Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σχολιασμός: Dexter 7x05 - Swim Deep


Ακόμη ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο και αρκετά γρήγορο. Είδαμε εξελίξεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την 7η σεζόν, κάποιες εκ των οποίων μπορούν να θεωρηθούν και αρκετά "σύντομες"...

Dexter vs Isaac: Ο Dexter ίσως έπρεπε να αντιμετωπίσει τον δυσκολότερο αντίπαλο του μέχρι στιγμής... τον αρχηγό της Ουκρανικής μαφίας! Υπό άλλες περιπτώσεις δε θα έμπαινε καν στον κόπο να τον σταματήσει παρ' ότι ανήκει στη λίστα των θυμάτων του (μιας και είναι δολοφόνος) αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το κάνει για να επιβιώσει καθώς ο Isaac τον κυνηγάει επειδή σκότωσε τον φίλο του τον Βίκτορ. Πέρα όμως από τον εαυτό του, ο Dexter ανησυχεί για την αδερφή του αλλά και για τους συναδέλφους του καθώς ο Isaac υποπτεύεται ότι υπάρχει μία συνωμοσία συγκάλυψης της δολοφονίας του Βίκτορ μέσα στο τμήμα. Ωστόσο γνωρίζει ότι είναι δύσκολο να τον βάλει στο τραπέζι του οπότε πρέπει να σκεφτεί έναν εναλλακτικό τρόπο για να πεθάνει και αυτός είναι μέσω των αντιπάλων της Φυλής του. Όμως ο Isaac ως εξολοθρευτής, όπως λέει και η Deb, τους "καθαρίζει" όλους εκτός από το αίμα του που έσταξε στο πάτωμα και η αστυνομία βρήκε στοιχείο για να τον κλείσει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. Αυτό όμως σημαίνει ότι έπαψε να είναι απειλή για τον Dexter;;; δε νομίζω...

Bay Harbor Butcher Case: Μέσω του Μασούκα, η Debra ανακαλύπτει ότι η LaGuerta δουλεύει στην υπόθεση του Bay Harbor Butcher και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η LaGuerta εμπιστεύεται την Debra και γνωρίζει πόσο καλή Ντετέκτιβ είναι οπότε ζητάει τη βοήθεια της, όμως η 2η θα συμμετέχει στην έρευνα για να καλύπτει τα ίχνη του αδερφού της. Η LaGuerta είναι σίγουρη πως ο Bay Harbor Butcher είναι ζωντανός και δεν πρόκειται για έναν μιμητή, λόγω του ότι δε δημοσιεύτηκε ότι ο BHB είχε ως τρόπαια τα slides, γι' αυτό θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητα του νεκρού φίλου της. Όμως το να υπάρχει μιμητής κάποιος από το τμήμα δεν το σκέφτηκε ως πιθανότητα;;;

Debra: Βλέπουμε μία Debra διαφορετική πλέον, τα ήθη της έχουν εξαφανιστεί προκειμένου να καλύπτει τον αδερφό της. Η αρχή έγινε με τις φωτογραφίες ενός θύματος του Dexter που περιείχαν τον αδερφό της μέσα! Έτσι κατάφερε να καταστρέψει ένα στοιχείο (εκτός και αν τις είχαν μετρημένες και καταλάβουν ότι κάποια λείπει). Ωστόσο όταν πήγε να μιλήσει στην οικογένεια του θύματος, όπως μιλούσε το παιδί ακουγόταν σαν να του έσωσε τη ζωή ο Dexter σκοτώνοντας τον δολοφόνο πατέρα του και ίσως αυτό κάνει την Debra να αισθάνεται ότι ίσως κάνει το σωστό. Πέρα από αυτό, η Debra έκοψε τα φτερά του Batista, ο οποίος ακολουθούσε το αστυνομικό του δαιμόνιο και ήθελε να συνεχίσει την έρευνα για τον barman που αυτοκτόνησε. Η Debra γνωρίζοντας την αληθινή ιστορία και μη θέλοντας να βγει στο φως, πήρε τον χαρακτήρα της LaGuerta για λίγο και μίλησε σαν καριερίστρια απογοητεύοντας τον Μπατίστα (ο φουκαράς είχε βγάλει και το καπέλο του σε εκείνη τη σκηνή).

Hanna: Τελικά η Χάνα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, δεν είναι το αθώο κοριτσάκι που θέλει οι άλλοι να πιστεύουν ότι είναι, αλλά απ' ότι φαίνεται συμμετείχε ενεργά στους φόνους. Ο Dexter το δικαιολογεί ως "η ένταση της στιγμής", αλλά μήπως γίνεται κατ' εξακολούθηση; Η ίδια είχε πλήρη ασυλία και μπορούσε να ομολογήσει την αλήθεια αλλά δεν το έκανε. Μήπως για να μη δώσει αφορμή να την υποπτευτούν σε άλλη φάση;;; Σημασία έχει ότι ο Dexter γνωρίζει την αλήθεια και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πλέον πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. 

21 σχόλια:

  1. ακομα ενα φοβερο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Όποια
    κρυφολουγκρίτσα και να είσαι, είσαι τέρμα κομπλεξικιά και καλό θα είναι να φοράς φουστανάκια από δω και πέρα (αν δεν φοράς ήδη)...

    Υ.Γ. @stavrosLost μπορείς να δεις τις IP όσων σχολιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @twitter-123754923:disqus  έλα ρε 'συ τον είχα δει και πριν αυτόν, τον έβαλα blacklist αλλά ξέχασα να τον διαγράψω... κάνει μπαμ ότι είναι μούφα και όχι λόγω εικόνας... απλά εσύ δε θα χαρακτήριζες ποτέ "χάλια" τον Ντεξ!!! (χωρίς δικαιολόγηση έστω :P) 
    Y.Γ. ναι τις βλέπω, νέος είναι!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρο βλεπεις τις ΙΡ μας ;;; Ντροπη και αισχος αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο μια επανεκκινηση του ρουτερ και αλλαξε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα ναι, άμα κάνετε το λάθος και αφήσετε ένα σχόλιο στο tv-island την βάψατε, θα σας παρακολουθώ για όλη σας τη ζωή (μέχρι να αλλάξετε παροχέα!!). :PPPP ... πλάκα κάνω φυσικά!!! Νομίζω αλλάζουν τα τελευταία ψηφία με την επανεκκίνηση του ρούτερ αν δεν κάνω λάθος... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανω επανεκκινηση καθε μερα για τους χακερ(βλεπε Ρουτ) ολοι θελουν να τραβηξουν εξω τον Χαρολντ και τον Τζον και μεσα απο εμενα ισως προσπαθησουν.... Κατι τετοιο καμια φορα και ολα τα ψηφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνεις , έτσι πρέπει :PPP ... εγώ έχω τσεκάρει 3 διαφορετικές IP του εαυτού μου με ένα γρήγορο search! :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως θα ελεγε και ο Φιντς only the paranoid survive !!!! (Μην πεις ταιριαζει !!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ταιριάζει ταιριάζει :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς... και "χάλια" και 7η σεζόν ευτυχώς δεν κολλάει μέχρι στιγμής (κι απ'ότι φαίνεται δεν πρόκειται να κολλήσει)... Πολύ καλό κι αυτό το επεισόδιο (πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα)!

    "εκτός και αν τις είχαν μετρημένες και καταλάβουν ότι κάποια λείπει" Δεν νομίζω, άλλωστε η Debra τις πήρε...

    Γουστάρω killer Hannah...!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι γαμάτη φαίνεται η Χάνα σαν δολοφόνος! Γουστάρω και εγώ... !!! 

    Σωστά για την Deb, απλά το παιδί και η μάνα του μήπως τις είχαν και μετά αναρωτηθούν "λείπει μία"! Αλλά μάλλον δε... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Here i will discuss some uncomplicated matters you could attempt
    if you have found your self in the identical situation, facing a demanding desk occupation, needing to invest good quality time with your wife and kids following perform, and shamelessly watching your at the time rock-hard system settle like a landfill.



    Here is my weblog :: free weights for sale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. There are plenty of discussions and debate about which can be an even better household fitness
    work out tools, a treadclimber or perhaps a treadmill.


    my web-site; bowflex adjustable dumbbells

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Compared with any conventional physical exercise machine,
    cost-free weights deliver the maximum stimulus for your muscular process.



    Also visit my page; dumbbells for sale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Not only is it high-priced, it can be also incredibly time consuming
    and we can just about always finish our exercise routine
    inside the amount of your time that might take us to travel to the health and
    fitness center and back again.

    Review my page Rednecktube.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. You are able to often come across them for under 50 percent
    of their unique amount, which suggests you'll be able to get a $1200 device for just $600 and at times considerably less!

    Here is my webpage - Suggested Webpage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Lifting a set of 60kg (132lbs) dumbbells off the floor isn't any imply feat.

    my site ... adjustable weights

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. You have up and move so you develop into tired
    and you also rest all over again.

    My web page: bowflex selecttech 552 adjustable dumbbells pair

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. I'd grow to be overweight, and put in my evenings stuffing my face with junk food items and viewing several hours of Tv.

    Feel free to visit my website ... click for source

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Shopping for from the shop will virtually undoubtedly offer you some comeback as most will give some sort of guarantee.


    Feel free to visit my page - bowflex selecttech 552 dumbbells review

    ΑπάντησηΔιαγραφή