Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το Cast για τη νέα σειρά του BBC, Atlantis!


Ανακοινώθηκε το Cast για τη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του BBC, Atlantis. Διαβάστε παρακάτω ποιοι θα παίξουν στη σειρά, όπως επίσης και σχόλια τους για την επερχόμενη σειρά...

Στη σειρά θα συμμετέχουν οι Mark Addy (Game of Thrones), Juliet Stevenson (White Heat, The Hour), Sarah Parish (Mistresses, Monroe), Jemima Rooper (Lost In Austen, Hex), Robert Emms (War Horse, Mirror Mirror), Aiysha Hart (Djinn, Honour), Jack Donnelly (House Of Anubis).

H Ατλαντίδα είναι μία νέα σειρά φαντασίας που λαμβάνει χώρα την εποχή των θρυλικών ηρώων, των μυθικών πλασμάτων και των Θεών. Η σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια που θα φέρνουν στην επιφάνεια μία πληθώρα ελληνικών μύθων και θρύλων παραλλαγμένους για τη νέα γενιά.

Η μυθική πόλη είναι υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή στην Ουαλία και το Μαρόκο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτόν τον Απρίλη και η σειρά θα προβληθεί το Φθινόπωρο.

Ο Mark Addy λέει: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόσκληση που έλαβα για την επική αυτή περιπέτεια. Το σενάριο φέρνει στη ζωή αρχαίους μύθους με τόση ζωντάνια και χιούμορ. Ήξερα ότι θα ήθελα να είμαι μέρος αυτού.

Η Sarah Parish λέει: Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω στο Atlantis. Είναι πολύ εντυπωσιακή σειρά και δε μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Juliet Stevenson προσθέτει: Είμαι χαρούμενη που προστέθηκα στο cast του Atlantis και ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με αυτή την ομάδα. Αυτό το είδος είναι κάτι νέο για μένα, γι' αυτό το λόγο ανυπομονώ για μια μεγάλη περιπέτεια. 

3 σχόλια:

  1. h seira fenete na exei polles dinatotites....alla kati den mou kathete kala!...tha diksei!!!
    O Mark Addy einai o hthtopoios pou hpodithike ton robert baratheon? mono auton kserw apo to cast (to opoio den mou fenete kai polu dinato)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ηθοποιοί αυτοί παίζουν περισσότερο σε αγγλικές παραγωγές απ' ότι είδα, γι' αυτό δε μας είναι και τόσο γνωστοί! ... εμένα σαν ιδέα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, τώρα μένει να δούμε πως θα την υλοποιήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Everyone loves it when individuals get together and share opinions.
    Great website, continue the good work!

    My site; best cellulite treatment

    ΑπάντησηΔιαγραφή