Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Σχολιασμός: Person of Interest 2.01 - The Contingency


Διαβάστε παρακάτω ένα μικρό review για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν και πείτε μας πως σας φάνηκε...

Εναρκτήρια σκηνή: Όπως είχα σχολιάσει όταν είχε βγει το sneak peek, η εναρκτήρια σκηνή είναι το πιο πρωτότυπο "previously" που έχω δει σε σειρά. Μέχρι τώρα το PoI δε μας έδειχνε "επανάληψη" και μόλις βρήκε έναν πολύ ωραίο τρόπο για να το κάνει.... ας πάμε όμως και λίγο παρακάτω! Το επεισόδιο ξεκινάει από εκεί ακριβώς που μας άφησε, με τον Reese να σηκώνει το ακουστικό και όπως πολλοί είχαμε προβλέψει πίσω από το ακουστικό κρυβόταν η μηχανή. Όμως δεν ακούσαμε αριθμούς αλλά λέξεις. Δε θα αργήσει όμως ο Reese να σπάσει τον κώδικα του Finch και να βρει τον "αριθμό" που έστειλε η μηχανή. (μου άρεσε πολύ η σκηνή που ειρωνεύτηκε τον Finch με φράση του πιλότου... I offered you a job Mr. Reese, I never said it would be easy)

Person of Interest: Σε αυτό το σημείο έρχεται ο Leon Tao. Ο Reese στην αρχή πίστεψε ότι ίσως έχει πληροφορίες που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν στην εύρεση του Finch, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι είναι ένας απλός πολίτης που πρέπει να προστατεύσει από την άρια φυλή . Με λίγα λόγια κατάλαβε ότι ο ίδιος ήταν το "Contigency" για το οποίο μιλούσε ο Finch. O Reese όμως δεν είχε καιρό για χάσιμο και αφού έσωσε τον Λίον από μια δύσκολη κατάσταση (με το δικό του γαμάτο τρόπο) αποφάσισε να τον αφήσει στα χέρια της αστυνομίας από 'δω και πέρα για να ασχοληθεί με την εύρεση του Finch. Όμως ο Μάιλς κλασσικός μπελάς έμπλεξε και τον Φάσκο στην όλη ιστορία και έπρεπε ο Reese να δώσει ένα οριστικό τέλος στην κατάσταση με τη βοήθεια ενός φίλου που μιλάει... Ολλανδικά! Έτσι πήρε το Μάιλς στις έρευνες του (babysitting με λίγα λόγια), ξεφορτώθηκε όποιον πήγαινε να τον σκοτώσει (με τη βοήθεια της Κάρτερ!), και εν τέλη ξελάσπωσε τον Λίον αφήνοντας του ένα μερίδιο των χρημάτων για να συνεχίσει τη ζωή του. Αυτό που κέρδισε ο Reese από την όλη κατάσταση ήταν ένα κατοικίδιο!

Το παρελθόν του Finch: Αλλά ας δούμε και το κατοικίδιο του Finch. Βλέπουμε Flashbacks του Finch και τις προσπάθειες του να εκπαιδεύσει και να τεστάρει την μηχανή. Αρχικά βλέπουμε ότι είναι ικανή να συνδεθεί από οποιαδήποτε κάμερα και να "βλέπει" τα πάντα, που το ξέραμε. Στη συνέχεια όμως βλέπουμε ότι ο Finch την μαθαίνει να "παίζει" με τις πιθανότητες, να τις εκτιμάει και να βγάζει συμπεράσματα. Τέλος, είδαμε την ίδια τη μηχανή να σώζει τον Finch από ατύχημα και όχι από κάτι οργανωμένο. Δηλαδή είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που νομίζαμε μέχρι τώρα, είναι κάτι που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη φύση, μία νοημοσύνη όπως λέει και η Root. Βέβαια ο Finch έβαλε κάποιους περιορισμούς απ' ότι φαίνεται για το ευρύτερο καλό, κάποιους κανόνες....

Το σχέδιο του Reese: .... κανόνες τους οποίους ο Reese μπόρεσε να εκμεταλλευτεί για να πάρει κάποιο στοιχείο που θα τον βοηθήσει στην εύρεση του καλού του φίλου. Ο Reese ήξερε ότι είναι η μοναδική Contigency και η μηχανή δε θα τον άφηνε να πάθει κάτι, εξάλλου κινδύνευε και η ζωή του Λίον οπότε έπρεπε να ρισκάρει η μηχανή και να δώσει ένα στοιχείο στον Reese για να πραγματοποιήσει την νούμερο 1 εντολή της "your job is to protect everyone". Ο Reese με τα στοιχεία ανακάλυψε το αληθινό όνομα της Root και είναι έτοιμος να μάθει πολλά περισσότερα γι' αυτήν μέχρι να βρει τον φίλο του. Πάντως μου άρεσε το γεγονός ότι ο Reese που δεν είναι κανάς computer genious "νίκησε" τη μηχανή και πέρασε το δικό του... (βρήκε τα κουμπιά της!).

Η Ρουτ και το σχέδιο της: Βλέπουμε μια πραγματικά τρελή γυναίκα που κάνει ότι κάνει γιατί απλά μπορεί και δεν την ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια και θέλει να δει κάτι διαφορετικό. Ήταν μεγάλη πρόκληση ο Finch από τη στιγμή που κατάφερε να την εμποδίσει στο 1.13 και έμαθε τα πάντα γι' αυτόν ακόμα και για την μηχανή. Τώρα είναι έτοιμη για όλα, απαγάγει το Finch, ναρκώνει τον Denton Weeks (που γνωρίζει για την μηχανή μέσω κυβέρνησης) και στόχος της είναι να την ελευθερώσει όπως είπε. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;;; να την ελευθερώσει από τα δεσμά του Finch και να κουμαντάρει τα πάντα αυτή;;;

Το παρελθόν της Root: Καταρχάς το αληθινό όνομα της Root είναι Hanna Frey και εξαφανίστηκε από το Texas όταν ήταν μόλις 14 χρονών. Μιλάμε για εξαφάνιση ανηλίκου, όλα τα σώματα ασφαλείας δεν κατάφεραν να την βρουν. Θα έλεγα ότι το έσκασε, αλλά να εξαφανιστεί από προσώπου γης την τότε περίοδο θα ήταν λίγο δύσκολο αφού δεν υπήρχαν laptops και γενικά η τεχνολογία δεν ήταν ανεπτυγμένη (όπου αυτό είναι η δύναμη της Χάνα)... θα μάθουμε σύντομα!

Κυβέρνηση: Έφτασε ο καιρός να μπει και η κυβέρνηση στο παιχνίδι. Βλέπουμε έναν Κυβερνητικό να κάθεται πίσω από το γραφείο και να προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για τη μηχανή. Θέλει να σταματήσουν οι έρευνες για την Αλίσια (όπου κουνάει το δαχτυλάκι του και γίνεται) αλλά θέλει ακόμα να βρεθεί ο Πεκ (θα ήθελα να επιστρέψει!) και να σκοτώσει τον Reese (αναμένουμε μία συνάντηση). Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη δύναμη της κυβέρνησης και ειδικότερα αυτών που έχουν τον έλεγχο της μηχανής (ή έτσι νομίζουν...).

Υ.Γ. Όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook μπορούν να κάνουν like στη σελίδα Person of Interest Greek Fans.

207 σχόλια:

  1. To ειδες?ηταν τελειο..μολις ειδα και fringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το είδα, και μένα μου άρεσε πολύ και αναμένουμε τη συνέχεια με αγωνία (δεν πρόλαβα ακόμα να διαβάσω τα σχόλια σας με τον Γιώργο, πολλά σχόλια βρε παιδί :P).... το fringe το βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα ναι,καναμε θεωριες σχετικα με την Ρουτ και το παρελθον της..το fringe απλα θεικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα σας διαβάσω αργότερα :) ... τώρα με βάζεις σε πειρασμό να το δω (άσε το βράδυ καλύτερα!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα ναι το βραδυ,θα εχουν βγει και οι υποτιτλοι..να σου πω ποτε ξεκινας σχολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha ksanagrapsw kai edw to sxolio mou!
    poso gamath htan h prwth epeisodiara apo to POI!!! (to kalitero epeisodio mexri twra). olles oi skhnes pou eidame me to parelthon tou Finch kai ollo to skiniko me thn mhxani htan apla korifh!!! to proxorane polu wraia to story.h Turing me mperdepse akoma perisotero (ligo salemenh mou fenete)!xtizete to didimo Lionel-Carter!!! (nomizw tha exoume arketes kwmikotragikes skhnes metaksi tous)o reece gia akoma mia fora egrapse!!! poio badass den ginete!!!
    paidia eixe bgei spoiler oti o miles tou lost tha peksei se parapno apo ena epeisodio?
    episeis kai h skhnh pou o reece "apilei" thn mixanh oti tha stamatisei htan KORIFEA!!! monizw h kaliterh skhnh ths seiras (mexri twra)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante perimenoume kai thn fringara!!! elpizw na einai toso kalo epeisodio oso kai h premiera tou POI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @kelleso:disqus  την Τρίτη με το καλό, εσύ;

    @lusifer23:disqus ο Μάιλς ήταν ο PoI του επεισοδίου, απ' ότι βλέπω δε θα παίξει στα επόμενα... βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, και η Ζώη επέστρεψε ενώ ήταν ένας απλός PoI... ο Φάσκο θα αρχίσει να ζηλεύει την Κάρτερ :PPPP .... σύμφωνα με την Κέλλυ πάντως είναι θεικό του fringe! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο γνωστο ψηλο επιπεδο το επεισοδιο, οπως παντα. Μια παρατηρηση μονο: ο villain της υποθεσης δεν μου αρεσει. Το πως εχει στηθει γενικοτερα. Μια ψυχοπαθης αναπηρη ειναι, τι νοημα εχει αυτο δλδ;;; Θα μπορουσε να παιχτει πολυ περισσοτερη ιντριγκα σε αυτον τον τομεα. Θα δειξει παντως, αρχη ειναι ακομα. Ελπιζω ο Ρης να την μουδιασει μεχρι το τελος της σαιζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @lusifer23:disqus  εμενα μου αρεσε πολυ..περιμενω αλλες 12 επεισοδιαρες...@stavrosLost:disqus την Τριτη ε??Τελος οκτωβρη εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@ThodwrisShady:disqus ο Ελαιας και οι κυβερνητικοι,εχουν πιο ενδιαφερον ως κακοι σιγουρα..απλα τωρα που μαθαμε το ονομα της Ρουτ,εχουμε(τουλαχιστον εγω)μια αγωνια να μαθουμε πιο πολλα για το παρελθον της και γενικα πως θα κινηθει μετα..παντως εγω περιμενω δυναμικο comeback απο τον Ελαιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ThodwrisShady:disqus εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ως κακός η Ρουτ και έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω εκεί που στόχευαν οι παραγωγοί είναι να έχουμε έναν αντάξιο αντίπαλο που πλησιάζει σε γνώσεις τον Finch, αλλά με την διαφορά ότι η Ρουτ δεν έχει την ηθική του Finch... με λίγα λόγια θέλουν να θίξουν το θέμα ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν είναι κακό αλλά ο τρόπος που την χρησιμοποιεί ο άνθρωπος (βλέπουμε τον Finch που κάνει το καλό και την Ρουτ που την θέλει για τις βρωμοδουλειές της).
    @kelleso:disqus  αργείς πολύ εσύ... άντε τυχερή!!! ... όλοι περιμένουμε την επιστροφή του Ελάιας αλλά προς το παρόν έχουμε τους κυβερνητικούς για top εχθρό μετά το 2.01 πιστεύω... Ο Ελάιας δεν έχει γνώσεις ούτε για μηχανή, ούτε έχει τη δύναμη της κυβέρνησης, φαίνεται λίγος μπροστά τους (σε αυτό το σημείο που έφτασε η σειρά!). Αλλά πάντα ευπρόσδεκτος για κανα side story. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμ δν ειμαι τυχερη..δν θα τελειωσουμε ποτε το εξαμηνο..παντως φαντασου να μαθει και για την μηχανη ο Ελαιας..θα γινει πολυ επικυνδινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πειράζει, εμείς θα τελειώσουμε :) ... ή επικίνδυνος ή χέστης και θα τρέξει να κρυφτεί (για φαντάσου να ξέρεις ότι κάποιος είναι ικανός να δει όλες τις κινήσεις σου.. που πας, τι κάνεις, με ποιους συναναστρέφεσαι...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα παιδακια τι γινεται ;;; Αρχισατε σχολιασμο χωρις τον person of interest ;;; Ντροπη και αισχος !!! @stavrosLost:disqus Εχουν ονοματα ρε οι κυβερνιτικοι Denton Weeks & Pennsylvania Two το δευτερο δεν νομιζω οτι ειναι πραγματικο απλα ετσι τον ειχαν στο press release !!! Δεν νομιζω οτι εχουν μονο ως στοχο να κρυψουν την υπαρξη της Μηχανης αυτο το καινουν πολλα χρονια εχουν και κατι αλλο !!! Και η Μηχανη Σταυρο δεν ειναι κατοικιδιο του Φιντς ειναι οργανισμος οπως ειπε και η μισοτρελη Ρουτ !!! Λευτερια στην Μηχανη people :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεταφορικά το είπα το κατοικίδιο (λόγω flashbacks :P) ... Λογικά οι κυβερνητικοί θέλουν να έχουν τον έλεγχο στα πάντα, αυτή είναι η δουλειά τους, βέβαια φαίνονται διεφθαρμένοι... λογικά θα εκμεταλλεύονται κιόλας τη μηχανή για προσωπικό τους όφελος. Τον Weeks τον ξέρω, τον άλλον τον λέει Special Counsel στο δελτίο τύπου.
     http://www.spoilertv.com/2012/08/person-of-interest-episode-201.html
    http://www.spoilertv.com/2012/09/person-of-interest-episode-202-bad-code.html

    Και αυτός που κυνηγάει τον Reese λέγεται Hersh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. I know :P Λογικα θελουν την Μηχανη παντα υπο τον ελεγχο τους προς ιδιαν χρηση και ωφελος !!! Θυμαμαι στο 1.22 που τον ειχαμε δει πρωτη φορα ανφεροταν ως Pennsylvania two δεν ξερω μπορει να μην θυμαμαι καλα αλλα εχω και αυτο εδω http://personofinterest.wikia.com/wiki/Pennsylvania_Two !!! Σταυρο διαβασες το press release δεν σε πιστευω εσυ δεν ειπες οτι απο εδω και στο εξης δεν θα τα διαβαζεις ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως πάντα πολύ καλό το επεισόδιο. 


    Ξενέρωσα στην αρχή γιατί ήθελα να ξανακούσω το opening το γνωστό μας. Ωραίο μεν το opening-επανάληψης αλλά θέλω κάτι καλύτερο από αυτό. Πιστεύω στο 2ο επεισόδιο να μας δείξουν νέο intro. Anyway...

    9,5/10 για μένα το επεισόδιο. Τζον Ρις τεράστιος και εξελίσσεται σε έναν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σειρών. Αρκετή αγωνία όμως θέλω να τον βρει γρήγορα ο Τζον, τον "Χάρι". Το καριολίδιο αυτό που τον απήγαγε, απλά θέλω να την σκοτώσει ο Τζόναρος. Θα παίξει πολύ μπάλα η μηχανή απ'ότι κατάλαβα σε αυτή την σεζόν. 

    Ο σκύλος ήρθε για να μείνει!
    Ο PoI του επεισοδίου δεν ήταν ίδιος ο Μαιλς στον χαρακτήρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λογικα αυτο ηταν ενα previously για οσα εγιναν εν συντομια περσι !!! Απο το επομενο θα επανελθει λογικα το κανονικο ισως με καποιες νεες σκηνες !!! Η  εξελιξη του χαρακτηρα του Ρις ειναι τρομερη εχει γινει ενα απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε σειρα. Στο επομενο πρεπει να ενωθουν ξανα ο Ρις με τον Φιντς αυτο το τρομερο διδυμο αλλα δεν πιστευω οτι θα φανε την Ρουτ θα την γλυτωσει η τρελη το πολυ πολυ να την δαγκωσει ο Bear (να δω τον Χαρολντ να τον βγαζει βολτα να πεθανω απο το γελιο ) !!! Η Μηχανη και ο Φιντς θα ειναι τα βασικα προσωπα της σεζον οπως ειπαν οι παραγωγοι η Μηχανη θα ειναι ο 5ος χαρακτηρας (και ο σκυλος ο 6ος;;;) !!! Ιδιος δεν λες τιποτα για τα λεφτα τα κανει ολα !!! Αδερφε μην τον αποκαλεις Χαρρυ με εκνευριζει :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xaxaxaxa..και μενα δεν μ'αρεσε το Χαρρυ αλλα λογω επεισοδιου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ασε την τρελη να λεει αμα την πιασει στα χερια του ο John-bad-ass-Reese ουτε πληκτρο δεν θα μπορει να πατησει στον υπολογιστη της !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @disqus_uShHHFdA5S:disqus μπορεί απλά και μόνο να θέλουν να την κρατήσουν κρυφή για να αποτρέψουν το "χάος" που θα επικρατούσε όπως είπε και η Αλίσια. Ναι το διάβασα το press release αλλά δεν είδα τρέιλερ :) 

    @SupernaturalGreece:disqus τώρα επειδή ήταν πρεμιέρα σεζόν δε μας το έδειξαν ή μπορεί επειδή λείπει ο Φιντς από τη βάση του (ποιος θα το λέει; ο Reese?). Όταν επιστρέψει λογικά το ίδιο θα 'χουμε... ναι ρε φίλε πάντως ίδιος Μάιλς ήταν, αθώος καταβάθος αλλά άπληστος, μόνο που τώρα δεν ήθελε 3.2 εκ. αλλά 8 :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Who knows!!! Θα δουμε πρωτο επεισοδιο ηταν ακομα εχουμε τοσα ας ημαστε υπομονετικοι και θα μαθουμε !! Εσυ δεν ειχες πει οτι δεν διαβαζεςι press release και δεν βλεπεις τρειλερ :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε παιδια ελεος..οι ελληνικοι υποτιτλοι καθε φορα που η Ρουτ λεει το Χαρολντ"χαρυ" αυτοι το μεταφραζουν ως "Χαρουλη"..χαχαχαχαχα ελεος ο Χαρουλης,το ξεφτιλισανε τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hi Kelly !!! Bγηκαν ελληνικοι και δεν με ενημερωσε η Μηχανη ;;;; I guess we are going to have to discuss some ground rules !!! Eiπαμε οχι και Χαρουλης ο τιτανομεγιστος Χαρολντ Φιντς !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Hi my friend..ναι βγηκανε οι υποτιτλοι..ελεος χαρουλης,το αναφερει συγκεκριμενα σε 2 σημεια..επισης το ονομα του σκυλου το μεταφραζει ως"Μουλης"...χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαχαχα ακριβως..αλλα εχω δει και αλλα χειροτερα στους υποτιτλους..χθες βραδυ βγηκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτους που κατεβασα εγω τωρα Χαρυ τον λεει απο που τους κατεβασες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παντα απο εδω  http://www.addic7ed.com/serie/Person_of_Interest/2/1/The_Contingency . Ειμαι εθισμενος στο συγκεκριμενο site !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ναι και εγω κατεβαζω απο εκει..λοιπον η taraji Henson(Carter)εχει ξεσαλωσει στο τουιτερ..χαχαχα λες να εμφανιστει ετσι και στο person?(epic fail)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν γνωριζω κατι, τι εκανε ;;; Εχεις λινκ να μου στειλεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δν εκανε τπτ η γυναικα,απλα εχει σεξυ φοτο και δν την εχουμε συνιθησει ετσι στην σειρα..κατσε να στο στειλω(ελπιζω να μν ειναι παρανομο αλλιως να το σβησει ο Σταυρος) https://twitter.com/TherealTaraji

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαχαχα ενταξει ρε Κελλυ δεν εκανε και τιποτα η γυναικα οκ εχει ενα βλεμμα λαγνο και.... αλλα κατα τα αλλα μια χαρα !!! Ειναι που την εχουμε συνηθισει να κυνηγαει τον Ρις και να ειναι λιγο σοβαρη για αυτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα Γιωργο εγραψες.χαχαχαχααχαχ..ελπιζω να μν αρχισει να κυνηγαει τον Ρις με τα baby doll...χχαχα λες να ανεβει η τηλεθεαση?:P:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχαχα Κελλυ ηρεμα μην πνιγεις :ΡΡΡ Μπα δεν νομιζω οτι θα τον κυνηγαει ετσι εχει καποιες πρακτικες δυσκολιες (πιστολι χειροπεδες ) !!! Η τηλεαθεαση στο νεανικο θα χτυπησει κοκκινο :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xχαχαχαχα ακριβως,θα κερδισουμε το Grey's Anatomy,που εχει μεγαλυτερο νεανικο..να το προτεινουμε στο CBS...γτ ακριβως το GA εχεο μεγαλυτερο κοινο ακομα προσπαθω να το καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι να πω απο περσι απορω μας εφαγε το κυκλωμα τον Αμερικανων μας σαμποταρουν επειδη αποκαλυπτουμε αληθειες !!! Κατσε να παρω ενα τηλεφωνο αυτο το παιδι που γραφει το σεναριο πως τον ειπαμε Νολαν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ναι παρτον,να του το προτεινεις....μπαα μαλλον το GA εχει πιο αναλαφρο σεναριο(εως πολυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. molis bghke k o ypotitlos tou fringe  tvsubtitles.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι να κανουμε ;;; Everyone has a choice !!! Εμεις επιλεγουμε ΡοΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Of course pal.....We have 3 choices=1)run2)hide or 3)die..ασχετο απλα ανεφερες το choice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χαχαχαχα ρε παιδιά έλεος με την Κάρτερ, τι ήπιε και ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες;;;  :PPPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42.  το λαγνο ποτο της αμαρτιας.:P:P:P:P:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. We are forever Lost !!! Ειδες και εσυ μπορεις να συνδιαζεις ατακες του Lost στην συζητηση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Α ρε παιδιά όταν ακούω Lost ατάκες πωρώνομαι πολύ!!! Ωραία το συνδύασες Κέλλυ!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χαχαχαχαχα ελεος την ξεφτιλησαμε...γτ ο φασκο ειναι καλυτερος?κοιτα φωτο  ..Guys παντου ταιριαζει το λοστ..:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γεια σου και σε εσενα Σταυρο τι γινεται ;;; Αληθεια πωρωνεσαι δεν το ειχαμε καταλαβει:Ρ http://www.youtube.com/watch?v=e0xQM6GNz8M Την πεφτει στον Ομπαμα μπας και σταβρωσει καμια μοναδα και παραμεινει αρχηγος των ΗΠΑ !!! Κελλυ εχεις ξεφυγει αυτα σου εμαθε ο Δασκαλος σου ο Ρις !!! Ενω εγω παντα κινουμαι στα προτυπα του Δασκαλου μου Χαροντ Φιντς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χαχαχαχα εγω εγω εχω ξεφυγει ή η λαγνοκαρτερ και ο χιποφασκο?...απο τα αγαπημενα μου επεισοδια(1χ23)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαχαχαχαχα λες;;;; όλοι οι οπαδοί του PoI θα ψηφίσουν Ομπάμα! (14 εκ. ψήφοι είναι :P) ... εγώ κινούμαι στα πρότυπα του Δασκάλου Τζον (τον Λοκ εννοώ!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά τον Φάσκο ξέχασα να τον σχολιάσω, κορυφή ο τύπος χαχαχαχαχα πως είναι έτσι;;; άμα ξαναπεί τον Finch γυαλάκια θα του δείξουμε αυτή την φώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εχεις και εσυ ενα δικιο ρε Κελλυ !!! Και εμενα !!! Γιατι λιγοι ειναι ;;;; Και εγω στα προτυπα του Χαρολντ Φιντς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ναι πρεπει να δεις και τις αλλες που εχει https://twitter.com/POIFUSCO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. χαχαχαχα τρομερός!! Μου αρέσει που λέει αν ο Reese είναι ο Batman, o Φάσκο είναι ο Κλαρκ Κεντ και τον δείχνει με τα γυαλάκια χαχαχαχαχαχαχα!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συμφωνω απολυτα !!! Η αλλη που σηκωνει τα χερια ψηλα καθως βρισκεται στο u.s open ειναι σαν να πηρε εκεινος το κυπελλο !!! Βασικα τωρα τον αποκαλει Mr.Vocabulary !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χαχαχα φοβερή και αυτή... έχει χιούμορ τελικά ο Φάσκο :PPP, όπως να 'ναι τον αποκαλεί, δεν κολλάει πουθενά ο Φάσκο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Good morning folks !!! Εχει ο ατιμος τι να κανει , δεν το ηξερα οτι ειχε κανει γκεστ και στο 24 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. auta einai!!!....http://img2.timeinc.net/instyle/images/2010/transformation/2001-HS-Taraji-Henson-1-400.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τελικα η Καρτερ εχει μια ευκολια να προσαρμοζεται στο περιβαλλον και στις καταστασεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @lusifer23:disqus  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όχι ρε φίλε έλεος!!!! Πολύ πλάκα αυτή η Ταράτζι (τράτζικ έπρεπε να τη λένε κανονικά!!!) 

    @disqus_uShHHFdA5S:disqus ναι ρε 'συ στον 3ο κύκλο κάνει! Βλέπεις 24??? σε ποιο επεισόδιο είσαι;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οχι ρε στον πρωτο κυκλο 24 επεισοδιο αν θυμαμαι καλα !!! Πριν λιγες μερες ξεκινησα και μπηκα σημερα στον 2ο κυκλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. XAXAAXAXAXAXAXAXA σαν τον Michael Jackson ειναι......καλησπερα και απο εμενα παιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπερα Κελλυ !!! Πως παει ;;; Αυριο εχουμε πρεμιερες (OUAT,Revenge,666 P.A,Homeland) !!! Kai εχω σχολη την ατυχια μου !!! @stavrosLost:disqus Οντως ηταν και στον 3ο κυκλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μια χαρα Γιωργο εσυ?....το P.A ποιο ειναι?..τα 3 πρωτα βλεπω μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 666 Park Avenue Τζον Λοκ !!!  Καλα και εγω !!! Ποια βλεπεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ααα ρε συ δν το καταλαβα,νομιζα οτι λες 666,P.A αλλα εσυ το εννουσες ολο μαζι...λοιπον εγω βλεπω τον λοκ,το revenge και το OUAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και εγω αυτα ειχα σκοπο αλλα ειδα το καλοκαιρι Homeland και ηταν καλο και ειπα να το συνεχισω !!! Θελω να δω τι θα πρωτοβλεπω την Δευτερα οταν αρχισει και το TWD !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η εναρκτήρια σκηνή ήταν πολύ καλή, αλλά γέλασα με τον Caviezel όταν χτύπησε το τηλέφωνο και πήγε να το σηκώσει… Βαριόταν να περπατήσει… βασικά βαριόταν που ζούσε…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ Η ιστορία με την Άρια Φυλή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δεν πιστεύω πως είναι όπως του παρουσίασαν… Δεν πιστεύω π.χ. πως μέρα-μεσημέρι θα επιχειρούσαν να σκοτώσουν αστυνομικό και μάλιστα σε κοινή θέα…!!! Κι αλήθεια ο Reese πως τους εντόπισε στο σοκάκι χωρίς τη βοήθεια του Finch; Απ’όσο ξέρω, δεν είχε πρόσβαση σε κάμερες ασφαλείας… Το ίδιο ισχύει και αργότερα, για την Carter όταν τους έσωσε… Η φάση με το σκύλο πάντως ήταν η αγαπημένη σκηνή του επεισοδίου… Είχε γέλιο… Το σκηνικό στο καζίνο δεν μου άρεσε γιατί κανονικά οι άνθρωποι του καζίνο θα τον έπαιρναν χαμπάρι τον Finch που κάθε λίγο και λιγάκι ακουγόταν η δόνηση του κινητού του… Κι αλήθεια πως γίνεται να εμφανιζόντουσαν τα μηνύματα χωρίς να ακουμπά το κινητό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει ειδοποίηση με τον αριθμό των μηνυμάτων που έχει; Επίσης μου φάνηκε αστείο όταν περίμενε ο Reese τη βοήθεια της μηχανής… Τόση ώρα δεν περνούσε ψυχή, αλλά το δευτερόλεπτο που έφυγαν με τον Miles, εμφανίστηκαν οι άνδρες της Άριας Φυλής κι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως… Άσε μας τώρα… Επίσης δεν μου άρεσε που ο Finch δεν προσπάθησε να επιτεθεί στην Root ενώ είχε πολλές ευκαιρίες… Στο φαρμακείο ας πούμε… πριν τον κόψει… δεν κρατούσε όπλο και προχωρούσε μπροστά του… θα μπορούσε να τη χτυπήσει από πίσω, αλλά όχι…!!! Με λίγα λόγια ήταν καλούτσικο επεισοδιάκι, αγωνία δεν είχε, αλλά βλεπόταν άνετα κι ας είχε αρκετές χαζομάρες… 7/10 από μένα. :P :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε φιλε εσυ κοντευεις να μας καταστρεψεις εδω περα !!! Για αυτο θα σου λυσω τις αποριες σου !!! Αρχικα ο Ρις δεν βαριεται να περπατησει δεν βαριεται που ζει ετσι ειναι το στυλ του αν εχεις δει αλλα επεισοδια δεν ειναι παντα ετσι  εκτος και οταν υπαρχει δραση !!! Επισης δεν θεωρησα λανθασμενη την παρουσιαση τους καθως τι να εκαναν να τους εβαζαν να χαιρετουν με τον τροπο τους ;;; Τους εβαλαν τα τατουαζ δεν νομιζω οτι θα ηταν ωραιο αν το τραβουσαν !!! Και σε αλλα επεισοδια και οχι μονο του ΡοΙ  εχουμε δει σκηνες με σκοτωμους μερα μεσημερι ασε που εκει ηταν και το μαγαζι τους !!! Τους εντοπισε με τον anti theft tracker που ενεργοποιησε ο Φασκο !!! Επισης η Καρτερ ηξερε που ειναι εκεινη τους εδωσε την διευθυνση να ψαξουν !!! Δεν ειναι και ο ορισμος του κομαντο ο Φιντς μια φορα εχει επιτεθει σε αλλον ανθρωπο στον Ρικ απο το 1.11 !!! Η Μηχανη ειναι ο 5ος χαρακτηρας της σειρας για αυτο θα την βλεπουμε συχνα ετσι οπως την ειδαμε και στο πρωτο επεισοδιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλα κανεις Κελλυ !!! Πρεπει να υπαρχει στηριξη μεταξυ των οπαδων του ΡοΙ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Φυσικα:))....εσυ εχεις αυριο σχολη ε?πρωι?εγω τελη οκτωβρη ετσι οπως τα κανανε αρχιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70.  Γιατί κοντεύω να σας καταστρέψω;!;!; :/ Απλά τη γνώμη μου είπα... Πρέπει όλοι να συμφωνούμε για τα πάντα; Και δεν εξέφρασα καμία απορία, μόνο ενστάσεις... Ναι, έτσι είναι το στυλ του, βαριεστημένο... :P "Επισης δεν θεωρησα λανθασμενη την παρουσιαση τους καθως τι να εκαναν να τους εβαζαν να χαιρετουν με τον τροπο τους ;;;" Δεν εννοούσα αυτό! Όταν έγραψα για την παρουσίασή τους, δεν το εννοούσα κυριολεκτικά! Εννοούσα τις πρακτικές τους... Όπως έγραψα, "Δεν πιστεύω π.χ. πως μέρα-μεσημέρι θα επιχειρούσαν να σκοτώσουν αστυνομικό και μάλιστα σε κοινή θέα"... "Και σε αλλα επεισοδια και οχι μονο του ΡοΙ  εχουμε δει σκηνες με σκοτωμους μερα μεσημερι ασε που εκει ηταν και το μαγαζι τους" Δεν μίλησα γενικά για σκοτωμούς, αλλά για σκοτωμό αστυνομικού... Έχεις δει σε πολλά επεισόδια σειρών εσύ, νεοναζί να επιχειρούν να σκοτώνουν μέρα-μεσημέρι αστυνομικό και μάλιστα σε κοινή θέα; "Τους εντοπισε με τον anti theft tracker που ενεργοποιησε ο Φασκο !!!
    Επισης η Καρτερ ηξερε που ειναι εκεινη τους εδωσε την διευθυνση να
    ψαξουν" Αυτά τα δέχομαι. (το είδα βράδυ το επεισόδιο και δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες τώρα) "Δεν ειναι και ο ορισμος του κομαντο ο Φιντς μια φορα εχει επιτεθει σε αλλον ανθρωπο στον Ρικ απο το 1.11" Α καλά... δηλαδή πρέπει να είναι κομάντο κάποιος για να χτυπήσει μια γυναίκα από πίσω... Κι αν δεν μπορούσε με τα χεράκια του, ας έπαιρνε ότι έβρισκε μπροστά του... "Η Μηχανη ειναι ο 5ος χαρακτηρας της σειρας για αυτο θα την βλεπουμε συχνα ετσι οπως την ειδαμε και στο πρωτο επεισοδιο" Αυτό δεν κατάλαβα που κολλάει...

    Υ.Γ. θα την κάνω τώρα, οπότε θα απαντήσω αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μια χαρα εισαι εσυ αλοιμονο σε εμας :Ρ Ναι 12-3 δυστυχως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχαχα οκ ρε φιλε δεν εγινε και τιποτα αλλα τα παρουσιασες με εναν τροπο σαν να ειναι μαπα η σειρα !!! Ναι εννοειται δεν ειναι αναγκαιο να συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας διαλογο κανουε !!! Οντως ετσι ειναι το στυλ του !! Νεοναζι οχι αλλα βλεπουμε τετοιες σκηνες σε σειρες σωρηδον !!!! Ενταξει αλλα αν λαβεις υποψη και την απειλη της πως δεν θα πειραξει εκεινον αλλα θα βλαψει τους αλλους δεν εχει και πολλα περιθωρια !!! Κολλαει στο " Επίσης μου φάνηκε αστείο όταν περίμενε ο Reese τη βοήθεια της μηχανής" και σου απανταω οτι η Μηχανη θα εχει βασικο ρολο φετος μια παρατηρηση οχι διορθωση εκανα !!! Φιλικα παντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. θα προλαβεις να δεις τπτ,don't worry..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αν ξυπνησω πρωι δηλαδη κατα τις 9 κατι πρλαβαινω αλλα δεν ξερω λεω να το αφησω για το απογευμα με την ησυχια μου !!! Ι always try to be calm !!!! Like my master/mentor  taught me !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Thank you god !!! Ακυρωθηκε το μαθημα που ειχα αυριο και ετσι θα καυσω να δω τις πρεμιερες !!! Πω ρε φιλε δεν το πιστευω και στο PoI το ιδιο συνεβη !!! Somebody up there must like me !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @twitter-123754923:disqus  καταρχάς, βλέπεις PoI ??? στα υπόλοιπα σου απάντησε ο @disqus_uShHHFdA5S:disqus , αλλά να σταθώ σε 2 σημεία. 1) σε σειρές σίγουρα έχουμε ξαναδεί να επιχειρεί κάποιος να σκοτώσει αστυνομικό μέρα-μεσημέρι και σου βάζω παράδειγμα την αγαπημένη σου σειρά, 24. Μη μου πεις ότι δεν έχουμε δει;;; και σίγουρα δεν το λέω αρνητικά... 2) ο Φιντς σίγουρα δε θα ρίσκαρε να κάνει καμία τρέλα. Μην ξεχνάμε είναι και κουτσός άνθρωπος, ούτε να τρέξει μπορεί. Μάλιστα μπορεί να θέλει να πάει και λίγο με τα νερά της για να μάθει πόσα ξέρει για τη μηχανή και τι σκοπεύει να κάνει! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πες τα ρε Σταυρο !!! Τα βλεπω αυτα και στο 24 αλλα δεν το ανεφερα εκεινη την ωρα !!! Κελλυ δεν ξερω κατι γινεται καποιος εκει πανω θελει να δω τις πρεμιερες μου κατι συμβαινει και για να μιλησω με ορους Lost it's Destiny !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Everything happens for a reason..ANd the reason is to watch your favorite tv-series tomorrow:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Tell me something i don't know !!! Αυριο εχω πολλη δουλεια 4 σειρες δεν προλαβαινω μηπως να ακυρωσουν και τα μαθηματα της Τριτης :Ρ Ζηταω πολλα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αχαχαχαχα ναι μαλλον πολλα ζητας..δες 2 το πρωι και 2 το απογευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χαχαχα ισως ... Δεν ξερω λεω να αφησω και δυο για την Τριτη που ειμαι κενος η μηπως να δω την υπερσειρα του ΝΒC Revolution να πωρωθω αλλη μια φορα :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ναι ρε 'σεις τι είναι αυτή η Δευτέρα? και εγώ 4 σειρές έχω, αλλά επειδή Τρίτη-Τετάρτη δεν έχω τίποτα να βλέπω θα τις βλέπω με λίγη καθυστέρηση κάποιες :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83.  Σου αρεσει το revolution?εμενα καθολου..:(:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Και εγω μια απο τα ιδια και οταν αρχισει και το ΤWD ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!! Κελλυ ξεχνας τι σου ειχα πει μεγαλη πατατα ειρωνικα το αναφερω παραπανω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. αα παλυ καλα...και πηρα μια τρομαρα..χαχα οταν αρχισει και το TWD θα αρχισεις να τρεχεις να τα προλαβεις ολα
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τρομαξες πως απο την υπερσειρα του ΡοΙ ξεπεσα στην πατατα ;;; Ναι ασε δεν θα προλαβαινω καθολου !!! Σκεφτομαι δευτερα Revenge & OUAT τριτη TWD 666 P.A και τεταρτη Homeland !!! Πεμπτη κατι πρεπει να βρω  Παρασκευη ειμαι υπερκαλυμενος Σ/κ δεν εχω τιποτα αλλα οκ βγαινει η εβδομαδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87.  Αν πίστευα πως είναι μάπα θα το έλεγα και δεν θα έβαζα 7/10 στο επεισόδιο. Απλά δεν τρελαίνομαι... "Νεοναζι οχι αλλα βλεπουμε τετοιες σκηνες σε σειρες σωρηδον" Και πάλι έχει διαφορά να βλέπεις νεοναζί να σκοτώνουν μέρα-μεσημέρι δίπλα απ΄το στέκι τους έναν αστυνομικό... Αμέσως θα γινόντουσαν στόχος και δεν νομίζω να το ήθελαν... "Ενταξει αλλα αν λαβεις υποψη και την απειλη της πως δεν θα πειραξει
    εκεινον αλλα θα βλαψει τους αλλους δεν εχει και πολλα περιθωρια" Στο σκηνικό που ανέφερα στο φαρμακείο, αν τη χτυπούσε πισώπλατα και την έριχνε αναίσθητη, δεν θα κινδύνευε κανένας (άσε που δεν είχε και κόσμο και η Root δεν κρατούσε όπλο)... "και σου απανταω οτι η Μηχανη θα εχει βασικο ρολο φετος" Δεν εννοούσα πως ήταν αυτό το αστείο, αλλά το ότι "Τόση ώρα δεν περνούσε ψυχή, αλλά το δευτερόλεπτο που έφυγαν με τον
    Miles, εμφανίστηκαν οι άνδρες της Άριας Φυλής κι άρχισαν να πυροβολούν
    αδιακρίτως"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88.  Ναι, έχω δει τα περισσότερα επεισόδια της 1ης σεζόν (με βάση τις βαθμολογίες τους στο imdb) και είπα να δω και την πρεμιέρα της 2ης... :)

    1) Εγώ πάντως δεν θυμάμαι στην 24άρα να επιχειρούν να σκοτώσουν μέρα-μεσημέρι αστυνομικό, σε κοινή θέα και δίπλα απ΄το στέκι τους... Θέλω να μου πεις παράδειγμα και επεισόδιο... :P

    2) Εμένα πάντως, ειδικά στο φαρμακείο, μου φάνηκε χαζό που δεν προσπάθησε να τη χτυπήσει πισώπλατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αν θεωρεις καλη βαθμολογια για μια πολυ καλη σειρα οπως το Person of Interest το 7 τοτε ... Δεν το αναφερω ως αποδεκτικο και σοβαρο στοιχειο αλλα το imdb του εβαλε 9 !!! Ενταξει δικαωμα σου να μην τρελαινεσαι οκ ας το αφησουμε το θεμα δεν οδηγειται πουθενα !!! Και ενα τελευταιο δεν εχω καμια ενσταση σε αυτο που αναφερες για την Μηχανη " Δεν εννοούσα πως ήταν αυτό το αστείο," απλα μια επισημανση εκανα οτι φετος θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90.  Για μένα το 7 σημαίνει απλά καλό και τον ίδιο βαθμό θα έβαζα και σε ολόκληρη τη σειρά (απλά καλή)... Σε μια μάπα σειρά θα έβαζα κάτω από 5... "Δεν το αναφερω ως αποδεκτικο και σοβαρο στοιχειο αλλα το imdb του εβαλε 9" Συμφωνώ! Δεν είναι σοβαρό στοιχείο... Απλά δείχνει πως οι 272 που ψήφισαν για το επεισόδιο, είναι fans της σειράς... "ας το αφησουμε το θεμα δεν οδηγειται πουθενα" ναι... έτσι κι αλλιώς δεν σχολίασα για να διαφωνήσω με κάποιον, απλά για να πω μια διαφορετική άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Συμφωνω στο οτι δεν ωφελει να το συνεχισουμε !!! Σε εμενα και σε πολλους αλλους η σειρα φαινεται εξαιρετικη γουστα ειναι αυτα !!! Ερωτηση αναφερεις στην απαντηση σου στον Σταυρο οτι " έχω δει τα περισσότερα επεισόδια της 1ης σεζόν (με βάση τις βαθμολογίες τους στο imdb)" δηλαδη τι ακριβως εκανες;; Και τελος διαλογο κανουμε παντα αποψεις εκφραζουμε σε καποιους αρεσει μια σειρα σε καποιους αλλους οχι σε ολες τις σειρες υπαρχουν τετοιοι Lost,TWD.GoT,BB,24,PB !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. "Σε εμενα και σε πολλους αλλους η σειρα φαινεται εξαιρετικη γουστα ειναι αυτα" Εννοείται! Στο καθέναν αρέσει ότι γουστάρει. Απλά απέρριψα τα επεισόδια με τις χαμηλότερες βαθμολογίες (κάτω από 8-8.5 δεν θυμάμαι τώρα), πάντως είδα τα περισσότερα... "Και τελος διαλογο κανουμε παντα αποψεις εκφραζουμε σε καποιους αρεσει
    μια σειρα σε καποιους αλλους οχι" Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον διάλογο, εσύ είπες να το αφήσουμε το θέμα γιατί δεν οδηγεί πουθενά και απλά συμφώνησα... :) "σε ολες τις σειρες υπαρχουν τετοιοι Lost,TWD.GoT,BB,24,PB" Γενικά δεν γίνεται να μας αρέσουν όλες οι σειρές... και σένα δεν σου αρέσουν όλες και είναι λογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ααα κατάλαβα!!! 

    1) στο PoI δεν το έκαναν δίπλα στο στέκι τους αλλά μέσα που ήταν όλοι δικοί τους!!! Στο 24 τον Τόνυ δεν τον είχαν πυροβολήσει στο εμπορικό κέντρο (αρχικά επεισόδια 3ου κύκλου);;; σε κοινή θέα με λίγα λόγια... και τον Bauer συνέχεια τον κυνηγούσαν μέρα-μεσημέρι συνέχεια (αλλιώς μου λες ότι στα περισσότερα επεισόδια κάθε σειράς ήταν ασφαλής...). Όπως είπα και πριν δεν το λέω αρνητικά, απλά σε σειρές κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πολυψιρίζουμε... 

    2) αλλά η Ρουτ έχει και στρατιωτική εκπαίδευση (με βάση τα λεγόμενα της στον Χάρολντ στο φινάλε) οπότε θα κατάλαβε και ο ίδιος ότι δεν έχει και πολλές ελπίδες εναντίον της και άμα το έσκαγε μπορεί να πλήγωνε άλλον αυτή (ήθελε να την έχει από δίπλα) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ωραια το λυσαμε και αυτο !!! Παντως θα σου προτεινα να δεις ολοκληρη σεζον και να μην κρινεις απο βαθμολογιες !!! Και τωρα τελειωνει το θεμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Στρατιωτικη εκπαιδευση εχει η Ρουτ ;;;Εκπαιδευση σε επιχειρηση ειχε που εκβιαζε τον Γενικο Διευθυντη αν θυμαμαι καλα !!! Αλλα και παλι δεν ειχε πολλες πιθανοτητες ο Χαροντ που εχει χτυπησει ανθρωπο μονο μια φορα σε μια ολοκληρη σεζον φοβαται γενικα τα οπλα και εχει και αναπηρια στο ποδι εχει κανει και σπονδυλοδεσια !!! Φαινεται νομιζω οτι δεν ειχε τις πιθανοτητες με το μερος του !!! Το οτι θα πληγωνε καποιον ειναι σιγουρο γαματο εκει που λεει θα ειναι μια χαρα... σε ενα δυο μηνες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96.  Τι κατάλαβες; :P Είδα τα περισσότερα και σίγουρα τα καλύτερα...

    1) Και λίγα μέτρα πιο πέρα το επιχείρησαν με τον Φάσκο... Το θεωρώ χαζό από τη στιγμή που ήξεραν ότι έχουν να κάνουν με αστυνομικό να έχουν το θράσος να τον νεκρό... Θα τους έβαζε στο μάτι ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα και δεν πιστεύω πως θα τολμούσαν ποτέ κάτι τέτοιο...

    "Στο 24 τον Τόνυ δεν τον είχαν πυροβολήσει στο εμπορικό κέντρο (αρχικά
    επεισόδια 3ου κύκλου);;; σε κοινή θέα με λίγα λόγια... και τον Bauer
    συνέχεια τον κυνηγούσαν μέρα-μεσημέρι συνέχεια (αλλιώς μου λες ότι στα
    περισσότερα επεισόδια κάθε σειράς ήταν ασφαλής...)"

    Η βασική διαφορά είναι ότι δεν ήταν στο στέκι τους και δεν τους ήξερε κανένας... ήταν πάνω σε κυνηγητά... Αν πέθαινε ο Tony ή ο Jack, δεν θα έλεγε κανένας "ααα ήταν εκεί, άρα ήταν αυτοί που τον σκότωσαν"... Δεν ήξεραν ποιοι είναι οι τρομοκράτες (ή και να ήξεραν, δεν ήξεραν που κρύβονται)... Άλλο να είσαι γνωστή φασιστοσυμμορία σε γνωστό στέκι στο κέντρο της πόλης και άλλο να είσαι τρομοκράτης και να μη σε ξέρει κανένας...

    2) Λίγο θάρρος ήθελε... Ένα δυνατό πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι πονάει το ίδιο είτε έχεις στρατιωτική εκπαίδευση, είτε όχι... κι αν την έριχνε ξερή, δεν θα την άφηνε και θα έφευγε. Θα την έδενε και θα καλούσε τον Reese και την Carter... Απλά δεν βόλευε τους σεναριογράφους να γίνει κάτι τέτοιο και προσωπικά δεν μου άρεσε σαν εικόνα να τον βλέπω πίσω της και να μη κάνει τίποτα... Μου φαινόταν χαζό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97.  Για άλλες σειρές δεν το κάνω αυτό, απλά βαριόμουν να δω όλα τα επεισόδια και είπα να δω τα καλύτερα... αλλά και πάλι είδα τα περισσότερα... δεν νομίζω να έχασα κάτι σημαντικό (έτσι κι αλλιώς δεν ξετρελάθηκα και με αυτά που είδα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αυτό κατάλαβα!!! :PPP 

    1) Εντάξει στέκι ξεστέκι δε δίνουν και πολύ σημασία... γι' αυτό το λόγο έχουν γεμίσει οι φυλακές με δ' αύτους και κάνουν κουμάντο σε όλες!!! (μόνο στο Oz δεν έκαναν κουμάντο :P).

    2) εμένα δε με χάλασε πάντως! 

    @disqus_uShHHFdA5S:disqus  ναι όντως, μπερδεύτηκα γιατί στους ελληνικούς το έχουν μεταφράσει στρατιωτική εκπαίδευση, και τον CEO, τον λένε στρατηγό! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Απο που τους κατεβαζετε αυτους τους υποτιτλους ρε παιδια και γραφουν οτι να ναι ;;;; Σε εμενα μια χαρα τα λεει !!! Και εμενα μου αρεσε καθως θα μεινει για τουλαχιστον αλλο ενα επεισοδιο μαζι μας !!! Αν και πιστευω οτι θα ξεφυγει και θα ξαναεμφανιστει εχει αυτο το τρελο το διεστραμενο στο ματι της ειναι ωραιος χαρακτηρας νομιζω :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100.  Χαχαχααχα... καλά! :P

    1) Και πάλι δεν νομίζω να τολμούσαν να σκοτώσουν αστυνομικό σε τέτοια περίπτωση... και οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στις φυλακές, είναι για ρατσιστικά εγκλήματα μέσα...

    2) Ώστε τελικά δεν είχε στρατιωτική εκπαίδευση... Β) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. http://www.michaelemerson.net/photos/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=3 What the hell is going on ?
    http://www.michaelemerson.net/photos/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=2
    http://www.michaelemerson.net/photos/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1
    http://www.michaelemerson.net/?page_id=742 Σταυρο δεν θα ηθελες μια φωτογραφια του ΡοΙ υπογεγραμενη απο τον Εμερσον ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. @disqus_uShHHFdA5S:disqus από το subz.tv τους συγκεκριμένους... 

    @twitter-123754923:disqus  ρατσιστικό δεν είναι να σκοτώνεις/χτυπάς μπάτσους;; :PPPP ... ναι τίθεται υπό αμφισβήτηση η εκπαίδευση της (μέχρι να το χωνέψω :P) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Κάτσε τι είναι αυτά;;; ελπίζω να μην είναι σπόιλερς για τα επόμενα... ααα σε κυνηγήσω εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εγω οπως σου ειπα πολλες φορες μονο απο το addic7ed !!!! Aν ειχε περασει απο στρατιωτικη εκπαιδευση θα τον ειχε σαπισει τον Χαρολντ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ναι, αλλά οι νεοναζί δεν είναι ρατσιστές με τους μπάτσους... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Χαχαχα οχι ηρεμα κατι φωτογραφιες μονο !!! Και πως μπορεις να στειλεις γραμμα και φωτο στον Μ.Εμερσον !!!  Γιατι ρε Σταυρο οτι βρισκω το ανεβαζω για το καλο του μπλογκ σου το κανω να δειχνουμε οτι ειμαστε παντοτε ενημερωμενοι :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. @disqus_uShHHFdA5S:disqus πάντως γνωρίζει αρκετά από πάλη, φαίνεται :PPPP 

    @twitter-123754923:disqus  πολύ σωστά ... περίπου 25% λένε! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Απο παλη δεν γνωριζω αν ξερει απο οπλα και ενεσεις και πονηρες κινησεις σιγουρα !!! Επισης ειναι αδιστακτη φαινεται αλλωστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. @disqus_uShHHFdA5S:disqus  άμα το κάνεις για το καλό του blog χαλάλι!!! 

    @twitter-123754923:disqus  εγώ θα έλεγα 23,42% αλλά δε θέλω να τους κρύψω ψήφους :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τι νομιζεις οτι με ενδιαφερει η σειρα ;;; Εμενα που δεν εχω δει ουτε μια Αμερικανικη σειρα στην ζωη μου :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111.  Χαχαχααχα... ο καθένας με το κόλλημά του... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γιατι το λες αυτο ;;; Επειδη βλεπω καμια δεκαρια σειρες , επειδη εχω στην επιφανεια εργασιας φωτο του ΡοΙ στο κινητο το αγαλμα του Lost και ως screensaver την νεα φωτο ολων των πρωταγωνιστων του ΡοΙ επειδη στο skype εχω ως εικονα την καμερα απο την Μηχανη ;;; Επειδη στο κινητο εχω καμια 50 βιντεο απο ΡοΙ & Lost ;; Επειδη ολοι οι κωδικοι μου ειναι 4-8-15-16-23-42 ;;; Ειμαι εγω κολλημενος με τις σειρες ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. @twitter-123754923:disqus  χαχαχαχαχαχα πάντα!!!

    @disqus_uShHHFdA5S:disqus  άλλαξες φώτο στο skype?? ... η μήχανη πάντως δεν έχει κάμερα, είναι απλά όλες οι κάμερες :) ... μπράβο που μας είπες και τον κωδικό σου να ξέρω να μπαίνω που και που να τρολάρω κανέναν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Χαχαχα παντως σκεφτομαι να βαλω καπου αυτον τον κωδικο ωραιο θα ηταν ασε που δεν θα τον εβρισκε ποτε κανεις !!! Ναι αλλαξα αν εμπαινες καθολου θα την εβλεπες :ΡΡΡ Σωστα ειναι ολες οι καμερες και γραφουμε Μηχανη οχι μηχανη δεν ειναι μια τυχαια μηχανη ειναι Η Μηχανη !!! Καλο μηνα κιολας !!! Πω ρε οσο σκεφτομαι ποσες σειρες εχω να δω αυριο κουραζομαι μονο στην σκεψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ά ναι καλό μήνα!!! Μπήκαμε Οκτώβριο!!! ... βασικά άμα έβαζε κάποιος έναν κωδικό στην τύχη, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να έβαζε αυτόν παρά κάποιον άλλον! Είναι πολύ γνωστοί οι αριθμοί πλέον... στο Κίνο πάντα αυτούς παίζω :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116.  Κι εγώ! Βέβαια ποτέ δεν βγαίνουν και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κερδίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Χαχαχα ευτυχώς μάλλον, δες την θετική πλευρά των πραγμάτων :) ... εγώ το περισσότερο που έχω κερδίσει είναι το ποσό που έδωσα. (νομίζω 2 αριθμούς από τους 6 άμα πετύχεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Guys change of plans unfortunately i have to go !!! We had the wrong info !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Hello people o am still here !!! Ειμαι μπερδεμενος ο ενας μου λεει οτι εχουμε ο αλλος οτι δεν εχουμε μαθημα ε και εγω δεν παω πουθενα εχω 4 πρεμιερες σημερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. χαχαχαχαχαχα ωραίος, η εύκολη λύση πάντα :) ... δεν πάω πουθενά λέει καλού κακού!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Χαχαχα Σταυρο ηρεμησε το εχεις κανει και εσυ βαζω το χερι μου στην φωτια :ΡΡΡ Δεν ξερω αν εχουμε οι αποψεις διιστανται και πληροφοριακα και μονο σου λεω οτι εχω δει μονο ενα τεταρτο απο το Revenge γιατι πηγα σουπερ μαρκετ επλυνα ρουχα πιατα πεταξα σκουπιδια ε τι αλλο να κανω ;;;; Φαντασου ομως να παω και να μην εχουμε ;;;; Δεν διαλεγω την ευκολη λυση αλλα την συνετη :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Σίγουρα το 'χω κάνει και εγώ αλλά τέρμα πλέον αυτά :) (μέχρι να αρχίσουμε μαθήματα έτσι θα λέω!). Εγώ είδα μόνο το special επεισόδιο του OUAT (το magic is coming, επαναληπτικό σαν αυτά του Lost). Λίγο αργότερα θα δω και τα υπόλοιπα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πας στοιχημα οτι θα το κανεις σε ενα εξαιρετικο επεισοδιο καποιας σειρας ;;;Εγω βλεπω Revenge τωρα και μετα δεν ξερω θελω περισσοτερο να δω 666 τον Δασκαλο !!! Μου εχει φυγει ο πατος στις δουλειες !!! Αραγε ποιος καθαριζει στο σπιτι του Φιντς να δωσει και σε εμενα ενα χερακι μηωπς η Ρουτ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Oh my God !!! O Terry O'Quinn εγινε ο διαολος στην νεα σειρα κυριολεκτικα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. καλησπερα ΓΙωργο..τι κανεις?Μν πεις σποιλερς για το 666 δν το εχει δει ο Σταυρος...σου αρεσε καταρχας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Καλησπερα και καλο μηνα !!! My lips are sealed :PPP Καλο ηταν ειχε καποιες υπερβολες κατα την γνωμη μου αλλα θα το συνεχισω για 2-3 επεισοδια ακομα !!! Εσυ το ειδες ;;; Οπως ελεγε και ο Φιντς στο 1.19 you are in bed with the devil  !!! Ειδες Revenge & OUAT ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ειδα και τα 3...εγω σιγουρα θα το συνεχισω,μου αρεσε πολυ(τα μεταφυσικα ειναι του στυλ μου)Καλο μηνα:):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. nai paidia mhn lete spoilers gia to 666...kante upomonh kamia mera! to epeisodio sas arese? htan kalo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Θα το συνεχισω και εγω λογω περισσοτερο του Δασκαλου θεος !!! Πως σου φανηκαν τα αλλα δυο ;;; Μου αρεσε πολυ η Εμιλυ με τον Νολαν αλλη μια φορα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Δε λεω ρε παιδια απλα ειπα οτι ειναι o διαβολος !!! Το εχω ξαναπαει απο τα προμο !!! Καλο ηταν εσυ δεν το ειδες ;;; Ειδες OUAT ;;; Νομιζω το βλεπεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. @lusifer23:disqus  sorry αν ειπαμε σποιλερς..εμενα το 666 μου αρεσε πολυ..και τα  αλλα 2 τελεια..αλλα καλυτερα να μ πουμε για OUAT δν το εχουν δει τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. @disqus_uShHHFdA5S:disqus μόνο στην πρεμιέρα του Lost όπως ξέρεις θυσίασα μάθημα (αλλά λόγω διαβάσματος και όχι ότι δεν πήγα... Τετάρτη είχε Lost και Πέμπτη έγγραφα!).... Επίσης όλες τις Τετάρτες έτυχε να έχω εργαστήριο αλλά δεν έκανα ούτε μία απουσία (και το πέρασα με την 1η) ... ακόμα και στο φινάλε του (Δευτέρα) είχα περάσει όλη τη μέρα με κάτι φίλους μου που κάναμε εργασία σε ένα μάθημα που παρουσιάζαμε την Τρίτη, αλλά παρ' όλα αυτά κάθισα την έκανα, και το βράδυ της Δευτέρας το ξενύχτισα βλέποντας το 6.16 και το special επεισόδιο και μετά το 2πλό φινάλε (ολόκληρη προετοιμασία έκανα!!!). Και εννοείται ότι το ξαναείδα καπάκι να το εμπεδώσω... την επόμενη μέρα παρουσίασα κανονικά!!! .... τώρα άμα δεν έκανα για το Lost καμία τρομερή θυσία (αν εξαιρέσεις μερικές κοπάνες στο Λύκειο για να πάω σε ιντερνετ καφέ να κατεβάσω τα νέα επεισόδια), υποθέτω δε θα κάνω ποτέ για καμία σειρά, για κανένα επεισόδιο!!!! 

    @kelleso:disqus  Κέλλυ με συγκίνησες!!! Πάω να πιάσω τα χαρτομάντιλα!!! 

    @lusifer23:disqus σοφά λόγια :) 

    παιδιά ούτε για το 666, ούτε για OUAT , ούτε για καμία σημερινή σειρά spoilers ακόμα! Θα ανοίξω θέμα για 666 λίγο αργότερα άμα θέλετε να τα πούμε εκεί... και για once upon a time θα ανοίξει θέμα εδώ http://onceuponatimegreece.blogspot.gr/ το βραδάκι να τα λέμε λίγο πιο ελεύθερα χωρίς να κινδυνέψει κάποιος από σπόιλερς! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Σταυρο να σου δωσω απο τα δικα μου,εχω παρει 20 πακετα απο το Τζαμπο,1ευρω:P..Γιωργο την Εμιλυ την λατρεψα πιο πολυ..μου αρεσαν οι σκηνες της με τον Nolαν..Ενταξει ο Νολαν,τι να πω πια γι'αυτο το παιδι:P:P:P..νομιζω θα ειναι καλυτερη αυτη η σεζον..αυτη η Βικτωρια ακομα ζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. και το βράδυ της Δευτέρας το ξενύχτισα βλέποντας το 6.16 και το special
    επεισόδιο και μετά το 2πλό φινάλε (ολόκληρη προετοιμασία έκανα!!!). Και
    εννοείται ότι το ξαναείδα καπάκι να το εμπεδώσω... την επόμενη μέρα
    παρουσίασα κανονικά!!! ....  Ολοι κανουμε θυσιες !!! Ολοκληρο τελετουργικο εκανες εσυ !!! τώρα άμα δεν έκανα για το Lost καμία τρομερή θυσία (αν εξαιρέσεις
    μερικές κοπάνες στο Λύκειο για να πάω σε ιντερνετ  καφέ να κατεβάσω τα
    νέα επεισόδια), Ελα βρε τωρα σιγα αυτα δεν μετρανε λυκειο ειναι !!! Σταυρο τι απο ολα ειδες σημερα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει !!! Εμιλυ Νολαν απιστευτο διδυμο και η Εμιλυ πιο bad ass απο ποτε they are coming for you good let them !!!  Πολυ καλητερη αυτη η σεζον και εχουμε και μια πρωτη εκτιμηση για τα νουμερα OUAT 4.3 Revenge 3.3 666 P.A 2.4 για νεανικο συνολο προς το παρων αγνωστο θα υπαρξουν αυξομειωσεις !!! Α και Μentalist 1.8 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136.  χαχαχα ναι ρε συ αυτοι οι 2 ταιριαζουν..σκιζει το OUAT στο νεανικο..τελευταιο το mentalist:(:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Την παλιοσκυλα την Βικτορια θελω να την πνιξω:P:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Δεν ειναι ακομα σιγουρο υπαρχουν αλλαγες !!! Και το Revenge καλα τα πηγε πολυ καλα αν ταιριαζουν τελικα εγιναν και συγκατοικοι ποιος θα το πιστευε εχει τον τροπο του ο Νολαν να πειθει την Εμς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Join the club !!! You are not the only one trust me !!! But Emily is not going down without a fight !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. I hope she will get her revenge..να δουμε τι θα γινει και με την Charlotte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ειδες προμο για το επομενο αυτο θα πει αδελφικη αγαπη !!! http://www.youtube.com/watch?v=kfprBgo9yQU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. οχι δν το ειχα δει..looks like the bitch is back:P:P...τι σχεδιαζει παλυ η πανεξυπνη Εμιλυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Evil the devil himself didn't want you !!! Να παρει την Σαρλοτ μακρια απο την Βικτορια !!! Με τον τροπο που μονο εκεινη ξερει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. χαχαχα πρεπει να παει να κανει παρεα με την Regina απο το OUAT αυτη...Αντε μωρη Εμιλυ,να δω τι θα κανεις αυτη τη φορα...λες η Εμιλυ να τα φτιαξει με τον Νολαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Hell no !!!!! Δεν υπαρχει περιπτωση για εμενα αυτοι οι δυο ειναι σαν αδελφια αλλωστε δεν εχεις διαβασει αυτο http://tvline.com/2012/08/06/revenge-dilshad-vadsaria-season-2/  ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ναι σιγουρα,αλλα δν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους οι σεναριογραφοι..τωρα το διαβασα αυτο απο το tv-line

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ναι σιγουρα θα δουμε τι θα γινει εχει ψωμι ακομα η υποθεση !!! Και παλι θα ηταν καταστροφη για εμενα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. βγηκαν τα νουμερα ..περιμενα πιο πανω και για τα 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. @kelleso:disqus δηλαδή έδωσες 20 Ευρώ για χαρτομάντιλα;;; :PPP 

    @disqus_uShHHFdA5S:disqus άσε Γιώργο τίποτα δεν είδα ακόμα σήμερα, σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω... λέω να αρχίσω με 666, μπας και δώσω χρόνο στις άλλες και βγουν υπότιτλοι να τις ευχαριστηθώ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. και για το mentalist..ελα ρε τι νουμερα ειναι αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Καταξοδευτηκες Κελλυ μετα μην ζητας λεφτα για να βγεις Σαββατο βραδυ η μεσοβδομαδα για καφε κομμενα αυτα οικονομικη κριση !!! Οντως χαλια νουμερα για το Mentalist !!! Το Revenge ειχε πολυ καλα νουμερα μολις 0.1 κατω απο την περσινη του πρεμιερα και σχεδον δυο μοναδες  πανω απο το φιναλε στο συνολο και 0.8 παραπανω στο 18-49 !!! Για τα υπολοιπα ενταξει καλα ηταν για το OUAT για το 666 ομωςδεν ειναι και τοσο επρεπε να πιασει παραπανω και με τετοιο lead in !!! @stavrosLost:disqus Ξεκινα με 666 να πεις αποψη και μετα βλεπεις και τα αλλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. To ΟUAT μια χαρά τα πήγε στα νούμερα... το cbs στο νεανικό κοινό είναι τελευταία κατά ένα περίεργο λόγο... βλακεία κάνανε με το mentalist που το έβαλαν Κυριακή απ' ότι φαίνεται... η πρεμιέρα του 666 δεν τα πήγε πολύ καλά... 

    1 Ευρώ 20 πακέτα;;;; πάμε να τα πουλήσουμε στα φανάρια 50 λεπτά το πακέτο!!!! :PPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Σταυρο δεν σου το ειχα τετοιος εκμεταλλευτης ουτε ο Μπεν Λαινους απο το Λοστ δεν ηταν ετσι :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Αυτό δεν λέγεται εκμετάλευση, λέγεται "αρπάζω ευκαιρία"... είναι μια επενδυτική ιδέα :) :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. μεγαλη γμτ...πφφ ελπιζω να μν το κοψουν/και το 666 δν ηταν πολυ καλα..χαχαχαχαχαχαχα παμε Σταυρο να βγαλουμε λεφτα..χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Don't treat me like them !!! Σου χρησιμευουν οι γνωσεις σου απο το πανεπιστημιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ρε παιδια κατι εχω παθει !!! Τις τελευταιες μερες καθε φορα που παω να γραψω την λεξη σειρα γραφω κατα λαθος(;) σιερα!!! Δεν ξερω μηπως με επηρεασε το Person of Interest ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. @disqus_uShHHFdA5S:disqus  χαχαχαχα από που και ως που σε επηρέασε το person στον αναγραμματισμό!!! .. ναι οι γνώσεις του πανεπιστημίου πάντα χρησιμεύουν :PPP (λέμε τώρα..) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Δεν θυμασαι τι ελεγε η Μηχανη οταν εδινε τον αριθμο εδινε καποιες λεξεις μεσα σε αυτες επαναληφθηκε δυο φορες η λεξη σιερα και υποσυνειδητα μου κολλησε δεν μου εχει ξανατυχει να γραψω σιερα ποτε μεχρι τωρα!!! Εμενα μου λες οτι κανω στην σχολη τα βρισκω παντα μπροστα μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Hell yeah !!!! Harold Finch is back !!! Sorry @stavrosLost:disqus for spoilers !!! http://www.spoilertv.com/2012/10/person-of-interest-episode-203.html 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Έλα ρε είπαμε όχι σπόιλερς.... τώρα χάθηκε η μαγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. I know !!! Ρε φιλε το ορκιζομαι μια φορα που μπηκα στο spoiler tv οχι για να κοιταξω αν υπαρχουν νεα για την σειρα αλλα για να δω μια τα νουμερα και σχολια !!! Ε και το βλεπω πες μου τι να κανω ;;;; Χαρηκα και ειπα να το πω σορρυ my bad !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Τι να κάνεις;;; απλό! Να απομακρυνθείς... τώρα που ξέρω πως θα καταλήξει το 2ο επεισόδιο δεν έχω τόσο αγωνία να το δω... χάθηκε το μυστήριο του άγνωστου... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Καλα γιατι δεν το περιμενες αφου ειχες διαβασει περιληψη για το δευτερο και ειχαν πει οτι η Ρουτ θα ηταν για δυο επεισοδια ως γκεστ !!! Απλα τωρα σιγουρευτηκαμε γαμωτο και εμενα μου την εσπασε περυσι δεν εψαχνα τις περιληψεις εβλεπα μονο που και που κανενα τρειλερ δεν καταλαβαινα τι θα γινει γιατι τα τρειλερ ειναι παραπλανητικα καθομουν το εβλεπα  και χαιρομουν !!! Τωρα ομως τι θα γινει ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Δεν το 'ξερα ότι θα ήταν μόνο για 2 επεισόδια... η περίληψη του 2ου δεν υπονοεί κάπου ότι θα βρεθεί ο Finch... τέλος πάντων, θα ήταν ωραία έκπληξη να βλέπαμε το reunion εκεί που δεν το περιμέναμε! Ούτε τα press release λένε τίποτα τρομερό αλλά να διαβάζεις για το επόμενο επεισόδιο μόνο, όχι για το μεθεπόμενο. Anyway, με στενοχώρησες τώρα, δε σου ξαναμιλάω :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Hey don't you walk away from me you don't know who are you dealing with !!! Don't tell me what i can't do !!! Kind of irrelevant but i need you to forgive me and i know like Root said every system has a flaw your flaw is Lost !! http://www.youtube.com/watch?v=ZYfKHVdmjzQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Δεν ξέρω δεν το είχα διαβάσει... μόνο 2??? εγώ περίμενα περισσότερα, δεν είπαν θα ασχοληθούν πολύ με την Ρουτ σε αυτή τη σεζόν;;; μπορεί να την δούμε και στη συνέχεια... Τέλος πάντων, όχι άλλα σπόιλερς από δω και πέρα, μέχρι εκεί!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Και εγω παραξενευτηκα δεν ελεγαν οτι ειχαν μεγαλα σχεδια για αυτην ;;; Καλα μπορει να ξαναεμφανιστει στην συνεχεια της σεζον ως συμμαχος αυτη την φορα !!!! Οκ Δασκαλε forgive me !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ναι το έλεγαν, γι' αυτό δεν περίμενα να ξεμπερδέψουν στο 2ο επεισόδιο... ναι μακάρι να την δούμε γιατί είναι μεγάλο ατού για τη σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. http://tvline.com/2012/09/26/fall-tv-preview-person-of-interest-season-2/
    What can you say about next beats in the Root arc? Because Amy Acker will be around for a couple episodes, right?
    PLAGEMAN | At least a couple episodes. Read More at:
    http://tvline.com/2012/09/26/fall-tv-preview-person-of-interest-season-2/#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Οπότε λογικά δε θα την σκοτώσουν, άρα θα την ξαναδούμε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. I think so !!! Bασικα οσο τρελο και αν ακουγεται πιστευω πως ο Χαρολντ θα την αφησει να φυγει ενω θα μπορουν να την καθαρισουν θα παρει αυτη την αποφαση η μπορει να το σκασει ειναι ικανη για ολα !!! Θελω να την ξαναδουμε σαν συμμαχο ελπιζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Δε νομίζω να την αφήσει να ξεφύγει, είναι επικίνδυνη! Πάντως μπορεί ο Hersh να σκοτώσει κάποιον κοντινό της Ρουτ (την Μαργκόλις ίσως) και να επιστρέψει στη συνέχεια για εκδίκηση και κάπως έτσι να αρχίσει μία συνεργασία με το dynamic duo! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Who knows !!! I can't predict her next move her mind is obviously twisted you can't trust a word she says !!! Ο Χαρολντ ειναι καλος ανθρωπος αλλα ξερει οτι ειναι επικινδυνο να υπαρχει καποιος ακομα που γνωριζει για την Μηχανη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Εγώ πιστεύω ότι η Ρουτ δεν θα είναι ο κακός που θα μας απασχολεί σε όλο τον κύκλο, θα γίνει όπως με τον Ελάιας, θα μας απασχολήσει για 5-8 επεισόδια, και μετά θα εμφανιστεί κάποιος άλλος.
    Ελπίζω να μην κρατήσει παραπάνω... μπορεί να τραλάνει και τους υπόλοιπους αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. @disqus_uShHHFdA5S:disqus σωστά οπότε σιγά μην την αφήσει...

    @BenLost:disqus  όντως κάτι τέτοιο θα γίνει... ο επόμενος πιστεύω θα είναι οι άνθρωποι της κυβέρνησης, αλλά μου φαίνεται επίσης και λίγο νωρίς γι' αυτούς να κάνουν την εμφάνιση τους... και μην ξεχνάμε υπάρχει και ο Agent Snow από την προηγούμενη σεζόν (παρέα με την Κάρα που δεν ξέρουμε τους σκοπούς της!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Ενταξει μην παιρνεις και ορκο !!! Ποτε δεν ξερεις τι θα σκεφτει το παρανοικο μυαλο των δυο και ειδικα του Χαρολντ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ναι εντάξει, το πολύ πολύ να την βάλουν φυλακή και αυτή να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τον Ελάιας και να οργανώσουν απόδραση (οκ το τράβηξα τώρα πολύ) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Σταυρο οσο νυχτωνει η φαντασια σου οργιαζει !!! Το εχω παρατηρησει κατι την προηγουμενη φορα με το 666 κατι αυτο τωρα ηρεμα τετοιες συνομωσιες ουτε στο Lost !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Ναι, μεθάω λίγο το βράδυ γι' αυτό :PPPP (πλάκα κάνω!). . . . . σε κάλεσε το νησί!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Really ??? It's an honor !!! Δεν το αποκλειω παιζει να πινεις τις χαλασμενες μπυρες του γερο-Λαινους :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Δεν είναι χαλασμένες... ο Τζέιμς έπινε και δεν πάθαινε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ο James είναι σκυλί (σαν τον Βίνσεντ) γι' αυτό δεν πάθαινε τίποτα!!! @disqus_uShHHFdA5S:disqus περνάει ελικοπτεράκι και ρίχνει φρέσκιες dharmabeers μην σκας!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ελα ρε οι μπυρες ηταν εκει πριν γυριστει το Rocky 3 ισως και το 2 οποτε ειναι μαλλον χαλασμενες μεχρι σημερα !!! @stavrosLost:disqus Σκυλι δεν λες τιποτα ο Σωγιερ εχει πιει τοσα που δεν τον πιανουν ομως !!! Α οκ αφου παιρνεις φρεσκα προιοντα δεν ανησυχω γιατι ειμαστε που ειμαστε σε αυτη την καπως τρελη διαθεση αν πιναμε και ληγμενα αστα να πανε !!! Αυριο νεο επεισοδιο ΡοΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΙ ΟΧΙ ΣΠΟΙΛΕΡΣ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΜΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΡΕΜΑ !!!! http://www.spoilertv.com/2012/10/person-of-interest-episode-209-title.html  http://www.spoilertv.com/2012/10/person-of-interest-episode-202-bad-code.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186.  http://tvline.com/2012/10/04/person-of-interest-season-2-episode-2-preview/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Α ρε Σταυρο δεν ειναι τιποτα  ενας τιτλος ενα προμο με μια ολοκληρη σκηνη απο αυτο που ειχε βγει και μια συνεντευξη παραγωγων και πρωταγωνιστων για την σειρα !!!! Αν ηταν σποιλερ δεν θα το ανεβαζα δεν θα το διαβαζα καν !!! Τα λογια ειναι περιττα αυριο εχουμε νεο επεισοδιο Person of Interest is back !!!! Τι εγινε ρε αρχισες την σχολη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ναι μωρέ απλά επειδή έχει αύριο επεισόδιο δεν το θεωρώ αναγκαίο ότι χρειάζεται... ειδικά το preview, αφού δεν έχω δει και το προηγούμενο :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Anyone who saw it ??? Τι γινεται ρε παιδια εχει επεισοδιο και κοιμαστε ντροπη και αισχος :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή