Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Νέα σειρά με Tom Sawyer και Huck Finn


To ABC σχεδιάζει μία νέα σειρά βασισμένη στους χαρακτήρες των Huck Finn και Tom Sawyer, των 2 κολλητών φίλων. Οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στα βιβλία του Mark Twain,  The Adventures of Tom Sawyer κτλ. Στη σειρά θα δούμε τους 2 φίλους να ξανασμίγουν στην ηλικία των 20 ετών και ιδρύουν μια ερευνητική εταιρία στη Νέα Ορλεάνη. H σειρά περιγράφεται ως "an adventure-themed reinvention".

Σαν παιδί απολάμβανα τα καρτούν και τις ταινίες με τις περιπέτειες τους και σίγουρα με ενδιαφέρει η σειρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει αν δεν βλέπουμε πλέον παιδιά αλλά ενήλικους στους παραπάνω ρόλους. Αλλά πάνω απ' όλα ελπίζω να μην είναι μία  "μοντέρνα εκδοχή" των περιπετειών τους.

10 σχόλια:

  1. Mε βεβαιότητα μπορώ να πω ότι δεν θα το δω όταν βγει :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφερον...μαλλον ειδαν οτι το ouat παει καλα και ειπαν να το ξανακανουν. Αρκει να μη το παραχεσουν βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί και με "βεβαιότητα" κιόλας ρε @twitter-354479994:disqus , μπορεί o Aaron Paul να κάνει τον Huck Finn (πλάκα θα 'χε να τον βλέπαμε με τιράντες!

    @ThodwrisShady:disqus  συμφωνώ, αν και το OUAT ήταν μεγαλύτερη πρόκληση κατά τη γνώμη μου (τόσα παραμύθια, τόσες αλλαγές που πιθανόν να μην ήταν αρεστές ... ενώ αυτή η σειρά περισσότερο σαν sequel μοιάζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν με "τραβάει" το σενάριο :P Μην ακούω χαζά (εννοείται ότι κάνω πλάκα), είπαμε μετά το Breaking Bad δεν μπορείς να κάνεις τηλεόραση, μόνο μπλογκμπαστεριές είναι το μέλλον του Aaron Paul μ.ΒΒ :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού ο Aaron Paul όπως λένε οι φήμες θα παίξει σε άλλη σειρά μετά το πέρας της σειράς, μάλλον έχει άλλη άποψη ο ίδιος :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήταν πολύ ωραίο αν ήταν σειρά εποχής!  Πιστεύω θα ήταν πιο ποιοτηκιά μιας και δεν έχουμε πολλές σειρές εποχής σήμερα.  Επίσης, μακάρι να ακολουθούσε το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ για το σειρά εποχής... άμα τους βλέπουμε στα 20 τους και άμα δεν βρισκόμαστε στον 19ο αιώνα, τότε δε μιλάμε καν για Σόγιερ και Φιν! Τώρα το να ακολουθούσε πλήρως το βιβλίο θα ήταν λίγο δύσκολο έτσι κ' αλλιώς γιατί πρόκειται για σειρά, και η ιστορία είναι γνωστή σε ένα μεγάλο ποσοστό οπότε δε θα 'χε και πολύ ενδιαφέρον! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. off- topic: @
    stavrosLost  Σου εχω στειλει μεσω της επικοινωνιας. Δες το όποτε μπορέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή