Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Person of Interest Episode Guide: Season 1


Διαβάστε ένα preview απ' όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν του Person of Interest...


1.01 - Pilot
Ένας μυστηριώδης άντρας, ο Mr. Finch έρχεται σε επαφή με έναν πρώην πράκτορα της CIA, τον John Reese, και του προσφέρει μια δουλειά όπου σώζει ζωές. Ο Finch μπορεί να μάθει για συγκεκριμένα άτομα που πρόκειται να εμπλακούν σε εγκληματικές δραστηριότητες, απλά δεν ξέρει αν είναι θύματα, θύτες ή μάρτυρες. Η 1η υπόθεση του Reese είναι να ανακαλύψει τι κίνδυνο αναμένετε να αντιμετωπίσει μία βοηθός εισαγγελέα και να τον αποτρέψει.

1.02 - Ghosts
O Reese αναλαμβάνει την υπόθεση της Teresa Whitiker, ενός κοριτσιού που απ' ότι φαίνεται είχε πεθάνει με την οικογένεια της 2 χρόνια πριν. Στο μεταξύ η Κάρτερ ψάχνει στοιχεία για τον άνδρα με το κουστούμι.

1.03 - Mission Creep
H μηχανή δίνει τον αριθμό του Joy, ενός πρώην στρατιώτη που απ' ότι φαίνεται προσπαθεί να προσαρμοστεί μετά την επιστροφή του στην Νέα Υόρκη. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν όταν κατά την εποπτεία του Reese ο Joy θα ληστέψει μία τράπεζα.

1.04 - Cura Te Ipsum
Αυτή τη φορά η μηχανή δίνει τον αριθμό μίας γιατρού, η οποία φαίνεται ότι περνάει κάποια ψυχολογικά προβλήματα αυτή την περίοδο. Όμως είναι το θύμα ή ο θύτης; αυτό θα προσπαθήσει να καταλάβει ο Reese και να την συμβουλέψει για τη ζωή της.

1.05 - Judgment
Η επόμενη υπόθεση για τον Reese και τον Finch είναι ο δικαστής Samuel Gates, όπου πρόσφατα πέθανε η γυναίκα του και ζει μόνος του με τον γιο του. 

1.06 - The Fix
O Reese προσωποποιώντας τον σοφέρ παρακολουθεί την Zoe Morgan, τον επόμενο αριθμό που έδωσε η μηχανή, η οποία όπως φαίνεται έχει επαφές με ισχυρούς ανθρώπους.

1.07 - Witness
Αυτή τη φορά ο Reese πρέπει να προστατεύσει τον Charlie Burton, έναν δάσκαλο που έγινε μάρτυρας ενός φόνου. Τώρα ο Reese πρέπει να βοηθήσει τον Charlie να ξεφύγει από την Ρώσικη μαφία. Παράλληλα η Carter ψάχνει τον Charlie για να του πάρει κατάθεση για τη δολοφονία και να τον βάλει σε προστασία μαρτύρων.

1.08 - Foe
Σε αυτό το επεισόδιο ο Reese πρέπει να κατασκοπεύσει έναν κατάσκοπο. Ο Ulrich Kohl ήταν φυλακισμένος στη Γερμανία για 24 χρόνια, τώρα επιστρέφει και θέλει να πάρει εκδίκηση από τους πρώην συναδέλφους του που πιστεύει ότι τον πρόδωσαν και ευθύνονται για το θάνατο της γυναίκας του.

1.09 - Get Carter
H έρευνα της Carter για τον Carl Elias, την οδηγεί στο να γίνει ο νέος Person of Interest. Τώρα ο Reese πρέπει να προστατεύσει την γυναίκα που προσπαθεί να τον πιάσει!

1.10 - Number Crunch
Αυτή τη φορά η μηχανή δίνει 4 αριθμούς ταυτόχρονα. Αφού ο 1ος person of interest βρίσκεται νεκρός, ο Reese πρέπει να ψάξει βαθύτερα να βρει τι κοινό έχουν οι 4 άνθρωποι. Στο μεταξύ, ένας πράκτορας της CIA, ο Μark Snow, πλησιάζει την Κάρτερ και την πείθει ότι πρέπει να τον οδηγήσει στον Reese.

1.11 - Super
Ενώ αναρρώνει ο Reese στην αναπηρική καρέκλα, ο Finch του έχει κλείσει ένα δωμάτιο για να παρακολουθεί τον επόμενο αριθμό. Στο μεταξύ η Carter προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον Finch, και ο Finch αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να της μιλήσει για τον σκοπό του.

1.12 - Legacy
Επιτέλους ο Reese συναντάει την Carter, όπου της ζητάει βοήθεια στην επόμενη υπόθεση. O νέος αριθμός είναι η Andrea Gutierrez, μία δικηγόρος που βοηθάει κατηγορούμενους που πιστεύει ότι είναι αθώοι. Στο μεταξύ, ο Finch θα δεχτεί μία επίσκεψη από τον γιο του πρώην φίλου του, Nathan Ingram.

1.13 - Root Cause
Ο Finch και ο Reese πρέπει να παρακολουθήσουν τον Scott Powell, έναν οικογενειάρχη που έχει απολυθεί από τη δουλειά και το κρατάει μυστικό από την οικογένεια του. Οι 2 ήρωες ανακαλύπτουν ότι ο Scott έχει πάρει άδεια οπλοφορίας και σκοπεύει να σκοτώσει έναν Γερουσιαστή. Όμως η υπόθεση είναι πιο πολύπλοκη απ' όσο φαίνεται και πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από μία παλιά φίλη.

1.14 - Wolf and Cub
Ο Finch και ο Reese επιστρέφουν στη βιβλιοθήκη πρώτη φορά μετά την "επίθεση" της Root, και πρέπει να εντοπίσουν τον επόμενο αριθμό, τον Darren McGrady, έναν έφηβο αφρικοαμερικάνο που δολοφονήθηκε ο αδερφός του 3 μέρες πριν.

1.15 - Blue Code
O επόμενος αριθμός είναι ο Michael Cahill, που φαίνεται να είναι ένας ήσυχος πολίτης, αλλά ο Reese ανακαλύπτει ότι είναι βαθιά χωμένος στην παρανομία και το λαθρεμπόριο. Παράλληλα ο Reese θέλει τον Φάσκο να κρατήσει επαφές με τους διεφθαρμένους συναδέλφους του από τα παλιά.

1.16 - Risk
Η μηχανή δίνει τον αριθμό του Adam Saunders, που απ' ότι φαίνεται γνωρίζει πληροφορίες για ένα επικείμενο οικονομικό σκάνδαλο, όπου θα γίνει κίνδυνος για τη ζωή του.

1.17 - Baby Blue
O Reese και ο Finch θα ξαφνιαστούν όταν μάθουν ότι ο επόμενος αριθμός ανήκει σε έξι μηνών κοριτσάκι. Οι 2 τους θα την πάρουν υπό την προστασία τους και θα φαίρονται σαν υπερπροστατευτικοί γονείς, ενώ παράλληλα θα ψάχνουν στοιχεία για το παρελθόν της.

1.18 - Identity Crisis
Η επόμενη υπόθεση είναι  ο Jordan Hester, ένας άνθρωπος που απ' ότι φαίνεται έχει διπλή ζωή. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει η ομάδα ότι πρόκειται για 2 άτομα ξεχωριστά. Ποιος από τους 2 όμως κινδυνεύει;;; Έτσι θα πρέπει να χωριστούν ο Reese και ο Finch και να παρακολουθούν ο καθένας από έναν.

1.19 - Flesh and Blood
Αυτή τη φορά η μηχανή δίνει 5 αριθμούς, έναν για κάθε Νονό του εγκλήματος. Ο Reese και ο Finch υποπτεύονται ότι ο Elias σκοπεύει να τους σκοτώσει. Ωστόσο σκεπτόμενοι τις παράπλευρες απώλειες θα προσπαθήσουν να τους σώσουν από τα χέρια του Elias.

1.20 - Matsya Nyaya
O Tommy Clay δουλεύει σε ένα τεθωρακισμένο. Δεδομένο ότι ο αριθμός του έχει εμφανιστεί στη μηχανή, ο Finch πιστεύει ότι θα προσπαθήσουν να τον ληστέψουν. Έτσι ο Reese θα πάει να δουλέψει μαζί του σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

1.21 - Many Happy Returns
Σήμερα είναι τα γενέθλια του John. Ο Finch θα του δώσει ρεπό μαζί με δώρο, ένα κλειδί. Που ανήκει το κλειδί άραγε. Στο μεταξύ η Carter πάει με το FBI να ερευνήσουν μία παλιά υπόθεση που συνδέεται με τον Reese. Ο Finch θα πρέπει να σώσει μόνος του το νέο Person of Interest.

1.22 - No Good Deed
O Reese παρακολουθεί τον Finch για να μάθει περισσότερα για την προσωπική του ζωή. Ένας νέος αριθμός εμφανίζεται, ο Henry Peck, ο οποίος παγιδεύεται για κατοχή ναρκωτικών και χάνει τη δουλειά του. Όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα απ' ότι φαίνονται.

1.23 - Firewall
O Reese έχει παγιδευτεί σε ένα ξενοδοχείο μαζί με μία γυναίκα στην προσπάθεια του να την προστατεύσει. Ο Finch, η Carter και ο Fusco θα πρέπει να τον βοηθήσουν.

___________________________

Υ.Γ. Έτοιμο το Recap της 1ης σεζόν!

Υ.Γ.2. Όποιος έχει λογαριασμό στο Facebook μπορεί να κάνει Like στο Person of Interest Greek Fans, να μαζευτούμε όλοι οι Έλληνες Φαν της σειράς.

Υ.Γ.3. Ποια είναι τα αγαπημένα σας επεισόδια της 1ης σεζόν;;;

39 σχόλια:

  1. Λοιπον εμενα μου αρεσουν ολα αλλα τα αγαπημενα μου ειναι τα εξης:1.09, 1.11,1.13,1,17,1,19(υπεραγαπημενο),1.22,1.23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις στα αγαπημένα το 1.10 ;;; με αυτή τη φοβερή σκηνή... 

    http://www.youtube.com/watch?v=2bDMJirw5Xw 

    Εμένα η 7άδα μου (μιας και μου είπες και εσύ 7 :p) είναι αυτή: 
    1) 1.23 - Firewall 
    2) 1.10 - Number Crunch
    3) 1.01 - Pilot
    4) 1.13 - Root Cause
    5)  1.19 - Flesh and Blood 
    6) 1.09 - Get Carter
    7) 1.21 - Many Happy Returns

    Και αμέσως μετά το 1.22 - No Good Deed που ήταν επίσης γαμάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι και αυτο..σ'ευχαριστω που μου το θυμισες..πολυ καλο επεισοδιο το 1.10..σε τετοιες υπερσειρες παντως,ειναι δυσκολο να βρεις τα αγαπημενα σου επεισοδια..ειναι ολα τελεια..αλλα πρεπει να διαλεξεις:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δε σ' αναγκάζει και κανένας, απλά κουβέντα να γίνεται :pppp 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι βρε το ξερω(το ξερω οτι ξερεις οτι το ξερω:P:P:P:P)..αλλα και μονη μου,αν σκεφτομαι τα αγαπημενα μου επεισοδια απο μια σειρα που μου αρεσει πολυ,ειναι δυσκολο να τα βρω..Να σου πω το person δν πηρε emmy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, αρχίσαμε πάλι!! Τα Emmy σε κανα μήνα βγαίνουν, αλλά δεν έχει καμία υποψηφιότητα το PoI ρε γαμώτο... λες και είναι στημένα... μα είναι δυνατόν να λείπει ο Michael Emerson???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχα ναι(γλωσοδετης)ελεος..σε κανα μηνα?δν βγηκανε?γτ νομιζω πηρε το big bang theory..ελεος τετοιος ηθοποιος και να μν του δωσουν ενα εμμυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 35 k shmera reeeee.agaphmena epeisodia:1.9-23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. asxeto:stayro eides to trailer apo thn kainourgia seira pou erxetai to
    Zero Hour, fenetai fovero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @aaccf11e47c53baa12007895e752fe81:disqus οι υποψηφιότητες βγήκαν μόνο! 23 Σεπτεμβρίου γίνεται η απονομή, σίγουρα πράγματα!!! ;) 
    Μεγάλη βλακεία -όχι τόσο το να μην του δώσουν βραβείο, αλλά το να μην τον βάλουν καν υποψήφιο! Βλέπω τους υποψήφιους και συγχύζομαι!

    @skyman36:disqus ναι το είδα, και εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά ρε γαμώτο αυτό το midseason θα την καταστρέψει τη σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι εγινε ρε παιδια λιγες ωρες μακρια απο το λαπτοπ και αμεσως episode guide Σταυρο δεν εισαι ενταξει ειδοποιουμε πρωτα!!!  Ok αγαπημενα επεισοδια ;;;;Ολα αλλα εχω αδυναμια στα ακολουθα με την σειρα που τα ειδα 1.01 1.04 1.07 1.09 1.10 .1.13 1.15 1.17 1.19 1.21  1.22 1.23 !! Εννοειται πως αγαπημενη σκηνη απο ολη την σειρα το βιντεο που ανεβασες Σταυρο στο τελος του 1.10 απιστευτη σκηνη τρομερη ανατροπη πωρωτικη μουσικη εξυπνες ατακες αυτη την σκηνη την εχω και στο κινητο και την βλεπω (ειμαι πολυ πωρωμενος ;;;;)  !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12.  Τον εφαγε το κυκλωμα !!!!Ντροπη και αισχος ονειδος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι μόνο episode guide, αλλά και recap έτοιμο :P 
    Τα δικά μου αγαπημένα-αγαπημένα πιστεύω τα διάβασες παραπάνω! Από ιστορίες των Person of Interest μου άρεσαν πολύ του 1.04 που ανέφερες και εσύ, αλλά και τα 1.05 - Judgment , 1.16 - Risk! Αλλά γενικά όλα τα επεισόδια μου αρέσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να βαλω ειδοποιηση οταν βγαινει αρθρο για την υπερσειρα να μου ερχεται ειδοποιηση στο κινητο !!! Ολα ειναι ενα και ενα εβλεπα σημερα το baby blue τρομερη η ατακα του Τζον οταν πηγαν ολοι μαζι να συναντησουν την καρτερ i am teaching her to going undercover , she is a natural !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχαχα, φοβερός ο one-line guy! Ακριβώς, ένα κ' ένα είναι όλα τα επεισόδια! Δεν υπήρχε "κακό" επεισόδιο στην 1η σεζόν (και ελπίζω ούτε στις επόμενες!). Το λιγότερο "καλό" ήταν! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι εννοεις με την τελευταια φραση ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εννοώ ότι άμα βαθμολογούσαμε όλα τα επεισόδια, ακόμα και το λιγότερο αγαπητό επεισόδιο θα το χαρακτηρίζαμε ως "καλό" ... δηλαδή θέλω να πω ότι δεν υπήρχε κακό επεισόδιο που να πεις "τι βλακεία". 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18.  http://www.spoilertv.co.uk/images/person-of-interest/Season%202/Promotional%20Episode%20Photos/Episode%202.01%20-%20The%20Contingency/102159_wb_0285bws.jpg.php It's showtime !!!!!! FIRST PHOTO FOR SEASON 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταυρο δεν πιστευω να εκλεισες τον υπολογιστη εχουμε φωτο να σχολιασουμε !!!!!!!! Το καταλαβα απλα για σιγουρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οοοο και μόλις που έγραφα γι' αυτήν (την Ρουτ!) ... Σε φαρμακείο είναι; τι του δίνει;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι σε φαρμακειο ναι την  ιδια απορια ειχαν και στα σχολια στο σαιτ που υπηρχε η φωτο !!!! Μου φαινεται κατι σαν κινητο !!!!Λες να τον ποτιζει φαρμακα για να τον κανει οτι θελει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ πιθανό να τον αναγκάζει να πάρει κάτι (ηρεμιστικό;)... μπορεί να είναι και τίποτα εκτός αγοράς! Στο γραφείο της η Ρουτ είχε ένα διαφημιστικό για μια φαρμακευτική αν θυμάμαι καλά (στην κορνίζα...). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι αλλα δεν νομιζω αυτο που του δινει ειναι κατι αλλο ειπα μια γνωμη υποθεση οπως θελεις πες το. Aλλα αν στο φαρμακειο εινια για καποιο αλλο λογο οπως blackmailing she is very good at it .Αυτη την λεπτομερεια δεν την θυμαμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι στη σκηνή με την Ζόη που μπαίνει στο γραφείο της!!! Λογικά δε θα 'χει και πολλή σημασία αυτή η σκηνή, θέλω να πω θα περάσει γρήγορα (απλά τώρα που δεν έχουμε τίποτα νέο για PoI μας φαίνεται τεράστια!). Μπορεί απλά να του λέει "όλα θα πάνε καλά" (αν ακολουθεί τις διαταγές της :P) :PPPPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25.  Σε ποιο σημειο λεπτο δευτερολεπτο ειναι;;;Δεν το βρισκω !!! Παντως απο την φωτο φαινεται ανημπορος να κανει κατι και υπακουος λες να της εδωσε προσβαση ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. στο 38:40---> 38:50 δες!!! Δε νομίζω να της αποκαλύψει τίποτα, ο Φιντς ξέρει τι διακυβεύεται με τη γνώση της μηχανής και σίγουρα θα την προστάτευε με κάθε κόστος (ειδικά από κάποιον σαν την Ρουτ... με αυτά που ξέρουμε ως τώρα!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτη ειναι ικανη να τον βασανισει με διαφορετικο τροπο ισως εδω κολλανε τα φαρμακα !!!! Και αφου δεν θα εξοντωθει θα κρατησει τον Χαρολντ αρκετο καιρο κοντα της !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ναι την φωτογραφια λες αυτο το ειχα δει αλλα δεν το συνειδητοποιησα με την πρωτη !!! Ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι κατι μαλλον τυχαια την πηρε και την εβαλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω! Λογικά μετά το 2.01 μπορεί να πάμε 4 μήνες μπροστά, γιατί η σειρά έχει συνηθίσει να ακολουθεί την real life ημερομηνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι στο τελευαταιο εχεις δικιο !!! Τωρα εχουμε νεες φωτο http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/person-of-interest/Season%202/Promotional%20Episode%20Photos/Episode%202.01%20-%20The%20Contingency/2012-08-23_08-14-19_FULL.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ooo να και ο Μάιλς!!! Τώρα ο Reese έχει αναλάβει τα ηνία!!! Η Ρουτ τον βγάζει και για φαγητό, φίλοι θα γίνουν στο τέλος, να το θυμηθείς!! Εξάλλου... they have so much to talk about!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και οπως ειχε πει και ο Finch Girl after my own heart για την Root που να το ηξερε ο αρχοντας οτι θα καταληξει κρατουμενος της !!! Ο μαιλς φαινεται οτι εχει κακες παρεες  !!! Μηπως γινουν κατι παραπανω απο φιλοι;;; Τον προσεχει πολυ παντως μηπως τα φαρμακα ειναι για τπ προβλημα στην πλατη και τον αυχενα του ;;; Στην δευτερη φωτο ο Φιντς φοραει αλλο ζευγαρι γυαλια μηπως ειναι Flashback ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι μικρές γαμώτο οι φωτογραφίες δεν φαίνονται καλά... πάντως και διαφορετική γραβάτα φοράει!! Πολύ πιθανόν αυτό που λες για τα φάρμακα! Μπορεί να τον θεραπεύσει τελείως μάλιστα... μπορεί να μην είναι επ. φαντασίας η σειρά , αλλά η επιστήμη είναι σχετικά πιο ανεπτυγμένη απ' ότι στο σήμερα και μέχρι το τέλος της σειράς πιστεύω θα δούμε και άλλα μεγάλα επιστημονικά επιτεύγματα!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαλλον Flashback ειναι απο καποια συνομιλια με τον Νειθαν !!! Δεν θα τον αφησει να παθει τιποτα ειναι υπερπολυτιμος θα τον προσεχει αλλωστε τον θαυμαζει !!! Τωρα για τα φαρμακα επειδη εχει αυτο το προβλημα που δεν ξερουμε ακομα πως το επαθε ειναι αληθεια αραγε οτι ειχε ατυχημα η μηπως καποιος θελησε να τον φαει επειδη ειχε προσβαση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έλα μου 'ντε... από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της σειράς! Οπότε όλα δείχνουν ότι το 2.01 θα είναι Finch-centric! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτο ελειπε να μην ηταν αλλα θα μαθουμε εν καιρω πολλα πραγματα και για την Ρουτ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Nοrmally I dоn't learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.http://dj.beatport.com/events/39613
    my site - Skyfall 2012 Movie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Grеetings! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a
    theme or plugin that mіght be able to corrеct this issue.
    If you hаve any suggeѕtions, please share.
    Thanks!http://dj.beatport.cοm/events/40113
    My site - Watch Rizzoli & Isles Season 3 Episode 15 No More Drama in My Life Online Free Stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Heу theгe this is kind of of off tоpiс but
    I waѕ wοndering if blogs uѕe WYSІWYG
    editors or if you have to manually code with HTML.
    I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!http://upcoming.yahoo.com/event/10692582/IL/Chicago/Watch-CSI-New-York-Season-9-Episode-11-online-CommandP/Chicago-Theatre/

    Review my web site :: Watch CSI: New York Season 9 Episode 11 Command+P Online Free Stream
    Here is my webpage - CSI: New York Season 9 Episode 11 Command+P

    ΑπάντησηΔιαγραφή