Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Νέα σειρά για τον Flash // Spin-off του Arrow


To CW φαίνεται να θέλει να επεκτείνει τη λίστα των υπερηρώων του, αφού σκέφτεται να εντάξει τον Flash σε reccuring ρόλο στη 2η σεζόν του Arrow και στη συνέχεια να αποκτήσει ο γρήγορος ήρωας μία δική του σειρά. Διαβάστε περισσότερα για το ενδεχόμενο Spin-off παρακάτω...

Την ιστορία του Barry Allen (Aka Flash) θα την δούμε στα επεισόδια 8, 9 και 20 της 2ης σεζόν και θα χρησιμοποιηθεί σαν την origin ιστορία του Flash, καθώς όταν τον πρωτοδούμε θα είναι κανονικός άνθρωπος. Η παρουσία του στα επεισόδια του Arrow είναι μεγάλης σημασίας για τον χαρακτήρα του Oliver καθώς θα τον επηρεάσει. Όπως αναφέρει ο Kreisberg:

"Ο Oliver Queen είναι σκοτεινός και βασανισμένος χαρακτήρας, ενώ ο Barry όχι. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας και πρόκειται να επηρεάσει τις ζωές όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων. Θα έχει πλάκα να δούμε αυτούς τους 2 χαρακτήρες μαζί γιατί είναι από 2 διαφορετικούς κόσμους"

Επίσης όπως τονίζει ο Geoff Johns, θα δούμε μία πολύ προσωπική ιστορία του Barry με όλα τα προβλήματα του όπου τα αντιμετωπίζει με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ότι ο Oliver!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το casting για τον ρόλο του Barry Allen / Flash σύμφωνα με τον πρόεδρο του CW, Mark Pedowitz, ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν είναι γνωστός ηθοποιός ή όχι αυτός που θα πάρει τον ρόλο. Όπως πολύ ωραία είπε "I think TV creates stars. So if we get a name, great; if we don’t get a name he’ll become a name".

17 σχόλια:

  1. Πολυ ενδιαφερον !!! Αφου πετυχε το πειραμα με τον Arrow ο Flash θα ειναι λιγο πιο σιγουρο αφου θα προωθηθει μεσα απο μια "πετυχημενη" σειρα με δικο της κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω αγαπημένους ήρωες από DC να αποκτούν τις δικές τους σειρές... άντε να έρθει και η σειρά Του... #Batman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει ηδη ----> John Reese ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα ντυνόταν νυχτερίδα θα ήταν ακόμα καλύτερα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κουστουμι του παει περισσοτερο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα τον δούμε και με μπέρτα θα σου πω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραπάει το κακό με τους υπερήρωες
    Αrrow, The shield , Flash και δεν συμμαζεύεται αν αναφέρει κανείς και τις ταινίες. Από τώρα , όσον αφορα εμενα , ξέρω ότι δεν θα δω κάτι τέτοιο.
    Kαμιά πρωτότυπη ιδέα , κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Φιντς ειναι ηδη Bruce Wayne παντως :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοείται αυτό (και λίγο Alfred μαζί :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα που μου αρέσουν οι super-hero σειρές πειράζει να διαφωνήσω;; :))) ... εδώ έχουμε γεμίσει αστυνομικές, ιατρικές, δικαστικές, βαμπίρια κτλ, άμα έχουμε μία παραπάνω super-hero σειρά δεν έγινε και κάτι... εξάλλου κάθε ήρωας έχει τη δική του ιστορία, οπότε δεν είναι ένα από τα ίδια...
    Πάντως με μία γρήγορη σκέψη την τελευταία 15ετία είχαμε μόνο Smallville, Birds of Prey και Arrow από υπερηρωικές σειρές... οι ταινίες είναι άλλη φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπο αυτο το πρισμα, φυσικα και δεν πειραζει :)
    Αλλα παρατηρεις μια ταση και , οπως συμβαινει κατα κανόνα , τείνει στο τέλος να ξεφτυλίζεται το πράγμα. Το ίδιο συμβαίνει αυτην την στιγμή με τις βαμπρικές σειρές. Άνετα καίς κανένα δις εγκεφαλικά κύταρα , αν τις παρακολουθείς, χωρίς να θέλω να φανώ υπεράνω απέναντι σε αυτούς που τις βλέπουν. Το ίδιο εξάλου μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και με τις αστυνομικές, που εγώ παρακολουθώ
    Αλλά όπως και να το κάνουμε ο κανόνας είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ναι συμφωνώ, άμα δουν επιτυχία (π.χ. Arrow) θέλουν να βγάλουν κάτι παρόμοιο και γίνεται μόδα! Ο χρόνος μόνο δείχνει κατά πόσο αξίζει ένα επιχείρημα και φυσικά ο καθένας βλέπει αυτό που τον ευχαριστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o flash ton 90'' htan teleios krima pou eixe stamathsh toso adoksa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το έχω στο πρόγραμμα και αυτό εδώ και καιρό!!! Κρίμα που κόπηκε πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και μην ξεχναμε οτι και ο arrow Μεσα απο το smallvile Βγηκε ασχετα το οτι τον υποδηειτε αλλος ηθοποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. που το birds of prey το κοψανε προωρα και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαν σειρές το Arrow και το Smallville δεν εξελίσσονται στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν! Η ιστορία του Green Arrow του Smallville είναι διαφορετική αυτή του Arrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή