Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

The Candidates of The Month: Ιούλιος 2013


Μία νέα Στήλη για το Blog!!! Ένα συγκεντρωτικό θέμα των σειρών που βλέπουμε σε εβδομαδιαία βάση. Είναι μία καλή ευκαιρία να σχολιάζουμε σειρές, για τις οποίες λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούμε να αφιερώσουμε ξεχωριστή ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα. Ειδικότερα, τη χειμερινή σεζόν ένα τέτοιο θέμα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο μιας και ο αριθμός των σειρών αυξάνεται κατακόρυφα. Έτσι, στην Αρχή του Κάθε Μήνα, θα κάνουμε έναν απολογισμό των όσων είδαμε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, τι μας άρεσε και τι όχι!

Έχω χωρίσει το θέμα σε 4 κατηγορίες, οι οποίες θα παρουσιάζονται Κάθε Μήνα:
  1. Τον Απολογισμό του Μήνα (αφορά όλες τις σειρές που παρακολουθήσαμε μέσα στο Μήνα)
  2. Τα Αγαπημένα Επεισόδια του Μήνα (αφορά τα αγαπημένα επεισόδια που προβλήθηκαν μέσα στον μήνα)
  3. Την Αγαπημένη Ερμηνεία του Μήνα
  4. Την Αγαπημένη Σκηνή του Μήνα
Φυσικά τους επόμενους μήνες οι κατηγορίες μπορεί να διαφέρουν λίγο π.χ. μπορεί να προστεθεί "Αγαπημένη Ατάκα" κτλ..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο θέμα προσπάθησα να είμαι όσο διακριτικός γίνεται με τα spoilers, αλλά επειδή μιλάμε για σχολιασμό επεισοδίων, μπορεί καμιά φορά να υπονοήσω κάτι, οπότε διαβάστε με δική σας ευθύνη τα σχόλια για την κάθε σειρά ξεχωριστά!

Απολογισμός του Μήνα:

1. Dexter: Season 8, Episodes 2-5

Σχόλια: Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για Dexter, εξάλλου τα λέμε σε εβδομαδιαία βάση. Πολύ ωραία και τα 4 επεισόδια του μήνα, ενώ ξεχώρισαν τα 2 τελευταία! Είμαστε σχεδόν στη μέση της σεζόν οπότε περιμένουμε να ανέβει στο σύνολο της στο υπόλοιπο που απομένει!

2. Luther: Season 3, Episodes 1-4

Σχόλια: Παρακολουθήσαμε ολόκληρη την 3η και τελευταία σεζόν του Luther μέσα στον Ιούλιο, μιας και αποτελείται μόνο από 4 ωριαία επεισόδια. Κλασσικά το επίπεδο ήταν υψηλό σε κάθε επεισόδιο έχοντας δυνατές σκηνές όπως πολύ καλά μας έχει συνηθίσει η σειρά. Είδαμε νέους χαρακτήρες, θανάτους βασικών χαρακτήρων, επιστροφές παλιών γνωστών, ενώ για μία ακόμα χρονιά ευχαριστηθήκαμε την ερμηνεία του Idris Elba. Μία από αυτές τις μέρες θα ετοιμάσω ένα πιο αναλυτικό Review για τη σειρά! 

 3. The Killing: Season 3, Episodes 7-10

Σχόλια: Η υπόθεση της σεζόν φαινόταν από την αρχή πολύ δυνατή, ενώ από τη μέση και μετά (δηλαδή στα επεισόδια αυτού του μήνα) η σειρά ανέβασε ακόμα περισσότερες στροφές και συνέχισε να ανεβάζει χαρίζοντας μας ωραίες στιγμές, ανατροπές και απαντήσεις. Ωστόσο, η μεγάλη απάντηση του μυστηρίου δεν έχει επέλθει ακόμα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, το φινάλε είναι πολύ κοντά, ακόμα κι αν όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

4. Under The Dome: Season 1, Episodes 2-6

Σχόλια: Μετά τον εισαγωγικό πιλότο, η σειρά βρήκε τον χαρακτήρα της δείχνοντας μας διάφορες απειλές και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Chester's Mill. Κάθε επεισόδιο είναι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο, ενώ σε όλα παίζει σε πρώτο πλάνο η έννοια της επιβίωσης. Σίγουρα δε μιλάμε για μία Super-ουάου σειρά, καθώς τα διάφορα κλισέ σειρών/ταινιών παρόμοιας θεματολογίας πάνε κι έρχονται. Ωστόσο στα 2 τελευταία επεισόδια παρουσίασε πολλά σημάδια και περιθώρια βελτίωσης. Γενικότερα, όσο μεγαλύτερος και μαζικός ο κίνδυνος, τόσο καλύτερο το επεισόδιο!!!

5. Orange is The New Black: Season 1, Episodes 1-13

Σχόλια: Ως συνήθως το Netflix ανέβασε όλα τα επεισόδια της σεζόν την ίδια μέρα! Μιλάμε για μία σειρά που εξελίσσεται σε γυναικείες φυλακές. Θα έλεγα ότι είναι αρκετά light για τα γούστα μου, αν και βλέπεται ευχάριστα. Σίγουρα ηθελημένα έδωσαν μία πιο κωμική νότα στην απόδοση της ιστορίας, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει όταν μιλάμε για φυλακές και δράμα. Ίσως να με ενόχλησε λίγο και το γεγονός ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι καρικατούρες. Ωστόσο πιστεύω ότι το γυναικείο κοινό θα εκτιμήσει περισσότερο τη σειρά, μιας και θίγουν πολλά γυναικεία ζητήματα εντός και εκτός των φυλακών (αυτά για τα οποία λέμε εμείς "σιγά μωρέ" :P )

6. Siberia: Season 1, Episodes 1-4

Σχόλια: Δεν πρόλαβα να δω και τα 4 επεισόδια, αλλά όπως είπα και στο θέμα του πιλότου: "Αρκετά διασκεδαστικός ο πιλότος, όπως τον περίμενα. Σίγουρα δεν είναι από τις ποιοτικότερες και αναμφισβήτητα όχι από τις σοβαρές σειρές, αλλά για καλοκαιράκι νομίζω χρειάζεται ένα ελαφρύ θριλεράκι με υπερφυσικά στοιχεία". Περισσότερα πράγματα θα πούμε την επόμενο μήνα που θα φτάνει η σειρά στα τελειώματα!!!

Υ.Γ. Δεν έχω δει καθόλου Ray Donovan και The Bridge.

Αγαπημένα Επεισόδια του Μήνα:
  1. Dexter 8.04 - Scar Tissue*
  2. The Killing 3.10 - Six Minutes
  3. Luther 3.03 - Episode 3
  4. Luther 3.04 - Episode 4
  5. Dexter 8.05 - This Little Piggy*

Αγαπημένη Ερμηνεία του Μήνα:

Idris Elba (Luther)

Αγαπημένη Σκηνή του Μήνα:

Scar Tissue Finale (Dexter 8.04)

__________________________________________________________________________

Τι σημαντικά τηλεοπτικά γεγονότα περιμένουμε τον Αύγουστο;
  • Φινάλε του The Killing στις 4 Αυγούστου. 
  • Την Επιστροφή του Breaking Bad στις 11 Αυγούστου.
  • Τον πιλότο του Low Winter Sun στις 11 Αυγούστου.

32 σχόλια:

  1. αυτός ο μήνας ήταν ο πιο γεμάτος μήνας ever στην τηλεοπτική μου θέαση! από που να αρχίσω? είδα τόσα που δεν τα θυμάμαι όλα χεχε. τα πιο ωραία ήταν η 4η+7η σεζόν του dexter, η 1η του bsg, η 1η του Luther, η 2η του AHS Asylum και το Ray Donovan το οποίο θα συμπληρώσει με επιτυχία το κενό που θα αφήσει ο Dexter στο Showtime.Tου χρόνου πιστεύω θα είναι παντού υποψήφιο σε όλα τα βραβεία. Μου άρεσε το Orange is the new Black τελικά,πολύ πρωτότυπο και με γέλιο. Είδα "Scandal" το οποίο μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σε suits-poi-house of cards-damages. Είχαμε πρεμιέρα "The Newsroom" το οποίο συνεχίζει ακόμα καλύτερα στη 2η σεζόν,πολύ-πολύ δυνατό σενάριο.Πρεμιέρα 2ης σεζόν για το "Copper" το οποίο συνεχίζει στο ίδιο στυλ και υψηλό επίπεδο. Eφτασα 2η σεζόν "Fringe" το οποίο με κούρασε λίγο με τα πολλά αυτοτελή επεισόδια. "Under the dome" μετά τον πιλότο η απόλυτη μετριότητα.H αγγλική σειρά "Dates" ήταν η μεγάλη ευχάριστη αποκάλυψη για μένα, και το ελαφρύ Devious Maids του lifetime η καινούργια ένοχη απόλαυση. Το The Bridge είναι καλό αλλά τρομερά αργό και το 4ο επεισόδιο δεν μου άρεσε καθόλου σε σύγκριση με τα προηγούμενα 3. Συνεχίζω και το "Zero Hour" από το 4ο επεισόδιο γιατί λυπαμαι να το παρατήσω αλλά η σειρά συνεχίζει το ίδιο μέτρια.Το Sons of Anarchy μου άρεσε πολύ και θα το συνεχίσω, είμαι ακόμα στο 1.06. Το Twisted του ABC είναι το καινούργιο pretty little liars και βλέπεται ευχάριστα,ως εκεί. Εχουμε και την 2η σεζόν του Magic city που δυστυχώς έχει πτώση για μένα αποδυναμώθηκε σεναριακά φέτος. Το "the white queen" είναι αρκετά καλό για τους φαν του είδους των ιστορικών σειρών με ιππότες,κάστρα,βασιλιάδες και θρόνους.Ειναι θετικό ότι όλες οι ιστορίες είναι ιστορικά αληθείς και τα πρόσωπα όλα πραγματικά αφού αναφέρεται στον εμφύλιο πόλεμο των άγγλων την περίοδο 1455-1485. Συνεχίζω και το πολύ πρωτότυπο σεναριακά Girls του ΗΒΟ το οποίο περνάνε γρήγορα τα επεισόδια επειδή είναι 20λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χει πάρει ολα σβάρνα η Cinegirl (Τα χει γαμήσει όλα έγραψα στην αρχή αλλα το άλλαξα για ευνόητους λόγους :PP )
    Απο ταινίες τι λέει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα, γι' αυτό άλλωστε την αγαπάμε!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω ρε συ δεν άφησες σειρά για σειρά!!! Μου αρέσει να διαβάζω τέτοιες κειμενάρες ενώ ξέρω ότι μιλάνε για σειρές!!!
    1) Πάμε ρε Dexter!!!!
    2) Συνέχισε τη 2η του Fringe, είναι πολύ ωραία!!! Υπάρχουν τα μυθολογικά 15-16 που είναι επικά, όπως και το αυτοτελές 2.18 που είναι το αγαπημένο μου αυτοτελές επεισόδιο του Fringe!!!
    3) Καλά σου άρεσε στο Under the Dome ο πιλότος και δε σου άρεσε η συνέχεια;;; εμένα όσο πάει μου αρέσει περισσότερο! Φαντάζομαι τι άποψη θα έχεις όταν θα κάνει την εμφάνιση της η Natalie Zea :P
    4) Καλή Αρχή με το SoA, αξίζει η σειρά με τα 1000!!!!
    5) Το Scandal το έχω καιρό στη λίστα, αλλά δεν το αρχίζω γιατί μου φαίνεται κάτι σε στυλ greys anatomy, με πολιτική αντί ιατρική... θα του ρίξω μια ματιά γιατί ακούω ότι παίζουν καλές ανατροπές!
    6) Απ' ότι κατάλαβα από τις καλοκαιρινές προτιμάς Ray Donovan, άντε θα το ξεκινήσω να δω τι παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pragmatikh kseraila auton ton mhna!
    eida mono ta epeisodia tou metriotatou Under The Dome!
    kai 3 epeisodia apo to siberia pou kai auto arxise na me kourazei!

    eutixw uparxei kai h 3h season tou teen wolf pou einai olla ta lefta, kaliterh apo ths duo proigoumenes! (alla kai auth mas telionei se duo epeisodia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα κι άλλες είδα,όσες είχα αφήσει στη μέση τον χειμώνα,αλλά δεν τις ανέφερα, ouat, bates motel, the fall, da vinci demons, revenge, got, hannibal. Aπό ταινίες τις έχω δει όλες όσες με ενδιέφεραν γι'αυτό πλέον πολύ επιλεκτικά (δεν βγαίνουν άλλωστε καλές ταινίες, μία-δύο τον μήνα).Τον Ιούλιο είδα oblivion,man of steel,smashed και ξαναείδα the color of money,born on the 4th of july,robocop. Aυτά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο καλό αυτό το Teen Wolf? Άμα το λες κι εσύ ίσως του ρίξω μια ματιά (αν και τελευταία η διάθεση μου είναι εκτός υπερφυσικών σειρών...).
    Ρίξε μία ματιά στο Luther, αστυνομική σειρά με 3 σεζόν, 14 επεισόδια στο σύνολο (τελείωσε φέτος). Νομίζω είναι στο στυλ που σου αρέσει, έχει κάποιες πολύ δυνατές σκηνές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικα γινεται ενας ΧΑΜΟΣ στο Teen Wolf . Ο Ντουκελιον ειναι ντουκι ο ατιμος :Ρ Παλι καλα που θα εχουμε 4η σεζον τον Γεναρη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΣ ΤΟ !!! Αξιζει θα κολλησεις αρκετα καλο. καθολου κοντα στην συνηθισμενη teenια :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω κατεβασμένη ήδη την πρώτη σεζόν, οπότε όταν τελειώσω με μερικές που έχω κατά νου, το αρχίζω (το μόνο πρόβλημα είναι που αρχίζει Ιανουάριο το 2ο μισό της 3ης σεζόν και δε θα προλαβαίνω... τέλος πάντων, άμα αξίζει κάπως θα τα βολέψω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nai sta stavre, einai toso kalo! idika gia kalokairi einai oti prepei!
    (prosopika nomizw oti auth thn stigmh einai h kaliterh uperfisikh seira)

    nai george, polu badass autos o Deucalion kai oti einai tuflos ton kanei akoma poio gamato!
    twra eirthe kai h anatroph me thn daskala...kai exoun ginei polu mperdemena ta pragmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Candidates απο το Lost; Εκεινο το επεισοδιο θυμηθηκα πρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε ναι :))) ... τα μισά πράγματα που θα δεις σε αυτό το blog, αφήνουν σημάδια Lost (ακόμα και η ονομασία του blog :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το καταλαωα βλεποντας τη φωτογραφια στο γκρουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οφείλω να ομολογήσω ότι τον μήνα Ιούλιο πέρασα πααααααάρα πολλές ώρες παρακολουθώντας σειρές..Έχουμε και λέμε..Είδα μαζεμένες τις 3 σεζόν του WD (με το οποίο πωρώθηκα τρελά!!!), την 2η σεζόν του AHS Asylum με την εξαιρετική- για ακόμα μία φορά- Jessica Lange (το έχω δεδομένο από τώρα ότι θα βραβευτεί με Emmy!!!), την πρώτη σεζόν του Suits (η οποία μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα δω, οπωσδήποτε, μέσα στον Αύγουστο την δεύτερη σεζόν και την συνέχεια της τρίτης). Ξεκίνησα το under the dome, το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με ενθουσίασε..ωστόσο συνεχίζω να την παρακολουθώ σε περίπτωση που βελτιωθεί στη συνέχεια.. Κόλλησα με την 3η σεζόν του The Killing( η φετινή σεζόν είναι μακράν καλύτερη από τις 2 προηγούμενες) χθες είχαμε το φινάλε με 2ωρο επεισόδιο( ακόμα δεν το έχω δει όμως το περίμενα πώς και πώς!)..Για το τέλος, άφησα μία από τις αγαπημένες μου σειρές...τον Dexter!!! Τί να πρωτοπεί κανείς για αυτήν τη σειρά?? Το 4ο και 5ο επεισόδιο είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει, μέχρι στιγμής, από την φετινή σεζόν (ακόμα δεν έχω άποψη για το 6ο μιας και θα το δω το βραδάκι)..Συμφωνώ απόλυτα για την αγαπημένη σκηνή του μήνα!!! Όσον αφορά τον μήνα Αύγουστο.. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα για τις 11 Αυγούστου και το πολυαγαπημένο Breaking Bad..!!! Επίσης, έχω σκοπό να ξεκινήσω την σειρά The Americans( έχω ακούσει τα καλύτερα), να συνεχίσω το Hannibal (μιας και είχα μείνει στο 3ο επεισόδιο) και είμαι σε σκέψεις και για το The Bridge...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ χαίρομαι που μας αρέσουν πάνω-κάτω οι ίδιες σειρές (με εξαίρεση το Under the Dome που μου αρέσει :P). Για μένα το Dexter μαζί με το Breaking Bad είναι οι 2 πιο πολυαναμενόμενες σειρές όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά ολόκληρης της σεζόν!!! Στενοχωριέμαι από τη μία που θα τελειώσουν φέτος, αλλά από την άλλη ανυπομονώ για το μεγάλο φινάλε τους!!!!
    Συμφωνώ απόλυτα για το The Killing, οι 2 προηγούμενες σεζόν δε με είχαν συνεπάρει... Ίσως φταίει το γεγονός ότι είχα παρακολουθήσει το Χαρά Αγνοείται οπότε η υπόθεση είναι πανομοιότυπη, όπως και οι πιθανοί ύποπτοι. Η 3η σεζόν όμως είναι σε άλλα επίπεδα με πιο σοβαρό θέμα θίγοντας ένα ζήτημα της κοινωνίας κατά κάποιο τρόπο! Και όσο αφορά το 3.10, δεν υπάρχουν λόγια!!! Θα περιμένω το βραδάκι να δω το 2πλό φινάλε με κλειστά όλα τα φώτα να το απολαύσω (αν με αφήσει συγκεντρωμένο το 8.06 του Dexter και δε μου πάρει τα μυαλά).
    Τέλος, για το The Walking Dead που σε λίγα χρόνια θα είναι η all time classic σειρά που θα παίζεται, έχω να πω ότι είναι από τις πιο απολαυστικές και εθιστικές σειρές που βλέπω!!! Τα περισσότερα επεισόδια τα έχω δει μαζεμένα και πάντα τα απολαμβάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα για Dexter και Breaking Bad!!! Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι φέτος τελειώνουν..όμως είμαι σίγουρη ότι το φινάλε τους θα είναι ανεπανάληπτο!!! Αυτές οι δύο σειρές είναι στις τοπ αγαπημένες μου μαζί με Homeland, GOT, Lost, TWD (με τυχαία σειρά καθώς μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω!!!)!!! Όσο για το TWD, πρόκειται για μία σειρά που την ξεκίνησα χωρίς πολλές προσδοκίες και ας είχα ακούσει τα καλύτερα...Στην πορεία όμως εντυπωσιάστηκα!!! Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι το γεγονός ότι η σειρά εστιάζει στην ηθική του ανθρώπου..όχι μόνο στο ένστικτο της επιβίωσης ενάντια στα ζόμπι!!! Και έχεις δίκιο.. είναι απόλυτα εθιστική και χαίρομαι που είδα όλα τα επεισόδια μαζεμένα γιατί αλλιώς θα είχα τρελή αγωνία για την συνέχεια!!! Όσον αφορά το The Killing..οι δύο προηγούμενες σεζόν δεν κατάφεραν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μου (τώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις άδικο..σε γενικές γραμμές το στόρυ θύμιζε το η Χαρά Αγνοείται!)..Η 3η όμως είναι το κάτι άλλο..Ρεαλιστική,πιο σκοτεινή και με πολλές ανατροπές!! Για να δούμε τί θα πρωτοδούμε απόψε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαματος απλα . Και εχει ατακαρες . Να δουμε και με τον Σκοτ τι θα γινει!!! Εχουμε πολλα θεματα μεχρι το season finale !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ολα τα μπορεις αν θελεις να δεις μια σειρα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα θα είναι τέλεια τα φινάλε τους! Και οι 2 σειρές μας έχουν χαρίσει πολύ δυνατές σκηνές, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μας χαρίσουν δυνατά φινάλε!
    Συμφωνώ για το TWD, στην ουσία σου δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωση του!
    Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου για φινάλε The Killing εδώ και λίγα επεισόδια και ελπίζω ο δολοφόνος να είναι αυτός που φαντάζομαι, γιατί όποιον άλλον μου πουν θα μου φανεί λίγο άκυρος!!!
    Εγω στις τοπ αγαπημένες μου βάζω Lost, 24, prison break, person of interest, oz (χώρια του Dexter και Breaking Bad) και πολλές άλλες βασικά... είναι πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχα έχω κι εγώ έναν στο μυαλό μου...για να δούμε!!! Prison Βreak, Person of Ιnterest ακολουθούν αμέσως μετά από αυτές που προανέφερα και παααάρα πολλές άλλες!!! Καλύτερα να μείνουμε στις τοπ γιατί αλλιώς θα μιλάμε για μέρες :P!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μέχρι τώρα είμαι στις 7-8 πολυαγαπημένες!!! Όταν φτάσω στις 10 (να έχουν δείξει τουλάχιστον 50 επεισόδια η καθεμία) θα κάνω αφιέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. The Killing,εσυ πως ειδες κι εγω δεν ειδα ?μαζεμενω τωρα το καλοκαιρι η απο την αρχη?και ποσα επεισ εχει ο κυκλος ?αν και φετος μετα το TWD που ειδα μαζεμενο ολα μου ξινιζουν..τι λες προλαβαινω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομίζω ότι στην είχα αναφέρει όταν έβλεπες Revolution! Από την αρχή την παρακολουθούσα κανονικά.. Την 3η σεζόν όμως την ξεκίνησα τον Ιούλιο, αφού είχαν μαζευτεί 5-6 επεισόδια.. Σου είχα κάνει μια μικρή αναφορά στο στόρυ του πιλότου αλλά σου είχε φανεί κάπως βαρύ... Οι 2 πρώτες σεζόν έχουν από 13 επεισόδια(η καθεμία ξεχωριστά) και η 3η έχει 12 επεισόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω αυτο το μην ειδα μερικες σειρες.Αρχικα απο τις σειρες που παιζονται τωρα ειδα το Falling Skies την 3η σεζον καποια επεισοδια που βγηκαν αυττο το μηνα ενα καθε εβδομαδα και μου αρεσει πολυ (τρομερος ο Κοτσις με την ευκαιρια) και το Under the dome που το εχουμε πει και αλλου.Απο παλαιοτερες ειδα το τελος της 1ης σεζον του Once Upon a time και τη δευτερη σεζον.Με διασκεδασε πολυ και δεν το περιμενα και την χαρηκα τη σειρα.Ωραιοι ηρωες και ατμοσφαιρα πολυ καλη!Μετα το 24 ειμαι στο 12 της δευτερης.Και προχωραμε.Ειδα και ενα Bridge αλλα το σταματησα για να μην τα βλεπω ολα μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που να τα εβλεπες ενα ενα οπως εγω που ξεκινησα την 1η σεζον οταν δεν το ηξερε κανεις εκτος απο αυτους που ειχαν συνδρομιτικο (δεν το λεω για υπερηφανια) και πανε ηδη 3 χρονια που λες αντε τελειωνει η μια σεζον, μετρας μερες για την επομενη, μετα ερχεται αυτη μετρας για την επομενη και δεν τελειωνει ποτε η προσμονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Falling Skies δε βλέπω ακόμα, αλλά το έχω στο πρόγραμμα!!! Το Once Upon a Time είναι από τις αγαπημένες μου σειρές που παίζονται μέσα στη χρονιά και ίσως από τις πιο υποτιμημένες στο ελληνικό κοινό! Μου αρέσει να βλέπω τους χαρακτήρες που γνώρισα μέσα από τις κλασσικές ταινίες της Disney μαζεμένους σε μία μεγάλη μαγική περιπέτεια!!! Από τις πιο διασκεδαστικές σειρές που βλέπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Once Upon a time,απο τα καλυτερα του περσινου χειμωνα και grimm, πολυ καλο κι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευτυχώς με την συγκεκριμένη, μέχρι στιγμής, την γλίτωσα :P!! Την έχω πατήσει όμως με άλλες, όπου κι εκεί χρειάζεται να περιμένεις 10 μήνες μέχρι να δεις την επόμενη σεζόν..! Οπότε πίστεψέ με σε νιώθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από Grimm δεν έχω δει τίποτα! Μου θυμίζει Supernatural σε λίγο πιο αστυνομικό... και γενικά δε μου αρέσει να βλέπω πανομοιότυπες σειρές που παίζονται την ίδια περίοδο!!! Πέρα από τα αυτοτελή έχει κανα δυνατό story?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γενικα ειναι αυτοτελη αλλα εχει πραγματα που μαθαινουμε απο τον πρωτο κυκλο μεχρι τωρα που μας κρατανε παιζει και το ερωτικο κομματι αλλα ειναι σε μικροτερο μερος ποιο πολυ μας δεινει στοιχεια για τον grimm που ουτε ο ιδιος δεν ξερει εχει βαση απο κατω που τρεχει δεν μπορεις να το δεις μεμονομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωραία, εκεί είναι το θέμα, να μην μπορείς να το δεις μεμονωμένα! Το προσθέτω στη λίστα!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή