Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι Γυναικείες Παρουσίες της Σημερινής Τηλεόρασης...


Το παρακάτω κείμενο είναι μία προσφορά της φίλης μας, Χριστίνας: 

Γυναίκες τριγύρω  πολλές πάρα πολλές που λέει και ο Βουρλιώτης, έτσι και στις αγαπημένες μας σειρές μας κατακλύζουν και χαιρόμαστε γι’αυτό. Ποιές όμως μας αρέσουν, τις αγαπάμε και θέλουμε να τις βλέπουμε συνέχεια; Γι’αυτό λοιπόν συνέταξα μια λίστα με τις γυναίκες που βλέπουμε φέτος, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι οι πιο σέξι και κάποιες από αυτές πολύ ταλαντούχες. Γιατί επέλεξα να γράψω για γυναίκες, όντας γυναίκα, κι όχι γι’άντρες; Επειδή 1ον είμαι ανώτερος άνθρωπος και 2ον δεν ζηλεύω (με την κακή έννοια τουλάχιστον) και θαυμάζω τις ωραίες και χαρισματικές γυναίκες. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες που θα μπορούσα να βάλω, δεν ακυρώνω τις υπόλοιπες, απλά αυτές μου αρέσουν λίγο περισσότερο.



Μετά τον House και ένα πέρασμα από το How I met your mother, βλέπουμε την Jennifer Morrison στο Once upon a time,  classic American beauty θα έλεγα εγώ, συμπαθής και γλυκιά θέλουμε να τη βλέπουμε  να παλεύει με τους κακούς των παραμυθιών και ελπίζουμε να συνεχίσει.



Το Revenge (guilty pleasure don’t shoot me) καλό δεν το λες, χλιδή και πλουσίους έχει, ίντριγκα έχει, και ο ρόλος της Emily Thorne που γυρεύει εκδίκηση και ενσαρκώνει η Emily Van Camp δεν της πολυπάει, αλλά δεν μπορούσα να μην την συμπεριλάβω στη λίστα μου, δεν μου πήγαινε καρδιά.



Ενώ είχε πάρει η καριέρα της Claire Danes την κατιούσα στο σινεμά και σκεφτότανε ν’αποσυρθεί από την υποκριτική, ξαφνικά ήρθε το Homeland και από τότε έχει σαρώσει ότι βραβείο υπάρχει και δεν υπάρχει, μήπως να της τα στέλνατε απ’ευθείας στο σπίτι να μην τρέχει κιόλας η κοπέλα από’δω κι απο’κει; Ένα πλάσμα σπάνιου ταλέντου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που της δόθηκε η ευκαιρία να το δείξει. Και ελπίζω όταν τελειώσει το Homeland να μην χαθεί πάλι.



Λογικό δεν είναι να έχει φάει κόλλημα ο Ted Mosby 9 σεζόν; Αστεία ιδιαίτερα δεν είναι, και τώρα ειδικά που το How I met your mother δεν βλέπεται και τελειώνει και φέτος, μήπως να δοκίμαζε κάτι σε δραματικό ρόλο; Δεν ξέρω, μπορεί να της ταιριάζει καλύτερα.



Η μικροκαμωμένη Sarah Shahi προστέθηκε από φέτος στο Person of interest, στο ρόλο του θηλυκού John Reese, στη αρχή δεν την πήρα με καλό μάτι την αλήθεια μου να την πω. Αλλά το tvisland μ’έπεισε να της δώσω μια ευκαιρία. Της πάει ο ρόλος  πολύ, και ίσως να της ταίριαζε ένα spin off ως πρωταγωνίστρια.



Μου αρέσει πολύ η Malin Ackerman και τώρα ειδικά που πρωταγωνιστεί στο Trophy wife ακόμα περισσότερο. Κωμικό ταλέντο, δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της χωρίς να ευτελίζεται και αυτό την κάνει ακόμα πιο αρεστή. Θα ήθελα να την είχα φίλη μου.



Μετά το supernatural και το gossip girl ήρθε το Arrow.  Πολύ όμορφη αναμφίβολα η Katie Cassidy αλλά η συμμετοχή της στο Arrow αδιάφορη, η σειρά μπορεί να σταθεί και χωρίς αυτήν.



Πως κάνεις μερικά nerds να λιποθυμήσουν; Βάζεις  την Kaley Cuoco να μετακομίσει δίπλα τους. Στην αρχή δεν μου πολυάρεσε ο ρόλος, αλλά το δούλεψε και προσπαθεί πολύ, κάτι που της αναγνωρίζω. Και γιατί είναι το απολύτο κορίτσι της διπλανής πόρτας και ανεπιτήδευτα σέξι.



Guilty pleasure No 2 . Η εκ Βουλγαρίας Nina Dobrev πρωταγωνιστεί στο the vampire diaries και χαίρομαι που πρωταγωνιστεί αυτή κι όχι άλλη μια ξανθιά Αμερικανιδούλα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να ερμηνεύσει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα. Θα δείξει...



Και η ναυαρχίδα της λίστας και όχι μόνο Sofia Vergara. Μου αρέσει πολύ, γιατί εκτός από πολύ εντυπωσιακή είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, στάθηκε επάξια στη σκηνή του Saturday night live, και η κωμωδία της πάει πολύ. Και να θες να τη μισήσεις δεν γίνεται, σε κερδίζει αμέσως.


Υ.Γ. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τη Χριστίνα για το υπέροχο άρθρο που μας έστειλε!!!

Υ.Γ.2. Ποιες γυναικείες παρουσίες ξεχωρίζετε εσείς;;;

31 σχόλια:

  1. Χμ... από αυτές μόνο την έμμα ξέρω και τη σω.. (αυτήν από το χομλαντ δεν την ξέρω καλά ακόμα..).. οι οποίες μ'αρέσουν, αλλά δεν τρελαίνομαι.. (της Σω της ταίριαζε περισσότερο ο ρόλος της στον πιλότο του σουπερνατουραλ -από άποψη εμφάνισης εκεί έδειξε το μεγαλείο της....) Τώρα γενικά... νομίζω ότι η Ολίβια από το Φρινζ ΠΡΕΠΕΙ να είναι στη λίστα, ακόμα κι αν δεν παίζει αυτή τη στιγμή.. και την Τσάρλι από το Σουπερνάτουραλ θέλω γιατί την αγαπώ!! :P από το πέρσον προτιμώ τη Ρουτ, δεν μπορώ να αντισταθώ στους πολύ έξυπνους χαρακτήρες... ;)

    Υ.Γ. Πρέπει να γίνει η αντίστοιχη λίστα και με άντρες χαρακτήρες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισχος να μην παιζει η Κασιντι στο Arrow!!!Τι θα δειχνει στις χαλαρες σκηνες;
    Παντως η Morrisson ειναι κορυφη! Δεν την ηξερα κιολας γιατι δεν εβλεπα house.
    (Για μενα κορυφη η Τζενιφερ Γκαρνερ στο Αλαιας.Αλλα θα μου πειτε που την θυμηθηκα!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 τηλεοπτικες γυναικείες παρουσίες εχω ξεχωρισει...
    Πρωτη και καλυτερη την Vera Farmiga του Bates Motel (μια ηθοποιος του κινηματογραφου που απορω πως αποφασισε να παιξει σε σειρα)
    Την Anna Torv του Fringe! (γιατι απλα ειναι η Oliviara)
    H Good Wife, Julianna Margulies (σε αλλα επιπεδα)
    Αν και εχω δει ελαχιστα επεισοδια απο το Αmerican Ηorror Story, η Jessica Lange με κερδισε κατευθειαν!
    Και η Tatiana Maslany του Orphan Black ειναι η ανερχομενη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα κάνω και με άντρες εννοείται αν και εφ'όσον συμφωνεί το tvisland με ιδιαίτερη μνεία στο Game of thrones!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μια καλή ιδέα για λίστα, γυναίκες που μας λείπουν από την μικρή οθόνη (αγαπώ τις λίστες φαίνεται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!! απλά είπα να βάλω τις γυναίκες της τρέχουσας σεζόν και γι'αυτό δεν συμπεριέλαβα την Tatiana Maslany, η οποία είναι κατηγορία από μόνη της και τις αφήνεις όλες πίσω της έτη φωτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα συμφωνήσει!! ε tv island???? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είπαμε άμα βάλει μέσα Jorge Garcia έχει το ελεύθερο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Vera Farmiga Θεά!!!! Προσωπικά είναι η αγαπημένη μου γυναικεία παρουσία από άποψη ερμηνείας αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση (πιο πάνω και από την Danes!).
    Θα αρχίσω το Orphan Black μόνο γιατί ακούω "τεράστια" σχόλια γι' αυτή την ηθοποιό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μένα είναι Morrisson, Anna Torv, Julianna Margulies, Emily Van Camp, Cobie Smulders και Zooey Deschanel (είναι πολύ γλυκιά με ωραία φωνή)!!! Ειδικά η Emily είναι αδυναμία μεγάλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den to bazo se ayth thn kathgoria giati einai 50 50 o rolos k stous alous pantos k ekei htan ekplhktikh h olivia alla me to revenge exo pathei plaka me to paiximo tis emily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την Emilia Clarke δεν βαλατε και ειναι θεα η γυναικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Katie Cassidy

    Nina Dobrev

    Kaley Cuoco

    Jennifer Morrison

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λιστα χωρις τον Fusco μην την ανεβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Keri Russel από το The Americans . Πολύ καλή ερμηνεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να ανεβούν Hugo, Fusco, Rumpelstilskin (σε εκδοση flashbacks), ο γοητευτικός Michael Emerson με την ποντικόφατσα του, ο Μασούκα του Ντέξτερ, ο Χόντορ (αφού θέλει η Χριστίνα και GoT), o Jeff από τον Chuck και άντε άμα έχει κέφια, ας βάλει και ένα αρσενικό ζόμπι από το The Walking Dead!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχα ωραία, αλλά η λίστα με τις γυναίκες δεν έχει μόνο τις πιο ταλαντούχες, έχει και τις πιο σέξυ.. οπότε το δίκαιο είναι και η αντρική λίστα να γίνει με τα ίδια κριτίρια.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. υπονοείς κάτι για τον Χιούγκο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανετα στο top 3 των γυναικων αυτων οι Sarah Shahi,Katie Cassidy και Sofia Vergara!(η πλακα ειναι πως αν και εχει γιο στα 21,εχει σωματαρα που βαζει 20χρονες κατω ανετα.
    Υ.Γ:Η Anna Torv και η Yvonne Strahovski ή StraΗΟΤski που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επίσης για να συμπληρωθεί η λίστα, πέρα από τον από τον Χόντορ και τον Χιούγκο, θα βάλω τον Αλ Μπάντυ, τον Σέλντον και έναν Κλίνγκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ!!!
    Υ.Γ. Είναι για ηθοποιούς που παίζουν αυτό τον καιρό σε σειρά... αλλιώς πιστεύω θα ήταν σε καλή θέση ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι τον Σέλντον... όχι, σε παρακαλώ!!! Αυτός είναι αηδιαστικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν θες να βάλω τον Μπεν Λάινους Χιούγκο και Φάσκο θα μπει και ο Σέλντον :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομιζω πως σε αυτην την λιστα αξιζει και ο πρωταγωνιστης του Boardwalk Empire!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...ευτυχώς θα αναλάβει η Χριστίνα τη λίστα και όχι εσύ.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μηπως ξεχνας τον Dar Adal απο Homeland?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πάρα πολύ καλή ιδέα,ακόμα πιο ωραίο το άρθρο..τι να πει κανείς..
    Το δικό μου top 10 από σειρές που τρέχουν,χωρίς αρίθμηση(μου φαίνεται αδιανόητο να το κάνω) είναι:
    -Stana Katic/Kate Beckett(Castle)
    -Cobie Smulders/Robin Scherbatsky(HIMYM)
    -Shara Shahi/Samantha Shaw (POI)
    -Sofia Vergara/Gloria Delgado-Pritchett(Modern Family)
    -Kaley Cuoco/Penny (The Big Bang Theory)
    -Emilia Clarke/Daenerys Targaryen (GoT)
    -Sarah Rafferty/Donna Paulsen (Suits)
    -NEW ENTRY -> Sarah Hyland/Haley Dunphy(Modern Family) (Άνθησε σαν μπουμπουκάκι)
    -Emily Bett Rickards/Felicity Smoak (Arrow)
    -Michelle Borth/Catherine Rollins (Hawaii 5-0) είναι όπως έχουν τραγουδήσει πολλοί αοιδοί & αοιδές '''έρωτα μου αγιάτρευτε και καημέ μου μεγάλε)..



    Υ.Γ.: το 95% των γυναικών που έχουν περάσει από τα πόδια,κυριολεκτικά όμως),του Hank Moody...!!!
    Ευχαριστώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή