Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Low Winter Sun: Πληροφορίες + Trailer


Δείτε παρακάτω πληροφορίες για τη νέα δραματική σειρά του AMC...

Το Low Winter Sun είναι μία σύγχρονη ιστορία φόνου, εκδίκησης, εξαπάτησης και διαφθοράς σε έναν κόσμο όπου η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει τους αστυνομικούς από τους εγκληματίες είναι θολή. Η ιστορία ξεκινάει με τη δολοφονία ενός αστυνομικού από έναν έτερο αστυνομικό. Φαινομενικά δείχνει να είναι το τέλειο έγκλημα, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο φόνος θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του Ντετέκτιβ και θα τον βάλει για τα καλά στον υπόκοσμο του Detroit.

H σειρά είναι βασισμένη στην βραβευμένη ομότιτλη βρετανική μίνι-σειρά. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν ο Mark Strong και ο Lennie James παρέα με το υπόλοιπο πλούσιο καστ, όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου με 10 επεισόδια από το AMC, παρέα με το Breaking Bad.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ... 

4 σχόλια:

  1. AMC και Lennie James χαμος!!!Αλλη μια γαματη σειρα...Walking Dead κορυφη μετα Breaking Bad,Hell on Wheels και τωρα Low Winter Sun!!!!Αυτα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ!! Το ΑMC μας έχει χαρίσει πολύ ωραίες σειρές (για μένα κορυφή είναι το Breaking Bad... αλλά και το Walking Dead το διασκεδάζω πολύ). Το LWS πρέπει να πλησιάζει σε στυλ Breaking Bad (άντε και λίγο μίξη με Shield)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα εχει και το γενικοτερο στυλ του amc που το παρατηρησα στο walking dead οτι ειναι κατι το ξεχωριστο.Μια μουνταμαρα ας πουμε και οτι ξεκιναει σαν μια αγνωστη σειρα και μετα φαινεται αν συνεχιστει να αποκτα μεγαλο κοινο οπως και το Walking Dead.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι συμφωνώ!!! Αυτή η μουνταμάρα που λες υπάρχει και στο επίσης πολύ καλό The Killing (αν και προτιμώ BB και TWD). Γενικά δεν έχει απογοητεύσει το AMC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή