Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πολλές Σειρές Διεκδικούν... το Σιδερένιο Θρόνο!!!


Μιας και σήμερα είναι η μέρα του Game of Thrones (και πρωταπριλιά παράλληλα), σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες όλες τις εικόνες με τους Οίκους που φτιάξαμε τις τελευταίες μέρες εμείς και εσείς. Οι οίκοι αυτοί είναι δημιουργημένοι με βάση άλλες σειρές ή χαρακτήρες άλλων σειρών. Αρχίζουμε φυσικά όπως βλέπετε πάνω πάνω με τον βασιλικό οίκο, αυτόν που εν τέλη θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο... εμάς φυσικά (Tv-Island). Δείτε παρακάτω και τους υπόλοιπους οίκους... 

Ο Οίκος των Αγνοούμενων (Lost)


Ο Οίκος του Sheldon (The Big Bang Theory)


O Οίκος του Finch (Person of Interest)


O Οίκος του Chuck (Chuck)


O Οίκος των Jeffster (Chuck)


O Οίκος του Charlie Pace (Lost)


O Οίκος της Tamsin (Lost Girl)


O Οίκος της ομάδας του NCIS (NCIS)


O Οίκος του Arrow (Arrow)


O Οίκος του Morgan (Dexter)


Ο Οίκος του White (Breaking Bad)


O Οίκος του Crowley (Supernatural)


O Οίκος του Bauer (24)... χαχαχα!!!
_____________________________________________________________________________

Το τελευταίο ήταν τελείως σατιρικό μιας και στερέψαμε από ιδέες! Εδώ που τα λέμε όλα για πλάκα φτιάχτηκαν γι' αυτό τα παρουσιάζουμε και σήμερα που είναι πρωταπριλιά... για να ξεφύγουμε λίγο από τις καθιερωμένες "πλάκες" των blogs για κοψίματα σειρών, θανάτους χαρακτήρων κτλ. Με λίγα λόγια πρωτοτυπησαμε, We are Awesome που λέει και το μοτο μας (η αλήθεια είναι ότι εδώ ήθελα να καταλήξω από την αρχή!!!).

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ τον Person of Interest (Chuck, Jeffster), την Κέλλυ (Sheldon, NCIS), τον BenLost (Pace) και την Νίκη (Tamsin) για τη βοήθεια.

Υ.Γ.2. Άμα θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας οίκο, μπείτε στο http://www.jointherealm.com/ . Άμα θέλετε να το δείτε αναρτημένο στο blog, μπορείτε να στείλετε την εικόνα σας στη σελίδα μας στο facebook. (ή και παρακάτω στα σχόλια)

Υ.Γ. 3. Καλό Μήνα!!!

7 σχόλια:

  1. χαχαχαχα Επικο θεμα !!! Καλο μηνα Σταυρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω, όλο επικά θέματα κάνω (με τη βοήθεια σας αυτή τη φορά). Άντε Καλό Μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγα να κάνω και γω, αλλά γρήγορα βαρέθηκα... Άλλωστε όλα μοιάζουν τελείως ερασιτεχνικά μετά απ'αυτό που έκανε ο Lindelof: https://twitter.com/DamonLindelof/status/317729287056793600

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι!!! Το είδα, πολύ πετυχημένο ήταν (αλλάζοντας την ατάκα των Λάνιστερ). Πολύ έξυπνο!!! ...... αλλά όχι και ερασιτεχνικό το 1ο που έχω βάλει :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kales kai oi alles oi karteles....alla san tou tv island KAMIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι!!!!!!!!!!! Ένθερμος υποστηρικτής!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή