Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Better call Saul - Επιβεβαιώθηκε το spin-off του Breaking Bad με τον Saul Goodman


Πριν ένα χρόνο και 2 μήνες (ακριβώς!) σας είχαμε ενημερώσει ότι φημολογείται μία spin-off σειρά του Breaking Bad βασισμένη στη ζωή του δικηγόρου της σειράς, Saul Goodman. Πλέον είναι γεγονός, καθώς το AMC και η Sony Pictures Television επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο project, το οποίο οδεύει κατευθείαν στη μικρή μας οθόνη χωρίς να περάσει τη δοκιμασία του "πιλότου". Προς το παρόν ο τίτλος της σειράς θα είναι "Better Call Saul" αλλά υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει. Η σειρά θα είναι prequel του Breaking Bad όπου θα μας παρουσιάζει την εξέλιξη του Goodman προτού γίνει δικηγόρος του Walter White (αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάθει το οτιδήποτε ο κύριος Goodman στα τελευταία επεισόδια, όσα αλεξίσφαιρα κι αν φοράει).

Υ.Γ. Αρκετά ενδιαφέρον project για έναν από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες, που σίγουρα οφείλουμε να δούμε όλοι οι φαν του Breaking Bad! Θα προτιμούσα ωστόσο να ήταν sequel αντί για prequel, αλλά ό,τι μπορεί ο καθένας. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε τον Huell που είναι μορφάρα!!!! (και εννοείται ότι Saul Goodman = Bob Odenkirk )

8 σχόλια:

  1. mono giayton(poy ton pao me xilia)blepo mono k mono stayro aythn thn metriotath seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε συ... η σειρά είναι πάρα πολύ καλή πάντως, από τις καλύτερες για μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STAYRO otan h seira thelh na asxoleite me narkotika bia ktl deixneis tetoia gia na legesai(kata me)kalh seira-blepe the shield(GIAYTO EINAI h teleioterh seira gia mena tou eidos tou).ayth h metriotath seira Breaking Bad ta 3/4 asxoleitai me to na kathete o malakas k na dinei anafora sthn gynaikatou fobomenos isos mhn faei ksylo pragma pou kanei tromaktika gia mena bareth mia seira eipame na exei k keininika stoixeia h seira alla oxi k etsi.ELEOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει σου δείχνει όλες τις επιπτώσεις στο περιβάλλον του λόγω που έχει μπλέξει... για μένα δεν είναι σειρά με επίκεντρο τα ναρκωτικά, αλλά την απληστία και αλαζονεία του ανθρώπου! Και νομίζω χρειάζονται όλα αυτά που δείχνει (τουλάχιστον τα περισσότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερη ιδέα το πρίκουελ γιατί αν το πήγαιναν σε σίκουελ ίσως θα είχαν πάρα πολλές δυσκολίες να δώσουν κάτι ισάξια ερεθιστικό μετά το μεγάλο φινάλε που περιμένουμε στο ΒΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, απλά στο prequel δε θα έχει αγωνία για το "τέλος". Βέβαια κ εκεί μπορεί να δώσουν ωραία και πιο προσεγμένη ιστορία ;-). Αλλά να μείνουν πιστοί στον χαρακτήρα του Saul!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν βλέπεις bb για τα ναρκωτικά και την βία τότε φίλε μου δεν ξέρεις τι βλέπεις και χάνεις το χρόνο σου 5 χρόνια τώρα. Η σειρά έχει να κάνει καθαρά με την εξέλιξη των χαρακτήρων της μέσα από επικίνδυνες καταστάσεις και το πώς ένας άνθρωπος με πρόσχημα την οικογένεια του καταντά από ανθρωπάκι σε άνθρωπο χωρίς όρια και ηθικούς φραγμούς. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η σειρά είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τυχαίες ούτε οι κριτικές ούτε τα βραβεία αλλά ούτε και το κοινό που έχει. Άλλωστε όσο και αν δεν είναι αντικείμενο κριτήριο 9,4 στο imdb δεν νομίζω ότι έχουν και πολλές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sosta ayta pou grafeis, alla einai ayta pou syxainomai ego. gousta einai ayta.ego thelo seira san to the shield . then einai tyxaio oti k ths 5 season ths eida fetos mesa se mia bdomada eno h skhnes draseis(pou einai elaxistes)einai kataplhktikes to ypoleopa 3/4 ths seiras otan htan methn gynaika t to dvd phgene sto fast speed.krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή