Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Open - H Anna Torv από το Fringe σε πιλότο του HBO


Αυτά είναι Νέα!!! Η Ολιβιάρα μας (aka Anna Torv) θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του καλωδιακού καναλιού HBO, με τίτλο Open. Το σενάριο της σειράς  υπογράφει ο Ryan Murphy, και μέχρι τώρα έχει κλείσει για πρωταγωνιστικούς ρόλους την Anna Torv και την Jennifer Jason Leigh. Η σειρά περιγράφεται ως μία σύγχρονη, προκλητική εξερεύνηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των σχέσεων. Η Anna Torv θα ενσαρκώσει μία από τους 5 βασικούς πρωταγωνιστές, την Windsor, δασκάλα γιόγκα η οποία διατηρεί μακροχρόνια σχέση με την Holly (Leigh), μία ηθοποιό αφοσιωμένη στην καριέρα της, η οποία όταν συναντήσει την Grace θα αισθανθεί μία έντονη έλξη.

Υ.Γ. Εννοείται ότι θα την δούμε για την Anna Torv, η οποία μετά το τέλος του Fringe μας λείπει! 

20 σχόλια:

  1. Gamata nea!!! H anoula tou xiona epitelous epistrefei!!!! (ntaksei miso xrono elipse mono)
    To story ths seira den einai gia mena....alla gia xarh ths oliviaras tha katsw na thn dw kai auth thn seira! kseroume pote ksekinaei? apo noembrio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ όντως μόνο μισό χρόνο έλειψε τώρα που το λες... σαν αιώνες μου φαίνεται!!! Και εγώ δεν είμαι πολύ αυτού του στυλ αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για την Ολιβιάρα μας!!!! .... Λογικά μέσα στο 2014 θα προβληθεί (αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το casting).


    Υ.Γ. "Η Αννούλα του χιονιά" χαχαχαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aaa nai swsta re si, afou akoma psaxnoun to cast! apo tou xronou...kai blepoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νταξει η σειρα θα ειναι μαπα αλλα δεν πειραζει θα την δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. HBO είναι αυτό, άμα συμπεριφερθούν όπως στο GoT και το γεμίσουν με sexy σκηνές της Anna Torv δε θα είναι καθόλου μάπα :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εναποθέτω τις ελπίδες ότι είναι HBO και θα βλέπεται. Καλά τόσες γυναίκες, την 50άρα μάνα της Έμιλυ της βρήκαν για γκόμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ τις εναποθέτω στο ότι θα παίζει η Torv :P ... συμφωνώ θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο κάστινγκ (π.χ. την Έττα.. μάνα και κόρη :P). Αλλά να λέμε πάλι καλά που δε μας έβαλαν τη Νίνα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. E τόσα χρόνια δίπλα στην Astrid... ♀♀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχα, σωστός, και ξέρεις τι λένε για τις μαυρούλες.... (βασικά για τους μαύρους το λένε αλλά το ίδιο θα ισχύει.. "Once you go black, you never go back" αλλά σε lesbian version :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εν τω μεταξυ εχει ξαναπαιξει την λεσβια, τι σκατα τοσο πολυ της παει ο ρολος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί να μην της πάει ο ρόλος, αλλά να το απολαμβάνει η ίδια.. όπου υπάρχει πάθος κάτι καλό βγαίνει :P :P (εντάξει το μ@μησα τώρα).
    Το θυμάμαι αυτός που λες... νομίζω εσύ μας είχες δείξει κάτι βιντεάκια στο fringe-d-vision 2 χρόνια πριν (πέρασε ο καιρός...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι ειχε κανει ενα γκεστ 5 επεισοδιων σε μια αγγλικη σειρα που λεγονταν Μιστρες... η Τορβ με την γυναικα τον ονειρο της ετοιμαζαν τον γαμω τους και απο οτι καταλαβα η μια απο τις πρωταγωνιστριες ειχε σχετικη δουλεια και γνωριστηκαν εκει... ε τσα τσου παιχτηκε κατι μεταξυ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχα, ωραία, οπότε έχει και προϋπηρεσία :P ... Πλήρως ενημερωμένη για την Annara μας βλέπω!!!! Την Τορβ την είχα δει και σε ένα επεισόδιο McLeod's Daughters που είχα πετύχει στην Ετ1, και εκεί που άρεσε πολύ η ερμηνεία της... πάντα κάτι γλυκό σου βγάζει αυτή η γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειδες ε;;; τι περιεργα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ασχετο λιγο αλλα οποιος εχει ορεξη ας ριξει μια ματια στο βιντεο μου
    https://vimeo.com/71632285

    ειναι της ταινιας Up in the Air για οποιον την εχει δει, anyway thx προκαταβολικα, απλα γνωμες θελω..τζαμπα ειναι :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ ωραία δουλειά έκανες!!!! Δεν την έχω δει την ταινία και με έβαλες στο τρυπάκι να την ψάξω! Ωραία φαίνεται από το βίντεο που έφτιαξες (με πολλή ταιριαστή μουσική), παίζει και η Vera Farmiga, αδυναμία :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι, γυναικαρα κ αυτη
    να τη δεις! ειναι αγαπημενη
    (btw o foivos eimai etsi apla exw alla3ei onoma :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είδα το όνομα σου όταν μπήκα να δω το βίντεο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή