Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πιθανή spin-off σειρά με την Debra Morgan


Μετά την ανακοίνωση του Showtime ότι η 8η σεζόν του Dexter θα είναι η τελευταία, υπήρξαν πολλοί φαν που απογοητεύτηκαν, θέλοντας την αγαπημένη τους σειρά να συνεχίσει. Σε πρόσφατη συνέντευξη ρωτήθηκε ο πρόεδρος του καναλιού, David Nevins, αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε μία spin-off σειρά βασισμένη στη ζωή της Debra. O David Nevins δεν το αρνήθηκε, αλλά είπε ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για συζήτηση, απλά μένει να δούμε πως θα τελειώσει ο Dexter, και να δούνε οι παραγωγοί τι επιλογές έχουν για να συνεχίσουν από εκείνο το σημείο. Βέβαια πρόσθεσε ότι κανένα τέτοιο πρότζεκτ δεν είναι ενεργό αυτή τη στιγμή, αλλά ούτε απέκλεισε την ύπαρξη του κάποια στιγμή στο μέλλον.

9 σχόλια:

  1. Όχι. Δεν θέλω. Ούτε spin-off, ούτε ταινία/ες, ούτε τίποτα. Ας τελειώσει γαμάτα και επικά και ας αφήσουν την σειρά μετά να την θυμόμαστε ως μια ωραία ανάμνηση και όχι να το κουράσουν και να το τραβήξουν από τα μαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτανει πια με τα σπιν οφ.. ελεος... νταξει δεν λεω γαματη η ντεμπρα αλλα δεν θα θελα σπιν οφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα αρκεστώ σε αυτό που είπε ο πρόεδρος: φτάνει να δούνε σε τι σημείο μείνει η σειρά και τι επιλογές υπάρχουν για συνέχεια. . . . εμένα μου αρέσει η ιδέα, δε μπορώ να σκεφτώ να τελειώσει ο Dexter, το βλέπω τόσα χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ φτάνει με τα spin-off, αλλά ας κάνουμε μία εξαίρεση για τον Ντεξτεράκο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 χρονια αυτη η σειρα η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να τελιωσει.Ευχομαι να γινει σπιν οφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε εγώ θέλω τελειώσει. Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές και-ουσιαστικά-η πρώτη που ξεκίνησα να βλέπω από Αμερικάνικες. Αλλά θα προτιμούσα να τελειώσει επικά και να μην την ταλαιπωρήσουν πολύ.
    Και πες γίνει σπίν-οφ αλλά με την Ντέμπρα; Μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας αλλά τι θα κάνει; Θα λύνει απλά υποθέσεις; Στιλ CSI για παράδειγμα; Δεν ξέρω... :/

    Πιο φυσιολογικό θα μου φαινόταν ο Χάρισον να γινόταν δολοφόνος και υπήρχε ένα σπιν-οφ με αυτόν. Αλλά γενικά δεν θέλω τίποτα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Me too!!! Εγώ 5 χρόνια τη βλέπω, αλλά έχω δεθεί πάρα πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος που αξιζει spin off ειναι ο Masuka!!!!!!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες τα ρε Μουρίνιο, μια κωμωδιούλα ειδικά θα του πήγαινε γάντι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή