Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

O Terry O' Quinn μιλάει εφ' όλης της ύλης!


Ο μεγάλος ηθοποιός μιλάει στο Vulture εφ' όλης της ύλης, από το 666 Park Avenue μέχρι το Lost ...


Για το 666 Park Avenue δήλωσε ότι αρχικά πήρε το ρόλο επειδή του άρεσε ο χαρακτήρας του Gavin ο οποίος έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και επιπλέον απολαμβάνει να παίζει τον "κακό" σε σειρά. Υποστηρίζει ότι οι κακοί έχουν μεγαλύτερα μυστικά. Ωστόσο λέει ότι δεν ξέρει αν ο χαρακτήρας του είναι ο διάβολος ή όχι. Επίσης, στην ερώτηση πως και ήταν πρόθυμος να γυρίσει πίσω στην τηλεόραση απάντησε ότι απολαμβάνει να δουλεύει στην τηλεόραση και πραγματικά απόλαυσε τα χρόνια που δούλευε στο Lost. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι του αρέσει αυτό που δημιουργείται ανάμεσα σε αυτόν, τα μέλη του καστ και των λοιπών συντελεστών, όπως λέει και ο ίδιος είναι σαν οικογένεια.

Όσο αφορά το Lost, ο Terry είπε ότι γνώριζε από την 4η σεζόν ότι δε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα διότι ήταν πολλά (αλλά τελικά απαντήθηκαν τα περισσότερα!) αλλά ήταν εντάξει με αυτό. Ωστόσο θεωρεί το Lost ένα φαινόμενο και πιστεύει ότι καμία σειρά δε θα καταφέρει να γίνει το "νέο Lost". Παρ' όλα αυτά δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλο βάρος για μια σειρά να συγκρίνεται με το Lost. Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις, όπως ούτε ο ίδιος έχει. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν έχει απαιτήσεις ούτε για τη νέα του σειρά, 666 Park Avenue, δίνοντας μία συμβουλή σε όλους όσους θα την παρακολουθήσουν "Ετοιμαστείτε για το χειρότερο, και ελπίστε για το καλύτερο".

Τέλος, μίλησε για τη σειρά που ετοίμαζε με τον συμπρωταγωνιστή του στο Lost, Michael Emerson. Είπε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν μέχρι που τους δόθηκε το σενάριο του 1ου επεισοίου (?) και κανενός δεν άρεσε και περιμένανε να γίνει κάτι γι' αυτό. Έτσι μπήκε η σειρά στο ράφι. Μετά ο Emerson πήγε στο Person of Interest και έτσι αφέθηκε το θέμα. Ωστόσο μεταξύ τους ο Michael Emerson και ο Terry O' Quinn είπαν ότι άμα είναι ζωντανοί όταν τελειώσουν τις σειρές τους θα μπορέσουν να κάνουν κάτι παρόμοιο μαζί. Οπότε ακόμα ελπίζουμε να δούμε αυτό το απίστευτο δίδυμο πίσω στην τηλεόραση.

Υ.Γ. Όποιος έχει λογαριασμό στο Facebook μπορεί να κάνει Like στην ελληνική σελίδα της σειράς 666 Park Avenue.

58 σχόλια:

  1. Mεγάλος γιατί ρε Σταύρο ? Κάτω από τα 60 δεν είναι ? :PPPPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοει"αμα ειναι ακομα ζωντανοι"?λες να δουμε το απιστευτο διδυμο..σε ηλικιωμενη version?:p..συνφωνω απολυτα με αυτα που λεει για το Λοστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, 60 ακριβώς είναι :) ... αλλά το μεγάλος πάει για τον χαρακτήρα του!!! Αφού είναι ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι Κέλλυ, ας τους δούμε και όταν θα έχουν γίνει ζόμπι, δε με νοιάζει!! Απλά το Person μάλλον θα αργήσει να τελειώσει, οπότε δεν αποκλείεται!! Όρεξη και διάθεση να υπάρχει βέβαια και από τους 2, που απ' ότι φαίνεται την έχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω να επισημανω τρια σημεια : 1) Ωστόσο θεωρεί το Lost ένα φαινόμενο και πιστεύει ότι καμία σειρά δε θα καταφέρει να γίνει το "νέο Lost". Γεγονος το Lost ηταν ενα μοναδικο επικο δεν προκειται να βγει κατι αναλογο αλλα για το καλο της τηλεορασης ας το ελπισουμε 2) "Ετοιμαστείτε για το χειρότερο, και ελπίστε για το καλύτερο".το ιδιο ακριβως πιστευω και εγω η σειρα δεν μου αρεσει σεναριακα αλλα αδυναμιες ειναι αυτες δεν γινεται να μην τον δω 3)Ωστόσο μεταξύ τους ο Michael Emerson και ο Terry O' Quinn είπαν ότι άμα
    είναι ζωντανοί όταν τελειώσουν τις σειρές τους θα μπορέσουν να κάνουν
    κάτι παρόμοιο μαζί. Οπότε ακόμα ελπίζουμε να δουμε αυτό το απίστευτο
    δίδυμο πίσω στην τηλεόραση. Να τους δω ξανα μαζι και βαζω και εγω λεφτα για την σειρα τους !!!  Παντως ειναι  ονειρο ζωης  να τους δω στο Person of Interest !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι 60?δν του φαινεται παντως...ναι σιγουρα,αν συνεχισει να πηγαινει τοσο καλα,το βλεπω για πολλαα χρονια(θα εχv τελειωσει το πανεπιστημιο:P) μακαρι παντως δν τον βλεπω και πολυ ενθουσιασμενο για το 666...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Κάθε χρόνο ψάχνω για σειρές που θα μπορέσουν να μου καλύψουν το κενό του Lost αλλά τίποτα... υπάρχουν πολλές καλές και πωρωτικές αλλά σαν το Lost τίποτα!
    2. Και εγώ ακριβώς το ίδιο!
    3. Χαχαχα και εγώ θα έβαζα αν θα ήταν εφικτό από μέρους μου εκείνη τη στιγμή! Μέσα στα τόσα χρόνια που θα παίζεται το person να περιμένεις κάποια στιγμή όταν μπαίνεις στο tv-island να δεις ανάρτηση "O Terry O' Quinn στο PoI - Το μεγάλο Reunion" 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντασου τοτε για το Person of Interest και τον τεραστιο Michael Emerson που ειναι σε υπερσειρα εγω θα εχω τελειωσει πανεπιστημιο και αν εχω λεφτα παιζει να εχω κανει και το μεταπτυχιακο μου . Ο ενθουσιασμος μπορει να μην του ειναι αυθορμητος αν τα παει καλα η σειρα θα του ερθει στην πορεια !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος που αρχίζει τώρα το πανεπιστήμιο πιστεύω θα προλάβει να τελειώσει και ακόμα θα παίζει το PoI... ούτε εγώ τον είδα ενθουσιασμένο αλλά δε νομίζω ένας 60χρονος (που δεν του φαίνεται :P) θα ενθουσιαζόταν από ένα τέτοιο σενάριο! Από την άλλη μπορεί απλά να μη θέλει οι θεατές να έχουν πολλές απαιτήσεις και να απογοητευτούν στη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχα να δω αυτο τον τιτλο και θα βαλω αντιστροφη μετρηση την ιδια ακριβως ωρα(ασε να πιω κανενα ποτηρι νερο να συνελθω απο την τοση χαρα) για το επικο επεισοδιο με τους δυο τιτανοτεραστιους μαζι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο εσύ; στο blog θα το βάλουμε το χρονόμετρο πάνω πάνω :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνω @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus ισως να ενθουσιαστει μετα,μακαρι...Παντως χωρις να προτρεχω,πιστευω πως αυτη η σειρα ισως να μν ειναι η καταληλη για τον Terry(ισως να επρεπε να παιξει σε κατι καλυτερο)..και εγω θα ηθελα ενα επεισοδιο με  reunion του Terry και του Emerson..θα επεφτε ως ειδηση βομβα,στο tv-island(φανταστειτε τι τηλεθεαση θα εκανε!!)!!Ναι παιδια,θα εχουμε τελειωσει ολοι το παντεπιστημιο,μεχρι να τελειωσει το περσον,και θα δουλευουμε.....ή θα ειμαστε ανεργοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ετσι σεβασμος για τους τιτανομεγιστους !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα δουλεύουμε, θα δουλεύουμε... όχι απαισιόδοξα μηνύματα στο tv-island! :P 
    Να πω και εγώ την αλήθεια, θα προτιμούσα να τον δούμε στην περσινή σειρά που θα έκανε, το Hallelujah, που τελικά δεν πήρε το πράσινο φως! 
    http://lost-path.pblogs.gr/2011/03/o-terry-o-quinn-sthn-nea-seira-toy-abc-hallelujah.html#comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ειμαστε ανεργοι μην το ψαχνεις αλλα τι να γινει οι μονοι θα ειμαστε !!!!!! Και εγω θα τον ηθελα σε κατι καλυτερο ισως μια σειρα που να εχει γνωστους απο προηγουμενες δουλειες του και καποιον που παραλιγο να κανουν σειρα μαζι ισως μια σειρα του CBS με μια Μηχανη δεν ξερω εχετε καμια στο μυαλο σας ;;;; Η τηλεθεαση αυτου του reunion θα ηταν πανω απο 20 μυρια συνολο αν σκεφτεις οτι απο μονη της η σειρα πιανει 14 και το νεανικο κοινο πανω απο 3.5 τουλαχιστον !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εννοείται πως κάποιες σειρές είναι τόσο μοναδικές που δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ποτέ καμία παρόμοια... και καλύτερα έτσι γιατί οι σειρές που αξίζουν πραγματικά δεν συγκρίνονται με καμία άλλη. Οπότε να ελπίζουμε σε μοναδικές σειρές και όχι σε παρόμοιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17.  όχι απαισιόδοξα μηνύματα στο tv-island! :P  Ειλικρινα τι πιστευεις οτι θα σου ελεγε ο Locke It's Destiny ,  Don;t teel me whati can't do ετσι και αλλιως ο Δασκαλος ηταν ανθρωπος με πιστη !!!! Απο την αλλη ο αλλος γιγαντας ο Michael Emerson εχοντας μοτο το Only the paranoid survive δεν νομζω οτι θα ηταν αισιοδοξος σχετικα με το  θεμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα οκ Σταυρο θα δουλευουμε..@cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus εχει δικιο ο Σταυρος,ας σκεφτομαστε θετικα ποτε δν ξερεις..χαχαχαχα εχουμε-εχουμε μιλας για μια υπερσειρα;)..ναι σιγουρα θα εκανε τρομερη τηλεθεαση..παντως εγω στο Person θα ηθελα να δω και αλλους ηθοποιους απο το λοστ..Σταυρο,ωραιο το στορυ αυτης της σειρας,αλλα ο ενας σεναριογραφος ηταν του desperate housewives(θα με ανυσηχουσε λιγο αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @twitter-123754923:disqus  ωραία το είπες, συμφωνώ απόλυτα! 

    @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus  why do you find it so hard to believe it??? It's a leap of faith!!!! (δες μία και το βιντεάκι που έβαλα κάτω)

    @aaccf11e47c53baa12007895e752fe81:disqus  ενώ το ότι στo 666 Park Avenue έχουμε σεναριογράφο του Gossip Girl δε σ' ανησυχεί :P ... από ηθοποιούς του Lost στο Person μέχρι τώρα έχουμε δει Ben (φυσικά), Goodwin (ο Nathan), Widmore και θα δούμε και τον Miles στο 2.01 ... επίσης είχε παίξει στο Lost και ένας ακόμα πέρα από τον Μπεν από την πρωταγωνιστική 4άδα του PoI ( http://www.youtube.com/watch?v=3T5y5zkP8io ) >>> από το 2:08 και μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20.  Οπως ειχε πει και η Ρουτ στο τελευταιο επεισοδιο της πρωτης σεζον  they did this exercise called trust fall when you close your eyes and fall and wait for someone to catch you !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακριβώς αυτό είναι το leap of faith! Είδες το βιντεάκι;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι σχεδον τον ειχα ξεχασει τον Φασκο οτι ηταν γκεστ στο Lost !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ δεν τον είχα παρατηρήσει, πριν λίγες μέρες το είδα τυχαία! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω στην επαναληψη που ειχα κανει αρχες καλοκαιριου τον ειχα δει και παραξενευτηκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. α ναι σωστά! Εγώ από τότε που τον είδα στο PoI δεν έχω δει το Lost από την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζα οτι ειπες οτι τωρα καποια στιγμη αφου περασει η εξεταστικη θα κανεις επαναληψη το Επος να πωρωθεις αλλη μια φορα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ναι τελικά είδα το OZ και το άφησα! Έλειπα κ' όλας... βασικά τα έχω σε DVD όλα τα επεισόδια οπότε θα τα δω στην τηλεόραση να τα χαρώ :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28.  επαιζε ο φασκο στο λοστ?δν το θυμομουν ουτε και εγω..ναι Σταυρο το ξερω οτι ειχαν παιξει αυτοι,απλα ελεγα για καναν αλλο,για κανα Σαιντ πχ ή κανα Σογιερ ή καμια Κλερ(καμια περιπτωση,παιζει αλλου)..Παντως βρε σταυρο σε παραδεχομαι,που πας και τα βρισκεις αυτα τα βιντεο...αααα ναι ειχα ξεχασει οτι ο ενας σεναριγραφος του 666 ειναι της ακατονομαστης αυτης σαπουνοσειρας(λες να δουμε τον Λοκ να χαλβαδιαζει ασυστολα?)..εγω οταν εβλεπα τα dvd του λοστ,τα εβαζα στην τηλεοραση και εβαζα και τα ηχεια στο τερμα(τα ηχεια ειναι συνδεμενα με το στερεοφωνικο)οποτε ολη η πολυκατοικια ηξερε τι εβλεπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σωστος ακολουθα το παραδειγμα της @aaccf11e47c53baa12007895e752fe81:disqus  !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην τα λες αποτομα ακου εκει να χαλβαδιαζει ασυστολα ο Λοκ ;;;;; Οταν γινει αυτο θα ερθει το τελος του κοσμου !!!!! Καλα εκανες ολοι πρεπει να εχουν δει Lost εκτελουσες κοινωνικο εργο μια δυο τρεις θα ελεγαν για να το βλεπει αξιζει εκανες ενα μεγαλο δωρο στην ανθρωποτητα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31.  το ξέρω ότι το ξέρεις, απλά έκανα ανακεφαλαίωση :P. Όσο αφορά το 666, δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι χαρακτήρες, αλλά ο χαρακτήρας του Λοκ θα κρατήσει χαρακτήρα :P ... αλλά και αν τυχόν χαλβαδιάζει ασύστολα (αν κατάλαβα καλά τι σημαίνει αυτό) , θα του το αποδώσουμε ως μαγκιά του συγκεκριμένου :PPPP. 
    Τώρα για το Lost σε παραδέχομαι (και ο @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus έθεσε μια πολύ ωραία άποψη), αλλά υπάρχει κίνδυνος να έρθει γείτονας να παραπονεθεί και να σε διακόψει από τη μαγεία της Lostaras!!! Αλλά όπως λέει ο person αυτό είναι λειτούργημα ίσως αξίζει τη θυσία για το ευρύτερο καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χαχαχαχ οκ το ηξερα και εγω οτι ηξερες οτι ηξερα(!!!!)Σας ευχαριστω παιδια,αλλα μιας τετοιας σειρας της αξιζε να την δω  στην μεγαλη τηλεοραση και με τερμα τα ηχεια..Εχεις τοσο στριμμενους γειτονες?εμενα δν παραπονιοντουσαν ακομα και αν εβλεπα το Λοστ στις 12 την νυχτα:P..λεω μηπως χαλβαδιαζει ο Λοκ,γτ στο ενα επεισοδιο(ναι Σταυρο ενα εχω δει του g.g:p)αυτο κανανε οι πρωταγωνιστες(βεβαια ηταν πιτσιρικια αλλα τεσπα)Επισης το gossip φημιζεται και για την γκλαμουρια του...οποτε δν ξερω τι θα δουμε..ελπιζω να μν εχει την καταληξη του "the river'!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι ενταξει αλλα η σειρα δεν μοιζει ουτε κατα διανοια με το gossip girl οποτε δυσκολα θα δουμε τον Λοκ σε τετοιες φασεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34.  Mακαρι..εχω περιεργεια να την δω..αντε να ερθει ο Οκτωβρης να ξεκινησουν ολες επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαχαχα το ξέρω (ξέρεις τι ξέρω;;; ξέρω ότι το ήξερες ότι το ήξερα ότι το ήξερες!) :PPP . Ξέρεις όμως τι δεν ξέρω;;; άμα οι γείτονες μου είναι στριμένοι, δεν τους έχω δώσει δικαιώματα ακόμα, κρατάω χαμηλό προφίλ!!!! 
    Και εγώ έχω δει 4-5 επεισόδια κατεβασμένα από την 1η σεζόν (μη γελάτε, έπρεπε να περιμένω 5-6 μήνες ακόμα για τον 6ο κύκλο Lost και ήμουνα απεγνωσμένος... πάλι καλά που ήταν βλακειούλα και δεν είδα παραπάνω!). Και ξέρεις ότι η γκλαμουριά δε μου αρέσει, οπότε ελπίζω να μην το δούμε σε μεγάλο βαθμό! Άμα κοπεί δε θα στενοχωρηθώ κιόλας γιατί μπορεί να δούμε τον δάσκαλο Τζον πουθενά αλλού!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. jk ;), θα έλεγα τι είναι ο Walter White για μένα, αλλά μετά θα με λέγατε γραφικό! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μήπως θες να συγκρίνουμε τις καράφλες τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μετραμε αντιστροφα πια 27 Σεπτεμβριου πρεμιερα για το Person of Interest !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δυο επισημανσεις "κραταω χαμηλο προφιλ" ετσι πρεπει και οταν ερθει κανεις και σου πει τιποτα θα τον καλεσει ο Τζεικομπ στο νησι για να τον κανει να καταλαβει !!!! " Ημουνα απεγνωσμενος " ντροπη και αισχος ακου εκει 4-5 επεισοδια πως αντεξες ;;;;;;;;;;; ¨:PPPPPPPP !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. χαχαχαχα Σταυρο,καλα λεει ο @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus πως αντεξες,,πω-πω..αλλα ενταξει,τωρα θα εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη για αυτο το ζαζακάζαρο(ειναι δικια μου λεξη για κατι χαζο:P:P:P:P)27 Σεπτεβριου?φτου γμτ γραφω 28..παλυ θα τρεχω σαν τζαγκουαρ να γυρισω σπιτι και να το δω...Σταυρο πρεπει να μαθεις πιο πολλα για τους γειτονες:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. το να πάει στο νησί δεν είναι τιμωρία αλλά ευλογία! 
    Δεν άντεξα γι' αυτό το σταμάτησα :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42.  Εγω τελειωνω 20 και μετα εχω μια εβδομαδα να προετοιμαστω ψυχολογικα για την πρεμιερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43.  Οντως !!!!!!!!! Και πολυ αντεξες !!! Αν ειναι ετσι απλα θα τους αγγιξει και θα καταλαβουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τυχερος εισαι@cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus εγω τελειωνω 28..θα εχω....καμια ωρα να προετοιμαστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. όχι ρε παιδιά και εγώ δίνω τα 2 τελευταία μαθήματα στις 28 και γυρνάω βράδυ σπίτι... μπορεί Σάββατο πρωί να το δω για να το χαρώ! Τυχερέ @cf2892c83ae6e48f8c6616978e5379dc:disqus !!! 

    @aaccf11e47c53baa12007895e752fe81:disqus  θα βάλω τον Φιντς να τους παρακολουθεί! ... α και μεγιά τη λέξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χαχαχα ευχαριστω Σταυρο,εχω φτιαξει και αλλες..χαχαχαχαχα..σε βλεπω να σηκωνεσαι ξημερωματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. το κακό είναι ότι γράφω 2 μαθήματα, και νωρίς το μεσημεράκι και το βραδάκι οπότε δε με βλέπω να προλαβαίνω να το δω Παρασκευή... καλά και πέρυσι Σάββατο το έβλεπα τις περισσότερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48.  @aaccf11e47c53baa12007895e752fe81:disqus Εγω το ειχα πει αν ειχα μαθημα την ημερα που επαιζε το Person δεν θα πηγαινα να γραψω το μαθημα αν ηταν νωρις, Αν ηταν αργα 12-3 ευχαρισΤως να παω αφου πρωτα το δω !!!(κατι τετοιο ειχα κανει στο φιναλε του Τσακ μας ειχαν βαλει Σαββατο μεσημερι μαθημα ξυπνησα νωρις το ειδα και πηγα και εγραψα αλλα παλι καλα ειχα μυαλο και το περασα με 5) !!!! @stavrosLost:disqus  Ντροπη να ξυπνησεις 7 το πρωι να το δεις δεν θα δεις εσυ την πρεμιερα αμεσως ;;;;; Εγω το λεω αφου το δω 3-4 φορες θα μπω στο tv-island και θα πω την αποψη μου χωρις σποιλερ εννοειται !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 12-3 γραφω ενταξει. .θα ξυπνησω να το δω..αφου το περασες ενταξει εισαι..σπαστικο να σε βαζουν Σαββατο....σχολια χωρις σποιλερς παντα..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αφού θα είναι χωρίς σπόιλερ να την πεις! Λογικά Σάββατο θα κάνω και ένα review για το επεισόδιο να το αναλύσουμε λιγάκι!!! Το κακό με την Παρασκευή είναι ότι γράφω μαθήματα που θέλω να ξεφορτωθώ ρε γαμώτο... άμα ήταν μάθημα που δε θα διαβάσω και πάω για την "εμπειρία" σιγά μην πήγαινα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ασε σαββατο ολα τα κακα της μοιρας συνεβησαν το λεωφορειο περνουσε ανα δυο ωρες και οπως ηταν φυσικο το εχασα και τα θεματα ηταν σκ@τ@ !!! Προλαβαινεις να ξυπνησεις να το δεις και να κανεις και επαναληψη... του επεισοδιου οχι του μαθηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αν δεν αναλυσουμε την πρεμιερα θα ειναι αμαρτια προς τον Θεο !!! That's the spirit !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συμφωνώ.... "
    Προλαβαινεις να ξυπνησεις να το δεις και να κανεις και επαναληψη... του επεισοδιου οχι του μαθηματος " χαχαχα μου αρέσει που το διευκρινίζεις κιόλας :PPPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις το ειπα αν προλαβαινει ας κανει και του μαθηματος αλλα πρωτα ας δει αλλη μια το επεισοδιο να το εμπεδωσει , να πιασει τα sos .. ε τα βασικα σημεια του επεισοδιου εννοουσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. χαχαχα ναι! Σωστά τα λες , πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες στη ζωή μας!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56.  σωστα τα λετε παιδια,συμφωνω και εγω:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή