Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Backstrom - Ο Πρόεδρος γίνεται... Detective!!!


O Dennis Haysbert (The Unit, 24), περισσότερο γνωστός για το ρόλο του ως ο Πρόεδρος David Palmer στο 24, θα επιστρέψει στην τηλεόραση μέσω της τηλεοπτικής σειράς, Backstrom. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για το ρόλο του...

Ο Dennis Haysbert θα υποδυθεί τον Det. John Almond, έναν από τους Detective που δουλεύουν με τον Backstrom. Ο Almond είναι ευγενικός και ζεστός άνθρωπος. Είναι παντρεμένος για 30 χρόνια και είναι πολύ αφοσιωμένος στη θρησκεία. Είναι το ακριβώς αντίθετο του Backstrom, και βρίσκει το στριμμένο αφεντικό του κουραστικό, πιστεύοντας συνήθως ότι οι εικασίες του Backstrom είναι καθαρή τύχη. Ο Almond αρνείται να πιστέψει ότι το αφεντικό του διαθέτει την ευφυΐα και τη διορατικότητα να δει πέρα από το προφανές.

Υ.Γ. Είμαι περίεργος να δω ποιον ηθοποιό θα διαλέξουν για το ρόλο του Backstrom. 

13 σχόλια:

  1. που σαι ρε προεδρε.... πεθανες και εχει ανεβει στην εξουσια η σαρα και η μαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ, ειδικά αυτή η Σάρα ή η Μάρα (πως το λένε αυτό το θηλυκό;;) δεν τα πάει καθόλου καλά!!! http://tv-island.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεχρι στιγμης μου φαινεται αρκετα ηθικη, αλλα ειμαι στην αρχη της 7ης οποτε δεν ξερω πως θα εξελιχθει... αλλα νταξει ρε φιλε εδω εγινε προερδος η αδερφη ο Λογκαν, ποσο χειροτερη μπορει να ειναι αυτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ηθική μέχρι αηδίας!!! Θα δεις και θα καταλάβεις τι εννοώ... ο Λόγκαν ήταν μορφή τουλάχιστον :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις τελειωσα την 7η. Δε μου αρεσε τοσο το φιναλε (οπως και στην 5η που ηταν πολυ δυνατη σαιζον) αλλα η Τεηλορ ειναι σιγουρα πιο ηθικη κι απο τον ιδιο τον Παλμερ. Ο Παλμερ προκειμενου να ξεφορτωθει τη Σερι την εκανε τη μαλαγανια του. Η Τεηλορ εχοντας να αντιμετωισει τα εσχατα του κοσμου σταθηκε στο υψος της παιρνωντας σχεδον παντα τις σωστες αποφασεις. Σχεδον, γιατι το να εμπιστευτεις μια τσουλα σαν την "κορη" της ειναι σαφως λαθος αποφαση οταν εισαι προεδρος ΗΠΑ. Στο τελος ομως πιστευω οτι εκανε το σωστο δινοντας την, εξαλλου η συμπεριφορα της Ολιβιας ηταν αχαρακτηριστη σε ολη τη σαιζον. Οι νομοι υπαρχουν για να τηρουνται. Κι οταν κλαιγομαστε για ειδικη μεταχειριση των πολιτικων και των αξιωματουχων αυτο ακριβως ζηταμε. Οι νομοι να τηρουνται απο ολους. Ποσο μαλλον απο τον Προεδρο της Αμερικης. Ουτε οικογενεια ουτε τιποτα δεν μπαινει πανω απο το νομο. Ειτε το δεχεται αυτο καποιος ειτε δεν το δεχεται. Αλλα σε ευνομουμενη πολιτεια (οπως οι ΗΠΑ) τετοια παραθυρακια μονο κατι λεχριτες τυπου Νοα Ντανιελς και Τσαρλς Λογκαν εφευρισκουν για να τη γλυτωνουν. Κατα τ'αλλα το κρατος υπαρχει και δουλευει, οπως αποδεικνυεται και στην πραγματικοτητα (εκτος 24).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν πολιτικός είναι καλή, αλλά σαν γονιός; να δίνεις το παιδί σου στη ψύχρα;;; .... δες και την 8η σεζόν και θα δεις περισσότερο από τα "όρια" της Τέιλορ και ίσως αναθεωρήσεις την άποψη σου!!! 

    Υ.Γ. Εμένα το φινάλε της 7ης είναι από τα αγαπημένα μου, το έχω δει αρκετές φορές... ειδικά οι σκηνές με τον Antony είναι οι αγαπημένες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Καταρχην το παιδι εδωσε πρωτο το γονιο (οχι μια φορα και δυο, απειρες). Και κατα δευτερον δεν πιστευω οτι η Τεηλορ (κι ο καθε πολιτικος) μπορει να λειτουργει πρωτιστως ως συγγενης των συγγενων του, αλλα ως πολιτικος. Κανοντας αυτο που του επιβαλλει η θεση του και ο νομος.
    Αν δω κατι στην 8η θα το πω. Ο Τονυ αποδειχτηκε πολυ γτπ χαρακτηρας. Δεν κανεις εκστρατεια εναντιον του συμπαντος παιζοντας σε τετραπλο ταμπλο προκειμενουν να εκδικηθεις ενα ατομο επειδη ειναι αυτουργος στο φονο της γυναικας σου. Οταν μπλεκεσαι με τα πιτουρα πρεπει να αποδεχθεις τον κινδυνο να σε φανε οι κοτες. Αν εχεις τα κοτσια προχωρας και εισαι ετοιμος για τις συνεπειες. Οπως ο Τζακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην πραγματικότητα γίνεται πάντως :PPP ... εντάξει πάντως δικαιολογήθηκε σαν χαρακτήρας ο Τόνυ... θέλω να πω ήταν λάθος οι κινήσεις του αλλά δεν το έκανε επειδή άλλαξε την ιδεολογία του, απλά για να σκοτώσει τους υπεύθυνους (που όπως και να το κάνουμε το άξιζαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  οτι το αξιζαν το αξιζαν. αλλα ο Τονυ ξεφυγε. και για να ειμαι ειλικρινης απο το πρωτο δευτερολεπτο που τον ειδα στη σειρα ποτε δεν τον συμπαθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα ρε 'συ αλήθεια; εμένα ο 2ος αγαπημένος μου ήταν μετά τον Jack Bauer... και την 3άδα συμπληρώνει ο τυπάς στη φωτογραφία!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετα τον Τζακ ειναι ο ανυπερβλητος Μπιουκαναν και μετα η Κλοη. Μετα απο αυτους ο Τζορτζ που πεθανε με την ατομικη βομβα. Κι ο Μορις φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ναι και ο Μπιουκάναν μου άρεσε φυσικά, ειδικά στην 7η σεζόν είχε πολύ ωραίο στυλάκι, και η Κλόη φυσικά απίστευτη!!! Ο Τζώρτζ είχε συγκινητικό - ηρωικό τέλος αλλιώς τον υπόλοιπο καιρό ήταν πολύ καριερίστας και λίγο δειλός! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή