Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Billy The Kid - Έρχεται στο Fox...


Από τους βραβευμένους με Emmy παραγωγούς, Tom Fontana (Oz, Copper) και Barry Levinson (OzCopper) έρχεται η νέα σειρά του Fox, Billy The Kid, όπου ετοιμάζεται για να προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι. Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός εκ των πιο κακόφημων παρανόμων της Δύσης. Παρ' ότι το ιστορικό υπόβαθρο, η σειρά θα εστιάζει σε 2 πράγματα που είναι αρκετά διαχρονικά... τα πανηγύρια και τα πιστολίδια. Ο William Henry McCarty (γνωστός και ως Billy The Kid) φημολογείτο ότι είχε σκοτώσει 21 άνδρες -τον πρώτο του φόνο διέπραξε στα 16 του- προτού πεθάνει στα 21. Ήταν ένας αληθινός gangster που πέρασε τον τελευταίο καιρό της ζωής του προσπαθώντας να καθαρίσει το όνομα του. Η σειρά θα ασχοληθεί με όλους τους μύθους που ακούγονταν γύρω από τον χαρακτήρα του.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον χαρακτήρα του από το wikipedia. Αρκετά ενδιαφέρον ιστορία και αναμένω να δω τα αποτελέσματα στην οθόνη.

6 σχόλια:

  1. Afou tha einai kai kalokairinh seira...sigoura tha thn riksw mia matia! Einai prwtotiph idea gia seira (toulaxiston gia thn dikia mas epoxh), kai mou aresoun ta western!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ λέω να τη δω! Ωραία πάντως αυτή η ιδέα που βάζουν και ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές σειρούλες πλέον στο πρόγραμμα... γιατί συνήθως μαζεύονταν το χειμώνα και το καλοκαίρι ξεμέναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας πειραζει να εκφρασω καποια παραπονα?δε βαζετε αφιερωσεις και αρθρα για σειρες καλωδιακων καναλιων της Αμερικης που κατα τη γνωμη μου ειναι οι καλυτερες και ειναι και αυτες που βραβευονται κι ολας ποεριμενω καποια στιγμη και για boardwalk empire,game of thrones,da vinci demons να κανετε κατι

    δηλαδη εγω που θεωρω καλυτερες κωμικες σειρες τα entourage,californication,suits,friends θεωρουμαι οτι εχω προστιχο humor επειδη δε με εψησε το camp?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι δεν πειράζει να εκφράσεις κάποια παράπονα. Συμφωνώ ότι οι καλωδιακές ως επί το πλείστον είναι καλύτερες (και προσωπικά περισσότερες καλωδιακές βλέπω παρά ελευθέρων καναλιών) απλά αυτή είναι μία περίοδος που βγαίνουν νέα για τις σειρές των ελεύθερων καναλιών, οπότε λογικό να ασχολούμαστε περισσότερο με αυτές. Όταν δω τα Boardwalk Empire και Da Vinci Demons (ελπίζω σύντομα το τελευταίο) θα κάνω αφιέρωμα και γι' αυτά!



    Όχι, δεν είπε κανείς ότι έχεις πρόστυχο χιούμορ άμα βλέπεις αυτές τις σειρές ή αν δεν βλέπεις άλλη σειρά. Απλά απ' ότι κατάλαβα το Camp θα είναι full καλοκαιρινή σειρά, που ταιριάζει στην εποχή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καποια στιγμη περιμενω αρθρα για καλυτερα season finale ή series finale ,ατακες που εμειναν απο σειρες και επισης γνμωμες για καλυτερη σειρα απο δυο στην ιδια κατηγορια ή στο ιδιο ειδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα αφιέρωμα για season finale είχα κάνει πέρυσι http://tv-island.blogspot.gr/2012/06/season-finale-10-season-finales.html ... θα κάνω κάποια στιγμή και για series finale (αλλά ας δούμε πρώτα το τέλος των Dexter και Breaking Bad). Και φυσικά θα υπάρξει θέμα για αγαπημένες φετινές σειρές μόλις τελειώσει η 3η σεζόν του Game of Thrones (δηλαδή την άλλη εβδομάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή