Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Under The Dome - Ανανεώθηκε για 2η σεζόν!!!


Η Νέα Καλοκαιρινή σειρά του CBS σημείωσε μεγάλη επιτυχία για το κανάλι με αποτέλεσμα να ανανεωθεί για 2η σεζόν!!! Η σειρά είναι βασισμένη στο ομόνυμο βιβλίο του Stephen King, ο οποίος θα γράψει το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν, η οποία θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2014. Υπέροχα Νέα!!!!

Υ.Γ. Δείτε ένα review του πιλότου >>εδώ<<

30 σχόλια:

  1. aisxos ayth h mapa seira paei gia 2o kyklo k h teleioterh seira (meta thn lostara fysika) to

    FlashForward kopike ston proto kyklo.kala sas kanei h al kainta skatoflorakia amerikanakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apo noumera h seira kala paei (oxi oti mou kanei idieterh entiposh...edw kanei terastia noumera to revolution)...apo story bebea mpazei ligo mexri to 4o epeisodio pou exw dei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα το σταμάτησες στον πιλότο δες και τη συνέχεια... συνεχίζει ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες και το 5ο, για μένα το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα! Γενικά νομίζω ότι βελτιώνεται αργά και σταθερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katse giati den ta thimame kala, to 5o epeisodio htan me thn bomba? entaksei kaloutsiko epeisodio, eixe wraies skhnes me thn ekriksh ths bombas...alla ws eki nomizw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. isa isa stayro o pilotos mou arese alla ta epomena mexrei to teleytaio pou bghke einai gia petama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι αυτό ήταν! Εντάξει, σαφώς δεν είναι καμιά σούπερ ουάου σειρά μέχρι τώρα, αλλά βλέπεται ευχάριστα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=189734&artTitle=aftos_einai_o_pio_axiagapitos_tileoptikos_charaktiras



    Η μεγαλυτερη αναγνωριση για τον Τιτανα Τζον Λοκ!!!




    ΥΓ: Καλη σειρα ειναι για καλοκαιρι, αντε να δουμε τι θα γινει με τον θολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι ρε Γίγαντα Τζον Λοκ, σκίστους όλους!!!! Όσα χρόνια και να περάσουν την πρωτιά θα έχεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαπα η σειρα. σιγα μην δουμε 60 επεισοδια για ενα καλο. αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχω δει 6.Λεω να δω Τζερικο παλι..Καλυτεροι ηθοποιοι,καλυτερο σεναριο περισσοτερο μηστηριο και καμια σχεση με αυτο.Α ρε Τζεικ μονο 1,5 σεζον εσυ και αυτο παει για 2;;;
    Υ.Γ. Πιστεψα οτι το αντερ θα ειναι καλυτερο απο το Τζερικο αλλα στην πραξη ουτε καν..Τζερικο μεικ αντερ φιλ λαικ ναθινγκ.Μονο η διαφημηση το ανεβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα από την άλλη μου φαίνονται τελείως ίδια φάση οι 2 σειρές, ειδικά με τον τρόπο που αρχίζουν και παρουσιάζουν τα γεγονότα! Ίδιο κλίμα, ίδια μεταποκαλυπτική ατμόσφαιρα. Βέβαια στο Jericho δεν έχω δει τη 2η σεζόν (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) οπότε δεν ξέρω πως συνεχίζει/τελειώνει, αλλά και πάλι το δείγμα που έχω λάβει από το Jericho είναι μεγαλύτερο, οπότε θα περιμένω το Θόλο να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο!... Βέβαια άμα ανανεωθεί το Jericho από το Netflix που ακούγονται κάποιες φήμες ίσως θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη σύγκριση ενώ θα παίζονταν παράλληλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι είπες τώρα? θα ανανεωθεί το jericho???? βόμβα μεγατόνων για μία από τις πιο αγαπημένες σειρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι σε συζητήσεις... τίποτα επίσημο, τίποτα σίγουρο! Αλλά συζητείται, άρα υπάρχουν ελπίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μενα δεν μου αρεσει αλλα το βλεπω γιατι το ξεκινησα με μια φιλη μαζι και το σχολιαζουμε οι κρισεις με τα δυο πιτσιρικια με χαλανε πολυ και το φιλι την ωρα της εκρηξης..χαλια .Το μονο που με κραταει ειναι η περιεργεια τι ειναι ο θολος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δες τα ειναι μονο 6 επεισοδια.Βεβαια τελειωνει καπως αλλα ειναι προχειρα γιατι εχει βγει και εναλλακτικο τελος και συνεχιζεται σε κομικ και λενε και για ανανεωση.Παντως εγω στεκομαι οτι μονο και μονο ο Lennie James ξεπερναει 5-6 χαρακτηρες μαζι του αντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και εγώ εννοείται ότι προτιμώ σειρά!!! Η Αλήθεια είναι ότι έχω βγει λίγο από το κλίμα και δεν έχω πολύ όρεξη, αλλά άμα πάρει ανανέωση για 3η σεζόν εννοείται ότι το συνεχίζω αμέσως (μη σου πω ότι βλέπω και την 1η σεζόν επανάληψη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εγω απο την αρχη αμεσα και αναλυτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από τη μία λογικό, γιατί ο Θόλος είναι το ζουμί της υπόθεσης, αλλά εμένα με ιντριγκάρει λίγο το πως αντιδρούν οι άνθρωποι σε αυτό το φαινόμενο! Για το φιλί συμφωνώ, αν και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "εκρηκτικό" :P ... όσο για τις κρίσεις, τα είπαμε και στο facebook *Opa Gangnam Style* https://www.facebook.com/photo.php?fbid=492178307533219&set=pb.293214410762944.-2207520000.1375704020.&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kai emena auto me krataei sthn seira, alla den blepw na to ekselisoun akoma to thema...asxolounte me ton pws oi anthrwpoi prospathoun na epibiosoun meta apo auto...kai oxi me to ollo uperfisiko story tou tholou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορεί να ανανεώθηκε, αλλά εγώ 5 επεισόδια άντεξα (και πολλά είδα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συμφωνω το τρειλερ που ειδα μονο δεν μ αρεσε θελω την brit robertson ως Κασι στο THE SECRET CIRCLE ΚΑΙ δεν μπορω να καταλαβω αφου ηταν η 3 καλυτερη σειρα του δικτυου πως την κοψανε με μια φτηνη δικαιολογια του τυπου ειναι πανακριβα τα εφε για το the vampire diaries δεν ειναι ακριβα τα εφε και δεν εχουν δυσκολες τοποθεσιες κατα την δικη μου αποψη θα ηταν ανταξια της επισης πετυχημενης αμερικανικης σειρες charmed το the secret circle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν συνεχιζε για δευτερο κυκλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν θυμάμαι καλά ήταν μία κακή χρονιά για το κανάλι και γενικότερα δεν έκανε πολύ καλά νούμερα ακόμα κι αν συγκριτικά με άλλες τους καναλιού ήταν υψηλά. Γι' αυτό το λόγο το κανάλι επέλεξε να επενδύσει σε νέες σειρές κι απ' ότι φαίνεται του βγήκαν 2-3 καλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εχουμε καμια καλη σειρα οπως το The secret circle με θεμα την μαγεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω θα σου αρέσει το Once Upon a Time (αν δεν το βλέπεις!). Ωραία, παραμυθένια σειρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πολυ καλη μου φαινεται μαλλον θα την δω εχουμε κατι παρομοιο για την φετινη τηλεοπτικη σεζον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι, και η 2η σεζόν είναι ακόμα πιο μαγική-παραμυθένια!!!! .... για τη φετινή σεζόν θα έχουμε ένα spin-off του Once Upon a Time, το "Once Upon a Time in Wonderland" όπου θα παρουσιάζει μία νέα ιστορία στο σύμπαν του original Once...

    Επίσης μπορεί να σου αρέσουν και τα The Tommorrow People, The 100, Believe... Άμα θες τσέκαρε ένα θέμα που έχω κάνει για τις νέες σειρές να κρίνεις και μόνος σου... http://tv-island.blogspot.gr/2013/05/2013-2014.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ναι αμε ευχαριστω πολυ ως στιγμης το μονο σιγουρο που θα δω ειναι το suburgatory

    ΑπάντησηΔιαγραφή