Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σχολιασμός: Dexter 8x08 - Are We There Yet?



Το επεισόδιο ξεκινάει από το σημείο που μας άφησε το προηγούμενο... με τον Ντέξτερ να είναι πεπεισμένος να βρει τον Ζακ για να τον σκοτώσει ώστε να μην πεθάνει άλλος αθώος άνθρωπος. Έτσι ξεκινάει ένα road trip με την Χάνα. Ο ερασιτέχνης Ζακ είναι εύκολο να βρεθεί αλλά ο Ντέξτερ μένει εντυπωσιασμένος από το πόσο εύκολα μαθαίνει ο ακόλουθος του και πόσο έχει αποδεχθεί τις μεθόδους του Dexter ακόμα κι αν δεν τις έχει διδαχθεί πλήρως. Ο Dexter γρήγορα καταλαβαίνει ότι ο Ζακ δεν κρύβεται πίσω από το φόνο της Cassie, αλλά τον έχουν παγιδέψει. Ποιος;;; νομίζω φάνηκε στην τελευταία σκηνή, όπου είναι ο Brain Surgeon Killer, όπου απ' ότι φαίνεται είναι ακόμα σώος και αβλαβής και στέλνει ένα μήνυμα στον Dexter και την Vogel ότι είναι ακόμα ζωντανός και παραμονεύει. Τώρα σχετικά με τη συμβολή του Ζακ στη σειρά έχω τις ενστάσεις μου! Αφού δεν είχε σκοπό ως μαθητής, και αφού δεν βοήθησε στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Κουΐν, θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλο τρόπο για να παρουσιάσουν την επιστροφή του δολοφόνου. Anyway, πάμε παρακάτω...

O Dexter δάγκωσε τη λαμαρίνα! Παρότι κάνει ότι μπορεί για να καταφέρει να βοηθήσει τη Χάνα να φύγει με ασφάλεια από το Μαϊάμι, στο τέλος της ζητάει να μείνει πίσω μαζί του, τη στιγμή που αναζητά συναισθηματική ασφάλεια. Η Χάνα φαίνεται να έχει τα ίδια συναισθήματα και να είναι πρόθυμη να το ζήσει. Από την άλλη η Ντέμπρα μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, αφού παρατάει το κυνηγητό για την Χάνα όταν συνηδητοποιεί ότι κρύβεται κάτι "μεγαλύτερο" από αυτήν και δε μπορεί να το αντέξει. Απ' ότι φαίνεται όμως, ο εργοδότης της, ο Έλγουέι, θέλει να συνεχίσει το ψάξιμο για να καταλάβει τι κρύβει η Ντεμπ.

Κατά τ' άλλα είχαμε ένα ωραίο οικογενειακό δείπνο με την μητέρα Τερέζα-Βόγκελ (λέμε τώρα!), τo παιδί της Dexter με την γυναίκα του Hanna, μαζί με τον γιο τους Ζακ. Τα υπονοούμενα για τους ψυχοπαθείς πήγαιναν κι έρχονταν με τον Dex να βρίσκεται σε αμηχανία. Παράλληλα, η Τζέιμι ήταν φοβισμένη μετά από τον τραγικό θάνατο της φίλης της και ζητούσε παρηγοριά στην αγκαλιά του Κουΐν όπου του ζήτησε να μην την αφήσει μόνη της, και ο αναίσθητος απάντησε τελείως ψύχραιμα "you’re not alone, you got the kid", αναφερόμενος στον Χάρισον :P. Επίσης είχαμε μία φανταστική ερμηνεία από τον Μπατίστα (μου φάνηκε ότι ρεύτηκε καθώς κατευθυνόταν προς το ψυγείο στη σκηνή του με την Τζέιμυ). Που έχει μπλέξει αυτή η κοπέλα???

Μακριά από το promo του επόμενου (το βάζω τιμής ένεκεν για τον Ζακ, όπου τελικά κατείχε τον αυτοέλεγχο)... 



Βαθμολογία: 8/10

8 σχόλια:

  1. Α ρε Ντεξτερ ερωτιαρη!!!Δαγκωσες τη λαμαρινα με το μωρο.Το καλυτερο θα ηταν να διαφυγεις με την Χανα στο τελος της σειρας(για εμενα τουλαχιστον).Φιλε stavrosLost,τελικά δίκιο είχες για το οτι η Στραχοφσκι είναι και αυτή για σκληρά πράγματα(κοιτα το σχολιο μου στο προηγουμενο επεισοδιο αν δεν θυμασαι σε τι αναφέρομαι,απλως εγω εκανα συγκριση με την Σαρλιζ για αυτο το θεμα)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι θα ήταν ωραίο σενάριο αυτό, στυλ Bonnie and Clyde, όπως πήγε η Χάνα να κάνει με τον Ράνταλ όταν ήταν νέα (αλλά δεν της βγήκε!). /// Ναι το θυμάμαι, μας το απέδειξε και με το παραπάνω σε αυτό το επεισόδιο (και στον Ντέξτερ περισσότερο :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκα το τραγούδι που θα έπρεπε να παίζει την ώρα που συνουσιαζόντουσαν(http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ)καθώς και το μέρος διαφυγής όπου θα πίνουν και τζάμπα ποτα(http://www.youtube.com/watch?v=WYX0sjP6Za8)!!!!εεεεεεεεεε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχχαχαχαχαχααα, απίστευτος!!!!!! Aν και θα έπληττε στο 2ο μέρος ο Ντέξτερ :P

    (εντωμεταξύ το πρώτο τραγούδι το άκουγα στην τηλεόραση και έψαχνα τον τίτλο καιρό... μη βγει παραέξω :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχυει οτι θα επλητε.Φυσικα δεν θα βγει παραεξω:P!!!!!Aσχετο,αυτος ο Κουιν πολυ γαμήκουλας δεν είναι ρε παιδι μου?Christine Hill,Debra Morgan,Jamie Batista,Nadia................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι όντως... μόνο την Λαγκουέρτα που δεν πήρε... σειρά έχει η κόρη του Μασούκα!!! :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντασου τον θεο Μασουκα πεθερο του Κουιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑχαχαχαχαχαχα, θα είχε φρίξει ο άνθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή