Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

To Bates Motel ανανεώθηκε για 2η σεζόν!!!


Η αγαπημένη μας σειρά, Bates Motel, ανανεώθηκε για 2η σεζόν!!! Είναι γεγονός ότι το A&E είναι απόλυτα ευχαριστημένο με την απόδοση της σειράς, γι' αυτό άλλωστε έκανε και την ανανέωση. Η παραγωγή της 2ης σεζόν θα αρχίσει μέσα στο έτος και αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Η 2η σεζόν θα αποτελείται και αυτή από 10 επεισόδια.

Υ.Γ. Θυμηθείτε τι είχαμε γράψει για αυτή τη σειρά...

17 σχόλια:

  1. auta einia wraia nea!!! polu euxaristo pou ananeothike auth h seira...pantos thn seira thn thelw ligo poio grigorh kai dinamikh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια νέα!!! Εμένα μέχρι στιγμής με έχει αφήσει ικανοποιημένο... νομίζω πάντως ότι πιο γρήγορη δεν πρόκειται να γίνει, πιστεύω σε αυτό το στυλ θα κινείται (μένει να δούμε και season finale βέβαια να δούμε προς τα που κατευθύνεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραια νεα !!! Γαματη σειρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Informative article, exactly what I wanted to find.

    My webpage - buy property

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai omos stavre sto 4o epeisodio h seira kinite me apisteuta grigorous rithmous!!! XAMOS egine!!! nomizw to kalitero epeisodio apo ta 4 pou exoume dei mexri twra (den lew alla gia na mhn se spoileriasw an den to exeis dei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδα!!! Και εμένα μου άρεσε πολύ!!! ... Έχω μεγάλη απορία τι παίζει με τον Νόρμαν;;; την φαντάστηκε την κινεζούλα;;; υπάρχει στ' αλήθεια;;; τι;;; ... λίγα τα ψωμιά του Σέλμπι :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. stavre nomizw uparxei sta alithia h kinezoula!!!! kai na deis pou o shelby tha brethei se diskoles katastaseis otan apokalifthoun olla auta....kai h norma tha brei thn eukeria kai tha tou fortosei kai ton thanato tou summers (mias kai h zonh briskete kai sto spiti tou!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kατι για το LOST:

    Μετα απο 1 χρονο καταφερα επιτελους να ακουσω την 1 Radio Lost εκπομπη.... Θυμηθηκα τα παλια και με επιασε μεγαλη νοσταλγια για την LOSTARA!!! Ηταν ωραιο που ακουσα τις φωνες απο μερικα παιδια...

    Καποιες παρατηρησεις:
    -Το αλογο και τα λοιπα ζωα που εμφανιζοταν ηταν ο Καπνος
    - Ο Γουολτ δεν εσωσε τον Λοκ, απλως η σφαιρα τον πετυχε στο σημειο που δεν ειχε νεφρο και μετα μπορουμε να υποθεσουμε οτι τον γιατρεψε το νησι!!!
    - Ο Γουολτ δεν ξερω πως εμφανιστηκε στη Σανον βρεγμενος αλλα δεν νομιζω να ηταν ο Καπνος, πιο πολυ οτι ειχε τηλεπαθητικες ικανοτητες ή οτι ηταν το νησι...

    Ελπιζω να μαζευτουμε να κανουμε ακομα καμια εκπομπη φετος!!! Και καποια στιγμη να κανονισουμε και καμια συναντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι σωστή παρατήρηση... αυτός θα τα φορτωθεί όλα στο τέλος!!! Αλλά εδώ που τα λέμε γυρεύοντας πάει... άντε να δούμε που το πάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είσαι ρε Dr. Linus-Lost??? χαθήκαμε τελείως φέτος!!! Νομίζω επιβάλλονται αρκετές συζητήσεις για τη Lostara και από εκπομπή και από κοντά, και από παντού!!! Εϊναι αυτό που μας ενώνει :PPP


    Στις παρατηρήσεις σου συμφωνώ, με μία ένσταση στο θέμα του Γουόλτ (την 3η παρατήρηση). Ο Γουόλτ πρέπει να είχε και ικανότητες προβολής σε διάφορα σημεία... νομίζω εκείνη η μαύρη από τους "άλλους" είχε ρωτήσει κάτι τέτοιο τον Μάικλ (δε θυμάμαι αν ήταν σε επεισόδιο ή κομμένη σκηνή.). Εξάλλου ο Γουόλτ ήταν special...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sto telos stavre kai ton "diko" sou den to blepw kala!!! tha ton faei h norma san laxano ton richard!!! den tha exei h seira ekprosopo apo to lost!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο μένει ο Carlton Cuse στην παραγωγή, είμαστε καλυμμένοι!!!!! Κανένας λόγος άγχους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην ουσια το ιδιο λεμε Σταυρε!!! Οι ικανοτητες που ειχε ο Γουολτερ τον βοηθησαν να τα κανει αυτα!!!

    Επισης βλεπω και Once upon a time!

    Εκτος των πολλων αναφορων στο LOST, χθες ειδα το 2χ13 και ειχε ξανα τον Χιουγκο σε ρολο γιγαντα και επισης οταν πηγαν να μπουνε στο αεροπλανο ο Ραμπλ, η Εμμα και ο Χενρυ λεει οτι ειναι η πτηση 4-4-1-5 = 8-1-5 της εταιρειας Ατζιρα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ καλά νέα! Το ήθελα να πάει και 2η! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aλήθεια τώρα, στην τελευταία σκηνή με το αεροπλάνο όπως έκλεισε (με τον ήχο) δεν περίμενες να πεταχτεί το μαύρο φόντο με ένα "Lost" στο τέλος;;; ... πολύ πωρώθηκα εκεί!!!
    Περιττό να πω ότι λατρεύω κάθε εμφάνιση του Χιούγκο!!!!



    Υ.Γ. για μπες λίγο subz σου έχω αφήσει ένα μήνυμα (αν το έχω αφήσει στο σωστό χρήστη :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιμενα να δω και τον Τζακ να καθεται σε ενα απο τα πισω καθισματα!!!

    Και εγω γουσταρω Χιουγκο καθε φορα που τον βλεπω!!!
    Το ειδα το μηνυμα και σου απαντησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To είδα και σου ξαναπάντησα :P

    Ο Τζακ θα καθόταν στις δεξιές θέσεις (έτσι όπως το βλέπουμε) :PPP... και η Κλερ είναι ωραία προσθήκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή