Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

O John Constantine της DC στη μικρή οθόνη...


Η Warner Bros. TV και η DC Comics, μετά το Gotham και το The Flash, ετοιμάζουν ακόμα μία σειρά βασισμένη στο σύμπαν της DC Comics. Αυτή τη φορά θα εστιάζει στον χαρακτήρα του John Constantine ενός αινιγματικού αντισυμβατικού Ντετέκτιβ που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του πολεμώντας το υπερφυσικό προκειμένου να νικήσει τις σκοτεινές δυνάμεις. Στην παραγωγή συναντάμε τους Daniel Cerone (Mentalist) και David S. Goyer (Man of Steel, Da Vinci's Demons). Το NBC έχει παραγγείλει τον πιλότο της σειράς με πέναλτι (δηλαδή αν δεν τον επιλέξει να γίνει σειρά, θα έχει μία χρηματική επιβάρυνση, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να ρισκάρει για τη σειρά!).

Όπως και με τον Gotham, έτσι και με τον John Constantine πιστεύω ότι άμα πετύχουν τη σκοτεινή ατμόσφαιρα, θα έχουμε μία πολύ ωραία σειρά να παρακολουθούμε!!!  

7 σχόλια:

  1. Κι εγώ απ' ότι θυμάμαι μου είχε αρέσει... τώρα όμως ψήθηκα να την ξαναδώ με αυτά τα νέα να φρεσκάρω τη μνήμη μου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώ μια έντονη κινητικότητα από το NBC τον τελευταίο καιρό.Για να δούμε.Μπορεί να ξαναπάρει τα πάνω του..Το Hannibal μέχρι στιγμής που βλέπω είναι εξαιρετικό.Μακάρι να αλλάξει επιτέλους σελίδα αυτό το κανάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω μετά το Heroes έφαγε μεγάλη ήττα, και έβαλε μυαλό... κι εγώ το είχα ξεγράψει σαν κανάλι, αλλά μερικές παραγωγές του φαίνονται άξιες παρακολούθησης (ειδικά αυτές με τις μικρές σεζόν!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H tainia den mporw na pw pws me enthousiase (an kai eimai fan tou idous) opote den perimenw polla apo thn seira!
    Ontos to NBC fetos kanei kales kiniseis! eida kai to Blacklist kai mou arese arketa! kai erxonte o draculas kai o peiraths maurogenhs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλέον το ΝΒC έχει και το αγαπημένο σου Hannibal οπότε το έχεις σε εκτίμηση!!! :D ... εγώ γι' αυτό το Crossbones ανυπομονώ περισσότερο (αν και το Black Sails του Starz ίσως είναι καλύτερο... μένει να δούμε τρέιλερ!!!). Για το Dracula δεν ανυπομονώ τόσο αλλά φαίνεται ωραία παραγωγή... μένει να το δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxaxa apo perisi ekane kales kiniseis to NBC (+oti to kalokairi ebgale kai to Crossing Lines)!!! kai ontos to prwto digma gia fetos einai polu thetiko....egw to Crossbones den to fobame katholou...nomizw tha doume polu wraia kai megala pragmata apo auth thn seira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε εγώ το φοβάμαι, με John Malkovich στο ρόλο του Blackbeard νομίζω θα δούμε κάτι πολύ καλό (το μόνο που μένει είναι να έχουμε παραγωγή επιπέδου Hannibal - Crossing Lines - Dracula)

    ΑπάντησηΔιαγραφή