Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Les Misérables - Οι Άθλιοι στη μικρή οθόνη


Ο Δημιουργός του Veronica Mars, Rob Thomas, ετοιμάζει για λογαριασμό του Fox, μία δραματική σειρά που θα βασίζεται στους χαρακτήρες της δημοφιλούς νουβέλας του Βίκτωρος Ουγκώ, οι Άθλιοι (Les Misérables). Σύμφωνα με το Deadline, το project, γραμμένο από την πένα του Graham Norris, θα εξελίσσεται στη σύγχρονη εποχή και θα εστιάζει σε έναν λαμπρό, ευγενή δικηγόρο που κυβερνά την υψηλή κοινωνία ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κουμαντάρει την οικογένεια του και τη ρομαντική ζωή του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από έναν αδίστακτο δικηγόρο που αρνείται να αφήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος στο παρελθόν.

Απ' ότι φαίνεται εκμεταλλεύτηκαν την επιτυχία της ταινίας και αποφάσισαν να δουν πως θα τραβήξει και στη μικρή οθόνη μιας και "ακούγεται" τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε μία σειρά, αλλά αυτό το "σύγχρονη-εκδοχή" με προβληματίζει. Οι Άθλιοι είναι από τις αγαπημένες μου μεταφορές μυθιστορημάτων και μία τόσο μεγάλη αλλαγή στην ατμόσφαιρα δεν ξέρω κατά πόσο θα άφηνε θετικές εντυπώσεις.

2 σχόλια:

  1. Mono kai mono ekseretias ths omonimhs APISTEUTHS tainias pou eixa dei prin kapoia xronia me tous Liam Neeson kai Geoffrey Rush...tha timisw kai auth thn seira! alla exw kapoies entstaseis....giati re gamoto kai auth h seira na ekselisete sthn suxronh epoxh! ELEOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη μου ένταση προς το παρόν... χάνεται πολύ από τη μαγεία της! Δεν ξέρω αν θα τη δω.. λογικά θα είμαι προκατειλημμένος αρνητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή