Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Helix: Πληροφορίες + Trailer


To Helix, είναι η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του καναλιού, Syfy, που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου 2014. Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνεται από 13 επεισόδια, με την ομάδα της σειράς να αποτελείται από τους  Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Star Trek), Lynda Obst, Steven Maeda (The X-Files, Lost) και Cameron Porsandeh. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τη σειρά και δείτε το τρέιλερ...

Το Helix αφορά μία ομάδα επιστημόνων στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε ένα κέντρο έρευνας στην Αρκτική (Arctic Biosystems) για να ερευνήσουν ένα πιθανό ξέσπασμα σοβαρού νοσήματος και το μόνο που καταφέρνουν είναι να βρεθούν παγιδευμένοι σε μία μάχη ζωής και θανάτου... μία μάχη ύψιστης σημασίας που θα καθορίσει την σωτηρία ή τον αφανισμό ολόκληρου του κόσμου!!!

Η σειρά θα είναι ένα έντονο θρίλερ! Ο δημιουργός της σειράς, Porsandeh, επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το μοντέλο των Flashbacks για να διηγηθεί την ιστορία των χαρακτήρων του, δηλώνοντας ότι ένα σύμπτωμα που θα έχουν οι χαρακτήρες από την λοίμωξη θα είναι οι παραισθήσεις, οι οποίες θα αναπαριστούν κάποια σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος τους!  Η διαφορά που τόνισε ο Porsandeh είναι ότι τα Flashbacks αναπαριστούν ένα αντικειμενικά ορθό / αληθές συμβάν, σε αντίθεση με τις παραισθήσεις όπου δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και αξιόπιστα τα πράγματα.

Στο καστ συναντάμε τους: Billy Campbell, Hiroyuki Sanada, Kyra Zagorsky, Mark Ghanime, Jordan Hayes, Meegwun Fairbrother, Catherine Lemieux, Neil Napier.

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ της σειράς... 



Γνωρίστε τους χαρακτήρες: 

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα σειρά, αν και η υπόθεση έχει υπάρχει σε δεκάδες ταινίες, ίσως εδώ γίνει η διαφορά και δούμε κάτι ωραίο, ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον όμως αυτό με τις παραισθήσεις! Έχουν γίνει της μόδας πλέον τα flashback's, οπότε περιμένουμε να δούμε πώς θα το χειριστούν. Παίζει και ο αγαπημένος Hiroyuki Sanada!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα!!! Δεν περιμένω σε κάθε επεισόδιο να έχουν παραισθήσεις... λογικά μία στο τόσο θα γίνεται και δε νομίζω όλοι οι χαρακτήρες γιατί θα φανεί κάπως... τώρα τι λένε άλλο θέμα (θα δείξει!). Αγαπημένος ο Ντόγκεν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή