Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Hemlock Grove: Πληροφορίες + Trailer



Διαβάστε μερικές πληροφορίες για τη νέα σειρά, Hemlock Grove, και δείτε το trailer...

To Hemlock Grove είναι η νέα σειρά τρόμου του διαδικτυακού καναλιού, Netflix, βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του McGreevy. Η ιστορία ξεκινάει μετά το βίαιο φόνο ενός κοριτσιού. Τότε δύο βασικοί ύποπτοι στη δολοφονία της, ο Πήτερ και ο Ρόμαν, αποφασίζουν να ψάξουν μόνοι τους για το δολοφόνο. Η σειρά φαίνεται κάτι διαφορετικό απ' ότι έχουμε δει... Μάλιστα ο προγραμματισμός της σειράς είναι εξίσου διαφορετικός απ' ότι έχουμε συνηθίσει, καθώς θα παιχτούν όλα τα επεισόδια μονομιας (όπως γράφει στο trailer). Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου, με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 13 επεισόδια.

7 σχόλια:

  1. Ναι φαίνεται να ταιριάζει με το γούστο σου!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα! Το τρέιλερ δυνατό και συνδιάζει τ' αγαπημένα στοιχεία του κοινού "σεξ, βία, υπερφυσικό". Θα πάει καλά πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα! Το "μυστήριο" ξέχασες :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως σ' αντίθεση με το φθινόπωρο, περιμένουμε αρκετές σειρές, οι οποίες είναι πολλά υποσχόμενες! Και οι περισσότερες (αν όχι όλες) από καλωδιακά κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κάποιο λόγο δεν φαίνεται το τελευταίο σχόλιο που έγραψα, ενώ δίπλα στο πρόσφατα σχόλια το ΄χει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι όντως ισχύει αυτό!! Da Vinci's Demons, Bates motel, Following, αυτό και μερικές ακόμα... Καλύτερα έτσι, γιατί το πρόγραμμα του φθινοπώρου είναι γεμάτο... στο 2ο μισό αδειάζουμε απότομα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή