Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Gotham - Νέα Σειρά Βασισμένη στον James Gordon του Batman


Όπα, όπα, όπα;;; Τι έγινε εδώ??? Ο James Gordon σε σειρά??? Χαρακτήρας από το Σύμπαν του Μπάτμαν σε δική του σειρά??? Απίστευτα Νέα!!!! Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες, γι' αυτή τη σειρά που θα φέρει την ονομασία, Gotham...

To Fox παρήγγειλε, όχι απλά πιλότο, αλλά ολόκληρη σεζόν βασισμένη στον χαρακτήρα του Αρχηγού της αστυνομίας, James Gordon, γνωστό σύμμαχο του Batman που τον στηρίζει (ο Gordon είναι αυτός που σκέφτηκε το Bat σινιάλο στον ουρανό έτσι ώστε να εμφανίζεται ο Άνθρωπος Νυχτερίδα όταν τον χρειαστούν). Την σειρά θα αναλάβει ο  Bruno Heller (δημιουργός του The Mentalist, Rome) με την Warner Bros. TV και θα έχει να κάνει με την origin ιστορία του James Gordon, όταν ακόμα ήταν Ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα της Gotham City, προτού γνωρίσει τον Batman. Στη σειρά δε θα εμφανιστεί καθόλου ο Μπάτμαν (λόγω δικαιωμάτων προφανώς) αλλά θα εμφανιστούν γνωστοί κακοί της πόλης του Gotham!

For the record, ο χαρακτήρας του James Gordon εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρώτο τεύχος comic του Batman. Δημιουργήθηκε από την πένα των Bill Finger και Bob Kane και από τότε έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά κόμικς, ταινίες και σειρές (κινουμένων σχεδίων ή live action). Στην πρόσφατη τριλογία του Christopher Nolan, ο James Gordon είχε ενεργό ρόλο, τον οποίο υποδυόταν ο ταλαντούχος ηθοποιός Gary Oldman. Επίσης σε μία πρόσφατη ταινία κινουμένων σχεδίων (Batman: Year One), του δάνεισε τη φωνή του ο Bryan Cranston (Breaking Bad). Ελπίζουμε να γίνει ένα ανάλογο και επιτυχημένο casting και στη σειρά!!!

Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτά τα νέα! Περιμένουμε μία σκοτεινή αστυνομική σειρά, με την πιο dark αφιλόξενη ατμόσφαιρα της Gotham που μπορεί μόνο να σε τρομοκρατήσει τα βράδια, και φυσικά αναμένουμε πολλούς γνωστούς κακούς να κάνουν το πέρασμα τους από τη σειρά (Joker, Penguin, Scarecrow, Riddler, Two-Face, Catwoman και πολλούς άλλους!!!).

Υ.Γ. Πόσο Γαμάτο θα ήταν να είχε αναλάβει την παραγωγή ο Jonathan Nolan???

4 σχόλια:

  1. Seni mporw na pw einai wraia nea! bebea ksenirwsa ligo pou mas to ekopsan maxeri oti den uparxei periptosh na doume ton batman! toulaxiston tha doume kapious kakous (kati einai kai auto)
    Apla perimenw apo thn seira na mhn einai allh mia apo ths dekades astinomikes seires pou exoume dei mexri twra! alla na doume kati parapano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γαμώτο, κι εμένα το όνειρο μου είναι να δούμε σειρά Batman, αλλά όπως βλέπεις ο κινηματογράφος πουλάει πιο πολύ, οπότε προτίμησαν να επενδύσουν στον ήρωα μέσω ταινιών, οπότε για πολλά χρόνια ακόμα δε θα δίνουν τα δικαιώματα. Ίσως τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο....
    Δε νομίζω πάντως να είναι μία κλασσική αστυνομική σειρά! Για μένα αν πετύχουν την σκοτεινή ατμόσφαιρα της Gotham θα έχουν τη μισή επιτυχία! Η άλλη μισή θα είναι οι υποθέσεις, ωραίες οι απαγωγές, οι γκάνγκστερ και οι ληστίες, αλλά θέλουμε και την παράνοια των αντιπάλων του Batman!!!! Ας επενδύσουν σε αυτούς!!!!


    Είμαι περίεργος όμως να δω ποιος θα ενσαρκώσει τον Gordon!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na mia protash gia to poios tha mporouse na parei ton rolo tou Gordon...
    Hugh Laurie kai ta miala sta kagkela!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως θα ήταν καλή επιλογή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα του πήγαινε το μουστάκι :P (Gordon χωρίς μουστάκι δε λέει!)... Πάντως πρέπει να βάλουν έναν γνωστό ηθοποιό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή