Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

The Last Ship - Νέα Post-Apocalyptic σειρά


Μετά το Falling Skies, το TNT ετοιμάζει ακόμα μία post-apocalyptic σειρά, το The Last Ship. Αυτή τη φορά η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από το πλήρωμα ενός πολεμικού πλοίου, του οποίου τα μέλη θα είναι λίγοι από τους εναπομείναντες επιζώντες μετά από μία παγκόσμια καταστροφή.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι :   Eric Dane, Adam Baldwin, Michaela McManus, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Christina Elmore, Sam Spruell και Rhona Mitra.

Σημείωση: Αρχικά το ρόλο του Adam Baldwin (2ο στην ιεραρχία του πληρώματος , μετά τον χαρακτήρα του Eric Dane) τον είχε ο Titus Welliver αλλά λόγω ασθένειας της γυναίκας του δε μπορούσε να πάει στα γυρίσματα και το TNT βιαζόταν οπότε έδωσε το ρόλο στον Adam Baldwin! Να πω την αλήθεια δεν χαλάστηκα καθώς και ο Adam Baldwin είναι φοβερός ηθοποιός! Όσο για τον Titus, ευχόμαστε τα καλύτερα για την γυναίκα του και το ΤΝΤ λέει ότι θα του βρει κάποιο ρόλο στη σειρά!!!

Από τις λίγες σειρές που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον!!!

16 σχόλια:

  1. kala mhn nomizeis oti trelenomai k ego gia ayth th seira.metria einai alla apo to na blepo thn xeiroterh seira sthn istoria ths tv to homeland(mpliax) k na skotonomai me thn gynaika m prothmo to  Last.Resort

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταυρο ,  Κελλυ υπαρχει καποιο προβλημα με το torrentday ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  file mpes edo k katebase me torrent http://www.usniff.com/q/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  Γραψε ελληνικα ρε αρχιδα στραβωθηκαμε γαμω τη μανα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @disqus_uShHHFdA5S:disqus  Εμένα μια χαρά μου μπαίνει, για τσέκαρε πάλι, μπορεί να έτυχε εκείνη τη στιγμή! 
    @skyman36:disqus ο πιλότος που είδα πάντως καλούτσικος ήταν αλλά δε με κράτησε... γενικά δε μπορώ να βλέπω και πολλές σειρές ταυτόχρονα γιατί χάνομαι οπότε βλέπω αυτές που μου αρέσουν περισσότερο :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι δεν λεω μπαινει αλλα δεν εμφανιζει τα χθεσινα τορρεντς του Person of Interest !!! Καλα δεν πειραζει δουλεια εγινε σημερα εμφανιστηκαν τα καινουργια καποιες αλλαγες στο σαιτ προφανως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το site δουλευει αλλα δεν εχει τα νεα τορρεντς π.χ του Person of Interest !!! Σημερα εβαλε τα νεα π.χ του Φριντζ !!! Αλλα οκ μια χαρα το κατεβασα και το ειδα με τον παλιο καλο τροπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το site δουλευει αλλα δεν εχει τα νεα τορρεντς π.χ του Person of Interest !!! Σημερα εβαλε τα νεα π.χ του Φριντζ !!! Αλλα οκ μια χαρα το κατεβασα και το ειδα με τον παλιο καλο τροπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι κατάλαβα, και εγώ εχτές από αλλού το κατέβασα... και σήμερα δεν μπήκα καθόλου! Γαμάτο το νέο επεισόδιο και το επόμενο θα είναι πολύ ωραίο από το τρέιλερ!! Να σε ρωτήσω, Arrow βλέπεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδα τα δυο πρωτα αλλα δεν ενθουσιαστηκα !!! Δεν λεω ξεφευγει απο τα καθιερωμενα του καναλιου αλλα δεν με ψηνει να κατσω να το δω απο την αρχη το ειχα δει με αρκετο σκεπτικισμο ισως και προκαταληψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α κατάλαβα, και εγώ αν και ανυπομονούσα όταν είχε ανακοινωθεί η σειρά, απογοητεύτηκα από το τρέιλερ αλλά τελικά με κέρδισε η σειρά από τον πιλότο... βασικά είναι η μόνη νέα σειρά που βλέπω (τις άλλες τις παράτησα από τον πιλότο... 666 P.A., vegas, Last Resort, Revolution).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικα εγω δεν βλεπω καμια καινουργια :Ρ απογοητευτικα απο ολες πανω κατω !!! Ισως καποια στιγμη δω το 666 Ρ.Α ειχε ενδιαφερον να βλεπεις τον Λοκ να βασανιζει κοσμο αλλα μονο αυτο η σειρα ηταν πολυ αργη στην πλοκη και το θεμα αν και υπερφυσικο δεν ηταν το αναμενομενο αλλα με τετοιους παραγωγους τι περιμενεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κανεις λαθοσ σταυρο.το 666 ειναι πολυ καλη σειρα δεστην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @disqus_uShHHFdA5S:disqus , @skyman36:disqus  μου άρεσε ο πιλότος αλλά δε με κράτησε δυστυχώς και ένας λόγος είναι και τα νούμερα (δε θέλω να βλέπω κάτι που θα κοπεί), άμα πάρει έγκριση για 2η σεζόν θα το βάλω στο πρόγραμμα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή