Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Episode Guide: Dexter Season 5



5.01 - My Bad
Μετά το τραγικό φινάλε, ο Dexter αισθάνεται υπεύθυνος που δεν κατάφερε να σώσει τη γυναίκα του από τον Τριάδα. Ο Quinn υποπτεύεται ότι ίσως ο Dexter σκότωσε τη γυναίκα του, ενώ παράλληλα στηρίζει την Debra.

5.02 - Hello, Bandit
Πλέον ο Dexter σαν μόνος γονέας, μετακομίζει στο παλιό του διαμέρισμα για να μπορέσει να ξεπεράσει τον πρόωρο χαμό της γυναίκας του. Η αστυνομία του Μαϊάμι θα δουλέψει σε νέα υπόθεση.

5.03 - Practically Perfect
Ο Dexter θα πρέπει να προσλάβει μία νταντά για να έχει χρόνο να εξασκεί το χόμπι του. Ο Quinn θα παρατηρήσει κάποιες ομοιότητες στο σκίτσο του Kyle Batler με το πρόσωπο του Dexter.

5.04 - Beauty and the Beast
O Dexter βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού υπάρχει μία κακοποιημένη φοβισμένη γυναίκα που έγινε μάρτυρας κατά του φόνου του. Ο Dexter θα πρέπει να αποφασίσει τι να κάνει. Η Debra βρίσκει έναν ύποπτο στην υπόθεση Santa Muerte.

5.05 - First Blood
Ο Dexter θα πρέπει να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις για την Lumen, ενώ παράλληλα θα ανησυχεί για τον γιο του ότι μπορεί να γίνει ίδιος με αυτόν. Ο Quinn προσλαμβάνει τον Stan Liddy για να παρακολουθεί τον Dexter.

5.06 - Everything is Illumenated
H Lumen θα χρειαστεί τη βοήθεια του Dexter για να βρει έναν από αυτούς που την κακοποίησαν. Στο μεταξύ ο Μπατίστα θα βρει ένα στοιχείο για τις ανθρωποκτονίες των Santa Muerte.

5.07 - Circle Us
Ο Quinn θα αρχίσει να αμφιβάλει για την απόφαση του να προσλάβει τον Liddy να παρακολουθεί τον Dexter, ενώ παράλληλα η Debra θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δολοφόνους Santa Muerte.

5.08 - Take It!
O Dexter και η Lumen θα εντοπίσουν έναν από αυτούς που ψάχνουνε σε σεμινάριο του Jordan Chase. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στη σχέση του Quinn με τον Liddy, ενώ παράλληλα η LaGuerta θα ρίξει το φταίξιμο για την υπόθεση Santa Muerte στην Debra.

5.09 - Teenage Wasteland
O Dexter και η Lumen είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν το επόμενο θύμα, αλλά μία απρόσμενη επίσκεψη θα αλλάξει τα σχέδια τους. Στο μεταξύ η Debra θα ξεθάψει μερικά νέα στοιχεία για τα βαρέλια με τα κορίτσια.

5.10 - In the Beginning
Η Debra αναγνωρίζει 2 νέους ύποπτους για την υπόθεση με τα βαρέλια, ενώ ο Dexter και η Lumen πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί τώρα.

5.11 - Hop a Freighter
Τα σχέδια του Dexter και της Lumen καταστρέφονται. Η θεωρία της Debra για τα εξαφανισμένα κορίτσια αρχίζει να βγάζει νόημα. Στο μεταξύ ο Quinn θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ανθρωποκτονία.

5.12 - The Big One
Ο Dexter αγχώνεται όταν καταλαβαίνει ότι την έχουν στήσει στην Lumen και θα ρισκάρει τα πάντα για να την σώσει από τα χέρια του Jordan Chase. H Debra θα λειτουργήσει ενστικτωδώς στην υπόθεση που έχει αναλάβει. 

2 σχόλια: