Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Intelligence - Full Trailer


 Κυκλοφόρησε ολόκληρο το trailer για τη νέα σειρά του Josh Holloway. Πλέον μπορώ να πω ότι φοβάμαι μην πέσει η σειρά σε όλα τα κλισέ μονοπάτια του είδους. Ωστόσο, λόγω Josh Holloway θα δω σίγουρα μερικά επεισόδια προτού κρίνω το αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Ενημερωθείτε για όλες τις νέες σειρές της επόμενης σεζόν κάνοντας κλικ >>εδώ<<.

9 σχόλια:

  1. Το trailer δεν ειναι καλο και ελπιζω να μην θαφτει η σειρα απο αυτο. Κανει λιγο σε Αμερικανια του χειριστου ειδους . Ειπαμε και την αλλη φορα, μια ευκαιρια θα την παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω απόλυτα... προσωπικά αν δεν έπαιζε ο Τζος δε θα του έδινα καν ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως κακα τα ψεματα πολλα εχουν στηριξει τελευταία οι σειρες στους πρωταγωνιστες τους και γι' αυτο πηγαν απατες. Λιγες βγηκαν ασπροπροσωπες ακολουθωντας αυτο το μοντελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ισχύει αυτό... και πιο πρόσφατα το συναντάμε σε μεγαλύτερο βαθμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει άμα έχεις δεθεί με μια σειρά και με κάποιους ηθοποιούς είναι λογικό να συμβαίνει αυτό (όχι με όλους του Lost όμως, και φυσικά δε θα έβλεπα ολόκληρη σειρά αν δε μου άρεσε... όπως π.χ. έκοψα και το 666 p.a μετά το 2ο επεισόδιο, παρ' ότι έπαιζε ο Terry O' Quinn). Απλά όταν παίζει ένας αγαπημένος ηθοποιός, ακόμα και αν δε σε τρελαίνει το σενάριο βλέπεις ένα επεισόδιο για το καλό και κρίνεις... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νταξει κι εμενα η Evangeline Lily με παροτρεινε να δω τωρα το hobbit πριν δω το hobbit 2 ακομα κι αν δεν ειμαι τοσο των παραμυθιακων blockbasters ή η Maggie Grace για το taken αλλα ειδικα με τον Λοκ βλεπω υπαρχει ενα ιδιεταιρο κολλημα.Δεν ηταν και ο πιο συμπαθητικος χαρακτηρας στο lost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί θα διαφωνούσαν!!! Νομίζω στις περισσότερες ψηφοφορίες σε ελληνικά / ξένα sites ο Λοκ έμπαινε στις 2 πρώτες θέσεις (μαζί με Τζακ). Και κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πόσο καλός ηθοποιός είναι ο Terry O' Quinn :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νταξει για τον ηθοποιο συμφωνω.τον εμαθα πρωτα απο το alias στον 2ο και 3ο κυκλο που εκανε τον υπευθηνο στα θεματα εθνικης ασφαλειας και τον ξεχωρισα.Επισης αν δεις το stepfather πολυ καλος πιο psycho πεθαινεις.αλλα στο lost μ αρεσε πολυ ο hugo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ax αυτό το stepfather, όλο λέω να το δω και πάντα το αφήνω... θα του πηγαίνει ο ρόλος! Εμένα μου άρεσε και στο Millennium που έκανε τον σύμβουλο του γκρουπ!!! Ωραίος ήταν και εκεί....
    Καλά ο Χιούγκο ήταν μεγάλη αδυναμία... όπως και ο ηθοποιός! Θέλω να τον δω πρωταγωνιστή σε ένα sitcom... νομίζω θα του ταίριαζε απίστευτα η κωμωδία (δεν ξέρω αν βλέπεις how i met your mother, αλλά δες το 6.10 που έχει guest εμφάνιση και θα καταλάβεις τι εννοώ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή