Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 6


6.01 - Those Kinds of Things
O Dexter παρευρίσκεται στην επανένωση παλιών συμμαθητών μόνο για να εντοπίσει το επόμενο του θύμα. Ο Batista γίνεται προς το παρόν υπαστυνόμος και ελπίζει να γίνει μόνιμα. Η Debra μετά από μια πράξη της θα γίνει ηρωίδα, ενώ παράλληλα κάνουν το ντεμπούτο τους 2 τύποι που είναι έτοιμοι να δολοφονήσουν στο όνομα της θρησκείας.

6.02 - Once Upon a Time...
Ο Quinn κάνει πρόταση στην Debra αλλά αυτή τον απορρίπτει. Ο Dexter συναντάει τον Brother Sam, έναν πρώην κατάδικο που μετανιωμένος για τις πράξεις του βοηθάει πρώην καταδίκους. Ο Dexter υποπτεύεται ότι δεν έχει αλλάξει πραγματικά.

6.03 - Smokey and the Bandit
Μία δολοφονία θα φέρει στη μνήμη του Dexter μία άλυτη υπόθεση τη δεκαετία του '80. Η Debra θα νιώσει την πρόκληση της νέας της θέσης.

6.04 - A Horse of a Different Color
Μετά την αναπαράσταση των 4ων καβαλάρηδων της αποκάλυψης, η Αστυνομία ονομάζει τον δολοφόνο "Doomsday Killer" και ξεκινάει το κυνηγητό. Στο μεταξύ ο Χάρισον θα χρειαστεί
επειγόντως εγχείρηση  πράγμα που θα κάνει τον Dexter να αναθεωρήσει τις απόψεις του περί πίστης με τη βοήθεια του Brother Sam.

6.05 - The Angel of Death
H Αστυνομία αρχίζει έρευνα κατά τον καθηγητή James Gellar. O Dexter καθώς θα μελετάει τα φτερά από τον πιο πρόσφατο φόνο θα παρατηρήσει σημάδια από μία μοναδική κόλα που θα τον οδηγήσει στον Travis Marshall.

6.06 - Just Let Go
Ο Brother Sam βρέθηκε στο μαγαζί του ζωντανός και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Dexter υποπτεύεται κάποιον από τη συμμορία του Nick. O Travis θα αρχίσει να αμφισβητεί την ηθικότητα των πράξεων του.

6.07 - Nebraska
Ο Dexter ανακαλύπτει ότι η κόρη και η γυναίκα του Triniti killer είναι νεκρές, και το φταίξιμο των οποίων ο Johna το ρίχνει στον πατέρα του, όπου ο Dexter γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ο Dexter θα αποφασίσει να πάει στη Nebraska για να σκοτώσει τον Johna για να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

6.08 - Sin of Omission
Ο Dexter εκμεταλλευόμενος ό,τι έμαθε από τον Brother Sam πλησιάζει τον Travis. H Debra και η LaGuerta θα έρθουν αντιμέτωπες. 

6.09 - Get Gellar
Ο Dexter θα βρει βοήθεια στο κυνήγι του για τον Gellar. Παράλληλα η Debra θα πάει για ακόμα μια φορά στην ψυχολόγο.  

6.10 - Ricochet Rabbit
Ο Travis συμμαχεί με ένα ζευγάρι από το blog του Gellar και να σκοτώσουν την Holly Benson, την πρώην ιερόδουλη που άφησε να ξεφύγει. Ο Dexter θα πρέπει να τον αποτρέψει.

6.11 - Talk to the Hand
Ο Travia θα πιάσει αιχμάλωτο τον Batista, ενώ παράλληλα ετοιμάζει την ακόλουθη του την Μπεθ να κάνει επίθεση με το δηλητηριώδες αέριο στο αστυνομικό τμήμα.

6.12 - This is the Way the World Ends
Αφού ο Dexter περνάει τη νύχτα στα νερά του Μαϊάμι, καταφέρνει το πρωί να σωθεί. Η αστυνομία καλείται σε μία σκηνή όπου αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για το κρησφύγετο του Travis. Εν τέλη η αστυνομία θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να εντοπίσει τον Travis. 

2 σχόλια: