Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τα τελευταία Νέα για το 24: Live Another Day


Περιμέναμε περιμέναμε ταινία 3 χρόνια, ώσπου το καλοκαίρι έσκασε η βόμβα για την αναγέννηση της σειράς!!! Πλέον, βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να δούμε τον Jack Bauer πίσω στις οθόνες μας, καθώς ανακοινώθηκε ημερομηνία πρεμιέρας! Και ναι λοιπόν, το 24: Live Another Day θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 5 Μαΐου 2014. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα νέα για τη σειρά...

Η σειρά θα ξεκινάει 4 χρόνια μετά το φινάλε της 8ης σεζόν (όσος καιρός έχει περάσει στην πραγματικότητα) και θα εξελίσσεται στο Λονδίνο. Ο Jack Bauer θα βρίσκεται στη θέση που τον είδαμε για τελευταία φορά... δηλαδή θα είναι φυγάς και θα καταζητείται από την Αμερικάνικη Κυβέρνηση! Η γνωστή ηθοποιός από το Chuck και τον Dexter, Yvonne Strahovski, θα ενσαρκώνει την πράκτορα της CIA, Kate Morgan, που θα κυνηγάει τον Bauer. Σε αυτό το σημείο οι παραγωγοί δήλωσαν ότι δε θα υπάρξει καμία ομοιότητα με το δίδυμο Carrie - Brody που είδαμε στο Homeland. Δε θα συγκρίνονται με κανένα άλλο δίδυμο "πράκτορας - φυγάς" που έχουμε δει, αλλά θα έχουν τη δική τους δυναμικότητα.

O Jack Bauer θα έχει μία πάρα πολύ σημαντική αποστολή σε αυτή τη σεζόν που θα πρέπει να την εκπληρώσει με τους δικούς του κανόνες, ενώ παράλληλα η Kate Morgan θα είναι αποφασισμένη να τον πιάσει... σε αυτό το σημείο θα κάνει την εμφάνιση της η Chloe O’Brian, και κάπως έτσι τα πράγματα θα πάρουν μία ιδιαίτερη τροπή!

Εκτός από τον Kiefer Sutherland και την Mary Lynn Rajskub, επιστρέφουν στη σειρά και η Kim Raver με τον William Devane, στους αρχικούς τους ρόλους, ως James Heller και Audrey Raines και πολύ πιθανόν να επιστρέψει και η Elisha Cuthbert ως Kim Bauer! O James Heller θα είναι ο πλέον πρόεδρος των Η.Π.Α. και η Audrey θα δουλεύει στο πλευρό του, η οποία θα έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε την τελευταία φορά που την είδαμε. Το ερώτημα είναι: Πως θα αντιδράσει όταν δει τον Τζακ...

Νέοι ηθοποιοί που θα έρθουν στη σειρά θα είναι οι: Yvonne Strahovski (“Dexter”), Giles Matthey (“Jobs”), Gbenga Akinnagbe (“The Wire”), Michael Wincott (“The Crow”) και η βραβευμένη με χρυσή σφαίρα Judy Davis (“Life with Judy Garland”), η οποία θα ενσαρκώνει το ρόλο μίας χείρας που ήταν παντρεμένη με έναν τρομοκράτη και τώρα "μεταφέρει" την ιδεολογία του και κατά κάποιο τρόπο θα είναι ο μεγάλος κακός της σεζόν.

Όπως έχουμε ξαναπεί, το 24: Live Another Day θα καλύπτει τηλεοπτικό χρόνο μίας ημέρας, όπου θα υπάρχουν κάποια time jumps όπως είναι λογικό. Το σενάριο για τη mini-σειρά δεν έχει κάποια σχέση με την πιθανή ταινία όπου θα έβγαινε, οπότε είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ανυπομονούμε για την 5η Μαΐου 2014 να απολαύσουμε τον Jackaro σε νέες περιπέτειες με τη 2πλή επεισοδιάρα μας!!! 

3 σχόλια:

  1. Ανυπομονούμε!!! Ωραία και η προσθήκη της Υβόννης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα θα ειναι σαν την ταινια που ειχε βγει μετα την 6η νομιζω σεζον..αλλα σε μινι σειρα φαση;


    Νταξει ψηνομαι, αρκει το σεναριο να παει ενα βημα παραπερα απτο συνηθες των τελευταιων ειδικα σεζον. Αν γινει αυτο τοτε αξιζει να δουμε BAUER :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι στο περίπου (αλλά αυτή τη φορά, θα καλύπτει μία μέρα από τη ζωή του Bauer, παρά τα 12 επεισόδια).


    Νομίζω θα γίνει (αν και 7 & 8 σεζόν ήταν αρκετά δυνατές θα έλεγα... γενικότερα δεν έχω κάποιο παράπονο από τη σειρά, οπότε θα μου αρέσει εμένα :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή