Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

The Walking Dead: Season 4 trailer


Κατά τη διάρκεια του Comic Con προβλήθηκε το επίσημο τρέιλερ, διάρκειας 4,5 λεπτών, για την 4η σεζόν του The Walking Dead! Η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και θα χωριστεί ως συνήθως σε 2 μέρη, με το 2ο μέρος να ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2014.

7 σχόλια:

  1. Κορυφαίο το trailer! Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη φυλακή και μετά θα φύγουν. Νέα πρόσωπα, όλοι ζουν ακόμη (η Κάρολ προβλέπω να τους θάβει όλους...)
    Θα είναι πολύ δυνατή season! Πιθανότατα η καλύτερη! Και σίγουρα θα έχουμε πάλι αρκετούς θανάτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wraio to trailer! porotiko...kai egw mia apo ta idia me ton benlost pisteuw oti tha ginoun....mexri to mid season tha exei ksekatharisei h katastash kai opioi einai na epizisoun tha figoun apo thn fulakh!
    to kubernith den mas ediksan katholou! krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο. βλέπουμε έναν αέρα ανανέωσης στην 4η σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτου ρε γαμώτο, την Κάρολ βρήκαν να κρατήσουν;; ... αν και τώρα έχει κάπως καθαρίσει το τοπίο από αχρείαστους χαρακτήρες και το στόρυ της Κάρολ αποκτά κάποιο ενδιαφέρον!!! Φοβερή προβλέπεται η νέα σεζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας τον δείξουν λογικά μέσα στη σεζόν... δε μπορούν να τον αφήσουν έτσι! Μπορεί να επιστρέψει στο 2ο μισό μαζί με νέο στρατό, έτοιμος για μάχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το trailer είναι απλά φοβερό.Η τρίτη σεζόν ήταν για μένα η κορυφαία της σειράς & από ό,τι φαίνεται η 4η θα είναι ακόμα καλύτερη.Απλά πορώνεσαι!!Αναμένουμε πως και πως!! DARYL RULES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ λίγο πολύ όλες τις σεζόν στο ίδιο επίπεδο τις βάζω... τις απόλαυσα όλες, αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιες σειρές όσο προχωράνε και γνωρίζεις / μαθαίνεις τους χαρακτήρες δένεσαι περισσότερο μαζί τους!!! Έτσι αναμένουμε μία επική 4η σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή