Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Dexter - Συνέντευξη του Showrunner πριν το τέλος...


Βρισκόμαστε 3 εβδομάδες προτού αρχίσει η τελευταία σεζόν του Dexter.  O Showrunner της σειράς, Scott Buck, μίλησε στο EW για την τελευταία σεζόν. Μας διαβεβαίωσε ότι παρότι η σειρά θα παιχτεί νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, δε θα αποτελέσει πρόβλημα ούτε για τους σεναριογράφους, ούτε για την ποιότητα του σεναρίου καθώς δούλευαν για χρόνια το τέλος  της σειράς (με λίγα λόγια δε θα είναι ένα βεβιασμένο τέλος.). Παρακάτω ο Showrunner μας μιλάει για τον Dexter, την Debra, την Hanna και άλλα πολλά....

Τι να περιμένουμε από τον Dexter Morgan... "Ο Dexter είναι ένας χαρακτήρας που έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων σε σχέση με αυτό που ήταν στην αρχή της σειράς. Τον είδαμε σταδιακά να εξελίσσεται και να γίνεται περισσότερο άνθρωπος. Καθώς συμβαίνει αυτό, η σειρά έχει γίνει πιο ρεαλιστική καθώς βλέπουμε αυτή την αλλαγή μέσα από τα μάτια του Dexter. Το ατού της σειράς είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κατά συρροήν δολοφόνο, ο οποίος είναι αγαπητός στο κοινό. Ωστόσο δε θέλαμε οι θεατές μας να ξεχάσουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κατά συρροήν δολοφόνο, ο οποίος θα διανύσει ένα τελευταίο ταξίδι αυτή τη σεζόν. Είναι ένα άτομο το οποίο έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το να είσαι serial killer έχει τις συνέπειες του."

Τι να περιμένουμε από την Debra Morgan... "Σε αυτή τη σεζόν θα δούμε μία πιο σκοτεινή πλευρά της Debra. Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε μία πιο σκοτεινή πλευρά από το ότι σκότωσε την Maria LaGuerta, αλλά θα δούμε πως αυτό την επηρέασε και κατ' επέκταση μία διαφορετική πλευρά της απ' ότι παλιότερα."

Σχετικά με την επιστροφή της Hannah McKay... "Για τον Ντέξτερ, αυτή ήταν η πρώτη του αληθινή σχέση, η πρώτη φορά που αισθάνθηκε πραγματικά δεμένος μαζί της γιατί μπορούσε να είναι ο εαυτό του μπροστά της. Δε νομίζω ότι έχει καταφέρει να την ξεπεράσει, όπως και ότι ούτε αυτή έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει. Αλλά μετά απ' ότι έκανε ο ένας στον άλλον... μπορούνε να προχωρήσουν μαζί;;; Είναι και οι 2 κατά συρροήν δολοφόνοι. Θα μπορέσει να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον;;; Ιδού η απορία."

Σχετικά με τις πιθανότητες να επιστρέψουν χαρακτήρες από το παρελθόν του Dexter (όπως έγινε με τον Doeks στην 7η σεζόν)... "Δε θα θέλατε να αρχίσουμε να εμφανίζουμε χαρακτήρες από παλιότερες σεζόν για λόγους εντυπωσιασμού. Δε νομίζω να δούμε την Lumen".

Για τον Vince Masuka... "Ο Μασούκα ανακαλύπτει κάτι που δεν γνώριζε για τον εαυτό του και ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή του."

Για το ερωτικά αισθήματα της Debra για τον Dexter... "Θα έχει πάντα αισθήματα για τον Dexter, αλλά μετά από όσα πέρασε εξαιτίας του, της είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί σοβαρά κάτι μελλοντικό μαζί του. Τα συναισθήματα της δεν είναι τόσο απλά πλέον"

Για την ολοκλήρωση της σειράς... "Θέλουμε να τελειώσουμε την ιστορία όσο δυνατά την ξεκινήσαμε. Από την πρώτη σεζόν, το κοινό αναρωτιέται "Είναι κακό που συμπαθώ αυτόν τον άνθρωπο;;". Θέλουμε να συνεχίσουν να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του Ντέξτερ. Άμα δείτε ξανά την πρώτη σεζόν του Dexter δε θα πιστεύετε πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η τελευταία σεζόν. Είναι τρομακτικό, συναρπαστικό και παράλληλα συγκινητικό."

Για το φινάλε καθαυτό... "Νομίζω θα κάνει τους θεατές να δούνε τον Ντέξτερ πιο καθαρά απ' ότι πριν. Το κοινό τον αγαπάει γι' αυτό που κάνει, και το τέλος πιστεύω θα τους κάνει να τον δούνε ως πραγματικό άνθρωπο. Είναι το τέλειο τέλος για τη σειρά. Θα είναι αρκετά ξεκάθαρο και κατανοητό."

7 σχόλια:

  1. Ωχ ωχ τι έχουν να δουν τα μάτια μας..Δεν μπορώ να φανταστώ τι τέλος έχουν σχεδιάσει.Μόνο μην τον σκοτώσουν γιατί θα είναι πολύ αναμενόμενο(δεν θέλω κιόλας.).Η θέλω?!πφφ
    Σειρά από τις λίγες.Με εξαίρεση την σεζόν με την Λούμεν όλες οι σεζόν είναι μία & μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δε θέλω να σκέφτομαι τι τέλος μπορεί να έχει... δεν με ενδιαφέρει αν θα πεθάνει ή όχι, απλά θέλω να το θυμόμαστε για πάντα ως μία από τις καλύτερες σειρές!!!! Συμφωνώ, και εμένα όλες οι σεζόν μου άρεσαν (ακόμα και με τη Λούμεν, ειδικά το 5.01 & 5.02 μου άρεσαν πάρα πολύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα πρώτα έχεις δίκιο μετά όμως μου έσπασε τα νεύρα...Γενικά πάντως παρά τις 8 σεζόν του μέχρι στιγμής για μένα έχει κάνει σχεδόν μηδενική κοιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Lumen ναι συμφωνώ ότι ήταν σπαστική, αλλά η σεζόν μου άρεσε (είχαμε και τον Λίντυ μαζί με τον Κουίν που έψαχναν για τον Dexter). Προσωπικά πάντως θεωρώ τις τελευταίες σεζόν (μετά την 4η) καλύτερες από τις προηγούμενες... όπου ο Ντέξτερ γίνεται πιο ανθρώπινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδη δε θ εχω internet αυτο το καλοκαιρι οπως το βλεπω πως αλλιως μπορω να το δω και γενικα να βλεπω σε dvd θα βγει κατι ή γενικα σειρες βγαινουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη με τα windows 8 που εχω πλεον δε μπορω να κατεβασω τιποτα που να παιζει μες το καλοκαιρι πως μπορω να το δω αλλιως και γενικα να δω σειρες?σε dvd μηπως?βγαινουν σειρες στα dvd club? καιγομαι ειδικα για dexter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα ψάχνεις dvd με ελληνικούς υπότιτλους δε θα βρεις μεγάλη ποικιλία. Για το Dexter αν δεν κάνω λάθος έχει κυκλοφορήσει dvd set για την 1η σεζόν μόνο, οπότε για την 8η λίγο δύσκολο να βγει σύντομα. Άμα ψάξεις από amazon (με αγγλικούς υπότιτλους) θα βρεις σίγουρα όποια σειρά θες και σύντομα (αλλά θα τις αγοράσεις, δε θα τις νοικιάσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή