Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Person of Interest - H Sarah Shahi προάγεται σε βασική!!!


H Αγαπημένη μας Shaw (Sarah Shahi) προάχθηκε σε series regular για την επόμενη σεζόν του Person of Interest. Βέβαια εμείς στο tv-island ήμασταν ένα βήμα μπροστά  και το είχαμε προβλέψει από την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά (μιας και δόθηκε η ευκαιρία να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας :P). Αυτό το νέο είναι καλό;;; σαφώς και είναι, μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς και γενικότερα της τηλεόρασης (ίσως ο πιο Bad-ass γυναικείος χαρακτήρας των τελευταίων χρόνων). Ο μόνος μου ενδοιασμός θα ήταν να μην προστεθεί η Shaw εις βάρος των άλλων χαρακτήρων... κυρίως να μην επισκιάσει τον Κύριο Reese. Κατά τ' άλλα όλα οκ! Θα δούμε μεγάλα πράγματα από αυτήν! Της ευχόμαστε Καλή Αρχή και να μην αφήσει τίποτα όρθιο!!!

7 σχόλια:

  1. Αγαπαμε Σω ειναι θεα ειναι bad-ass οσο δεν παει η παρουσια της στα δυο τελευταια επεισοδια εδωσε μια αλλη νοτα στην σειρα . Ασε που με τον Ρις κανουν τρελο διδυμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ο Batman βρήκε την Catwoman!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα ναι βρηκα κατι φωτι στο tumblir με Ρις ως Batman και την Σω ως Catwoman !!!! Οταν λες να μην αφησει τιποτα ορθιο μηπως εννοεις κατι αλλο ;;; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxaxa polu petiximeno sxolio!
    polh kalh kinish h prosthikh ths shaw sto basiko cast...apo oti katalabenw sthn nea season tha dosoun ena mikro diko ths story sthn carter, kai pleon h boithos tou reese tha einai shaw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα, ευχαριστώ :))) .... ελπίζω να μην διώξουν τον Λάιονελ (η απουσία του στα 2 τελευταία επεισόδια με προβληματίζει... σαν να τον αντικαθιστούν κατά κάποιον τρόπο με τη Shaw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι, αυτό που σκέφτεσαι εννοώ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε οχι και βοηθος η Σω η κοριτσαρα μας βασικη θα ειναι θα μαμανε και θα δερνουν παρεα με τον Ρις :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή