Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Defiance - Trailer


 Η νέα σειρά του Syfy κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου 2013 με τους Grant Bowler, Julie Benz, Tony Curran, Jaime Murray, Stephanie Leonidas, Mia Kirshner, Graham Greene και Fionnula Flanagan. Η σειρά διαδραματίζεται 35 χρόνια στο μέλλον, στην φανταστική πόλη Defiance, όπου μετά από μια μεγάλη μάχη μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων η γη σχεδόν καταστράφηκε και έτσι τώρα πρέπει να συνεργαστούν και οι 2 πλευρές για να διορθώσουν το κακό που προκάλεσαν αλλά και να ζήσουν ειρηνικά.

37 σχόλια:

  1. Ωραία φαίνεται.... αλλά τα εφέ του Syfy είναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωωω τι αλλη μλκια θα βγαλουν ... ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοτικά δεν νομίζω να είναι πολύ καλύτερο απ΄το Falling Skies (το οποίο έκοψα στο πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν)... Κρίμα που παίζει και η Mia Kirshner (η πιο cool, badass και sexy επαγγελματίας δολοφόνος που έχει περάσει ποτέ από σειρά - η Mandy της 24άρας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @DrGeorge11:disqus  δεν έχω δει καμία σειρά του Syfy αλλά σε εμπιστεύομαι :) 

    @evhh:disqus πολλές ... καμιά 15αριά μαλακίες βρίσκονται και εδώ μέσα http://tv-island.blogspot.gr/2012/06/2012-2013.html , πάντως απογοητευτικό το τρέιλερ, το περίμενα καλύτερο...

    @twitter-123754923:disqus  ναι ρε 'συ πολύ γαμάτη η Μάντυ, πάντα απολάμβανα τις επιστροφές της στο 24!!! Falling Skies δεν έχω δει καθόλου, αλλά θα του ρίξω μια ματιά κάποια στιγμή, πάντως από σειρές με εξωγήινους περιμένω να δω το Incursion από το Starz (που λογικά θα βγει την επόμενη σεζόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  Και να μην το δεις δεν νομίζω να χάνεις και τίποτα...
    Απ΄το Incursion έχει βγει trailer;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ακούσει ότι φτιάχνει στο 2ο κύκλο... όταν ολοκληρωθεί μπορεί να κάνω κανα μαραθώνιο :) 
    Όχι δεν έχει βγει, ούτε τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα (λογικά μέσα στο 2014 θα το δούμε), απλά είχα διαβάσει μία συνέντευξη του δημιουργού του και μου τράβηξε το ενδιαφέρον (είναι ο δημιουργός του Σπάρτακου!). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7.  Θα πρέπει να φτιάξει πάρα πολύ για να του ξαναδώσω ευκαιρία... λίγο δεν φτάνει... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για 2 επεισόδια στο τέλος της 2ης έπαιζε και ο Terry O' Quinn έναν στρατηγό (νομίζω!) ... αν τον έκαναν series regular εγώ θα το άρχιζα αμέσως. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοειται ρε φιλε αν ηταν ο Τερρυ μονιμος μελος στην σειρα θα το εβλεπαν αλλα δυο μυρια ακομα :PPP Εσυ ποτε γραφεις ;;; Καλημερα (το ξεχασα πριν ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μέρα καλή! Εγώ δε λέω μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να ανατραπούν μετά την προβολή του 666 P.A. :PPPP , γαμάτος ηθοποιός αλλά άμα είναι και αδιάφορο το σενάριο δεν γίνεται να το βλέπεις με το ζόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τελευταιο που πηγαινε στο 666 P.A η για το Falling skies ;;;; Εχεις την ταση απο χθες να αντιστρεφεις το καλημερα καλησπερα  η ειναι τυχαιο ;;; Don't mistake coincidence for fate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το 666 p.a. πήγαινε.... falling skies καλούτσικο μου φαίνεται, απλά βαριέμαι να το ξεκινήσω ακόμα!!! Ναι δεν ξέρω τι με πιασε :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποσο καιρο εχετε να μιλησετε με τον Τζεικομπ ωστε να σε καθοδηγησει ;; It seems that you are a little Lost :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Jacob is Dead!!!  I will be forever... Lost :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. So now you answer to Hurley !!! Me too my friend !!! I ll see you in another life brotha !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. And why is that my friend ??? Am i still a candidate ??? Τωρα πρεπει να εχεις βρει τους βασικους υποψηφιους δηλαδη 6 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17.  Το γνωρίζω... αλλά εδώ δεν θα δω το 666PA όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @disqus_uShHHFdA5S:disqus δε χρειάζονται άλλοι υποψήφιοι ...  that's how Jacob ran things... Maybe there's another way... a better way!!!

    @twitter-123754923:disqus  θα έλεγα ότι αυτό είναι προδοσία αλλά εδώ εσύ δε βλέπεις Touch που παίζει ο Sutherland, στο 666 θα κολλήσεις; :P .... αλλά ούτε 1 επεισόδιο??? έτσι από περιέργεια! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19.  "θα έλεγα ότι αυτό είναι προδοσία αλλά εδώ εσύ δε βλέπεις Touch που παίζει ο Sutherland, στο 666 θα κολλήσεις;" ΑΚΡΙΒΩΣ... ;) Ούτε μισό...!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από το Revolution (που θα δεις ένα) πιο καλό θα είναι :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα είδα ήδη και για την ώρα θα το συνεχίσω να δω πως θα πάει... Σίγουρα θα δω 4-5 επεισόδια τουλάχιστον... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εγώ το είδα το 1ο και δε θα το συνεχίσω, έχω βαρεθεί λίγο σειρές JJ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23.  Απλά θέλω να δω πως θα προχωρήσει η ιστορία... Αν δω ότι το κουράζει, εννοείται πως θα το κόψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα κουράσει θα κουράσει, στο λέω από τώρα! Last Resort είδες;;; εγώ σήμερα το είδα, πολύ καλό αλλά πάνω κάτω ήξερα τι γίνεται... θα δω και εδώ μερικά ακόμα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25.  Πότε βγήκε κι αυτό; Σαμπς υπάρχουν; Πάντως λέω να περιμένω να βγει κανονικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. έχει μία εβδομάδα τώρα! Αγγλικοί subs βγήκαν εχθές οπότε δε νομίζω να έχουν βγει ελληνικοί ακόμα... περίμενε καλύτερα να το δεις κανονικά πάνω κάτω ότι είδαμε στο τρέιλερ βλέπουμε! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ελα ρε βγηκαν Αγγλικοι δεν το ηξερα !!! Θα το δω μια και με αυτους μπας και πιασω καμια πληροφορια παραπανω οντως ηταν καλο αλλα θελω να δω πως θα εξελιχθει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εγώ περιμένω τους ελληνικούς να το ξαναδώ, γιατί με όλα τα "στρατιωτικά" μπερδεύτηκα λίγο... και βαριόμουν να τα ψάχνω κιόλας στο google! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω το βλεπω μια τωρα με αγγλικους να καταλαβω κατι παραπανω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το βλεπω μου αρεσει ο Τσαπλιν μορφη φαινεται δεν ειναι Λοκ η Λαινους αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ναι ωραίος είναι, ειδικά όταν λέει ότι όλα του ανήκουν.... και το "test us, and we will all burn together... you have been warned"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλα τα λεει αλλα θελω να δω πως θα συνεχισει αυτος που τα επινε και ελεγε οτι εγω το εκανα τι εκανε χαθηκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή