Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Person of Interest: Trailer + Super Νέο


Παρακολουθήστε το trailer που προβλήθηκε στο Comic Con για την 3η σεζόν του Person of Interest. Αρκετά εντυπωσιακό, αποτελούμενο κυρίως από σκηνές παλαιότερων επεισοδίων αλλά και νέων. Δείτε παρακάτω ένα Super Νέο για την 3η σεζόν...

 Μετά την Sarah Shahi, προάγεται και η Amy Acker (aka Root) σε series regular!!!


Υ.Γ. Μην ξεχνάτε...You are Being Watched!!!

11 σχόλια:

  1. Ο Finch δικαιώνεται... Το περιμέναμε για την Root, αλλά δεν ήμασταν σίγουροι! Δυνατό το τρέιλερ, αν και περίμενα περισσότερες νέες σκηνές! Θα έχουμε flashbacks από την παιδική ηλικία του Harold, πολύ καλό στοιχείο! Όσο για την Root.... το 'χει χάσει τελείως πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν συζητανε ο Finch και o Reese , κλείνεις την εικόνα μόνο και μόνο για να απολάυσεις τις φωνές τους
    Κι όταν μιλάει ο Fusco ( ειδικά στο τηλέφωνο με τον Reese ) , κλείνεις την φωνή για να απολάυσεις την φάτσα του
    Εχει ακόμα πολύ αναμονή μεχρι την πρεμιέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia na doume kai h 3h season tha antaksia ton duo proigoumenon?!!!
    Wraio to trailer! kai h proagwgh ths Root se basiko xaraktira htan kalh epilogh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν ήθελα περισσότερες νέες σκηνές (να μας αφήσουν και κάτι για την πρεμιέρα :P ). Μας έδωσαν πάντως 2 πολύ ωραίες σκηνές!!! ... Τώρα θα έχουμε την τρελή σε βασικό ρόλο, να δούμε πως θα την αξιοποιήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαχα, πόσο δίκιο έχεις και για τα 2 που ανέφερες!!!! Έμερσον ερμηνειάρα από παλιά... και ο Φάσκο μορφάρα, δεν παίζεται ο τύπος! Ελπίζω μόνο μην τον ξεφορτωθούν λόγω του ότι έχει γεμίσει κάπως το καστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου φαίνεται ότι η 3η σεζόν θα ξεπεράσει τις 2 προηγούμενες!!! Με Σω και Ρουτ βασικές περιμένω πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα γίνει χαμός κι εδώ..@Νικόλα πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε..Ποια Ρουτ τώρα(εντάξει καλή είναι :P) Σω και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει δεν χρειάζεται να τις συγκρίνουμε, η καθεμία έχει τη χάρη της! Η μία είναι pure badass και η άλλη είναι crazy psycho!!! Να δούμε πως θα τις εντάξουν και τις 2! .... και όσο γι αυτό που λες, νομίζω κάθε series-fan θα ήθελε να παρευρίσκεται εκεί! Αξέχαστη εμπειρία θα ήταν για μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω Σταύρο , εμένα μου περισσεύει η Carter. Μετα τον θανατο του πρακτορα του FBI και την μη προαγωγή της εκεί , δεν ξέρω πως σκέφτονται να χωρέσουν δυο ντετεκτιβ στο ίδιο τμήμα. Κι ο Fusco , όπως και να το κάνουμε , είναι η κωμικη νότα της σειράς όταν αλληλεπιδρά με τον Reese.
    Λαβε υπ' οψιν και την προαγωγη δυο επιπλέον γυναικών σαν series regiular , οποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι όντως, αλλά η Κάρτερ είναι η πιο ηθική φιγούρα της σειράς και λόγω του τέλους της σεζόν (που ελευθέρωσε τον Ελάιας) πιστεύω ότι έχουν κάποιο πλάνο για να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους!!! Βασικά οι χαρακτήρες είναι ένας κ ένας... δε θέλω να αποχωρήσει κανείς, ο κάθε ένας τους προσφέρει κάτι μοναδικό στη σειρά!!!
    Η Κάρτερ θα μπορούσε να γίνει και αρχηγός του τμήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή