Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

24 - O Jack Bauer είναι πολύ κοντά στην επιστροφή!!!


Κυκλοφόρησαν φήμες ότι η αγαπημένη μας σειρά, 24, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Σίγουρα το FOX δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στις σειρές του μετά το 2010 και σκέφτεται να εντάξει το 24 στο πρόγραμμα του με μία σεζόν με λιγότερα επεισόδια (σκέφτεται για 13). Καμία συμφωνία δεν έχει γίνει προς το παρόν, αλλά ο Kiefer Sutherland συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον αγαπημένο του ρόλο, μιας και το Touch ακυρώθηκε και επίσημα. Το 24 ήταν να συνεχίσει μέσω μίας ταινίας που όλο καθυστερεί, και έτσι ο Howard Gordon σκέφτηκε το ενδεχόμενο να συνεχίσει το franchise μέσω της σειρά με μία νέα ιστορία, η οποία θα λειτουργήσει και ως τελευταία σεζόν. Όπως και να 'χει ανυπομονούμε όσο καμία άλλη σειρά!!!

Το Fox δήλωσε ότι θα ανακοινώσει επίσημα την απόφαση του τη Δευτέρα στην παρουσίαση του νέου του προγράμματος. Λέτε να έχουμε έκπληξη;;;

2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν κρατήθηκες :PPPP .... να σου φύγουν οι ενστάσεις!!! Από το τίποτα, τέλειο είναι αυτό το νέο! Θείο δώρο ένα πράμα (ειδικά για σένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι... δεν μπόρεσα... :P Κάτσε να ανακοινωθεί επίσημα και θα μου φύγουν όλες οι ενστάσεις... ;) "Από το τίποτα, τέλειο είναι αυτό το νέο!" Εννοείται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή