Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Inhuman - Ο Πιλότος των JJ. Abrams και J.H. Wyman


Πριν λίγο καιρό είπαμε ότι ο J.J. Abrams ετοιμάζει 2 πιλότους για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ). Ο δεύτερος πιλότος ήταν προς το παρόν άτιτλος, αλλά πλέον πήρε την ονομασία Inhuman. Διαβάστε μερικά πραγματάκια για τη σειρά...

Η σειρά περιγράφεται ως μία αστυνομική σειρά δράσης. Θα εξελίσσεται στο κοντινό μέλλον, όπου οι αστυνομικοί του Los Angeles θα συνεργαστούν με εξελιγμένα ανθρωπόμορφα ρομπότ.

Ο Wyman εκφέρει μία άποψη για το project που θα αναλάβει: Η σειρά έχει να κάνει με την ανθρωπότητα και την σύνδεση των ανθρώπων. Πάντα γράφω για το ίδιο πράγμα, ότι η ζωή είναι  οι σχέσεις που καταφέρνουμε να κάνουμε. Σε αυτό το θέμα αναλώνεται και ο J.J Abrams πολύ καλά. Και στους δυο μας αρέσει αυτή η ιδέα.

Ο πρώτος ηθοποιός που μπήκε στο cast είναι ο Michael Ealy, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Dorian, ένα ρομπότ το οποίο είναι ο συνεργάτης του πρωταγωνιστή της σειράς, John Kennex. Ο χαρακτήρας του περιγράφεται ως ανδροειδές το οποίο καταλαβαίνει την ανθρωπότητα περισσότερο από τον ίδιο τον John.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου