Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Siberia - Όταν το Lost συναντάει το Survivor...


Siberia... Μία νέα δραματική σειρά του NBC που μοιάζει πολύ με μία μίξη Lost και Survivor όσο αφορά το μυστήριο και την επιβίωση. Διαβάστε παρακάτω μερικές πληροφορίες για τη σειρά και δείτε στη συνέχεια το τρέιλερ....

Περίληψη: Το 1908, ένα ανεξήγητο φαινόμενο συνέβη στην Τουνγκούσκα, μία απομονωμένη περιοχή της Σιβηρίας. Πλέον έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια από εκείνο το γεγονός. Τώρα, 16 παίκτες ενός (φανταστικού) ριάλιτι παιχνιδιού θα λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό επιβίωσης. Όμως δεν ξέρουν τι προκλήσεις πρόκειται να συναντήσουν σε αυτό το παιχνίδι και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η σειρά θα αποτελείται από 13 επεισόδια, κάνοντας πρεμιέρα την 1η Ιουλίου 2013 από το NBC. Από το τρέιλερ φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα συγκαταλέγεται στις σειρές που θα δούμε το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για την σειρά...

20 σχόλια:

  1. Exw dei kati kamenes paromies tainies!!! gia kalokairines bradies mia xara mou fenete!!!
    ontos apo to trailer fenete na lostofernei se arketa simia! exoun kai john locke xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα, περισσότερο με Michael Chiklis μου μοιάζει το στυλάκι του! Μια χαρά είναι για διασκέδαση (μη σου πω ότι από νέες καλοκαιρινές σειρές αυτήν περιμένω περισσότερο... εχτές την ανακάλυψα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις ότι κάποιος είναι ΓΤΠ και θα πεθάνει μέσα στα 5 πρώτα επεισόδια όταν κοιτάει μέσα σε μια κατάμαυρη σπηλιά και λέει "hello" (0:55 στο trailer)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, σωστός!!!!!! Αλλά επειδή κάθε σειρά χρειάζεται τον nerd της, ίσως ζήσει... (θα βρουν άλλον να σκοτώσουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα διαβάσει γι'αυτή τη σειρά σε ξένα sites, αλλά τότε δεν είχε βγει ακόμα trailer... Απ'ότι είδα είναι γεμάτο "ερμηνειάρες"... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. stavre mhn perimeneis kai polla pantos...tetiou idous tainies h seires einai sintithws kakogramena kakektipa kapoion kalwn tainiwn-seirwn!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ναι δε διαφωνώ, δεν περιμένω τη σειράρα, αλλά θα 'χει λίγο πλάκα (μόνο βαρετή μην είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχα, ούτε τα ονόματα των ηθοποιών δεν έχουν ανακοινωθεί :P. Πάντως άμα δεν είναι βαρετή θα την βλέπω, φάση πρέπει να χει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω αν αξίζει η όχι απλώς πιστεύω ότι εκεί στο Αμέρικα πρέπει να καταλάβουν ότι LOST δεν ξαναγυρίζεται..Η εμμονή για μυστήριο-υπερφυσικό κ.λ.π έχει ξεφύγει.Δεν του έχουν δώσει χρόνο και προσπαθούν να εκβιάσουν μια τέτοιου είδους επιτυχία με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε αποτυχίες (βλέπε Alcatraz).Η μόνη σειρά που πήγε να μου δώσει λίιιγο το feeling του Lost ήταν το Flashforward και πήγαν τα ξυπνοπούλια του ABC και το κόψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα...! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις των θεατών έχουν αυξηθεί μετά το Lost, οπότε άμα βλέπουν κάτι παρόμοιο (=κακή αντιγραφή) τρώει άκυρο κατευθείαν. Π.χ. άμα το Αλκατράζ παιζόταν πριν το Lost πιστεύω θα έκανε επιτυχία.! Πλέον όμως καλό θα ήταν άμα δεν έχουν καμια καλή και πρωτότυπη ιδέα να μην μπαίνουν καν στον κόπο να την υλοποιήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε δεν υπάρχει και κανένας γνωστός για να τον ανακοινώσουν (βασικά δεν υπάρχει κανένας ηθοποιός απ'ότι είδα)... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα, χάλια μαύρα δηλαδή (ωπ σου έκλεψα την ατάκα :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστεύω θα είναι η χειρότερη σειρά που θα υπάρξει..... Μπήκε στο πρόγραμμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχαχαχαχα, μου αρέσει το επιχείρημα σου :P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το δες ή ακόμα; Ντάξει, έχει ωραία μωρά μέσα. Βέβαια απ την άλλη αμα θές να δείς μωρά μπορείς να βάλεις και τσόντα... Εγώ είμαι με Carolina και Esther πάντως (καθαρά απο ηθική άποψη να ξες). Και δεν θα γινόταν να ναι σειρά του 2013 αν δεν έχει κ αδερφή μέσα και μάλλον κάποια απο κει θα αποδειχθεί λεσβία ωστε να δέσει το πράμα... Επειδή λες συνέχεια να μην είναι βαρετή σου λέω οτι δέν ΕΊΝΑΙ καθόλου οπότε δές το κ αν σου φανεί λίγο, μην βγάλεις, αξίζει να περιμένεις για έναν γνωστό μας απ το LOST που κάνει ντου στο 43 κατι (δε σου λέω ποιος, μην στο χαλάσω)

    ♫♫♫♫ Eh Fatty Boom Boom hit me with the ching-ching... ♫♫♫♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ά ξέχασα να σου πω οτι είμαι απ το μέλλον (είμαι ο ξάδεφος του John Titor, αλλα μην το πείς πουθενά) γ αυτό και την είδα, εσύ θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τις 2 Ιουλίου. Πετάγομαι μια μεχρι εκει να δω την απάντησή σου, τα λέμε σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ που το πήρες χαμπάρι ότι βγήκε;;; μπράβο!!! Εννοώ.... σε ευχαριστούμε που το αποθήκευσες στο usb σου και μας το μετέφερες στο παρόν να το δούμε και εμείς που δεν έχουμε χρήματα για διακοπές στο χρόνο :PPP ... μου είπες τώρα και αυτό για το Lost, θα το βάλω αμέσως να το δω (έλεγα να δω Crossing Lines σήμερα, αλλά ψήθηκα τώρα για Siberia!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αχχαχα ΟΚ δές το
    (Συγγνώμη προκαταβολικά πάντως :( )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελπίζω να μη μου είπες ψέμματα ότι παίζει κάποιος από το Lost για να το δω μέχρι τέλους :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή