Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x09 - Helter Skelter


Dex - Deb - Hanna: H Debra φαίνεται να υποχωρεί από την ζήλια της και να αφήνει ελεύθερο το πεδίο στον Dexter και την Hanna να είναι μαζί. Μάλιστα θα μπορούσε να την είχε αφήσει να πεθάνει αλλά παρ' όλα αυτά έδειξε ανωτερότητα και την έσωσε για το χατήρι του αδερφού της αλλά και επειδή καταβάθος ήξερε και η ίδια ότι δεν θα το άντεχε. Ο Dexter κατάλαβα πλέον ότι δε μπορεί να ζήσει χωρίς τη Χάνα.

Brotherhood: Είχαμε πολλές εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα σε αυτό το επεισόδιο. Είδαμε μία πολύ ωραία συνεργασία Dexter - Isaac , καθώς ο Dexter προσπαθούσε να σκοτώσει τους 2 Ουκρανούς που είχε στείλει η μαφία να εκτελέσουν τον Isaac. Εν τέλη ο Dexter κατάφερε να τους σκοτώσει με τη βοήθεια του Isaac, αλλά στον "αποχαιρετισμό" τους κάνει την εμφάνιση του ο George και σκοτώνει ο ίδιος το πρώην αφεντικό του. Στη συνέχεια ο Isaac ζητάει μία τελευταία επιθυμία από τον Dexter, να τον αφήσει να αναπαυθεί αιώνια στο σημείο που ξεφορτώθηκε τον Βίκτορ. Παράλληλα, ο George θυμωμένος με τον Quinn αποφασίζει να συνουσιαστεί με την κοπέλα του Quinn για να του την μπει. Όταν η ίδια λέει στον Quinn την αλήθεια, ο Joy θυμώνει και του ορμάει με τελικό αποτέλεσμα να πάρει την κοπέλα του από το κλαμπ υπονοώντας ότι η συμφωνία τους λήγει σε αυτό το σημείο. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια!!!

Laguerta: Μακράν το πιο ενδιαφέρον story του επεισοδίου και γενικά της σεζόν. Η LaGuerta πλησίασε τον Μάθιους, τον πρώην αρχηγό που του έφαγε τη θέση. Πλέον η LaGuerta κινείται 100% από το αστυνομικό της ένστικτο αφήνοντας το "παιχνίδι" της εξουσίας στην άκρη. Πιστεύω ότι και η ίδια ξέρει ότι ο Μάθιους δεν είναι ο Bay Harbor Butcher και γι' αυτό απαντάει θετικά στην πρόταση του να την βοηθήσει στην έρευνα της με αντάλλαγμα να γυρίσει πίσω στο τμήμα. Τώρα έχουμε 2 ανθρώπους με εμπειρία και ισχυρό κίνητρο, σίγουρα θα γίνει κάποιο μπαμ στο τέλος της σεζόν.

Εμπρηστής: Κλείσανε μερικά θεματάκια και ανοίξανε το θέμα με τον Εμπρηστή. Έναν δολοφόνο που καίει τους ανθρώπους ζωντανούς. Η πιο προφανής απάντηση είναι ότι ο "Εμπρηστής" είναι ο πυροσβέστης. Θα δείξει... 

2 σχόλια:

  1. "Κλείσανε μερικά θεματάκια και ανοίξανε το θέμα με τον Εμπρηστή. Έναν
    δολοφόνο που καίει τους ανθρώπους ζωντανούς. Η πιο προφανής απάντηση
    είναι ότι ο "Εμπρηστής" είναι ο πυροσβέστης. Θα δείξει" Συμφωνώ... και συνήθως η προφανής εξήγηση βγαίνει αληθινή στη συγκεκριμένη σειρά...

    Για τα υπόλοιπα ξέρεις τη γνώμη μου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή