Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

The Strain - Νέα σειρά με Βαμπίρ


Ο Carlton Cuse, γνωστός από το Lost, θα είναι παραγωγός και showrunner της νέας σειράς του καλωδιακού Fx, όπου θα βασίζεται στην τριλογία των βιβλίων του Guillermo del Toro, Τhe Strain.

Οι 2 συγγραφείς των βιβλίων θα συμμετέχουν στη σειρά. Μάλιστα ο Del Toro δήλωσε ότι θέλει να σκηνοθετήσει όσα περισσότερα επεισόδια μπορεί. Επίσης έχουν κάνει ένα πλάνο σχετικά με τη διάρκεια της σειράς και λένε ότι μπορεί να καλύψουν 3 έως 5 σεζόν.

Το πρώτο βιβλίο αρχίζει όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο JFK χωρίς ίχνος επικοινωνίας ή σημάδια ζωής. O Eph Goodweather που ερευνά απειλές βιολογικής φύσεως καλείται να ερευνήσει το θέμα και ανακαλύπτει ότι όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί. Έτσι θα ξεκινήσει το ψάξιμο και θα καταλήξει σε μία μάχη ανθρώπων εναντίον βαμπίρ.

Όπως δηλώνουν είναι μία σειρά περισσότερο για άντρες, όπου δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες σειρές βαμπίρ που βγαίνουν όπου εστιάζουν στο ρομάντζο. Οι βρικόλακες του Strain δε θα είναι γοητευτικά πλάσματα αλλά επιθετικά  παράσιτα, ξεφλουδισμένα από το ανθρώπινο δέρμα τους που τρέφονται με το αίμα των ανθρώπων ενώ παράλληλα "γεννάνε" τριχοειδή σκουλήκια που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε βαμπίρ, μεγαλώνοντας έτσι τον πληθυσμό τους.

Το γράψιμο της σειράς θα αρχίσει στο τέλος του χρόνου και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα γυρίσματα.

7 σχόλια:

  1. μλκια μου ακουγεται το ολο στορυ ... το οτι τα βαμπιρ θα ειναι διαφορετικα απο οτι εχουμε συνηθισει δεν μου λεει τιποτα.... αμα θελουμε κατι τετοιο βλεπουμε το 30 μερες νυχτα με τον γαματο Τζος Χαρνετ , και τελειωνει το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μια μαλακια μετα την αλλη...καλα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα πάντως παιδιά καλούτσικο μου φαίνεται με μια πρώτη ανάγνωση αν και δεν είμαι φαν των βαμπίρ (ούτε Underworld, ούτε το The Priest μου άρεσαν αν και δεν είχαν σαχλοέρωτες που μου την δίνουν...) ... θα δείξει... α ρε Carlton Cuse για σένα και μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo auta pou diabasw, h seira nomizw tha miazei polu me to walking death!!! (anti gia zompies ebalan brikolakes)...ante na doume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι όντως μοιάζουν πολύ με ζόμπι (με τη μόνη διαφορά ότι δε θα περπατάνε σαν χελώνες :P) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ανυπομονώ λόγω Guillermo del Toro και γιατί δεν μπορώ να βλέπω μλκς σαν το True Blood και το TVD... Πρέπει επιτέλους να δούμε μια σοβαρή σειρά με τρομαχτικούς βρικόλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα πες τα!!! Όπως λέω και παραπάνω δεν είμαι φαν των βαμπίρ αλλά θέλω να το δω αυτό, διάβασα και αυτό (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Strain) που μου κίνησε το ενδιαφέρον (για χαρακτήρες μόνο δε διάβασα μη σποιλεριαστώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή