Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Luther - Επιβεβαιώθηκε ταινία + μελλοντικά σχέδια...


Μιλώντας στο Edinburgh TV Festival, ο δημιουργός της σειράς Luther, Neil Cross, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ταινία η οποία θα είναι prequel της σειράς. Το σενάριο είναι έτοιμο και ελπίζει ότι θα γυριστεί μέχρι το επόμενο έτος. Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, όπως και μερικά μελλοντικά σχέδια του παραγωγού για τη σειρά...

Η ταινία θα ακολουθεί την καριέρα του Luther από πολύ νωρίς, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Zoe. Η τελευταία σκηνή της ταινίας θα είναι η πρώτη σκηνή που είδαμε στη σειρά. (είναι η σκηνή με τον παιδόφιλο Henry Madsen (Anton Saunders), όπου γκρεμοτσακίστηκε στο εργοστάσιο).

Ο Cross λέει ότι επέλεξε να κάνει prequel για να φέρει πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες πίσω στο προσκήνιο, τους οποίους δε θα μπορούσε να φέρει σε άλλη περίπτωση λόγω του τρόπου που έκλεισε η 3η σεζόν. Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες που πρόκειται να επιστρέψουν είναι: ο βοηθός του Luther, Justin Ripley (Warren Brown),  η γυναίκα του, Zoe (Indira Varma), και ο πρώην φίλος του, Ian Reed (Steve Mackintosh). Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψουν οι: Rose Teller (Saskia Reeves), Martin Schenk (Dermot Crowley), Benny Silver (Michael Smiley), Mark North (Paul McGann) και Erin Gray (Nikki Amuka-Bird).

Βέβαια, αφού επέλεξαν το δρόμο του prequel, δε θα δούμε εμφάνιση από την μεγάλη αντίπαλο του Luther, Alice Morgan (Ruth Wilson). Ωστόσο, ο δημιουργός της σειράς κάνει τα δικά του σχέδια για το μέλλον του χαρακτήρα της Alice, αφού σκέφτεται σοβαρά να της δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στη δική της spin-off σειρά. Είναι μία ιδέα που το BBC σκέφτεται πολύ σοβαρά. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι η Ruth Wilson έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου