Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οριστικό Τέλος για το "The Killing"...


Όχι, όχι, όχι, όχι όχι όχι όχι όχι!!!!! Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;;;;!!!! Μετά την υπέροχη 3η σεζόν (με το cliffhanger στο τέλος!) το AMC αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος σε μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων χρόνων (It killed the killing!) και να μην προχωρήσει σε 4η season. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το κανάλι ακυρώνει το The Killing, αφού το είχε κόψει κατά το τέλος της 2ης σεζόν... όπου μετά από μερικούς μήνες αναθεώρησε την απόφαση του και έδωσε στη σειρά ακόμα μία ευκαιρία με μία νέα υπόθεση. Λίγο δύσκολο να κάνει για 2η φορά πισογύρισμα, οπότε μην ελπίζουμε τζάμπα. To θέμα είναι τι σειρές θα έχει πλέον το AMC... με το Breaking Bad να τελειώνει μέσα στον μήνα, με το Mad Men να τελειώνει την επόμενη χρονιά και το Low Winter Sun να μην κάνει ικανοποιητικά νούμερα, φαίνεται ότι το κανάλι ζητάει πολλά από τις 3 νέες σειρές που ετοιμάζει (Line of SightHalt & Catch και Turn). Φαίνεται ότι το AMC έχει καλομάθει με τα νούμερα του The Walking Dead και έχει υψηλές απαιτήσεις!!! Σε κάθε περίπτωση αποχαιρετούμε την Sarah Linden και τον Holder και θα θυμόμαστε αυτές τις 3 σεζόν που μας χάρισαν!!! Αντίο...

10 σχόλια:

  1. Πωωωω ειλικρινά δεν το περίμενα.. Η 3η σεζόν ήταν μακράν καλύτερη από τις 2 προηγούμενες και έτσι όπως τελείωσε ήλπιζα πως θα είχαμε συνέχεια. Κρίμα...Υ.Γ. Παρά πήραν τα μυαλά τους αέρα μου φαίνεται!!!! :P :P Το The Walking Dead κάνει εξωπραγματικά νούμερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι προβάλλεται σε συνδρομητικό κανάλι..!!!!! Παρεμπιπτόντως...ανυπομονώ να δω την πρεμιέρα της 4ης σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστα Γιούλη, άστα... μας ήρθε από κει που δεν το περιμέναμε! Αφού μπήκαν στο κόπο να το αναστήσουν, περιμέναμε και συνέχεια...


    Καλά για το The Walking Dead τι να πούμε με αυτά τα νούμερα;;; Πραγματικά άξιζε τον κόπο που επένδυσαν σε αυτή τη σειρά... πραγματικά ονειρικά νούμερα που θα ζήλευε κάθε (όχι μόνο συνδρομητικό, αλλά και ελεύθερο) κανάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα να μας το κόψουν έτσι??? Με την χαρά μείναμε πάλι..τι να πω...Εντάξει το Τhe Walking Dead τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του!!! Πραγματικά, τα νούμερα που κάνει δεν υπάρχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα το αναστήσουν πάλι πάντως θα ρίξουμε πολύ γέλιο :P ... Άντε να αρχίσει και το TWD γιατί μας έλειψε λίγο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα φαντάζεσαι??? ντάξει, σε αυτήν την περίπτωση θα σηκώσω τα χέρια ψηλά!!! :P Άντε λίγη υπομονή ακόμα.. Ένας μήνας μας έμεινε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω δεν το έχω δει καθόλου το killing...Εχω δει όμως τη δανικη βερσιόν της σειράς (forbrydelsen ) Τώρα έχω κατεβάσει και τις τρεις σεζον του killing και το ερωτημα μου ειναι αν πρέπει να ξαναδώ την πρώτη σεζόν..είναι ίδια ή διαφορετική απο το δανικό ; φοβάμαι οτι αν δώ απο την δεύτερη και μετα θα έχω κενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πρώτη υπόθεση αποτελείται από τις 2 πρώτες σεζόν... Πάνω κάτω ίδια υπόθεση είναι και με το Forbrydelsen (δεν το έχω δει!) αλλά και με το Χαρά Αγνοείται που είδαμε στην Ελλάδα... δηλαδή πολλοί ύποπτοι είναι ίδιοι και γίνονται παρόμοιες ανατροπές!!! Στο τέλος όμως, οι 3 αυτές σειρές σου δείχνουν διαφορετικό δολοφόνο (και από το Forbrydelsen διαφέρει!).
    Άμα δεις κατευθείαν το φινάλε της 2ης σεζόν (έτσι για το καλό!) και πας κατευθείαν στην τρίτη (η οποία είναι η καλύτερη υπόθεση / σεζόν!) δε θα χάσεις και τίποτα, αλλά ίσως δε θα έχεις συνηθίσει το πρωταγωνιστικό δίδυμο και να δεις επεισόδιο με επεισόδιο που δένονται! It's up to you :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις κιόλας από την πρώτη σεζόν του αμερικάνικου διότι διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από το δανέζικο όχι μόνο στην πλοκή αλλά και στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και στη γενικότερη σκηνοθετική απόδοση. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας του Στίβεν Χόλντερ του Joel Kinnaman είναι πολύ διαφορετικός από τον αντίστοιχο Δανό. Αξίζει τον κόπο να το ξεκινήσεις από την αρχή, δες δοκιμαστικά τα πρώτα επεισόδια και μετά αποφασίζεις αν θα πας απευθείας στην τρίτη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που ακουγόταν για NETFLIX άραγε θα ισχύει ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα δε νομίζω... σκούρα τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή