Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

The Musketeers: Επίσημη Περίληψη + Trailer


Όλοι περιμένουμε πως και πως τη νέα αγγλική σειρά του BBC με τους 3 Σωματοφύλακες! Όπως περιγράφεται η σειρά, είναι γεμάτη δράση, περιπέτεια και έρωτα σε μία ιστορία βασισμένη στους θρυλικούς χαρακτήρες του Αλέξανδρου Δουμά. Διαβάστε παρακάτω την επίσημη περιγραφή για τη σειρά...

Οι 3 λαμπροί και σπουδαιότεροι Σωματοφύλακες της Βασιλικής Φρουράς - Άθος, Πόρθος και Άραμις - αποστέλλονται από τον Διοικητή Τρεβίλ σε μία αποστολή να βρουν έναν χαμένο σωματοφύλακα που μεταφέρει γράμματα ύψιστης σημασίας για τον Βασιλιά Λουδοβίκο. Αλλά ο Καρδινάλιος Ρισελιέ έχει σχέδια που αποσκοπούν στην αύξηση της πολιτικής του δύναμης και γι' αυτό το λόγο θέλει να σαμποτάρει την καλή φήμη των σωματοφυλάκων!

Παράλληλα, ο Νταρτανιάν ταξιδεύει από το σπίτι του στην Gascony προς το Παρίσι ώστε να υπηρετήσει το Βασιλιά, αλλά τα σχέδια του καταστρέφονται όταν αναγκάζεται να βρει τους Σωματοφύλακες και να αναζητήσει εκδίκηση όταν ένα αγαπημένο του πρόσωπο δολοφονείται. Θα καταφέρει άραγε ο Νταρτανιάν να αποδώσει δικαιοσύνη;;; Θα καταφέρουν οι Σωματοφύλακες να προστατεύσουν το Βασιλιά και τη Χώρα;;; ή θα θριαμβεύσει ο Καρδινάλιος Ρισελιέ με τη βοήθεια της πανούργας Μιλαίδη;;;

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Luke Pasqualino as d’Artagnan, Tom Burke as Athos, Howard Charles as Porthos, Santiago Cabrera as Aramis, Hugo Speer as Captain Treville, Ryan Gage as King Louis, Alexandra Dowling as Queen Anne, Maimie McCoy as Milady και ο Peter Capaldi as Cardinal Richelieu!


Υ.Γ. H Σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014

6 σχόλια:

  1. sorry αλλά την "κόβω" χειρότερη και από το ατλάντις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ρε συ;;; Εγώ το περιμένω πως και πως... (μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να με χαλάει... στο Ατλάντις είχα ξενερώσει με τις πρώτες φώτο :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ante na doume ti tha bgei kai auth h seira! elpizw se kati kalhtero apo to atlantis!
    Pantos oti kai na bgei h seira...den prolite na apodixthei me tipota kalhtero apo to epiko paidiko pou mas edixnan ta palea ekina xronia sthn et-3!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=bVyOQf3edOs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε συ, αυτό το παιδικό ήταν η αιτία που πωρώθηκα με τους 3 Σωματοφύλακες... ό,τι ταινία και να βγει, όσο γαμάτη και να αποδειχθεί η σειρά, για μένα πάντα ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ θα είναι οι 3 Σωματαφύλακες (και ο Άραμης γυναίκα, για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόνο καλό? γαμάτο! Η τέρμα απόλυτη υπερτέλεια σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή