Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x10 - The Dark... Whatever



Hanna - Dexter: Αυτοί οι 2 πάνε μαζί πλέον! Το επεισόδιο ξεκινάει με μία επίσκεψη από τον πατέρα της Χάνα, ο οποίος ενώ φαινόταν να κάνει προσπάθειες να πλησιάσει τη Χάνα τελικά αποδείχθηκε ότι ήθελε απλά να την εκμεταλλευτεί παίρνοντας της χρήματα για να ξεπληρώσει κάποια χρέη του από τον τζόγο. Πέρα από αυτό, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος εφοδίαζε τον Πράις με πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της κόρης του. Αφού απείλησε και τον Dexter, και μετά από μία συζήτηση με την Χάνα σχετική με τον Dark Passenger του, ο Dex αποφασίζει να κάνει αυτό που επιθυμεί και να αφήσει για λίγο τον κώδικα... να αφεθεί στον πραγματικό εαυτό του... και έτσι σκοτώνει τον πατέρα της Χάνα. Όμως ο serial killer άργησε λίγο να δράσει καθώς ο πατέρας της Χάνα πρόλαβε να στείλει στην Ντέμπρα το όνομα μίας κοπέλας που ήταν μάρτυρας σε μία δολοφονία της Χάνα.

Phantom: Τελικά δεν ευθυνόταν ο ψυχάκιας πυροσβέστης για τους φόνους, αλλά ένας νέος που μπήκε φυλακή εξαιτίας ενός Bobby, που τον έπεισε να βάλουν φωτιές. Ο Dexter μαθαίνει την όλη ιστορία και εν τέλη αποφασίζει να αφήσει την αστυνομία να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση συλλαμβάνοντας το δράστη. Πάλι καλά το λήξανε γρήγορα αυτό το θέμα χωρίς να κουράσει. Πάντως όταν βλέπεις τον Jim Beaver να παίζει στο επεισόδιο, ο πρώτος ύποπτος για το Phantom ήταν ο ίδιος (σμ: Bobby από Supernatural.)

Bay Harbor Butcher: To πιο ενδιαφέρον θέμα της σεζόν, αλλά δυστυχώς μας δίνουν μικρές μπουκιές σε όλη τη σεζόν. Στα 2 τελευταία επεισόδια ελπίζω να ασχοληθούν περισσότερο με αυτό το θέμα. Η LaGuerta είναι πεπεισμένη ότι ο Χασάπης είναι ο Dexter, και έχει όλες τις ενδείξεις γι' αυτό, αλλά δυστυχώς για αυτήν δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Η επόμενη κίνηση της ομάδας θα είναι να μιλήσουν στον Ντέξτερ.

Brotherhood: Τώρα πιστεύουμε ότι έκλεισε τελείως αυτό το θέμα! Ο Κουΐν ανέλαβε να σκοτώσει τον George αφού τον εκβίαζε, όπως και την αγαπημένη του Νάντια. Ο Κουΐν σκηνοθέτησε τον θάνατο του ιδιοκτήτη του κλαμπ. Δήλωσε αυτοάμυνα καθώς ο Γιώργος πήγε να του επιτεθεί. Η ιστορία λογικά έκλεισε και επίσημα... 

8 σχόλια:

  1. Κομπλε το επεισοδιακι...ο ξεκαρφωτος ο μπαρμπας ηταν λιγο εκτος θεματος αλλα εξυπητετηθηκε συντομα και βγηκε απο τη λιστα ευτυχως. Τωρα απλα περιμενω το 12 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    MOTHAFUCKA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα επιστρέψει ο μαύρος;;;; ο τίτλος φαίνεται λίγο ότι θα ασχοληθούν με αυτό το ζήτημα, αλλά δύσκολη η επιστροφή του!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  για μενα ειναι προφανες οτι θα επιστρεψει. αν ηταν τοσο απλα να επιαναν τον ντεξτερ θα ειχε συμβει φετος στην πρεμιερα. η τοτε με την υποθεση του χασαπη. αυτη η φραση ειναι συνδεδεμενη στην ιστορια του ντεξτερ με τον Ντοουκς και δεν ειναι τυχαιο που την εχουν για τιτλο του φιναλε. υπαρχει καλυτερο φιναλε απο το να ξαναδουμε Ντοουκς να λεει SURPRISE MOTHAFUCKA;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείς να είναι ζωντανός;;; αφού βρήκαν το πτώμα του... μπορεί να τους δούλεψε βέβαια όλους ο Ντόουκς και να κάνει ντου με αυτή την ατάκα... ή πριν πεθάνει να άφησε ένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον Ντεξ! Πάντως λογικά η επόμενη σεζόν θα είναι το κυνήγι του Ντεξτερ!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  πολλα μπορουν να παιχτουν...εγω πιστευω οτι θα επιστρεψει. θες απο ενστικτο; απο επιθυμια; παντως το πιστευω...
    Θα δειξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα δείξει... φάση θα 'χει πάντως ;) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "To πιο ενδιαφέρον θέμα της σεζόν, αλλά δυστυχώς μας δίνουν μικρές
    μπουκιές σε όλη τη σεζόν. Στα 2 τελευταία επεισόδια ελπίζω να ασχοληθούν
    περισσότερο με αυτό το θέμα" Στάνταρ θα είναι βασική πλοκή των τελευταίων επεισοδίων... Σ'αυτό το επεισόδιο έκαναν μεγάλα βήματα (και γι'αυτό μου άρεσε περισσότερο απ΄τα 2 προηγούμενα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι όντως, αλλά ελπίζω να βλέπουμε παραπάνω από 2-3 σκηνές στα 2 επόμενα... Θα έχουμε και το στορυ με την Χάνα που θα κλείσει λογικά μέχρι το 7.12 ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή