Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Under the Dome - Πληροφορίες και Trailer


Όλοι περιμένουμε πως και πως την νέα καλοκαιρινή σειρά του CBS, Under The Dome. Διαβάστε παρακάτω μερικές πληροφορίες για τη σειρά και δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer με σκηνές από τη σειρά...

Καταρχάς μπορείτε να διαβάσετε την περίληψη της σειράς κάνοντας κλικ >>εδώ<<. Η 1η σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια, με ενδεχόμενο να συνεχίσει σε περισσότερες σεζόν. Η σειρά δε θα ακολουθήσει πιστά το βιβλίο, θα χρησιμοποιήσει τους χαρακτήρες και κάποια θέματα, αλλά δε θα διστάσει να ξεφύγει σε νέα μονοπάτια. Όσο αφορά το sci-fi θέμα της, πολλοί είναι αυτοί που από τώρα άρχισαν να λένε ότι η σειρά θα προσπαθήσει να είναι το "νέο Lost". Ο Jack Bender (εργάστηκε και στο Lost) δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, θα προσπαθήσουν να είναι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Κάποια πράγματα μπορεί να δανείζονται από το Lost, αλλά ο Jack Bender δήλωσε ότι θα ξεχωρίσει από το Lost όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο αφορά το τέλος της σειράς, το έχουν ήδη σκεφτεί ... διαφέρει πολύ από αυτό του βιβλίου και δίνει ένα διαφορετικό τέλος στο "Θόλο".

Η σειρά θα ασχοληθεί πολύ με 3 θέματα: την πίστη ("δε μπορεί να είναι αληθινό αυτό που συμβαίνει; πόσο θα κρατήσει;"), το φόβο (τι θα κάνουμε τώρα; πως θα συνεχίσουμε τις ζωές μας;;) και τον φασισμό (ποιος θα διατηρήσει την τάξη τώρα;;;). Αυτή η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι χαρακτήρες, θα εμφανίσει τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer με σκηνές από τη σειρά.... Υ.Γ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου