερευνά την προσωπική και επαγγελματική ζωή, της Madam Secretary, καθώς αντιμετωπίζει δουλειές εθνικής σημασίας αλλά και τα προβλήματα του σπιτιού.

Σχόλια: Ούτε το τρέιλερ δε μπόρεσα να ολοκληρώσω. Άνευρο τελείως!

Trailer: εδώ

Marvel's Agent Carter, ABC

Cast: Hayley Atwell

Περίληψη: H σειρά λαμβάνει χώρα ένα χρόνο (1946) μετά τα γεγονότα της ταινίας "Captain America: The First Avenger" και εξιστορεί την ιστορία της Peggy Carter - κοπέλα του Steve Rogers- καθώς ακολουθεί την καριέρα της ως μυστική πράκτορας καθώς ο ήρωας μας βρίσκεται στον πάγο. Θα ακολουθήσει μία μυστική αποστολή από τον Howard Stark (πατέρα του Tony Stark ή αλλιώς Iron Man).

Σχόλια: Όποιος είναι φαν της Marvel και του Agents of SHIELD είναι μία σειρά που θα εκτιμήσει.

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

The Messengers, The CW

Cast: Shantel VanSanten (One Tree Hill), Sofia Black-D'Elia (Gossip Girl), Joel Courtney (Super 8), Diogo Morgado (The Bible)

Περίληψη: Όταν ένα μυστηριώδες αντικείμενο πέσει στη Γη, μία ομάδα αγνώστων θα πεθάνει από το κύμα, αλλά μετά από ώρα θα ξυπνήσουν για να ανακαλύψουν ότι είναι οι εκλεκτοί για να σταματήσουν την επικείμενη Αποκάλυψη. 

Σχόλια: Δεν περιμένω πολλά, αλλά ας δούμε ένα τρέιλερ (όμως μην το παρακάνουμε με τις σειρές του CW και πάθουμε τίποτα)

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

The Mysteries of Laura, NBC

Cast: Debra Messing (Smash), Josh Lucas (The Firm), Laz Alonso (Breakout Kings)

Περίληψη: Βασισμένο στην Ισπανική σειρά, Los Misterios De Laura, εστιάζει στην Laura Diamond, μία Ντετέκτιβ που ενώ μπορεί και κουμαντάρει επικίνδυνους εγκληματίες, δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα 2 άτακτα (δίδυμα) παιδιά της, ενώ περιμένει από τον σύζυγο της (μπάτσος και αυτός) να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Μία εργαζόμενη γυναίκα που προσπαθεί να φέρει μία ισορροπία μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Κατά κάποιο τρόπο τα καταφέρνει με τη βοήθεια του σέξυ και με κατανόηση συνεργάτη της, Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα όταν ο άντρας της γίνεται το Αφεντικό της στη δουλειά.

Σχόλια: Νομίζω η σειρά συνδέει στοιχεία που θα προσέλκυαν διαφορετικά target groups. Δεν ξέρω αν μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους και αυτό θα φανεί από νωρίς στις τηλεθεάσεις. Εξαρτάται που θα δίνει μεγαλύτερη βάση και τι υποχωρήσεις θα κάνει. Αν μη τι άλλο πιστεύω θα βλέπεται ευχάριστα από μερικούς/ες. Ας μας πουν όσοι το ακολουθήσουν.

Τρέιλερ: εδώ

NCIS: New Orleans, CBS

Cast: Scott Bakula (Men of a Certain Age), CCH Pounder (The Shield), Zoe McLellan (JAG), Lucas Black, recurring guest star Paige Turco (The 100)

Περίληψη: Spin-off του NCIS.

Σχόλια: Να κάτι που έλειπε από την τηλεόραση #not

Trailer: εδώ

Odyssey, NBC

Cast: Nate Mooney (It's Always Sunny in Philadelphia), Anna Friel (Pushing Daisies), Jake Robinson (The Carrie Diaries), Daniella Pineda (The Originals), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost), Peter Facinelli (Nurse Jackie), Treat Williams (Chicago Fire, Everwood)

Περίληψη: Οι ζωές τριών ανθρώπων, μίας στρατιωτικού, ενός δικηγόρου και ενός πολιτικού ακτιβιστή συνδέονται σε μία παγκόσμιου επιπέδου στρατιωτική συνωμοσία. Ο μόνος τρόπος για τους τρεις τους να σώσουν την πατρίδα, να προστατεύσουν τις οικογένειες τους και τους εαυτούς τους είναι να ξεσκεπάσουν τη συνωμοσία. Ένα πολύπλοκο ταξίδι μέσω της παγκόσμιας πολιτικής και στρατιωτικών μυστικών για 3 αγνώστους που το μόνο κοινό που έχουν είναι ένα... η αναζήτηση της αλήθειας!

Σχόλια: Η αλήθεια είναι ότι όσο έχω βαρεθεί τις υπηρεσιακές σειρές, άλλα τόσο έχω βαρεθεί και τις σειρές συνωμοσίας.

Trailer: Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Red Band Society, Fox

Cast: Octavia Spencer, Dave Annable (Brothers & Sisters), Griffin Gluck (Back in the Game), Charlie Rowe, Rebecca Rittenhouse, Zoe Levin, Ciara Bravo, Nolan Sotillociara

Περίληψη: Η σειρά ασχολείται με τις καθημερινές ζωές μερικών εφήβων που συναντιούνται σε ένα νοσοκομείο και γίνονται φίλοι. Η σημασία της απρόσμενης φιλίας τους, τους βοηθάει να επιβιώσουν κάτω από κάποιες άσχημες καταστάσεις. 

Σχόλια: Δεν είναι στις προτεραιότητες μου αυτή η σειρά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα περνάει ένα καλό και αισιόδοξο μήνυμα για τη φιλία, την ελπίδα και πολλά άλλα μέσα από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που θα περνάνε οι χαρακτήρες. Δεν είναι ακριβώς το στυλ των σειρών που παρακολουθώ, αλλά αν μου τη βιδώσει μπορεί να την τσεκάρω.

Trailer: εδώ

Secrets and Lies, ABC

Cast: Ryan Phillippe, Natalie Martinez (Under the Dome), Juliette Lewis, KaDee Strickland (Private Practice), Indiana Evans (Lifetime's Blue Lagoon reboot), recurring players Charles Dutton, Steven Brand (Magic City) and Kate Ashfield (Shaun of the Dead)

Περίληψη: Ένας οικογενειάρχης βρίσκει το πτώμα ενός νεαρού αγοριού και γρήγορα γίνεται ο νούμερο ένα ύποπτος. Τότε θα πρέπει να ψάξει μόνος του να βρει τον αληθινό δολοφόνο, καθώς ο γάμος του, τα παιδιά του και η φήμη του κινδυνεύουν.

Σχόλια: Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για remake (Αυστραλέζικης σειράς) δε μου κινεί καθόλου το ενδιαφέρον. Θα έβλεπα την original σειρά άμα ήθελα. Παρόλα αυτά, δεν ήταν κακό το τρέιλερ.

Trailer: εδώ

Scorpion, CBS

Cast: Katherine McPhee (Smash), Robert Patrick (True Blood, Last Resort), Elyes Gabel (Body of Proof, Game of Thrones), Eddie Kaye Thomas (American Pie), Jadyn Wong (Being Erica), Ari Stidham

Περίληψη: Εστιάζει σε έναν άνθρωπο ιδιοφυΐα, καθώς φτιάχνει μία ομάδα από ιδιοφυΐες σαν και αυτόν. Ύστερα, θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει απειλές της σύγχρονης εποχής. 

Σχόλια: Φαίνεται να έχει ωραίους, ιδιόρρυθμους χαρακτήρες, αλλά αν ακολουθήσει το μοντέλο των "case of the week" που ακολουθεί το CBS, γρήγορα θα γίνει μία από τα ίδια και θα κορεστεί. Ωστόσο αφού δεν είναι καθαρά αστυνομική μπορεί να ξεφύγει, αλλά και πάλι, στον κόσμο της πληροφορίας και των υπολογιστών, ηγέτιδα σειρά είναι μία... You are Being Watched!

Trailer: εδώ

Stalker, CBS

Cast:Dylan McDermott (American Horror Story), Maggie Q (Nikita), Mariana Klaveno (Devious Maids), Victor Rasuk (How To Make It in America)

Περίληψη: Ένα ψυχολογικό θρίλλερ που επικεντρώνει σε κάποιους Ντετέκτιβ σε ένα τμήμα που ειδικεύεται στο να αντιμετωπίζει περιστατικά Στάλκερ (ανθρώπων που παρακολουθούν τα θύματα τους επίμονα προτού τα βλάψουν).

Σχόλια: Το θέμα των Στάλκερ έχει πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να δω μία σειρά να στηρίζεται πάνω σε αυτή την ιδέα και να την αναπτύσσει, αλλά αυτή η μανία του CBS να proceduralιάζει οποιαδήποτε ιδέα πέφτει στο τραπέζι χαλάει όλη την ατμόσφαιρα. Με το που μεταφέρθηκε η κάμερα στο αστυνομικό τμήμα, μειώθηκε η ένταση. Επειδή οι απαιτήσει των θεατών έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ο μόνος τρόπος για να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο και να μην κορεστεί σαν θέμα είναι να αναπτύξουν ένα δυνατό κεντρικό στόρυ. Kevin Williamson είναι αυτός. Σε κάθε περίπτωση, θα μείνουμε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις από την νέα ελληνική σελίδα στο Facebook.

Trailer: εδώ

State of Affairs, NBC

Cast: Katherine Heigl (Grey's Anatomy), Alfre Woodard (Desperate Housewives), Adam Kaufman (Without a Trace), Leslie Odom Jr. (Smash), Tommy Savas (Hollywood Heights), Cliff Chamberlain, Sheila Vand

Περίληψη: Κάθε μέρα η πρόεδρος αντιμετωπίζει αποφάσεις ζωής και θανάτου για την πατρίδα. Μία αναλύτρια της CIA, η Charleston Tucker, είναι εκεί για να συμβουλεύσει την Πρόεδρο ώστε να αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν όσο αφορά θέματα ασφαλείας. Πέρα της δουλειάς, η Charlie έχει μία πολύ κοντινή σχέση με την Πρόεδρο μιας και ήταν αρραβωνιασμένη με τον γιο της, προτού πεθάνει από μία τρομοκρατική επίθεση. Η Charlie επιβίωσε στην επίθεση και είναι πλέον αποφασισμένοι να φέρει τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη! 

Σχόλια: Στηρίζονται πολύ στην Katherine Heigl, αλλά με τέτοιο σάπιο θέμα δεν πας μπροστά... ή πας;;; Ίδωμεν!!!

Trailer: εδώ

Wayward Pines, Fox

Cast: Matt Dillon ("Crash"), Melissa Leo ("The Fighter"), Terrence Howard ("Crash," "Hustle & Flow"), Carla Gugino ("Entourage"), Shannyn Sossamon ("How to Make It in America"), Toby Jones (the "Harry Potter" franchise) και Juliette Lewis ("Cape Fear")

Περίληψη: Φανταστείτε την τέλεια Αμερικάνικη πόλη. Όμορφα σπίτια, περιποιημένο γκαζόν, παιδιά που παίζουν με ασφάλεια στους δρόμους. Τώρα φαντάσου να μην μπορείς να φύγεις από εκεί. Να μην έχεις καθόλου επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πιστεύεις ότι θα τρελαθείς. Καλώς ήρθες στο Wayward Pines! Η σειρά εστιάζει στον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke, όπου φτάνει στην πόλη του Wayward Pines καθώς ψάχνει για 2 αγνοούμενους πράκτορες. Όταν μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, ο Ethan θα βρεθεί στο Wayward Pines και σιγά σιγά θα αρχίζει να αλληλεπιδρά με τους κατοίκους καθώς θα συνεχίζει να κάνει την έρευνα του, όπου θα του δημιουργούνται όλο και περισσότερες απορίες και στοιχεία που θα τον οδηγήσουν να κάνει στον εαυτό του την σημαντικότερη ερώτηση όλων: Τι στο καλό συμβαίνει με το Wayward Pines?

Σχόλια: Από το τρέιλερ φαίνεται να διατηρεί μία ωραία ατμόσφαιρα μυστηρίου. Το βασικό της θέμα ίσως θυμίζει παλιότερες γνωστές ταινίες ή σειρές όπως το The Prisoner (όπου έπαιζε και ο Jim Caviezel στο πιο πρόσφατο remake). Tο γεγονός ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στο τέλος της 1ης σεζόν (10 επεισόδια) δίνει έξτρα πόντους στη σειρά, μιας και βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου ακυρώνονται σειρές με το τσουβάλι δίχως να δίνουν κάποιο τέλος στον θεατή. Βέβαια το τέλος του Prisoner δε μου άρεσε καθόλου και ελπίζω να μην ακολουθήσουν και εδώ τον ίδιο δρόμο!

Trailer: εδώ

The Whispers, ABC

Cast: Barry Sloane (Revenge), Milo Ventimiglia (Heroes), Derek Webster (Revolution), Lily Rabe (American Horror Story), Brianna Brown (Devious Maids, Homeland)

Περίληψη: Ένα δράμα που διηγείται μία εισβολή εξωγήινων εν αγνοία των ανθρώπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα σώματα των παιδιών για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. Πολλές εξαφανίσεις παιδιών σημειώνονται όπου όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: έναν φανταστικό φίλο των παιδιών, τον Drill. Αυτό που δεν ξέρουν οι γονείς είναι ότι ο Drill δεν είναι καθόλου φανταστικός φίλος, αλλά αντιθέτως δελεάζει τα παιδιά να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις. Όταν η πράκτορας Claire Bennigan αναλαμβάνει μία υπόθεση ενός 6χρονου κοριτσιού που πήγε να σκοτώσει την μητέρα της παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τον φανταστικό φίλο της, θα πρέπει να καταλάβει εάν το κορίτσι έχει κάποιο πρόβλημα ή εάν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο προσκήνιο. Παράλληλα, στην έρημο της Σαχάρας παρατηρήθηκε κάτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο εξωγήινων. Κάποιος πρέπει να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ προτού να είναι πολύ αργά.

Σχόλια: Δεν φαίνεται άσχημο. Απλά το θέμα του θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Έχει δυνατότητες να γίνει κάτι πολύ καλό, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να αποτύχει. Τώρα κάτι σας είπα... ας περιμένουμε να δούμε. Πάντως η ιστορία δείχνει ότι σειρές τέτοιου περιεχομένου, δεν πετυχαίνουν τόσο εύκολα (τουλάχιστον σε τηλεθεάσεις).

Trailer: εδώ
_____________________________________________

Υ.Γ.1. Επίσης υπάρχουν και από το NBC οι σειρές: Emerald City (βασισμένη στο παραμύθι του Μάγου του Οζ), A.D. (σειρά θρησκευτικού περιεχομένου) και Aquarius (αστυνομική σειρά εποχής με τον David Duchovny) αλλά επειδή βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια δεν τις ανέφερα παραπάνω.

Υ.Γ.2. Επίσης δεν ανέφερα σειρές καλωδιακών καναλιών, μιας και τα καλωδιακά κανάλια δεν ανακοινώνουν το πρόγραμμα τους αυτές τις μέρες. Σίγουρα όμως θα δούμε το Better Call Saul τον Νοέμβριο αυτού του έτους!

Υ.Γ.3. Για τις καλοκαιρινές σειρές του 2014 δείτε >>εδώ<<!

Εσείς ποιες σειρές ξεχωρίσατε;;;

38 σχόλια:

  1. Λοιπον περιμενα πως και πως για αυτη την αναρτηση. ΠΟλυ μου αρεσε ο σχολιασμος !
    Οι δικες μου 5 (γιατι παραπανω δεν με παιρνει) σειρες που θα παρακολουθησω απο το φθινωπορο ειναι οι εξης:

    1American Crime γιατι ελπιζω να εξελιχθει σε ωραιο δραμα μιας και το τραιλερ μου αρεσε παρα πολυ(βεβαια το τραιλερ μιας σειρας δεν δειχνει τιποτα για αυτην-βλ Falling Skies οπου το ταιλερ ηταν πορωτικο αλλα η σειρα αποδειχθηκε αδυναμη τοσο το καστ οσο και το σεναριο-οποτε θα περιμενουμε)
    2The Whisper οπου εχει ωραια πλοκη και αν την διαχειριστουν σωστα μπορει να γινει μια πολυ καλη science fiction σειρα καθω μετα το fringe δεν εχουμε και πολλες(ηλπιζα για το Helix αλλα ειναι λιγο μουφα )
    3The Flash : λιγο τα εφε του τραιλερ λιγο το hero θεμα λιγο το υπερφυσικο του CW η σειρα προκαλει ενδιαφερον και μπορει να αρεσει τελικα αν και φοβαμαι μην χασει απο πλοκη και αναλωθει στα αυτοτελη.
    4Wayward Pine: Μπορω να πω οτι η συγκεκριμενη σειρα απο το τραιλερ μου εντυπωσιασε πιο πολυ απο ολες τις αλλες,η ατμοσφαιρα ειναι ωραια και το κωμικο στοιχειο (οι αλλοκοτοι χαρακτηρες δηλαδη) δενουν ωραια. Φυσικα αυτη η σειρα πολυ δυσκολο να χαλασει σε 10 μολις πεισοδια ομως πολυ δυσκολο και να δημιουργησει fan club. Πιο πολυ σαν μεγαλη ταινια μαλλον θα την δω και πιθανον ολα τα επεισοδια μαζεμενα.
    5Stalker: Θα το παρακολουθησω λογω της Nikita και της πρωτοτυπης πλοκης-δηλαδη το stalking :P .

    Υπηρχαν κανα δυο ακομα σειρες που μου αρεσαν αλλα θα κρινω πρωτα απο τις 5 που διαλεξα και απο τους σχολιασμους των υπολοιπων. Καταταλα το σχολιο " σειρές τύπου CSI και NCIS, όχι απλά συνεχίζουν να παίζονται τόσα χρόνια, αλλά πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες" τα λεει ολα. Περιμενουμε το αφιερωμα για τις καλοκαιρινες σειρες της χρονιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ :) ... κι εμένα από τα αγαπημένα μου θέματα να φτιάχνω με πολύ μεράκι :)


    1) Μη μου θυμίζεις το Falling Skies... αν κι εγώ στον πιλότο έμεινα!
    2) Μου αρέσει που δεν είναι από την αρχή ξεκάθαρο στους πρωταγωνιστές ότι πρόκειται για εξωγήινους... αν και θα το μάθουν σύντομα πιστεύω (συμφωνώ και για το Helix... 2 επεισόδια άντεξα!)
    3) Και εμένα αυτός είναι ο μόνος μου φόβος! Το Arrow δεν έπεσε σε αυτή τη παγίδα, και εκεί ποντάρω και για το Flash. Λόγω spin-off πιστεύω θα γνωρίζουν οι παραγωγοί τι αρέσει στο κοινό!
    4) Συμφωνώ! Αυτές οι σειρές είναι ωραίες γιατί δεν επηρεάζονται ούτε από κανάλια ούτε παίρνουν τα μυαλά τους αέρα όταν δουν υψηλές τηλεθεάσεις! Απλά ακολουθούν πάντα το πλάνο τους!
    5) Ελπίζω να βγει καλό!


    Μέχρι το τέλος του μήνα θα το κάνω και για τις καλοκαιρινές ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA PANTA OLLA ebales stavre!!! mas katatopises mia xara!
    Apo oles autes ths seires tou xronou tha dw sigoura mono 2...to gotham kai to flash....kai mporei na dw kai to constantine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε άμα κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε σωστά :P


    Και εγώ αυτές τις 2 θα έχω για στανταράκι!!! Θα τσεκάρω όμως και μερικές ακόμα που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον!!! Αλλά μέχρι τότε θα ακούσουμε και σχόλια, θα παρασυρθούμε και θα γεμίσει πάλι το πρόγραμμα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Constantine, NBC
    The Messengers, The CW
    iZombie, The CW (ισως)
    Battle Creek, CBS (ισως)
    Stalker, CBS



    ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δεις που θα κάνει επιτυχία και θα γελάμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδιαφέρον τα σχόλια σου!!!


    Εγώ μιας και έχω δει Killing δεν ανυπομονώ για Gracepoint, αλλά αν μου την καρφώσει θα το δω! Αλλά το Broadchurch είναι και δοκιμασμένα καλό, οπότε άμα βιάζεσαι δοκίμασε εκείνο καλύτερα! Το ίδιο ισχύει και για το Secrets & Lies.
    Όσο αφορά το Scorpion, o Φιντς στο Αμερικαν Πάι δεν ήταν τόσο καρικατούρα για να σε εμποδίζει να τον δεις σε άλλη σειρά (μόνο τη μάνα του Στίφλερ πηδούσε , δεν έκανε και τίποτα άλλο :P ).


    Υ.Γ.1. Θα τις παρουσιάσω ξεχωριστά όταν έρθει η ώρα!


    Υ.Γ.* Κι εγώ γι' αυτές ανυπομονώ, αν εξαιρέσεις το Forever (ίσως έβαζα το Scorpion στη θέση του, αν και πιστεύω ότι θα το βαρεθώ σύντομα). Άντε του χρόνου θα βλέπουμε και κοινές σειρές, γιατί φέτος δε μας βγήκε :P


    Y.Γ.**, Συμφωνώ, αλλά αν το καλοσκεφτούμε, πιο πολύ γι' αυτές ανυπομονούμε! Λίγο δύσκολο πλέον να βγαίνουν original ιδέες που να είναι τέρμα πρωτότυπες και να αξίζουν πραγματικά. Το παν βέβαια είναι πως παρουσιάζεται η κάθε ιδέα για να ξεχωρίσει ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα όχι, δεν βιάζομαι καθόλου... Μάλλον θα περιμένω να μάθω ποιο είναι καλύτερο :P Το secrets and lies νομίζω μου άρεσε περισσότερο γενικά...
    ...Ρε συ ήταν το όλο κόνσεπτ.. Δεν μπορώ, βλέπω τα μούτρα του και θυμάμαι σκηνές και γελάω!! :P

    Υ.Γ.* χαχαχαχαχαχαχαχα του χρόνου ΑΝ βλέπεις εσύ σειρές με το πρόγραμμα που θα έχεις, δεν θα μπορούμε να τις συζητάμε ρε γμτ.. :/ Να με παίρνεις τηλ. όταν κάνεις σκοπιά :P

    Υ.Γ.** Ναι όντως.. αλλά μου λείπει να δω κάποια σειρά και να πω "ουάου πως το σκέφτηκε αυτό!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατατοπιστικοτατο post,πολλα συγχαρητηρια στον κυριο :P

    Για μενα προς το παρον τα μονα (σχεδον) σιγουρα ειναι flash,gotham,constantine(σχεδον γιατι αμα βγουν μουφες δε θα διστασω να τα dropαρω :P).Απο εκει και περα περιμενω να ακουσω αποψεις και ισως ριξω κανα βλεφαρο σε izombie και agent carter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ :))

    Καλά εννοείται ότι πλέον με τόσες πολλές σειρές που βγαίνουνε (σχεδόν για όλα τα γούστα) είναι πανεύκολο να dropareis σειρές, χωρίς 2η σκέψη!!! We are running out of time!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ.Γ.*, έκλεισε!!!


    Υ.Γ.**, εννοείς με κεντρική υπόθεση;;; σπάνιο φαινόμενο... αλλά με εξελίξεις σε σειρά τυχαίνει συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. :D :D

    ..Σαν ιδέα γενικά.. όπως η ιδέα για το λοστ, η ιδέα για το φρινζ... Που έβλεπες και δεν πίστευες τί έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από την εκτέλεση..... Από τις σειρές που είναι εν ενεργεία τώρα, μόνο το Πέρσον ξεκίνησε έτσι και το διατήρησε.. που όχι μόνο δεν δείχνει τα ίδια, αλλά έχει ξεφύγει!! Και το ουανς είναι ξεχωριστή ιδέα, αλλά σαν εκτέλεση δεν είναι του ίδιου επιπέδου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το μονο σίγουρο είναι ότι θα δω το flash και ίσως το gotham με στεναχωρεί που κάθε χρόνο τα τελευταία 2 δηλαδή δεν έχει σειρά με μάγους και μάγγισες οπως ηταν το charmed και άλλη μία σειρά με κάτι παιδία που ένωσαν τον κύκλο και έγιναν μάγοι του cw που την έκοψαν άδοξα χωρίς ένα κανονικό φινάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχα, ναι, συμφωνώ έτσι όπως το έθεσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Secret Circle εννοείς! Δεν είμαι μεγάλος φαν αυτού του είδους, αλλά όντως είναι κρίμα να μην υπάρχει ποικιλία στις σειρές, ενώ έχουμε πήξει στις αστυνομικές και συνεχίζουν να βγαίνουν με το τσουβάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει μια νέα σειρά που βγήκε το 2013 που μπορεί να σου αρέσει αφού έχει σχέση με μάγισσες το "Witches of East End " κ μια φετινή με πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα η οποία διαδραματίζεται στο 1700 το "Salem " αλλά σαν το "Charmed " δύσκολα θα βρούμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είναι αλήθεια οτι σαν το charmed δεν θα ξαναυπαρξει τετοια ωραία σειρά παρ ολου που ακούστηκε οτι θα την ξαναγύριζαν με άλλους ηθοποίους στους πρωταγωνιστικους ρολους και το secret circle για μένα θα μπορούσε να φτάσει το επίπεδο του charmed αλλα την κοψάνε βλέπεις γιατί δεν σέβονται τον τηλεθεατή τα κανάλια και όχι τίποτα αλλο δεν είχε και φινάλε κανονικο ευχαριστώ πάντως θα το έχω υποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τελώς πάντων πριν δω το flash πρέπει απ ότι κατάλαβα να ξεκινήσω να βλέπω το arrow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το subyrgatory ανανεωθηκέ και για τέταρτη σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απ' ότι τσέκαρα δεν ανανεώθηκε το Suburgatory για 4η σεζόν!!!!

    Όσο αφορά το Flash, μπορείς να δεις απλά τα επεισόδια 2.08 και 2.09 από το Arrow. Συχνά πυκνά θα έχουν κοινά επεισόδια οι 2 ήρωες (ή μπορεί κάποιοι χαρακτήρες να μεταπηδάνε στις 2 σειρές), αλλά δε νομίζω να υπάρξει εμπόδιο στην παρακολούθηση μιας και ο καθένας τους έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στη δική του σειρά. Πάντως, θα σου το πρότεινα το Arrow σαν σειρά, είναι πάρα πολύ καλό και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥΓΕ για τo post apocalyptic που έφτιαξες !!! Αποκλείω κάθε ενδεχόμενο να έχει μείνει κάποια σειρά στην απ' έξω !! Είναι όντως πολλές οι νέες σειρές οπότε ας ξεκινήσω τη δική μου λίστα ..
    Τα πιο αναμενόμενα για μένα ( όπως ήδη ξέρεις ) είναι τα : 1) Constantine 2) Wayward Pines κ 3) The Flash
    Επίσης με τράβηξαν αρκετά οι υποθέσεις των :
    4) Gotham ( πριν δω το trailer δε μου φαινόταν κ τόσο ενδιαφέρον αλλά τελικά θέλω να δω πως ξεκίνησαν όλα από την αρχή κ τα αίτια των villains)
    5) How to get away with murder ( μπορώ να πω ότι αυτής της σειράς η υπόθεση μου φάνηκε η πιο ελκυστική κ πρωτότυπη)
    6) The Messengers ( δε γίνεται να μη δω σειρά με θέμα την Αποκάλυψη )
    7) ΙZombie ( αδυναμίες ειν' αυτές δε κόβονται εύκολα)
    Από περιέργεια θα ρίξω μια ματιά στο "Odyssey" , " Forever" κ ενώ δράματα δε πολυγουστάρω το "american crime" φαίνεται όντως καλό ... κ το "Gracepoint " (κυρίως λόγω λίγων επεισοδίων )
    Τέλος αμφιταλαντεύομαι για το " whisper" καλή υποθεσούλα αλλά με παιδιά ??? Απορώ τι θα βγει στο τέλος .. σαν sci-fi prequel του "children of the corn" μου φαίνεται ..


    Υ.Γ 1) Με τόσες νέες σειρές θα αποβλακωθούμε , πλάκα θα είχε να έκανες κ θέμα ποιες νομίζουμε ότι ούτε 1 κύκλο δε θ' αντέξουν ... ( Η' να μας πεις απλά τη γνώμη σου ... δεν αντέχω αλλά "κοψίματα " σε αυτές που διαλέγω . Αν δεις τη περσινή μου λίστα μόνο 2 γλίτωσαν )
    Υ.Γ 2) Δες όποτε βρεις ελεύθερο χρόνο το Blacklist εγώ το τελείωσα σε 5 μέρες όλο ... το κάθε επεισόδιο είναι σαν mini adventure movie ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ούτε εγώ νομίζω να μου ξέφυγε καμία (το ελπίζω δηλαδή :P ).


    Ωραία η λίστα σου, κι εγώ τις 4 πρώτες έχω σε προτεραιότητα (με αντίθετη προτίμηση :P ). Όταν έρθει η ώρα, πες απόψεις για το οτιδήποτε! Το whispers πάντως έχει με διαφορά το πιο ριψοκίνδυνο θέμα... από τη μία κάτι με τραβάει, από την άλλη κάτι με ξενερώνει! Θα δείξει... δεν είναι από τις τοπ προτεραιότητες!!!


    Υ.Γ.1. Δε θέλω να γκαντεμιάσω κάτι :P || Λίγο πολύ από τις πρώτες εβδομάδες φαίνεται ξεκάθαρα πως πάει το πράγμα!!!


    Υ.Γ.2. Να σου πω την αλήθεια, δεν είναι τόσο του στυλ μου. Είδα τα πρώτα 6-7 επεισόδια, αλλά κάπου το βαρέθηκα παρότι μου άρεσε ο Spader. Γενικά, σειρές στυλ αστυνομικών σειρών δεν πολυβλέπω, είπα να κάνω εξαίρεση λόγω αντι-ήρωα, αλλά η συνεργασία του με το FBI, κάπου εκεί παραπέμπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://en.wikipedia.org/wiki/Suburgatory βαση βικιπαιδειας το abc την ακυρωσε μετα το τελος της 3 σεζον αλλα ενδιαφερεται να την αγορασει ενα αλλο δικτυο εγω πάντως ξεκίνησα απο σήμερα να βλεπω παντως τον 3 κυκλο μεχρι αυριο θα την εχω τελιωσει δεδομενου οτι τα επεισοδια είναι 20 λεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Flash,Gotham λιγο Constantine και τα μυαλα στο μιξερ..Αγαπαμε DC με λιγα λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τότε δες και iΖόμπι :P || Εννοείται ότι Αγαπάμε DC!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φαινεται ΠΟΛΥ γελοιο..Δεν την αγαπαμε και τοσο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα! Πολύ αναλυτικό το άρθρο και ο σχολιασμός της κάθε σειράς είναι όλα τα λεφτά!!!
    Πολλές ενδιαφέρον σειρές αλλά και πολλές αστυνομικές (καλά
    δεν τις έχει βαρεθεί ο κόσμος στην Αμερική ακόμα;)
    Ας σας ζαλίσω και εγώ με τη λίστα μου τώρα! (αλφαβητικά)
    1)American Crime : Φαίνεται διαφορετική από τις υπόλοιπες αστυνομικές σειρές και μου άρεσε αρκετά το τρέιλερ και η ατμόσφαιρα!
    2)Battle Creek : Το σενάριο δε μου λέει κάτι , αλλά από τα ονόματα του σκηνοθέτη του Breaking Bad και τον πρωταγωνιστών (έβλεπα και Las Vegas και House) πιστεύω θα έχει
    ενδιαφέρον.
    3)Constantine : Από τα πιο αναμενόμενα και πολύ καλό τρέιλερ , πιστεύω θα είναι από τις κορυφαίες!
    4)The Flash : Ελπίζω να βγει σαν το Arrow και να μην έχει σε κάθε επεισόδιο ξεχωριστό κακό.
    5)Gotham : Δε νομίζω ότι θέλει ανάλυση!
    6)Hieroglyph : Δε θα έλεγα ότι μου αρέσει ιδιαιτέρα αλλά κάνω παρέα με αρχαιολόγο και θα φάωπλύση εγκεφάλου! :P
    7)iZombie: Φαίνεται ηλίθιο αλλά έχω περιέργεια να δω τι θα βγει :P , θα δω τα πρώτα επεισόδια.
    8)Stalker: Σαν αρχική ιδέα ενδιαφέρον αλλά ελπίζω να μην καταντήσει με αυτοτελή επεισόδια…
    9)Wayward Pines : Πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες της σεζόν , έχει ενδιαφέρον
    υπόθεση ,τον Matt Dillon ,και μιας και θα έχει μόνο δέκα επεισόδια θα το δω
    σίγουρα!
    10)The Whispers : Όπως αναφέρθηκε μπορεί να γίνει πολύ καλό αλλά είναι πιθανό να βγει και μάπα το καρπούζι (αν και πιστεύω ότι μάλλον θα είναι καλό!).
    Τα Constantine , The Flash και Gotham τα τρία πιο αναμενόμενα με τα πιο ωραία τρέιλερ , και έχουν όλα αυτά που ανέφερα προοπτικές αρκεί να μην έχουν αυτοτελή επεισόδια, αν και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα περιορίσω τη λίστα στα 6-7 το πολύ για αυτό το λόγο.

    Τέλος αν δεν κάνω
    λάθος θα βγει και το spin-off του Supernatural , Supernatural : Bloodlines από το CW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι εγώ γι' αυτά τα 3 ανυπομονώ περισσότερο και γενικά συμφωνώ με τα σχόλια σου για όλες τις σειρές που ανέφερες!!! (ελπίζω το Battle Creek να ξεχωρίσει από τα απλά procedural, αν και δύσκολο).
    Το spin off του Supernatural τελικά δεν πήρε το πράσινο φως να γίνει σειρά, αφού το επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στο spin-off δεν έλαβε καλές κριτικές από το κοινό και δεν πήραν την ανταπόκριση που ήθελαν. Ωστόσο είπαν ότι στην επόμενη σεζόν θα βρουν μία καλύτερη ιδέα για spin-off της σειρά οπότε περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. The wisper και το gotham νομιζω θα ειναι οι κλαυτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν χρειαζεται τρέιλερ για το csi cyber! Ουσιαστικα ο πιλοτος εχει παιχτει σε ενα απο τα τελευταια επεισοδια του csi las vegas φετος! Οσους τους αρεσουν οι συγκεκριμενες σειρες θα τους αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειχα ακουσει για ενα spin of απο το Supernatural και το επεισοδιο 9χ20 ηταν μια εισαγωγη γ αυτο..τελικα ηταν απαλ φημη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν δέχθηκε τις καλύτερες κριτικές, οπότε το άφησαν! Αλλά είπαν ότι ίσως έχουν καλύτερη ιδέα για spin-off στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας ξεκινήσω από κάτι που βλέπω πως σχολιάζεις πολλές φορές.Το procedural φίλε μου (και δη το crime) είναι πολύ μεγάλο μικρόβιο.Είναι να μην συνηθίσεις γιατί μετά είναι άκρως εθιστικό.Έτσι λοιπόν,καταλαβαίνεις ότι σειρές σαν το Battle Creek,το Scorpion και το Stalker θα τις δώσω μια ευκαιρία(γιατί υπάρχουν πολλά procedural που ΔΕΝ).Το Forever χθες είδα τον πιλότο που έχει διαρρεύσει και ήταν αρκετά καλό(Ό,τι έπρεπε για να χαλαρώσω μετά την δουλειά βασικά).Οπωσδήποτε θα δω και το επόμενο επεισόδιο.Από εκεί και πέρα Flash,Gotham και Constantine είναι στανταράκια.Και μάλλον και Carter στην αρχή (ελέω Agents Of Shield).Το Gracepoint δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί έχω κατεβάσει το βρετανικό αλλά έμαθα πως εδώ θα έχει διαφορετικό τέλος (wtf!).Αυτά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για αρχή.Αν και με βλέπω να δίνω την ευκαιρία και σε πολλές ακόμα(τουλάχιστον πιλότους :P)


    Υ.Γ.Για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά.Congrats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στα Battle Creek και Scorpion σκέφτομαι να ρίξω μια ματιά... στο πρώτο λόγω Vince Gilligan και στο 2ο λόγω χαρακτήρων, μου βγάζουν χημεία και κάτι το ευχάριστο στο σύνολο!
    Αυτό που διάβασα για το Gracepoint είναι ότι είναι γυρισμένα ακριβώς το ίδιο με το βρετανικό και μόνο το τέλος θα αλλάξει... οπότε ίσως σου φανεί κουραστικό σε σημεία! Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον λόγο που έγινε αυτό το remake (κρατώντας και τον Τένναντ ως πρωταγωνιστή :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όσον αφορά το stalker, αν υπάρχει όντως τέτοιο τμήμα που ασχολείται μόνο με τους stalker είναι απλά θλιβερό. Κι αυτή την τρομολαγνεία που μας πασάρουν δεν την αποδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ψαχνω μια σειρα νομιζω αμερικανικη σε ενα κολεγιο οπου δημιουργουνται <> μεσα στο κολεγιο τον οποιον τα ονοματα εχουν τρια ελληνικα γραμματα το ενα εχει κπτ κατι αλλον δεν θυμαμαι αν μπορειτε βοητηστε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή