Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Gotham - 4 Επιπλέον ρόλοι για το Gotham!


Μετά την ανακοίνωση ότι ο Ben McKenzie θα υποδυθεί το χαρακτήρα του James Gordon, ανακοινώθηκαν 4 ακόμα βασικοί χαρακτήρες στη σειρά, μαζί με τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους! Πρόκειται για τους χαρακτήρες των Penguin, Alfred, Captain Essen και Barbara Kean. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες γι' αυτούς τους 4 χαρακτήρες...

Ο Robin Lord Taylor (Another Earth, Accepted, The Walking Dead) θα έχει το ρόλο του Oswald Cobblepot (γνωστό και ως The Penguin). Ένας ευφυής με ήθος τσακαλιού άνθρωπος, ο Oswald είναι ένας χαμηλού επιπέδου ψυχοπαθής που δουλεύει για τον γκάνγκστερ Fish Mooney! Κρύβει πολύ καλά την αιμοβόρα επιθυμία του για εξουσία πίσω από μία ευγενική συμπεριφορά!

Ο Sean Pertwee (Alan Partridge, Jo, Camelot, Devil’s Playground Doomsday, Event Horizon) θα έχει το ρόλο του Alfred Pennyworth. Ο Άλφρεντ είναι ένας πρώην ναυτικός από το Λονδίνο, όπου δουλεύει για χρόνια στο πλευρό των Wayne. Μετά τον τραγικό θάνατο τους, αναλαμβάνει την προστασία του Bruce Wayne.

Η Zabryna Guevara (Burn Notice, 3 lbs.) θα έχει το ρόλο της Captain Essen! Θα είναι το αφεντικό του Gordon στο αστυνομικό τμήμα της Gotham. Κρατάει μία ισορροπία μεταξύ του κόσμου της αστυνομίας και της πολιτικής! 

Η Erin Richards (Breaking In, Being Human, Merlin) θα έχει το ρόλο της Barbara Kean. Η Barbara θα είναι γιατρός, όπως επίσης και η αρραβωνιαστικιά του James Gordon. Ένας χαρμόσυνος άνθρωπος που στέκεται δίπλα στο μελλοντικό της σύζυγο, πράγμα που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο σε έναν διεφθαρμένο κόσμο όπως η Gotham City

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου