Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Atlantis: Πληροφορίες + Trailer


Το BBC ετοιμάζει μία νέα σειρά με δημιουργό τον Howard Overman (Misfits) με θέμα την Ατλαντίδα. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια και έχει γυριστεί στην Ουαλία και στο Μαρόκο. Η σειρά θα πάρει τη θέση του Merlin το φετινό Φθινόπωρο τα Σάββατα το βράδυ. Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της σειράς και δείτε το επίσημο trailer...

Η σειρά περιγράφεται ως: Η πόλη της Ατλαντίδας είναι ένα μυστηριώδες, αρχαίο μέρος. Ένας κόσμος με ταυροκαθάψια, Θεές με μαλλιά από φίδια (όπως η Μέδουσα) και παλάτια τόσο μεγάλα λες και χτίστηκαν από Γίγαντες. Η Ιστορία ξεκινάει με τον νεαρό Jason να καταφτάνει σε αυτό το παράξενο Βασίλειο και τότε η περιπέτεια αρχίζει, φέρνοντας στην επιφάνεια ελληνικούς μύθους και θρύλους όπως δεν τους έχετε ξαναδεί π.χ. ο Jason μαζί με τους  Pythagoras και Hercules θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το Μινώταυρο, τη Μέδουσα κτλ.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer...



Υ.Γ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου! 

Υ.Γ.2. Στο ρόλο του Hercules συναντάμε τον  Mark Addy (Robert Baratheon από το Game of Thrones)

11 σχόλια:

  1. Πώς κολλάει ο Ηρακλής με τον Πυθαγόρα και με έναν τυχαίο Jason??? Wtf μου φαίνεται ότι δεν ξέρουν καν τι διαφορά μεταξύ μυθολογίας και Ιστορίας...Τεσπα ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι οσο χαζο ακουγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To trailer den mou arese katholou! ta exoun kanei ligo axtarma!!! aliws thn perimena thn seira! oso blepw to trailer toso apomakrinete h idea na katsw na dw thn seira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα! Κάθε νέα πληροφορία που έβγαινε, αντί να μας πωρώσει, μας αποθάρρυνε από το να δούμε τη σειρά... Ένα επεισόδιο θα το δω από περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μου ντε... εγώ έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι είναι απλά ονόματα και δεν είναι ο Ηρακλής, ο Πυθαγόρας ή ο Ιάσονας που γνωρίζουμε, απλά τους έδωσαν ονόματα από την ελληνική μυθολογία! Και ο Mark Addy δε μου μοιάζει καθόλου για Ηρακλής (έχει και μπάκα :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αξιζε αν το εκαναν επικο σαν την Τροια.Και με καλο καστ και πιστο στα στοιχεια..
    Αληθεια δεν θα ηταν ωραιο να γινει μια σειρα με την Οδυσσεια αλλα οχι ακριβως σε αυτο αλλα να εχει και μερικα μυθολογικα αλλα στοιχεια και να μπλεκει η υποθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μετρούσε πολύ η ιδέα σου... και με ωραία σκηνοθεσία και καστ νομίζω θα ήταν ωραία σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποτε αντι να κανουν αυτη την προχειροτητα γιατι να μην κανουν αυτο;;Αλλα οχι το bbc.Θελουμε σειρα οχι ντοκιμαντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα μου ντε... Αυτό μου θυμίζει και το περσινό Sinbad που δεν έλεγε και πολλά!!! ... πάντως το BBC έχει βγάλει πολλές ωραίες σειρές (πρόσφατα είδα το αστυνομικό Luther και μου άρεσε πολύ σε ατμόσφαιρα ειδικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι αλλα λεω εγω ενα καναλι κανονικο θα ηταν καλυτερο να κανει μια τετοια παραγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ναι... ίσως να ήταν ένα συνδρομητικό (HBO κ σία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή