Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ένας Χρόνος Tv-Island !!!!


Και ενώ η πρωτομαγιά θεωρείται αργία, εμείς πέρυσι πιάσαμε δουλειά. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που τέθηκε αυτό το blog σε λειτουργία. Πριν ένα χρόνο έγινε μία απόπειρα για ένα blog όπου θα συζητάμε για τις αγαπημένες μας σειρές και ενημερώνοντας σας για νέες σειρές που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν. Ήταν ένα ρίσκο το οποίο πέτυχε και τώρα, ένα χρόνο μετά, συνεχίζει αυτό το blog να λειτουργεί ομαλά με μία ωραία παρέα (όπως και η σελίδα στο facebook) και μεράκι. Σίγουρα δεν υπάρχει καθημερινή ενημέρωση γύρω απ' όλες τις σειρές, αλλά προσωπικά ως διαχειριστής χαίρομαι να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου σε αυτό το blog και να ακούω τις απόψεις σας για τις αγαπημένες μας σειρές. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας, είτε σχολιάζοντας, είτε διαβάζοντας, όπως επίσης και τα φιλικά blogs που βρίσκονται στη δεξιά στήλη του blog και το βοηθούν να μεγαλώσει.

Αυτά από μένα! Σας υπενθυμίζω ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του blog κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook.... είτε follow στο twitter (εδώ ίσως πέφτει και λίιιγο σπαμ).

Υ.Γ. Η ανάρτηση με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν >>αυτή<< (η οποία θα επαναληφθεί και φέτος με τις νέες σειρές)

Υ.Γ.2. Σας ευχαριστούμε ξανά για την στήριξη!!!

Υ.Γ.3. Καλό Μήνα!!!

15 σχόλια:

  1. Εισαι παληκαρι, μπραβο για τη δουλεια και την ιδεα γενικοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως εσένα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mprabo sou re stavraka! kaneis foberh douleia! sinexise etsi!!!
    egw tha pw oti eksetias tou tv-island ksekinisa mia seira pou den eixa skopo na thn ksekinisw (to POI) kai twra thn exw mesa sths 3 agapimenes mou!!!


    *se liges meres an thimame kala...to lost klinei 3 xronia....opote perimenw apo to tv-island ena super afierwma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ρε Σταυρο δυναμη μπραβο τελειο site για σειρες (ιδιαιτερα για LOST και Person of Interest ;-) ) !!! Εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια συνεχισε ετσι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ ευχαριστώ :))) ... χαίρομαι που βρήκες αγαπημένη σειρά από το blog! ... καλά θυμάσαι για το Lost, αλλά φέτος έχω έλλειψη έμπνευσης, άμα μου έρθει καμιά καλή ιδέα θα την ρίξω, αλλιώς θα αρκεστώ σε βιντεάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ φταις για το σπαμ αλήτη!!!!!!!!!!! :PPPPP .... anyway, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια top αναγνώστη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na ta 100sthshs stayraka makran to kalytero site.em emeis h opadh ths lostaras kseroume na dialegoume.to site me to person ksereis giati ekleise???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα ελα βρε τωρα τι πας και θυμασαι ;;; :Ρ Αaaaa παρακαλω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Νομίζω δίκιο έχεις :P .... λόγω έλλειψης χρόνου έκλεισε αλλά λογικά θα ξανανοίξει το καλοκαιράκι για τη νέα σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά για το blog κι εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη την εξαιρετική δουλειά που κάνεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πολύ! Τα ίδια σου εύχομαι και εσένα για τη δική σου blogara!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ καλη η ολη προσπαθεια και μπραβο σε ολους!!! Φυσικα να μην ξεχασετε το LOST σε λιγες ημερες και αν γινεται να κανουμε και φετος καμια εκπομπη για τα 3 χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστούμε Linuslost... ξεχνιέται το Lost;;; δεν ξεχνιέται :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή