Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Sleepy Hollow: Πληροφορίες + Trailer


To Sleepy Hollow είναι η νέα περιπέτεια μυστηρίου για το Fox, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2013. Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή του "The Legend of Sleepy Hollow" του Washington Irving. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τη θεματολογία της σειράς, και δείτε το τρέιλερ...

Περίληψη: Αφού ο Ichabod Crane "πέθανε" κατά τη διάρκεια μιας αποστολής για τον Στρατηγό George Washington το 1790, ξυπνάει στο Sleepy Hollow του 2013. Το ίδιο όμως παθαίνει και ο Ακέφαλος Καβαλάρης (Headless Horseman), του οποίου το κεφάλι είχε κόψει ο Ichabod πριν τον υποτιθέμενο θάνατο του. Ο Καβαλάρης ξεκινάει να δολοφονεί ανθρώπους, ενώ ο Ichabod πρέπει να συνεργαστεί με την νέα Σερίφη,  Abbie Mills, προκειμένου να τον σταματήσουν!

Η Abbie έγινε Σερίφης αφού ο παλιός σερίφης σκοτώθηκε από τον Ακέφαλο Καβαλάρη. Καθώς θα κυνηγάνε τον Καβαλάρη, η Abbie θα ρίξει μια ματιά σε αρχεία παλιών υποθέσεων όπου ερευνούσε ο πρώην σερίφης (που σκοτώθηκε) και μαθαίνει για 2 διαφορετικούς "τύπους" μυστηριωδών ομάδων,  μία που προορίζεται για καλό, και μία για κακό, οι οποίες έχουν ξανασυναντήσει τον Καβαλάρη από παλιά. Αν δεν καταφέρουν να σταματήσουν τον Ακέφαλο Καβαλάρη, τότε σκοτεινές υπερφυσικές δυνάμεις θα πέσουν στη Γη. Τα πράγματα όμως γίνονται πιο δύσκολα, όταν ο Καβαλάρης ανακαλύπτει όπλα της σύγχρονης εποχής, όπου τα εντάσσει στο αρρωστημένο τελετουργικό του κυνήγι. Παράλληλα, θα πρέπει και ο Ichabod να προσαρμοστεί στις κοινωνικές και τεχνολογικές διαφορές του 21ου αιώνα.

Στο ρόλο του Ichabod Crane συναντάμε τον Tom Mison, ενώ στο ρόλο της Abbie Mills την Nicole Beharie.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς...

23 σχόλια:

  1. Afou tha exoume toso noris premiera sigoura tha thn dw! alla me kseneronei afantasta pou to story diadramatizete sto twra! as elpisoume na apodixthei telika kati kalo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το Sherlock Απευθύνεται στο τώρα όμως είναι εντυπωσιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makari na doume kati antistixo me to sherlock kai ston akefalo kabalarh (an kai to blepw ligo diskolo), kai to bates motel girizete sto twra kai einai polu kalo!
    THA KSEROUME MEXRI AURIO pou tha doume thn premiera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεθαύριο θα την δούμε βασικά :P ... Κι εγώ θα προτιμούσα στο παρελθόν (ειδικά τα σκηνικά με τα flashbacks φαίνονται πολύ ωραία). Ας δούμε τον πιλότο και κρίνουμε (άντε και κανα 2 επεισόδια ακόμα αν κρίνουμε ότι χρειάζεται)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το trailer φαίνεται πολυυυύ βαρετή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε θα διαφωνήσω, αφού την πρώτη φορά που το είδα το έκλεισα στη μέση... αλλά αυτό το "καβαλάρης της αποκάλυψης" που είπε, μου φάνηκε λίγο ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yeap! Και εγώ τον είδα... αν και δεν πρέπει να είναι στο βασικό cast απ' ότι τσέκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι μου φανηκε περιεργο και το εψαξα και δεν παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το έχουν προσθέσει καν στο filmography του πάντως... περίεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bghkan kai kapoia dhnata sneak peaks gia thn premiera...opoios thelei as ta dei me dikia tou euthunh!!!

    http://www.spoilertv.com/2013/09/sleepy-hollow-episode-101-pilot-5-sneak.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν ωραία;;; πωω, θα κρατηθώ εγώ, θα το δω μια και καλή αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Nai stavre einai olla wraia! des mono to teleutaio gia na porotheis ligaki ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίο - ωραίο!!! Την είχε δείξει και στο τρέιλερ τη συγκεκριμένη σκηνή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αρχικη εικονα δεν μου λεει κατι.Μαλλον θα παει στην ακρη.Μια απο τις πολλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ νομίζω ότι το πρώτο επεισόδιο θα μου αρέσει... αλλά έχω διαβάσει υπόθεση από τα 1.02 & 1.03 και μου φαίνονται ψιλοβαρετά αυτοτελή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. tromero to 1o epeisodio elpizo na mhn mas bgei under the dome dhladh mapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα το δω απόψε αν αντέξω κι επιστρέφω με εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tha itan poli kalitera an itan ontos sto parelthon...ase pou o kavalaris me assault riffle fenetai aplos vlakeia....
    Tespa tha do kana 2 akoma episodeia gia na apofasiso sgr,as elpisoume oti dn tha kanoun kamia vlkia me to coven tn magiswn,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε με εντυπωσίασε, είχε κάποιες καλές σκηνές αλλά ήταν λίγο βαρετό με κλισέ σε σημεία... Ίσως δω κι εγώ κανα 2 ακόμα για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to kalitero einai ta ellinika tou daimona k tis magissas... exoun ena thema ston silavismo.. lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτο είπα και εγώ όταν είδα τον πιλότο. Δυστυχώς βλέποντας τα επόμενα δύο κατέληξα στο δεύτερο. Για τα ελληνικά τους ούτε λόγος απλά απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή